|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
25.1.2011 14:13:45   
mini86
no midva pa letos praznujeva 8 obletnico..ponavadi smo takrat na morju..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
25.1.2011 14:14:29   
mini86
Kje je pa kaj Bjondi?
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Namesto, da bi kaj pametnega počela, kar tu visim...

Kje je pa kaj Bjondi?

bere, bereuser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
25.1.2011 14:16:27   
mini86
Meni pa ne gre skupaj zelena solata s feto user posted image

če maš rada feto in solato je to to veš..če ne probaš res si ne predstavlaš..je zanč moja mami to probala pr men prvič in je naudušena..

pa verjem da sm bl zbirčna kokr tiuser posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
25.1.2011 14:17:53   
mini86

a ni fajn..js tud..no umes hodm mal mešat pa to ampak gre..čakam še pikico da grem po tamauga..

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
25.1.2011 14:18:44   
mini86
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/brezplacna-preiskava-nuhalne-svetline.html

to je pa moja bivša ginekologinja

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
25.1.2011 14:18:56   
mini86
5

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
25.1.2011 14:19:07   
mini86
4

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
25.1.2011 14:19:16   
mini86
3

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
25.1.2011 14:19:27   
mini86
2

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
25.1.2011 14:19:39   
mini86
1

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
25.1.2011 14:19:44   
bjondi
 Sej vas spremljam user posted image ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram user posted image ...
Drgač smo pa guud ,itak drugega tako ne preostane user posted image ...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
25.1.2011 14:19:53   
mini86
zdej pa grem

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
25.1.2011 14:20:44   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Sej vas spremljam user posted image ...sam preveč klofate...mrbit pa zvečer kej pogledam za nazaj-pa komentiram user posted image ...

PAAAACKA...zj**** si mi zadni postuser posted image user posted image user posted image grrrrrrr

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
25.1.2011 14:21:00   
bjondi
mini sam tele cifre pa res nam mela cajta komentirat user posted image -ne zamert prosm no lepo a prov...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
25.1.2011 14:22:27   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Kje je pa kaj Bjondi?

Kje je pa kaj Bjondi?

bere, bereuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lej jih vohunke ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
25.1.2011 14:27:27   
bjondi

PAAAACKA...zj**** si mi zadni postuser posted image user posted image user posted image grrrrrrr

Ojej user posted image ...le kaj bi sledilo user posted image ...pomoje je odštevala izstrelitev svoje  user posted image   izpred kompa,da gre po celija...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
25.1.2011 14:35:47   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Jah, takle pač mamo Bačko, ni kej. Vse se zgodi...ker se pač zgodi.

Zdej pa hitro zbriš tiste navzdol obrnjene smajlije, ker bo Bjondi čist huda nate user posted image

Ah ne bo huda!user posted image

user posted image   ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
25.1.2011 14:38:34   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Evo, sem prav vesela.... dobila bolniško, tko da sem do porodniške doma user posted image  Sej sem bila že tko utrujena, da je bilo res dovolj.

Ali sem omenila, da so imeli (ne vem če imajo še) pižamce enodelne v Hoferju za 5,5 Eur? Verjetno sem pozabila... bom sedaj bolj dosledna, ko bom bolj spočita in imela več časa za vas user posted image

Morje... jz bi šla tudi v Šimuni, samo se spomnim od lani, da je bilo ful drago. Meni je 100 Eur in čez na noč absolutno preveč. Upam, da najdem kaj ugodnega čim prej.

Kosilo danes... krompirjeva juha s hrenovko user posted image

Tira ful sem vesela zate! Zdaj si fino spočij, potem pa lahko začneva s kofetkanjem.

Ko ste ravno pri obletnicah, midva z dragim imava pa ravno danes 6. obletnico od kar sva skupaj.

Kosilo  - danes imamo pri nas sirove štruklje. Meni od poroda naprej pašejo samo mlečne stvari in nujno moram vsak dan pojest vsaj en skutin zavitek. Malo se tolažim s tem, da sedaj ko dojim nujno potrebujem dodatne kalorije.user posted image user posted image user posted image

Next - odgovorili so mi, da niso dobili mojega naročila, tako da bom danes še enkrat poklikala kaj nujno potrebujemo in upam, da ne bom še več zapravila, kot sem zadnjič.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
25.1.2011 15:02:14   
bjondi
vitae-si dobla mejl zadnjič user posted image  ...drgač pa sej veš a n...evo mene sem prisotna skoz user posted image ...pa user posted image  za dober projekt bo pa pač cilj za N-to obletnico...važn da je v glavi...evo mene sem tuki user posted image ...

jancika-user posted image  za porodno zgodbo in veliko velikanko...user posted image  za 6.obletnico...

dh-tvoji tamauki bi dala pa že kar ene dve leti...madona kakšna lušna čupica...konjčki so pa lepi,...zdej imamo že dve jahačiciuser posted image ...

tecka-jz uporabljam za žigca od a derme kremo za telo in za v vodo...oz. za v vodo mu kar dušico dajem...srečko iiiii cortek...

mini-vi pa že kar nazaj...še nam je šlo čist prehitro user posted image  pa nismo pretirano uživali user posted image ...celiii iiiii corti...

cunjce-jih nisem nikoli kupovala v naprej,ker se že teh za sproti naveličam čist prehitro in komaj čakam ,da jih prerasteta...

bačko-sem vidla vse smalije user posted image ...

tira-user posted image  za bolniško...

srečanje-si lahko vzamem čas v četrtek ali petek...ponudbe na ZS user posted image ...

princeska-kako to misliš da ne morš bit na dveh koncih hkrati user posted image ...princeska mislm da morm teb na ene tri vprašanja odgovort ,za enga se spomnim-dojenje...za druga dva pa ne...

Obletnica-pr  nama bo aprila 16 let skupnega in 11 let poroke...nič okroglega user posted image ...

Madona sem lačna...grem ker nimam več iz česa mislt user posted image ...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
25.1.2011 15:14:42   
mini86

mini sam tele cifre pa res nam mela cajta komentirat user posted image -ne zamert prosm no lepo a prov...

zakaj ne..a kera mankauser posted image

ne vem če mi je glih prou no..se boš mogla oddolžit iz kavo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.1.2011 15:18:09   
manna
helou
Ste pa zgovorne dans.
Jaz pa ždim v službi in berem kaj boste kuhale in sem laaaaačnaaaaa. Zadnja dva tedna me je napadla volčja lakota, ampak res, dragi pravi da pojem več kot on, s tem da on sploh ne vidi kok jaz res pojem...
Povejte mi kaj kako je z zobki vaših sončkov? Jim delajo kaj probleme še? Naša je dobila trojke - no, jih dobiva, in ima zdaj 16 zobkov. Ampak tele trojke so jo tako zdelale da je joj. Zbuja se spet, cvili in stoka, noče jest nič kar je treba grist, tako da smo na juhah in jogurtu, še čokolade ni hotla jest ! ! !  Najhujše je pa to, da se hoče stalno samo crkljat in nosit.

Boste držale pesti v četrtek? Imamo nuhalno!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.1.2011 16:02:27   
fragola

Sedaj se bolj spogledujem s kakšnim kmečkim turizmom na Krasu, kjer so znani po dobri hrani in jedači npr. Medana - Belica...

vitae
Belica niti podrazno ne spada pod Kras ampak pod Brda! Kras je na enem koncu Brda so pa na drugem hribu :)

Če rabiš kake naslove ti lahko kaj povem za Kras, ker na Krasu v Sežani imam mojo trgovinco :)

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
25.1.2011 19:02:57   
vitae
Fragola - res sem čudno napisala, se opravičujem user posted image  Gledala sem zlasti Goriška Brda, ker Krasa res (in priznam ne poznam). Zato bi bila tvojih predlogov ZELOOOO vesela. Jaz sem se spogledovala trenutno z Belico, Klincem in Kabajem (če se ne motim).

Bi pa rada, da bi se imela luštno. Malo kolesarila, poskusila dobra vinčka in hrano, celo kakšen romantičen dodatek ne bi škodil.

Manna - sem že pozabila, kako je to ko rastijo zobki, ker mi imamo vse razren 5. In trenutno nič ne kaže drugače. Ti pa samo jej, če ti paše. Za nuhalno pa bom seveda držala pesti!!!

Bjondi - no, pa sem te našla :)

Ampak komentiram pa kasneje, ker nekdo vpije MAMA!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
25.1.2011 21:14:51   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ampak tele trojke so jo tako zdelale da je joj. Zbuja se spet, cvili in stoka, noče jest nič kar je treba grist, tako da smo na juhah in jogurtu, še čokolade ni hotla jest ! ! !  Najhujše je pa to, da se hoče stalno samo crkljat in nosit.

Boste držale pesti v četrtek? Imamo nuhalno!

Pesti že držimouser posted image
Srečku je zadnja trojka pogledala ven prejšnji teden enkrat. In danes sva gledala knjigico in je bila notri čokolada in se je prilimal na predal od zakladnice in ni bilo drugega kot mu dat čokolado. In jo je grizljal in jamral poleg ter se prijemal za zobke. Po mojem ga je bolelo, ampak nehal pa ni.

Mu pa malo zamerim...Danes dal v vrtcu rokavice na roke brez problemov, doma - no go.
Ga da spat naš - ga odloži v posteljico in sam zaspi. Ko ga dam spat jaz - no go, se morava skupaj valjat po zakonski postelji. Pa ne vprašat, kako našmu raste greben.... Sicer pa pravi, da je vsaj Srečko tisti dedec, ki se mi upa zoperstavljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Z našim pa sploh nimava neke obletnice. Poročena nisva, niti nimava točno določeno kdaj sva "začela hodit". Je bilo pa 15. januarja 9 let odkar sva prvič skupaj preživela noč. Ampak na to vsako leto pozabiva oba.
Jooooj, res sem že izkušena, ker pred našim sem skoraj deset_letje zabila z enim drugim.

< Sporočilo je popravil tecka -- 25.1.2011 21:16:12 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.1.2011 22:11:56   
bjondi

zakaj ne..a kera mankauser posted image

ne vem če mi je glih prou no..se boš mogla oddolžit iz kavo

Ja nula a ne...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!