|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
24.1.2011 10:38:05   
bačko
Vitae prejšni teden je bila Lora doma ker je imela dva dni povišano temperaturo potem pa je bilo uredu.Je bila kar lepo pri babici.Danes pa sta obe v vrtcu.Tako da sem ta mesec že 14 dni v službi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.1.2011 10:39:40   
bačko
DH za tri pižamice sem dala 25 evrov!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.1.2011 10:45:40   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Pižamice sem jaz na Nextu naročila.user posted image

Kako pa plačuješ preko nexta? Se da s paypall om?

Z Mastercardom.Samo sem ravno včeraj gledela za sosedo če imjo pižamice pa jih nimajo.Lahko pa pogledaš v Mothercarju.

Jaz sem prejšnji teden naročila en kup stvari pri Nextu, sem si privoščila malo zapravljanja za našega frajarja in malo princesko.
Tako poporodno zapravljanje. :)

Imajo en kup pižam in tudi enodelne s stopalci do številke 98, ki je jaz nisem nikjer drugje dobila.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.1.2011 11:03:29   
bačko
Janci jaz pa jih na Nextu ne najdem.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.1.2011 11:53:50   
Janci F

Janci jaz pa jih na Nextu ne najdem.user posted image

Išči po besedi sleepsuits ali pa klikni ta link http://search.nextdirect.com/search?asug=&w=Sleepsuits&nxti=0&nxtv=000&country=si&lang=en&curr=EUR .

Tukaj je ogromno pižam, samo malo moraš pobrskati, ker se različni modeli dobijo v različnih številkah.

Upam, da sem ti kaj pomagala. 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.1.2011 12:14:02   
dreamhorse

DH za tri pižamice sem dala 25 evrov!

Kje? v MC... Danes grem malo pri nas pogledat, če kje kaj najdem, drugače se pa priporočam. Pa še na nextu bom pogledala, čeprav ne vem, kako mi bo uspelo naročit.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.1.2011 12:27:39   
dreamhorse
In kolikšen je rok dobave preko nexta?
Janci, meni si pomagala... upam samo, da mi uspe plačat tole...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
24.1.2011 12:34:33   
dreamhorse
Aha, sem vedla, da je catch... security code je kartica, ki jo je treba imet a ne? Torej nič ne bo od nexta. :(
Grem danes v iskanje po trgovinicah, da najdem pijamico.

Neposredna povezava do sporočila: 4183
24.1.2011 12:47:51   
vitae
Punce, jaz sem se pa vrgla v PROJEKT - rada bi M za 10 obletnico najine veze presenetila in peljala na teniški turnir v Wimbeldon. In to je res projekt, ker je vikend ravno, ko J praznuje 2. rojstni dan, kar pomeni, da takrat ne morava iti user posted image
No, naslednji vikend je pa že finale, kjer ni šans, da dobim karte, kaj šele da jih plačam user posted image

In sedaj se ubadam, kako to izpeljati med tednom in kako vzeti dopust (vzela bom lahko le neplačanega user posted image ), pa letalske karte, pa prenočišče...Mission impossible, ampak mi bo že ratalo.

Kajti odziv na njegovem obrazu bi bil NEPRECENLJIV. Mogoče me bo pa potem on peljal na NY open ali Australian open.

A imate kaj izkušenj s prenočišči v Londonu ali letalskimi kartami?

Neposredna povezava do sporočila: 4184
24.1.2011 12:49:13   
vitae
Žemljice so pa NORO DOBRE. In je že en teden, kar se držim MOJEGA ZDRAVEGA PREHRANJEVANJA - nič belega, nič sladkorja...user posted image user posted image user posted image  Če ne bom nosečka user posted image  bom pa vsaj fit do poletja! Še kakšen teden počakam, pa začnem še nazaj migati!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
24.1.2011 13:10:38   
lino

Jutro punce.... spet sem tukaj... v službi, grozno razpoložena. Šefica je spet bojno nastrojena name, pa ji nisem nič naredila.
ZA mano je grozen vikend, z dragim sva se skregala tako, da je skoraj popakiral in šel, ... sva hb vse rešila.

Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image

Bile ste pridne, ste dosti napisale... Meni se pa sedaj prav ne da... se bom kasneje posvetila vašim postom in kaj pokomentirala,....

Lep dan punce... pri nas čisto na drobno naletava sneg in tudi belo je že lepo.

Dreamhorse, si morda že zasledila, da imajo za konje take, hmmm kk bi se izrazla, no kot čevlje, ko mu jih gor natakneš, da ne rabiš kovat...prijateljica bo sedaj nabavila, ker na naših koncih primanjkuje kovačev in so naši konji več bosi, kot obutiuser posted image , če te zanima, jo bom povprašala za link...

Neposredna povezava do sporočila: 4186
24.1.2011 13:20:53   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Jutro punce.... spet sem tukaj... v službi, grozno razpoložena. Šefica je spet bojno nastrojena name, pa ji nisem nič naredila.
ZA mano je grozen vikend, z dragim sva se skregala tako, da je skoraj popakiral in šel, ... sva hb vse rešila.

Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image

Bile ste pridne, ste dosti napisale... Meni se pa sedaj prav ne da... se bom kasneje posvetila vašim postom in kaj pokomentirala,....

Lep dan punce... pri nas čisto na drobno naletava sneg in tudi belo je že lepo.

Dreamhorse, si morda že zasledila, da imajo za konje take, hmmm kk bi se izrazla, no kot čevlje, ko mu jih gor natakneš, da ne rabiš kovat...prijateljica bo sedaj nabavila, ker na naših koncih primanjkuje kovačev in so naši konji več bosi, kot obutiuser posted image , če te zanima, jo bom povprašala za link...

Ja, poznam zadevo, zgledaj kot eni čeveljci, ki jih enostavno obuješ... ne vem pa, kako je to praktično... Zame ne, saj imam konja pri teti in jima tega definitivno ne bi vsaki dan obuvala in sezuvala... še vedno je najbolje, če je konj bos, če že mora imet podkve, pa naj bodo podkve. Zadeva verjetno ni poceni, ampak moj tamladi bi si jih sigurno sezul....

Javi, kako se bodo obnesli... lahko pa pošlješ link, da malo počekiram... več vedeti ne škodi..

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
24.1.2011 13:47:36   
Janci F

Aha, sem vedla, da je catch... security code je kartica, ki jo je treba imet a ne? Torej nič ne bo od nexta. :(

Jaz sem plačala z Eurocardom in je šlo vse lepo čez. Če se prav spomnim je security code koda, ki je napisana na zadnji strani kartice.
Ko sem naročila mi je pisalo, da je vse ok, nisem pa dobila nobenega maila v inbox. Ponavadi dobiš mail s številko naročila, a ne?
Ne upam, pa kar takoj še enkrat naročit, da ne bom potem dve pošiljki dobila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
24.1.2011 13:56:46   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

A imate kaj izkušenj s prenočišči v Londonu ali letalskimi kartami?

O ja, to pa. V Londonu sem bila 7x. Zame najlepše mesto! Super ideja tole za turnir. Letalske karte so najcenejše Easy jet ali pa Ryan air. Easy jet leti z Brnika, Ryan air pa s Trsta. Prenočišča pa - najbolj se seveda splača hostel, ki jih je malo morje. Odvisno koliko udobja hočeš. Je pa drugač London zelo drag.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
24.1.2011 14:01:49   
manna
vitae, niti slučajno ni mission impossible tale tvoj izlet v london! No, za karte za turnir nevem, ampak izlet v London je res mala malica, tko da kar pogumno. Jaz sem šla že tud sama samcata v london, pa sem se odlično znašla (če imaš kakšno težavo, itak vprašaš, saj vsi govorijo angleškouser posted image )

< Sporočilo je popravil manna -- 24.1.2011 14:07:47 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
24.1.2011 14:03:16   
manna
Aja mogoče se ti splača pogledat za letalske karte tud iz Graza ker Trst je vam verjetno malo daleč.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
24.1.2011 14:04:17   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz sem plačala z Eurocardom in je šlo vse lepo čez. Če se prav spomnim je security code koda, ki je napisana na zadnji strani kartice.
Ko sem naročila mi je pisalo, da je vse ok, nisem pa dobila nobenega maila v inbox. Ponavadi dobiš mail s številko naročila, a ne?
Ne upam, pa kar takoj še enkrat naročit, da ne bom potem dve pošiljki dobila.user posted image

Bom počakala, da vidim, kaj se zgodi pri tebi. user posted image  Kolegica naročuje pri nextu, pa je rekla, da je naročila security code pri banki, da je to ena kartica (kot tista pri bank@netu) in stane cca 23 eur

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
24.1.2011 14:11:20   
manna
S tem Nextom sem imela pa tud jaz težave. Pri meni je zahtevalo številko s čitalca kartic (to je menda ta security code) in zato smo na banki kupili čitalec - taka napravica kamor daš kartico in potem ti neko številko izpiše. Ampak tudi s čitalcem ni šlo, vedno mi je napisalo da številka ni prava. In skoz sem klicarila na banko in spraševala zakaj mi noče delat, pa mi niso znali pomagat.  Tko da nisem nikoli nič rešila, pa sem pač obupala. Tko da zdej imam doma čitalec, naročat pa še zmer ne morem. Je pa menda tudi odvisno od spletne strani prodajalca (torej next) in od banke (jaz imam Nova KBM)

Neposredna povezava do sporočila: 4193
24.1.2011 14:15:08   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: manna

S tem Nextom sem imela pa tud jaz težave. Pri meni je zahtevalo številko s čitalca kartic (to je menda ta security code) in zato smo na banki kupili čitalec - taka napravica kamor daš kartico in potem ti neko številko izpiše. Ampak tudi s čitalcem ni šlo, vedno mi je napisalo da številka ni prava. In skoz sem klicarila na banko in spraševala zakaj mi noče delat, pa mi niso znali pomagat.  Tko da nisem nikoli nič rešila, pa sem pač obupala. Tko da zdej imam doma čitalec, naročat pa še zmer ne morem. Je pa menda tudi odvisno od spletne strani prodajalca (torej next) in od banke (jaz imam Nova KBM)

No, še to dodam; pri meni je bilo tako, da sem vpisala tisto trimestno varnostno številko z zadnje strani kartice, ampak potem je zahtevalo osem-mestno varnostno kodo in to je menda ta s čitalca... ostalo sem pa že povedala.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
24.1.2011 14:20:07   
Janci F

No, še to dodam; pri meni je bilo tako, da sem vpisala tisto trimestno varnostno številko z zadnje strani kartice, ampak potem je zahtevalo osem-mestno varnostno kodo in to je menda ta s čitalca... ostalo sem pa že povedala.

To je meni ful čudno, saj jaz nisem sedaj prvič naročevala in do sedaj mi je vedno šlo skozi in dobila sem naročeno.
Bom pa zdele poslala mail na Next, da mi povedo ali so dobili moje naročilo ali ne.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
25.1.2011 7:27:04   
dreamhorse
Dobro jutro punce.... a nam je vsem lažje klepetat v službi in dopoldan, kot pa popoldan, ko smo z otroci in dragimi, a ne?
Tako, spet smo tukaj, na delovnem mestu, pripravljena na klepet z vami... in danes grem ponovno jahat... juhu, se že veselim..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
25.1.2011 7:30:59   
tecka
...in potem vse tiho je bilo...
Res je malo zamrl tale forum.
Naročanje na next...jaz nimam težav (mastercard od nlb), so pa pred kratkim uvedli še neko dodatno 3d security, ampak je šlo gladko čez.
A katera kdaj naroča na mytoys.de? Jaz imam en bon za 5 eur za prijatelja, veljaven je pa do maja 2011. Če katera rabi, naj sporoči.

Vitae, kavica v ponedeljek? A imaš še enak urnik? Daj, se zmeniva po e-pošti ali sms.

Neposredna povezava do sporočila: 4197
25.1.2011 7:53:18   
bačko
Jutro!
No punce so v vrtcu.
DH če hočeš ti jih jaz naročim preko nexta? Samo povej katere.
Zdajle bom lepo kavico v mir spila potem bom pa golaž skuhala in šla v službo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
25.1.2011 7:54:34   
bačko
No samo tri pižamice so tudi tukaj 25 evrov plus 5 evrov poštnina in je isto kot če grem v Mothercare.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
25.1.2011 8:02:12   
dreamhorse
Bačko hvala zaenkrat. Včeraj sem kupila dve v Kiku, in eno v BC, tako da zaenkrat ne potrebujem. Če bom pa kaj potrebovala, te bom pa prosila,.. ali v MC ali na Nextu, velja...

Sva bile v kiku včeraj in se obrnem stran in male nikjer, pa pogledam malo boljše, pa je sedela pred mano v jajčki, ki jih tam pač prodajajo... jaz in še par obiskovalk smo skoraj počile od smeha. Dobila sem pa dve pijami, sicer 86 ampak zgledajo velike. V BC pa sem vzela 98, tako da bo mir nekaj časa...

Danes je pa v vrtcu, ko sem jo oddala, tako jokala, da se mi je paralo srce, da sem jo morala tam pustit. Sva prišle kasneje v zbirnik, kjer jo zjutraj pustim, in je ravno prišla po njo in še enega fanta vzgojiteljica iz njene skupine. Pa sem šla z njo v njejo skupino, potem pa jok in stok...je prišel ta fant ( blazno sta si naklonjena že od prvega dne v vrtcu) jo objel od zadaj, ko se je stiskala k meni in rekel, pidi nana....
Ko sem šla, sem slišala vreščanje... tako mi je bilo hudo... upam, da je bilo potem ok... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

radovednost
symba

karere plenice uporabljate'

enkratno uporabo (86%)

pralne (14%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!