|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
26.1.2011 9:23:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Torej krtekxxx a bomo kako rekli?

user posted image user posted image user posted image zdej smo samo me tri gor..pa mejbi bjondi k se je tud ne vid in SAMO bereuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
26.1.2011 9:23:30   
tecka

Zdaj moram pa jaz udariti po miziuser posted image
Krtekxx je moja prijateljica in fejst punca in očitno jo skrbi zame. Prosim, da ste prijazne z njo.
Sicer pa ko ji bo prekipelo, se bo že postavila zase, a n, krtekuser posted image

< Sporočilo je popravil tecka -- 26.1.2011 9:24:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 4302
26.1.2011 9:25:01   
tecka
katera druga pa še jaha?

Jaz, samo ne konj, občasno enga os**user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4303
26.1.2011 9:28:16   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

katera druga pa še jaha?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
26.1.2011 9:28:57   
tecka
Zdaj pa k resnejšim temam. Kupili avtosedež romer, da bo ja naj naj za našega zakladka. In zdaj mi naš sporoča, da si je do vrtca (2 - 3km daleč) 3x sam odpel pasove. A se še kateri to dogaja?
In kako mu razložiti da je to nevarno?
Sicer pa naš Srečko kar skrbi za svojo varnost in 1x se nam je zgodilo, da je zahteval varnostni lok od lesenga stolčka, ko je sedel pri našem v naročju

Vitae, če se odločiš za Brda, lahko z vašim rabutata češnje. Neprecenljivo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.1.2011 9:30:35   
mini86

Krtekxx je moja prijateljica in fejst punca in očitno jo skrbi zame. Prosim, da ste prijazne z njo.
Sicer pa ko ji bo prekipelo, se bo že postavila zase, a n, krtekuser posted image

ok zdej pa bol razlož plis..vsiljivec krtek je u bistvu tvoja frendica in ker jo skrbi zate nas zato bere..in ko ji bo dost da se o njej pogovarjamo-kle ne pozabmo da je ona intruder nam bo povedla svoje..fak sem spet blond k ne štekam tega

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.1.2011 9:33:06   
dreamhorse

katera druga pa še jaha?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha, ta je pa dobra...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.1.2011 9:33:30   
mini86

Zdaj pa k resnejšim temam. Kupili avtosedež romer, da bo ja naj naj za našega zakladka. In zdaj mi naš sporoča, da si je do vrtca (2 - 3km daleč) 3x sam odpel pasove. A se še kateri to dogaja?
Sicer pa naš Srečko kar skrbi za svojo varnost in 1x se nam je zgodilo, da je zahteval varnostni lok od lesenga stolčka, ko je sedel pri našem v naročju

glede na to da nimam romerja ti nau moj predlog kako bi js reagirala nč kej dost pomagu..
če si to odpenja je verjetno pogruntu, in glee na to da praviš da st ga sedaj kupili predvidevam da še ni potekel rok za vrnitev stvari..ker jaz bi verjetno stolček vrnila ker se nebi želela ustavljat na vsakih 100 m..
dopovedat je ma mišn inposibl

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.1.2011 9:33:52   
mini86

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.1.2011 9:34:27   
dreamhorse

Tečka, jaz sploh nisem to tako mislila, saj se nam lahko pridruži pri klepetu... Samo tako sem mislila...In seveda bomo prijazne z njo, če deli svoje mnenje tudi z nami.... a ne punce...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.1.2011 9:41:11   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

user posted image user posted image user posted image zdej smo samo me tri gor..pa mejbi bjondi k se je tud ne vid in SAMO bereuser posted image

Mini, vem, da smo same gor... povabilo je bilo splošne narave :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.1.2011 9:50:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

glede na to da nimam romerja ti nau moj predlog kako bi js reagirala nč kej dost pomagu..
če si to odpenja je verjetno pogruntu, in glee na to da praviš da st ga sedaj kupili predvidevam da še ni potekel rok za vrnitev stvari..ker jaz bi verjetno stolček vrnila ker se nebi želela ustavljat na vsakih 100 m..
dopovedat je ma mišn inposibl

Mene pa bolj bega to, kako je narejeno, da si lahko tak mali otrok to odpre? Jaz mam romerja in pikolo, pa pri vseh gre tako težko, da moreš kar orng pritisnet... Se strinjam z mini... nesi nazaj

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.1.2011 9:53:47   
tadejluka
Dan babe!
Ja jest sem tud še pri ta živih......pa vas tudi še zmeri redno preberem....
Drugač pa življenje šiba mim s ta 6 prestavo,...komi se zjutri zbudimo že je večer , da se gre spat...aja naš malček hodi spat ob 18h do 7 user posted image user posted image user posted image
Vidla u soboto zvečer sončka u eni oštariji...pa me ni spoznala...ozr se nisem dost potrudla da bi me opazla....
Trenutno sva s tavelkim fantom oba doma na bolniški...on ma virozo, jest pa vnete sinuse.

Močno že razmišljamo o maškarah,...najverjetneje bomo imel, ninđo, gusarja in mačka Murija
Me pa ful drži da bi naročila pri next-u, sem vidla ene čevlje-skaterke živo zelene-bi jih kuj kupla mulariji, pa tud druge stvari so luštne...a poštnina je 5 eur ne glede na količino izdelkov???
Aja pa dohodnino sem si izračunala...user posted image in takoj pol rezervirala 14 dni morja na Pagu...pa še za dol bo ostalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.1.2011 10:17:12   
dreamhorse
kje najdem ta izračun, da vidim, če lahko še jaz kaj rezerviram, oz. bolj odpovem

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.1.2011 10:20:50   
manna
živjo
tadejluka, a veš da sem glih ta teden hotla vprašat kje so tadejluka, lenika, naty-taja, mojsonček,. ..pa še ful drugih
tecka, za crknit smešen tisti življenjepis. Če pa resno povem, mislim da je za življenjepis zelo pomembno, da oseba, ki piše, resnično pove zakaj bi ravno ona koristila nekemu podjetju. Ker ostalo nakladanje je bolj za v koš.. No..tako vsaj pravijo. Pa ena anekdotica: moj oče (ima firmo) je rekel da je nekoč na razgovor za službo dobil 30 ekonomistov in vsakega je vprašal kaj pomeni biti menedžer podjetja. Niti eden ni zadovoljivo odgovoril...in nobeden ni dobil službe.
No glede zobkov- Zdaj tudi Manci manjkajo samo petice. No, pa ena trojka mora še do konca predreti. So pa tele trojke res smešne - prav špičaste so, kot da je vampirček. Je pa pr nas res hudo ko so zobki..

Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.1.2011 10:24:50   
10ka
pozdravljene. no, mene se je včeraj lotil prehlad in sedaj kiham ter piham v službi. sodelavci iz pisarne so se kar pobrali na sestanke, očitno so v strahu pred okužbo. no moji otroci so na srečo že cel januar zdravi (še iz nosa jim ne teče, kar je za januar cel čudež), tako da se od njih nisem nalezla. ampak, še ni rečeno, da se oni ne bodo od meneuser posted image

tečka - v soboto je bilo v igralnici super, če si za, lahko to kdaj še ponovimo. glede avtosedeža pa - srečko je velik in pameten fant in bo hitro dojel, da je odpenjanje čisto napačno. lahko mu pa v avtu natakneš rokavice ali daš kakšno zanimivo stvar v roke, da za odpenjanje ne bo časa...

pižamice na stopalca - katja je očitno ugotovila, da jo zebe, če spi spodaj brez in si nehala slačiti hlače od pižame. problem je torej rešen, saj imamo kopico dvodelnih pižamic, ki sedaj obdržijo pravilno lokacijo čez noč. smo pa katjo selili v posteljo z dimenzijami 140*70 kjer zdaj z užitkom spi vsako noč (razen seveda med 3 in 5 uro zjutraj). in posteljica 120*60 je po več kot treh letih razstavljena. še pleničko pa dudo damo stran (predvidoma v roku enega leta) in ne bo več "dojenčka" v naši hiši. user posted image

nočno zbujanje med 3 in 5 uro zjutraj - je postal del obvezne nočne rutine. zbudi se vsaj ena, načeloma pa obe tam okoli 3h. tjaša hodi ponoči lulat, kar ni problematično, saj takoj zaspi nazaj. ko se zbudi katja, je to veliko bolj dinamično. najprej se s klici loti sestre, saj sta v isti sobi. kričati začne "TATA LUCI" - kar pomeni, Tjaša prižgi mi luč; pa "TATA DUDA DOL" - Tjaša, duda mi je padla, prosim, poberi jo; "TATA BUDI DAN" - Tjaša zbudi se, dan je!; potem nadaljuje "MAMI ATI KAV" ali "TAJ" - če hoče kakav ali čaj itd. na koncu tjaša spi v moji postelji, jaz besna in popolnoma neprespana v kuhinji pripravljam kakav, mož pa se zmedeno premetava po postelji, saj mu ob 4h zjutraj ni jasno, kaj te tri nore babe delajo okoli njega. par noči nazaj sem katjo najprej nežen način poskusila prepričat, da je čas za spanje (božanje, prepevanje, kuhanja kakava, pogovor in zvezdice uspavanke od 3-4 zjutraj), nakar sem se razjezila in ji zagrozila, da jo bom za eno minuto zaprla v kopalnico. in sem jo res, ampak za 30 sekund - ko sem odprla, je s sklonjeno glavo odkorakala do svoje postelje (cop cop cop v svoji roza pižamici) se vlegla in v trenutku zaspala!!!!! mulc cefizelj, jaz se pa tolk matram z njo vsako noč!!! user posted image

user posted image kako pa pri vas kaj poteka vzgoja oz kdaj je čas za pogovor in kdaj pride do kazni? naši malčki namreč že dovolj razumejo, oz. so že sposobni dojemati vzročno posledične povezave. najaveni so na ritem in rutino ter v določenih zadevah že ločijo kaj je prav in narobe. niso več dojenčki in niso več samo na impulzih. pri nas sicer imamo rutino in nekatera trdna ter splošna pravila, vendar ne na vseh področjih. v določenih zadevah pač vsakodnevno improviziramo, saj vsega ne moreš upravitil...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.1.2011 10:30:12   
tadejluka
https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=039c8290-0500-4f05-8004-abdbd32fffa5&new=true&action=import

za testni izračun dohodnine

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.1.2011 10:30:47   
tadejluka
pa da bi dosti pokazalo...

Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.1.2011 10:31:18   
bačko
Tecka aja tvoja prijateljica je?user posted image No potem pa naj z nami še malo poklepeta.user posted image user posted image user posted image
Tadejluka kdaj pa greste na Pag? Mi gremo od 15.6 do 25.6.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.1.2011 10:33:20   
tadejluka
Mi pa od 11.7-25.7.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.1.2011 10:34:50   
bačko
10ka jaz Lori lepo povem kadar naredi kaj narobe.Zelo rada lasa Žano in moram včasih celo malo glas povzdigniti da me jemle resno.Žana pa ima kazen tako da ima time out in more iti v sobo in dokler se ne ohladi ne sme ven.Zaenkrat se to odnese.Vedno ko se ohladi pride nazaj in reče OPROSTI. In ji potem tudi lepo razložim da se pač nekaterih stvari ne počne in da more mamico in očija poslušati.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.1.2011 10:35:36   
bačko
Zgleda da greste vse med sezono na morje.Jaz takrat ne morem ker nimam šolo obveznih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.1.2011 10:39:57   
tadejluka
to pri nas nima nobenega vpliva...mogoče samo med letom ko so počitnice, čez poletje pa nikakor,...jest osebno mislim da vsakemu pripada 12 strnjenih dni dopusta med sezono...čudna tale pošta...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.1.2011 10:51:06   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

to pri nas nima nobenega vpliva...mogoče samo med letom ko so počitnice, čez poletje pa nikakor,...jest osebno mislim da vsakemu pripada 12 strnjenih dni dopusta med sezono...čudna tale pošta...

Ja nimam kaj.Pa saj mi kar paše da gremo izven sezone ker no toliko ljudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.1.2011 11:33:07   
dreamhorse
Mi smo bili lani ravno tisti teden junija na morju, ko je bilo full mrzlo in slabo vreme... Zato sem prepričana, da bomo letos šli kasneje... kam in kdaj pa še ne vem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!