dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce.... spet sem tukaj... v službi, grozno razpoložena. Šefica je spet bojno nastrojena name, pa ji nisem nič naredila. ZA mano je grozen vikend, z dragim sva se skregala tako, da je skoraj popakiral in šel, ... sva hb vse rešila. Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. Bile ste pridne, ste dosti napisale... Meni se pa sedaj prav ne da... se bom kasneje posvetila vašim postom in kaj pokomentirala,.... Lep dan punce... pri nas čisto na drobno naletava sneg in tudi belo je že lepo. Dreamhorse, si morda že zasledila, da imajo za konje take, hmmm kk bi se izrazla, no kot čevlje, ko mu jih gor natakneš, da ne rabiš kovat...prijateljica bo sedaj nabavila, ker na naših koncih primanjkuje kovačev in so naši konji več bosi, kot obuti , če te zanima, jo bom povprašala za link... Ja, poznam zadevo, zgledaj kot eni čeveljci, ki jih enostavno obuješ... ne vem pa, kako je to praktično... Zame ne, saj imam konja pri teti in jima tega definitivno ne bi vsaki dan obuvala in sezuvala... še vedno je najbolje, če je konj bos, če že mora imet podkve, pa naj bodo podkve. Zadeva verjetno ni poceni, ampak moj tamladi bi si jih sigurno sezul.... Javi, kako se bodo obnesli... lahko pa pošlješ link, da malo počekiram... več vedeti ne škodi..
|