Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:13:45
|
|
|
|
mini86
|
no midva pa letos praznujeva 8 obletnico..ponavadi smo takrat na morju..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:14:29
|
|
|
|
mini86
|
Kje je pa kaj Bjondi? IZVIRNO SPOROČILO: vitae Namesto, da bi kaj pametnega počela, kar tu visim... Kje je pa kaj Bjondi? bere, bere
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:16:27
|
|
|
|
mini86
|
Meni pa ne gre skupaj zelena solata s feto user posted image če maš rada feto in solato je to to veš..če ne probaš res si ne predstavlaš..je zanč moja mami to probala pr men prvič in je naudušena.. pa verjem da sm bl zbirčna kokr ti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:17:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Namesto, da bi kaj pametnega počela, kar tu visim... a ni fajn..js tud..no umes hodm mal mešat pa to ampak gre..čakam še pikico da grem po tamauga..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:18:56
|
|
|
|
mini86
|
5
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:07
|
|
|
|
mini86
|
4
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:16
|
|
|
|
mini86
|
3
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:27
|
|
|
|
mini86
|
2
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:39
|
|
|
|
mini86
|
1
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:44
|
|
|
|
bjondi
|
Sej vas spremljam ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram ... Drgač smo pa guud ,itak drugega tako ne preostane ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:19:53
|
|
|
|
mini86
|
zdej pa grem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:20:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Sej vas spremljam ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram ... Drgač smo pa guud ,itak drugega tako ne preostane ... PAAAACKA...zj**** si mi zadni post grrrrrrr
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:21:00
|
|
|
|
bjondi
|
mini sam tele cifre pa res nam mela cajta komentirat -ne zamert prosm no lepo a prov...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:22:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Kje je pa kaj Bjondi? IZVIRNO SPOROČILO: vitae Namesto, da bi kaj pametnega počela, kar tu visim... Kje je pa kaj Bjondi? bere, bere Lej jih vohunke ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:27:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Sej vas spremljam ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram ... Drgač smo pa guud ,itak drugega tako ne preostane ... PAAAACKA...zj**** si mi zadni post grrrrrrr Ojej ...le kaj bi sledilo ...pomoje je odštevala izstrelitev svoje izpred kompa,da gre po celija...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:35:47
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Jah, takle pač mamo Bačko, ni kej. Vse se zgodi...ker se pač zgodi. Zdej pa hitro zbriš tiste navzdol obrnjene smajlije, ker bo Bjondi čist huda nate Ah ne bo huda! ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 14:38:34
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Ojla! Evo, sem prav vesela.... dobila bolniško, tko da sem do porodniške doma Sej sem bila že tko utrujena, da je bilo res dovolj. Ali sem omenila, da so imeli (ne vem če imajo še) pižamce enodelne v Hoferju za 5,5 Eur? Verjetno sem pozabila... bom sedaj bolj dosledna, ko bom bolj spočita in imela več časa za vas Morje... jz bi šla tudi v Šimuni, samo se spomnim od lani, da je bilo ful drago. Meni je 100 Eur in čez na noč absolutno preveč. Upam, da najdem kaj ugodnega čim prej. Kosilo danes... krompirjeva juha s hrenovko Tira ful sem vesela zate! Zdaj si fino spočij, potem pa lahko začneva s kofetkanjem. Ko ste ravno pri obletnicah, midva z dragim imava pa ravno danes 6. obletnico od kar sva skupaj. Kosilo - danes imamo pri nas sirove štruklje. Meni od poroda naprej pašejo samo mlečne stvari in nujno moram vsak dan pojest vsaj en skutin zavitek. Malo se tolažim s tem, da sedaj ko dojim nujno potrebujem dodatne kalorije. Next - odgovorili so mi, da niso dobili mojega naročila, tako da bom danes še enkrat poklikala kaj nujno potrebujemo in upam, da ne bom še več zapravila, kot sem zadnjič.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 15:02:14
|
|
|
|
bjondi
|
vitae-si dobla mejl zadnjič ...drgač pa sej veš a n...evo mene sem prisotna skoz ...pa za dober projekt bo pa pač cilj za N-to obletnico...važn da je v glavi...evo mene sem tuki ... jancika- za porodno zgodbo in veliko velikanko... za 6.obletnico... dh-tvoji tamauki bi dala pa že kar ene dve leti...madona kakšna lušna čupica...konjčki so pa lepi,...zdej imamo že dve jahačici ... tecka-jz uporabljam za žigca od a derme kremo za telo in za v vodo...oz. za v vodo mu kar dušico dajem...srečko iiiii cortek... mini-vi pa že kar nazaj...še nam je šlo čist prehitro pa nismo pretirano uživali ...celiii iiiii corti... cunjce-jih nisem nikoli kupovala v naprej,ker se že teh za sproti naveličam čist prehitro in komaj čakam ,da jih prerasteta... bačko-sem vidla vse smalije ... tira- za bolniško... srečanje-si lahko vzamem čas v četrtek ali petek...ponudbe na ZS ... princeska-kako to misliš da ne morš bit na dveh koncih hkrati ...princeska mislm da morm teb na ene tri vprašanja odgovort ,za enga se spomnim-dojenje...za druga dva pa ne... Obletnica-pr nama bo aprila 16 let skupnega in 11 let poroke...nič okroglega ... Madona sem lačna...grem ker nimam več iz česa mislt ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 15:14:42
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mini sam tele cifre pa res nam mela cajta komentirat -ne zamert prosm no lepo a prov... zakaj ne..a kera manka ne vem če mi je glih prou no..se boš mogla oddolžit iz kavo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 15:18:09
|
|
|
|
manna
|
helou Ste pa zgovorne dans. Jaz pa ždim v službi in berem kaj boste kuhale in sem laaaaačnaaaaa. Zadnja dva tedna me je napadla volčja lakota, ampak res, dragi pravi da pojem več kot on, s tem da on sploh ne vidi kok jaz res pojem... Povejte mi kaj kako je z zobki vaših sončkov? Jim delajo kaj probleme še? Naša je dobila trojke - no, jih dobiva, in ima zdaj 16 zobkov. Ampak tele trojke so jo tako zdelale da je joj. Zbuja se spet, cvili in stoka, noče jest nič kar je treba grist, tako da smo na juhah in jogurtu, še čokolade ni hotla jest ! ! ! Najhujše je pa to, da se hoče stalno samo crkljat in nosit. Boste držale pesti v četrtek? Imamo nuhalno!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 16:02:27
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Sedaj se bolj spogledujem s kakšnim kmečkim turizmom na Krasu, kjer so znani po dobri hrani in jedači npr. Medana - Belica... vitae Belica niti podrazno ne spada pod Kras ampak pod Brda! Kras je na enem koncu Brda so pa na drugem hribu :) Če rabiš kake naslove ti lahko kaj povem za Kras, ker na Krasu v Sežani imam mojo trgovinco :)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 19:02:57
|
|
|
|
vitae
|
Fragola - res sem čudno napisala, se opravičujem Gledala sem zlasti Goriška Brda, ker Krasa res (in priznam ne poznam). Zato bi bila tvojih predlogov ZELOOOO vesela. Jaz sem se spogledovala trenutno z Belico, Klincem in Kabajem (če se ne motim). Bi pa rada, da bi se imela luštno. Malo kolesarila, poskusila dobra vinčka in hrano, celo kakšen romantičen dodatek ne bi škodil. Manna - sem že pozabila, kako je to ko rastijo zobki, ker mi imamo vse razren 5. In trenutno nič ne kaže drugače. Ti pa samo jej, če ti paše. Za nuhalno pa bom seveda držala pesti!!! Bjondi - no, pa sem te našla :) Ampak komentiram pa kasneje, ker nekdo vpije MAMA!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 21:14:51
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Ampak tele trojke so jo tako zdelale da je joj. Zbuja se spet, cvili in stoka, noče jest nič kar je treba grist, tako da smo na juhah in jogurtu, še čokolade ni hotla jest ! ! ! Najhujše je pa to, da se hoče stalno samo crkljat in nosit. Boste držale pesti v četrtek? Imamo nuhalno! Pesti že držimo Srečku je zadnja trojka pogledala ven prejšnji teden enkrat. In danes sva gledala knjigico in je bila notri čokolada in se je prilimal na predal od zakladnice in ni bilo drugega kot mu dat čokolado. In jo je grizljal in jamral poleg ter se prijemal za zobke. Po mojem ga je bolelo, ampak nehal pa ni. Mu pa malo zamerim...Danes dal v vrtcu rokavice na roke brez problemov, doma - no go. Ga da spat naš - ga odloži v posteljico in sam zaspi. Ko ga dam spat jaz - no go, se morava skupaj valjat po zakonski postelji. Pa ne vprašat, kako našmu raste greben.... Sicer pa pravi, da je vsaj Srečko tisti dedec, ki se mi upa zoperstavljat Z našim pa sploh nimava neke obletnice. Poročena nisva, niti nimava točno določeno kdaj sva "začela hodit". Je bilo pa 15. januarja 9 let odkar sva prvič skupaj preživela noč. Ampak na to vsako leto pozabiva oba. Jooooj, res sem že izkušena, ker pred našim sem skoraj deset_letje zabila z enim drugim.
< Sporočilo je popravil tecka -- 25.1.2011 21:16:12 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 22:11:56
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mini sam tele cifre pa res nam mela cajta komentirat -ne zamert prosm no lepo a prov... zakaj ne..a kera manka ne vem če mi je glih prou no..se boš mogla oddolžit iz kavo Ja nula a ne...
|
|
|
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)
od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)
pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)
pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)
ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)
je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!