|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 15:41:05   
**M**
Frcafella...hvala za seznamček, zlata siuser posted image

Upam, da nebomo v isti porodnišnici, ker bo zmanjkalo nadstandardnih sobuser posted image
Ampak eni so res neobzirni, to bi mogle sestre mal gledat pa ven pometat.Juhica, si pa dubla dober nasvet, upam, da si ga upoštevala heheuser posted image  ampak svašta no, kaj folku ni jasn.
Sem pa res raj sama tiste par dni pa, da se nimam s kom pogovarjat, kot pa, da naletim na kej tazga. Sej v končni fazi obstajajo telefoni, če rabiš odrasel čvek, zihr je zihruser posted image

< Sporočilo je popravil **M** -- 25.1.2011 15:43:34 >

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 15:51:18   
Suziiika
Heheh **M** še dobr da smo mal raztresene po sloveniji, če ne bi pa res biu vprašanje glede nadstandardnih po moje user posted image pa še tako je vprašanje če ne bo takrat ko bomo me tam prehude gužve že nasploh user posted image ja sej ravno zaradi tega, ker eni pripelejo celo žlahto v bolnco, tak da je kr luštn če maš mir, dolgcajt ti pa tak ni, kot si rekla že telefon nardi svoje, pa tud obiski bi prišl, če ne drug že partner, to je pa za tiste dni ko si tam tud dost user posted image zej samo držimo pesti da bojo sobe frej user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 15:57:10   
**M**
ampak res bo pomoje gužva, upam sam, da naumo na hodniku heheuser posted image  Jaz bom že vnaprej povedala, kdo loh pride kdo pa naj počaka, ker se res ne mislim še tam z nevem kolkimi obiski ubadat, oni grejo, ti pa ostaneš tam.

šibam domov, sem bla  dans sam 4 ure na šihtu pa še to se mi vleče...

se beremo, čawči

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 17:05:09   
MetiLu
Ko sem pisala o porodnišnični sobi, sem pozabila povedat, da v tistem času so bili obiski razen za očke, prepovedani zaradi viroz user posted image  kar je bilo zelo zelo blagodejno user posted image  edino mami sem pogrešala, sem si zelo želela da bi lahko prišla. Ostali pa potem, ko smo se doma udobno namestili. Tokrat bo najbrž druga zgodba, seveda bi rada da pride tudi moj mulček.

Pa narobe sem napisala, naš je imel reakcijo na plastelin ... user posted image

Pritisk imam pa jaz precej nizek, nazadnje sem ga imela 100/50.

Juhica user posted image user posted image user posted image  kakšne prigode user posted image  jaz sem imela dobre cimre, eni je mož zadnji dan pozabil prinest čevlje, pa jih je potem letel kar v eno štacuno blizu P kupit user posted image .

Zredila sem se jaz za 3 kile... bo kar pestro, zaenkrat je šlo večinoma v rit, neka malenkost pa v joške. Moja največja želja je, da bi za vedno ostale take user posted image  po prvem dojenju sem šla iz B v A in sem rabila kar nekaj časa, da sem se sprijaznila user posted image  niso ostale povešene, samo manjše in bolj prazne user posted image

Modrček za dojenje je pa men bil najboljši od Lisce. Dost normalna cena, pa res lep, udoben, uporaben. jaz sem samo gledala, da ni imel šiva čez bradavico. Sem imela dva, pa še dva iz H&M-a, ki so tudi super. Kupila sem tudi enega dragega v Kepici in enega pocen v Mulerju, pa nista bila nič vredna. Škoda denarja... Tokrat si bom v H&M-u dokupila še zgornje in spodnje majice za dojenje. Te sem prejšnjič pogrešala.





_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 19:10:58   
julijka11
jaz bom tudi v nadstardni sobi in obvezno brez halje, ker me je spravljala ob živce

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 19:25:07   
NEA_TEJA
Punce a je kateri ime MELITA in je doma iz Ljubljane

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 21:40:13   
dhamma
živjo,
lo vecnost s e  nisem oglasila. Ce nista otroka bolna, pa mene zdej ena viroza daje.

Zbruhala sem se do novega leta in vse 4 kg, ki sem jih zgubila, pridobila nazaj z dodatkom se 2 kg.

KO nisem  se mogla jesti, sem namesto casopisa prebirala svoje recepte--kaj vse bi jedla in potem v januarju komaj zadostila apetitu. POcasi se to umirja. Pa kava koncno spet pase. To je prvo kar zjutraj se z zaprtimi ocmi naredim- pristavim dzezvo za kofe in piskercek z mlekom za cokolino za oba otroka.

Moderček- prej kosarica A, sem dons gor dala C kosarco; noseca zgledam 6 mesecev in ne komaj 4. hahaha, kake hlace se pod trebuh zapnem, sem ze morala svoje stare nosecniske iz omare potegnit.

Ce se zares umirim, ga lahko ze cutim,...nekaj dogaja tam spodaj. Zdej vem kaj pricakovati- po 2 nosecnostih. Tako da sem sigurna, da je to to-moj otrocek v trebuhu.
Danes je prijateljica rodila. Sem ji kar fovs...se do sredine poletja bom morala pocakati. O koliko bo s eneprespanih noci, ko mi bo otrok  v mehur brcal,... Zurke sele pridejo.
Bozejte trebuhe, lp


(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 23:05:57   
juhica
ja MetiLu, jst bi tut mela takšne kot jih imam zdele in to skozuser posted image user posted image . Sem sama nad sabo navdušenauser posted image  pa k dobr vem kaj bo sledilo po dveh letih - žalost...

(odgovor članu dhamma)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Julijke 2011
25.1.2011 23:10:12   
botticelli
ojla user posted image user posted image

Danes me pa muči nespečnost. Sem spala po službi 3 ure in se mi očitno pozna da sedaj raje po netu skačem. Jutri bom pa spet bager rabila da me spravi iz pojsle ob 5.40.

Najprej vsem, ki ste dale skozi AC in čakate na rezultate, želim najboljše rezultate in da čas čakanja čimprej mine.

Zanima me, kako izgledajo pregledi pri vaših ginekologih? Moja mene nič ne gleda, oddam samo urin. Sestra mi pa prej preveri srčka in izmeri pritisk. Aja, pa za kg me vpraša koliko jih imam. Kaj sploh gledajo v tem urinu?

Porod Tudi jaz si želim EA, čeprav v mb trenutno ni nonstop na voljo. Upam da se do julija zadeva uredi oz. izboljša.

Kilogrami Se mi zdi da se tudi preveč redim. Čeprav ni čudno, kajti apetit imam volčji in tako tudi jem user posted image user posted image user posted image

Suziika Modrčka od Da Da zaenkrat ne morem komentirati, čeprav se tudi nagibam k nakupu. Ima ga namreč moja prijateljica, pravi da ¨guli¨ samo tega že pol leta in da je res 1A nakup. Sem ga tudi videla oz imela v roki in je res fajn močan. Se vidi da je kvaliteten. tako da... Se javim z info ko (če ) kupim.

Frčafela Hvala za seznamček.

Zdaj pa grem schlafen .



(odgovor članu dhamma)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 8:06:46   
Zivez
Tudi meni se tale ideja o nadstandardni sobi ne zdi slaba. Prvič smo bile v sobi tri. Čez dan je kar pasalo, noči so bile pa naporne! Sem komaj čakala, da pridem domov, da bi samo moja jokala :)

Ampak v porodnišnici LJubljana verjetno ni te možnosti? Ali mogoče katera ve?



(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 10:12:32   
julijka11
meni je moja G do sedaj vedno naredila UZ, pregledala me je tudi vaginalno ( otip jajčnikov in maternice, enkrat bris, vedno kontrola izcedka), sestra vedno izmeri pritisk, stehta, vodo sem dajala enkrat; vseh pregledov pri moji G sem imela 3x, sem pa noseča točno 14 t.

(odgovor članu Zivez)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 10:28:34   
saskam
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

Hojla, da se samo na hitro javim, danes na pregledu vse ok, naredil mi je UZ, velikost ustreza tednom, pikica full živahna in pa vidla se je nosna kost user posted image , spola še nevemo. Zredila se nisem ničuser posted image , imam pa previsok pritisk, tko, da sem že dobila napotnico za porodnišnicouser posted image  . A je kera bila, ali pozna katero, kakršnakoli informacija dobrodošlauser posted image . Sem si pa tut kupla merilec, da ga bom spremljala tut doma, ker imam od nekdaj previsok pritisk pri zdravnikih.


Še za seznamček: naslednji pregled skupaj z morfologijo : 1.3.2011



V prvi nosečnosti sem imela težave s pritiskom - povišanim seveda. In to samo na pregledu. Potem mi je pa rekla, da si moram nujno doma zjutraj in zvečer izmerit, napisat, in prinest s seboj na pegled. Vedno je bilo ok. Pri porodu sem ga imela celo malo nižjega kot drugače...verjetno zaradi tega, ker tam nimajo belih hal.user posted image  Tako da tele bele halje res negativno vplivajo name. No, zdaj pri drugi nosečnosti sem si začela merit takoj, tako da sem že na prvi pregled s seboj prinesla listek s podatki - doma ga imam tam nekje 123/72. Amak tudi pri njih nisem imela višjega kot 135/80. Upam, da bo tako tudi naprej.
Zna biti pa fejt kriza, če ti pritisk ne pade...kolegica je imela visko pritisk, pa se je mogla fejst pazit.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 10:49:05   
lulx
Tudi jaz sem julijka, nič ne pišem, spremljam vas pa redno. To je moj drugi otrok, zato vam bo mogoče nekaterim pomagal moj seznamček za otroka:
15    tetra plenic 5 povijalnih plenic 10 bodijev št. 56, 62 na preklop 5 bombažnih majčk na preklop 5 žabic ali pajackov št. 62 (2-3 čisto navadne, bele)
2 bombažni kapici št. 56 ali 62
1-2 kompletka (jopica+hlače)
copatki ali nogavičke
otroška odejica
termometer za v uho
termometer za vodo otroške zaobljene škarjice
glavnik, krtača (če ima lase so krtače z bunkicam, drugače iz naravnih ščetin) polivinil, ki ima na drugi strani bombaž za zaščito jogijev
blazinice za prsi Otroška varuška (po potrebi) Duda Steklenička
otroško milo B-panten
70% alkohol za razkuževanje škarjic, orodij…
steklenička fiziološke raztopine
sterilni zloženci iz gaze b-panten Lanolin krema in/ali Compresse plenice 3-5 kg kopalna kad umivalne krpice (rokavičke) vata Nastavki za dojenje (AVENT, STANDARD) Paket vložkov – VIR 80 ali kakršne koli druge »naravne« bombažne košara, zibelka, posteljica
jogi (trši naravni material)
3 rjuhe
2 prevleki za odejo Majhen povšter Prevleka za povšter  
Nedrček za dojenje

Pripomočki za mamo v porodnišnici:
pripomočki za osebno higieno paket vložkov (v nekaterih porodnišnicah jih dobiš)
5kom mrežastih hlačk (samo če rodiš v LJ) Navadne spodnje hlačkenatikači komplet za odvzem matičnih celic (po potrebi) modrček za dojenje in blazinice  bepanthen, lanolin, krema tee tre Just (za šive)
duda za dojenčka voda in piškoti polnilec za telefon fotoaparat osebni dokumenti (materinska knjižica, zdravstvena, osebna) Jaz sem si kupila modrc za dojenje na: http://www.nursingbra-shop.co.uk/default.asp in so super.

To je to...upam, da sem kateri pomagala.




(odgovor članu saskam)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 10:53:11   
lulx
ufff...šele zdaj se videla, kako mi je vse spisalouser posted image Saj boste razbrale, ne? Naj omenim pa še to, da je seznam za poletnega otroka. 

(odgovor članu lulx)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 11:00:00   
MagicSpell77
Lulx super je!
Take objave so pa res koristne.
Hvala! Grem v mesto šnofat kaj lahko nabavim, ker me že daje nakupovalna mrzlica, pa me moj malo bremza, da je še prezgodaj ;)

Sicer pa lep pozdravček vsem srečkam nosečkam in veliko pozitivnih izvidov vsem na pregledih!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu lulx)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 11:07:58   
rakica82
Živjo,

vas samo na hitro pozdravim. Mene je ujel prehlad, kiham, smrkam..user posted image
Tako ,da že cel teden čežim in se probam spravit h sebi.

Ste se spet ful razpisale, bo malo prebrala ko bom mela več časa.

Pozdravčke vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 11:23:49   
total
Pozdravljene,jaz sem danes fraj in sem se spravila mal med čistilno akcijo stanovanja.
Tudi jaz mam doma dokaj normalnen prtisk,zadnič sm ga imela na pregledu kr 150/84 OMGuser posted image me je kmal na rit vrglo,tako da se zdaj kr pazim pa na bolniško bi morala,mi je predlagala.
Jaz bom rodila v NM sem bila prvič ful zadovoljna,2 v sobi,takoj zraven kopalnica,tuš,kaj sm rabila sem dobila,tut mrežaste hlačke,vložke vse..
Na pregledu tut men zmerijo prtisk,težo,vodom dam vedno pred pregledom,G naredi ultrazvok in to je to.
Jaz še kr gledam vozičke in gledam,pa še zdaj ne vem kerga biuser posted image .
Punce kaj pa imena?' Že imate,midva še ne čisto še premlevamouser posted image .

Lp


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 12:50:06   
smuki
Punce, če želite vam lahko pošljem na e-mail seznam, ki sem ga (po mojem mnenju) doterala do konca - tud zdaj malo popravila, glede na izkušnje....

Mogoče se še mal lovim, ker sem imeli prvega dojenčka zimskega, ampak mislim, da je to tukaj nekje... (itak pa lahko še za sprut dokupuješ... sploh potem št. 62).

Modrček - jst sem imela od Lisce in so sicer OK, tud cenovno sprejemljivi, vendar je men po nekaj pranjih postal ful trd - sploh tista čipka ... tako, da bom za zdaj iskala kaj drugega...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 13:00:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

No zdele, ko proslavljam dejstvo, da ne bruham več in jem cel dan od veselja, sem se v desetih dneh zredila za 2 kg, sm se šla glihkar stehtat. In se tut slučajno ne mislim neki nazaj držat, ker rabim zaloge za dojenje. Če bom spet takega sesalca rodila, da me ne bo obral do kosti v treh mesecihuser posted image ...



user posted image  user posted image , dobra.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 13:14:49   
dhamma
2x rodila v Lj. do sedaj dobile mamice tam vse: od vlozkov, mrezastih hlack...ferum lek po potrebi po porodu, donat, mleko za piti.... Otroku so 2x naredili test sluha, Uz kolkov.

Vceraj pa je sla znanka domov iz P in povedala: vlozke samo tiste ta prve, potem moras imeti svoje, donata niso dali, jedla naj bi ferum lek (zaradi slabokrvnosti/vecje krvitve ob porodu-) pa naj bi partner prinesu od doma,
novorojenckom nic vec Uz kolkov- sele pri izbranem pediatru pri 3 mes,...
Šparajo.

Je pa trodial se ena znanka, bom preverila pri njej, ce je imela podobno izlusnjo v januarju v LJ P.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 13:25:38   
frcafella
Oj babike!

Evo malca

user posted image

Suziika, kolikor sem prebrala, je modrček ful pohvaljen; je prav tema odprta na forumu... Bom poiskala in prilepila.... Sama ga zaenkrat še nimam, ker v času prve nosečnosti nisem slišala za to trgovinico, tak da sem mela tistega in Mullerja, pa potem od La vie, ampak sta res grozna. Ni mi všeč, da sta kot za staro mamo, visoka do brade, opora ni ne vem kaj, pa tudi šiv je potekal direkt čez bradavico -kot da sem ravno tam rabila dodatno drgnjenjeuser posted image  Pa skozi vsako majico se je videl tisti šiv... V glavnem, nisem bila zadovoljna. Zdaj pa bom po vsej verjetnosti kar pri da-da vzela.

Obiski v P: meni so moji obiski pasali, ampak so hodili en po en, ne vsi naenkrat, pa tudi niso se vtikali v cimre in njihove dojenčkeuser posted image  Je pa cimra imela ful glasnih obiskov, partner pa je v sobi visel ma do enih devetih vsak dan, res. Tisto pa je bilo moteče...

botticelli, jaz na vsakem pregledu dam vodo, zmeri mi pritisk, potem pa UZ. Sem zelo hvaležna moji Guser posted image  ZA EA pa lahko samo rečem, da srčno upam, da jo dobim, tako kot prvič, ko  imam res samo pohvalne besede za vse, povezano z EA. Me veseli, da slišim še kako pozitivno mnenje o da-da modrčku...

Imena: smo še v fazi pogajanjuser posted image

Papa

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 15:06:32   
marjetka15
Punce živijo,

evo sem nazaj s pregleda, vse ok, srček puslušali,... Ja drugače pa jest tud dam vsakič vodo, pa stehta me (sem v 17t in imam +2kguser posted image ) in izmeri pritisk (tud jest sem med tistimi, ki ga ima pri G 150/80, doma pa čisto normalnega). Naslednjič imam pregled in hkrati morfologijo 2.3.

Modrci:
torej kokr sm prebrala Lisca, da-da, še kaj? Amapk a ni tko da je fajn da ga kupiš šele ene 3 t pred porodom, da ti ni premajhen. A  ga je kera že kupila?

Porodnišnica LJ: ma ne vem, jest sm slišala tok kritik čez, pa še moti me to da EA ni skoz na voljo, pa rada bi rodila ne vem v čepe, ali kej podobnega ne pa da ležiš.
Po vsej logiki je ležanje slabo gravitacija pa to, sploh pa za presredek.

Vozički:user posted image jutri grem gledat Jaguar car, pa da vidim...
Sm se zadnjič s kolegico hecala, da bi skor prej izbrala nov avto k pa voziček..

Hvala za seznamčke cunjic, to bo ful prav prišlo....
Drugače si pa danes spet nisem mogla pomagat in sem kupila en bodi na preklop in pa en kompletek hlačke in majčkouser posted image .

Obiski v P: A ni tko da je dovoljeno samo očkom in pa otrokom?
Jest si res ne želim tam met cele delegacije, mogoče še svojo mami, tašče pa ziher ne... bo spet kakšne scene delala, tko k sva povedala da bo babica...

no tko mal na hitro, lp

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 15:10:00   
zoga08
Hoj, čvekice!

Mal vas uspem še preletet ampak napist mi pa res ne znese user posted image .
Trenutno sem spet na bolniški ker sem prehlajena.user posted image  Že tretjič v 3 mesecih, se kar ne poberem.
Lea je bila tud mal prehlajena je pa zdej že boljša.

Oblekice: No moja pupa je junijka in glede oblekc imam nekaj zaloge, če bo fant bom pa kupla po porodu. Tudi za Leo sem kupovala sproti, razlog poletne razprodaje user posted image . V naprej sem kupla samo 5 bodijev velikosti 56 z dolgimi rokavi (na preklpo NUJNO!) in žabice nato pa je moj z listkom hodil po trgovinah za roza stvarmi in ostalimi zadevami, ker prej nisva vedal spola. Potem po 3t pa smo imeli samo pleničko ali bodi s kratkimi rokavi ker je bilo ful vroče ;) Tako da ne preveč pretiravat :) z nakupi.

Premiki: O jaz jih čutim že kake 3t. Sploh zvečer ali pa če nerodno sedim. user posted image  Je pa tako fino ker imam AS da poslušam srčka me tako pomirja user posted image

Porodnišnica: Jaz sem rodila v LJ. in bila ful zadovolna, sem bila pa 2 dni na intezivni zarad spinalnega CR sicer sem začela porod normalno ampak bejba ni hotla v porodni kanal tako so mi po 7 urah popadkov naredil na mojo željo spinalni CR in je bilo noro, takoj sem vidla bejbo in tud okrevala sem ful hitr. Pa še tri dni ponoči za otroka skrbijo drugi, da se lahko spočiješ.
Glede potrebščin se stvari ful spreminjajo, tud meni je kolegica rekla da sedaj nič ne dobiš, ampak mi smo za vse prosile in dobile, pomoje je treba rečt. Za vsak slučaj pa je dober tud s seboj vse imet. user posted image
Zdej bom pa vidla kako bodo stvari tekle.
Absolutno je fino, če lahko pride na obisk samo mož z otroki. Ker meni tudi ni bilo do obiskov. Tudi doma sem imela samo domače in nič drugega.

Vožiček: Mi imamo samo Mutsija 4-rider ful zadovolna, tud marelce nismo kupoval, ker kakor je mala shodila je hotla samo še hodit. Za ostale potrebe mi je bil pa oklesten Mutsi čist ok. Težava razen za v avto ker zasede cel prtljažnik moje male Škode. Tako da so bili ponavad zici polni stvari. Zato pa bova sedaj menjala avto user posted image . Sva ravno v fazi ogledovanja in testnih voženj.
 
Pridne bodte.



_____________________________

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 15:30:34   
**M**
Pozdravljene, kako ste kaj danes?

lulx...super za seznamček, nam bo prav prišeluser posted image pa le večkrat se oglasi
total...si pridna, pridi še k meni malo, dobiš kosilouser posted image a bolniško ti je predlagala, in kako si se odločila?
smuki...kaj ko bi seznamček kar tukaj objavila?
pregledi...vsakič urin, kg,pritisk,uz, in pregled, če je potrebno
nakupi...mene more tut moj stran od polic vlečt, vse bi kupila, sam kaj ko nevemo še kaj imamo, se mi zdi, da je vse samo roza in modro
LJ porodnišnica...mene je ena zadnjič ful prestrašla, da kako tam delajo s pacientkami in nevem kaj še vse, d anaj niti slučajno ne grem tja rodit. Že tko me je groza, se tolažim s tem, da ni še noben not ostaluser posted image  pol me pa še strašijo


No naj povem, da imam jutri pregled v porodnišnici zaradi pritiska. Sem bla kar presenečena, ko je gospa rekla, naj kar jutri pridem. Bomo vidli kako bo, včeraj zvečer sem si ga merla pa je bil 131/80.

< Sporočilo je popravil **M** -- 26.1.2011 15:31:45 >

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 16:53:27   
Špelca21
Oj oj.

No po dolgem času se spet javljam. Bila sva v selitvi in šele danes so nama prišli priklopit internet, tv in telefon tako da sem zdaj spet povezana s svetom.
Kar veliko ste se razpisale ko me ni bilo tako da še nisem uspela vse prebrat user posted image .
Da se pa še malo pohvalim včeraj sem imela zagovor diplome tako da je ta del uspešno za mano in lahko naredim kljukico. user posted image
Sedaj pa sva že v intenzivnoh pripravah na poroko, jaz pa še na strokovni izpit. user posted image Bo še pestro.

Aja še za seznamček naslednji pregled imam 15.2.


Lepo bodite!!

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?