Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:52:05
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: vitae Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras. Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESA http://www.nebesa.si/ Tečka - meni pa Nebesa na žalost niso Nebesa :). Livške ravne kar dobro poznam in se nikoli ne bi odločila, da bi bila nastanjena tu. Se mi zdi škoda denarja. Sploh, da bi plačevala 270 eur za prespati. V teh koncih lahko stanuješ veliko ceneje, važna je pa itak narava okoli in HRIBI. Je pa res, da se ti od pogleda zamegli. Jaz sem ponavadi spala še više od Nebes :=). Mogoče je super za nekoga, ki tiste konce ne pozna tako dobro. Sedaj se bolj spogledujem s kakšnim kmečkim turizmom na Krasu, kjer so znani po dobri hrani in jedači npr. Medana - Belica... Je pa možnost tudi Prekmurje ali Goričko, samo tam pa razen Sončne hiše postanem mrzla :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:52:26
|
|
|
|
mini86
|
kaj bote kuhale..bačko ok zate vem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:54:45
|
|
|
|
vitae
|
zelenjavno juho + ?? (najverjetneje kakšna rebrca za M ali kakšne piščančje zrezke s paradižnikom in mocarelo) Punce - a se mora čičerika namakati čez noč kot fižol? Sicer moram preveriti še njen GI!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:55:52
|
|
|
|
bačko
|
Mini sem ti poslala email.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:58:10
|
|
|
|
vitae
|
Sem pa zdajle gledala za Sončno hiš, recimo ta paket http://www.soncna-hisa.si/paketi/strast/ A so zmešani? Jaz, ki ponavadi res ne gledam na eur, pa se mi je zvrtelo. 520 eur za 2 nočitvi !!! Za ta denar smo 10 dni na morju Saj je oh in sploh, ampak na lotu pa še nisem zadela . No, ko bom, bom z velikim veseljem delila z vami
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:58:51
|
|
|
|
mini86
|
vitae..za čičeriko ne vem ker je ne maram..ti pa nekaj povem kar bo veljalo tudi za njo.. fižol, ješprenj, čičerika.......vse to namočiš čez noč, ali pa enostavno če pozabiš namočt samo na brzino zavreš in je isto kokr da bi bilo namočeno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 11:01:50
|
|
|
|
mini86
|
nimam ideje kaj skuhat.. mam šampinjone in bi neki nardila iz njih..sam ne omake pa ne na žaru k mam tega že kr mal dost.. ideje?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 11:12:25
|
|
|
|
bačko
|
Mini si dobila email?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 11:13:11
|
|
|
|
mini86
|
ja enga pa sm ti odpisala da je noooro lepo in da če imaš mi pošl še cene..a nis dobla
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 11:39:55
|
|
|
|
bačko
|
Sem ti odgovorila na email. No lepo se imejte.Grem v službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:10:41
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Sem ti odgovorila na email. No lepo se imejte.Grem v službo. Ta je pa dobra. In zdaj me bo do jutri, ko spet pride nazaj, zanimalo kakšne so cene Mini, a ti veš?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:12:37
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 vitae..za čičeriko ne vem ker je ne maram..ti pa nekaj povem kar bo veljalo tudi za njo.. fižol, ješprenj, čičerika.......vse to namočiš čez noč, ali pa enostavno če pozabiš namočt samo na brzino zavreš in je isto kokr da bi bilo namočeno Jaz pa ješprenja ne namakam in se skuha hitro kot npr. riž. Ga pa operem. Čičeriko in fižol pa namakam. In če se prav spomnim, ima čičerika nizek GI. Jaz imam čičeriko rada in jo jem kot lešnike, ob knjigi. Tistih 2x na leto, ko se spomnim, da bi jo sploh skuhala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:18:37
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: vitae Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras. Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESA http://www.nebesa.si/ Tečka - meni pa Nebesa na žalost niso Nebesa :). Livške ravne kar dobro poznam in se nikoli ne bi odločila, da bi bila nastanjena tu. Se mi zdi škoda denarja. Sploh, da bi plačevala 270 eur za prespati. V teh koncih lahko stanuješ veliko ceneje, važna je pa itak narava okoli in HRIBI. Je pa res, da se ti od pogleda zamegli. Jaz sem ponavadi spala še više od Nebes :=). Mogoče je super za nekoga, ki tiste konce ne pozna tako dobro. Sedaj se bolj spogledujem s kakšnim kmečkim turizmom na Krasu, kjer so znani po dobri hrani in jedači npr. Medana - Belica... Je pa možnost tudi Prekmurje ali Goričko, samo tam pa razen Sončne hiše postanem mrzla :) Jaz sicer nisem iz takih krogov...ampak pravijo pa, da LJ frajle rade peljejo tja svoje bodoče možičke na predporočno razvajanje. Pa moj kolega je šel gor s firmo na "sindikalni izlet". Šele zdaj vidim, kako ga imajo v firmi radi:)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:19:45
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bačko Sem ti odgovorila na email. No lepo se imejte.Grem v službo. Ta je pa dobra. In zdaj me bo do jutri, ko spet pride nazaj, zanimalo kakšne so cene Mini, a ti veš? maš mail
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:54:48
|
|
|
|
mini86
|
SREČANJE, ČETRTEK 27.1 V LOKALU DULCES V BTC-JU ob 12h-če loh kera kej prej loh js tud pridm kšne pou ure al pa urco prej -mini -mk8
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:55:48
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Evo, sem prav vesela.... dobila bolniško, tko da sem do porodniške doma Sej sem bila že tko utrujena, da je bilo res dovolj. Ali sem omenila, da so imeli (ne vem če imajo še) pižamce enodelne v Hoferju za 5,5 Eur? Verjetno sem pozabila... bom sedaj bolj dosledna, ko bom bolj spočita in imela več časa za vas Morje... jz bi šla tudi v Šimuni, samo se spomnim od lani, da je bilo ful drago. Meni je 100 Eur in čez na noč absolutno preveč. Upam, da najdem kaj ugodnega čim prej. Kosilo danes... krompirjeva juha s hrenovko
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:56:39
|
|
|
|
vitae
|
A lahko v petek? Pa pridem še jaz...prosim, prosim, prosim
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:57:41
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Ojla! Evo, sem prav vesela.... dobila bolniško, tko da sem do porodniške doma Sej sem bila že tko utrujena, da je bilo res dovolj. Bravo! Upam, da se ni bilo potrebno preveč zmišljevati!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 13:58:18
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae A lahko v petek? Pa pridem še jaz...prosim, prosim, prosim v četrtek ima mk8 zobarja in je zato frej in si bo drznla spet čs uzet za ns..to je vse kar vem..js sm še ta teden frej in nekih grozno esnih načrtov res nimam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:01:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
kuhanje... špinača + pire srečanje....v četrtek 27. ne gre, ker grem na razgovor v Brežice in ne morem bit na dveh ali treh krajih hkrati - sem na dva razgovora povabljena skoraj ob isti uri, na dveh različnih koncih... sesam....prestavljam pohištvo v otroški sobi - ponoči sem odkrila vzrok mančinega zbujanja- stena "seva" mraz, ker hiša ni dobro izolirana, pa še podstrešna sobica je tko da sem premaknila postelje....nina ima tadebu kovtr, mančino posteljico sem pa na drugo steno naslonila. zvečer vas pokomentiram za nazaj...pa dam kako idejo za 10.letnico - tudi midva jo imava, sam ne poroke - veze, zveze
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:04:46
|
|
|
|
mini86
|
hvala za vse predloge za kosilo.. sem se odločla da bom nardila kr šampinjone na žaru, pečen krompir (no ne vem kako se mu reče-vržeš v teflon posodo in čakaš da rata mehak ), zelena solata z feta sirom, pa verjetno še 2 mini kanelona k sta glih sam dva..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:05:11
|
|
|
|
mini86
|
in ne morem bit na dveh ali treh krajih hkrati a ne al kuko..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:09:28
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska zvečer vas pokomentiram za nazaj...pa dam kako idejo za 10.letnico - tudi midva jo imava, sam ne poroke - veze, zveze Saj imava mi2 tudi zveze , za 10 obletnico poroke bo treba še malo počakati, malo manj bo treba pa čakati za nagrado za 10 let delovne dobe
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:11:54
|
|
|
|
vitae
|
Mini - ni panike, bom pa spet izvisela . Meni pa ne gre skupaj zelena solata s feto . Sicer sem pa zbirčna Metka tko da je tukaj problem. Jaz sem pa zelenjavno juhico že skuhala (leča+cvetača+por+grah+...), za M pa sem pri najboljšemu sosedu kupila svinjsko kračo (kaj bo vesel ). Mala_princeska - srečno na razgovoru! Daj jim vetra!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:12:36
|
|
|
|
vitae
|
Namesto, da bi kaj pametnega počela, kar tu visim... Kje je pa kaj Bjondi?
|
|
|
SpanjeMiška2006za tiste, ki spite na levem boku v času nosečnosti...Zakaj tako spite?mi tako paše (
63%)
je tako bolje za otroka (
15%)
mi je svetoval ginekolo (
7%)
kar tako (
15%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!