MetiLu
|
Dan punce! Sem bila te dni malo prelena za pisanje sicer smo pa ok, tamalga imam doma, ker je v nedeljo fasal neko alergijo na dotik in je imel čist otečene in marogaste dlani no, smo pri pediatrinji pogruntali, da je rekacija na plastil od Lumpija (Mercator) smo dobil Claritine sirup in neko kremico in je danes že skoraj čist ok. Jutri gre v vrtec, ker ga pogreša Ste govorile o zaposlitvi... jaz sem jo ravnokar izgubila, sem danes urejala papirje na zavodu. Moj ima pa k sreči stabilno službo z rednimi plačili, dela pa na MNZ. Plača ni boh ve kaj, je pa. To je važno Pa neki je bilo govora o nakupih za . Predvsem ne pretiravat jaz imam sicer zimskega mulčka, pa je bilo en kup stvari, ki jih nismo rabili nakupljenih... Mogoče bi edino povdarila: če boste kupovale bodije ali majčke, za prve tri mesece so bili meni zakon tisti na preklop, ki jih novorojenčku ni treba vlečt čez glavo. Te so svetovni. Pa naš je bil zelo velik ko se je rodil, tako da smo imeli št. 56 samo 3 tedne, potem smo šli že na 62. nekaj stvari št. 50 sem takoj podarila je fajn, če vsaj približno veš proti koncu, kolk je velik. Čeprav men je G rekel na zadnjem pregledu da ima okrog 3800, no pa je imel 4170g ko se je rodil Voziček imava midva že izbran, no vsaj mislim Odkar sva si šla tegale Jaguarja pogledat, sploh več ne iščem drugih vozkov. Pa ena je spraševala o nadstandardni sobi. Sploh ni slaba ideja, res. Ker tiste tri dni po porodu res rabiš počitek. Po prvem porodu smo bile v sobi 3, ko je en nehal jokat je začel drugi... spale nismo skoraj nič, poleg tega je imel od sosede zlatenico in ga je imela po lučko v sobi in je tisto celo noč gorelo... ma men se je že mešal od utrujenosti, sem komaj čakala da grem domov. No, potem pa sta obe šli pred mano, jaz sem ostala 4 dni in so me zvečer hoteli preselit v drugo sobo, da ne bom sama. Sem sestro lepo prosila, če me lahko pustijo na miru. Pa mi je ustregla. No sej potem je ob poldveh zjutraj prišla nova mamica iz porodne... O epiduralni to rundo tud jaz razmišljam Zakaj ne bom še enkrat razlagala Mamyp3, jaz imam na ta dan rok, pa se mi tud že neki oglaša v trebuhu samo to je zaenkrat sam zame je še tako nežno, da čutim samo pred spanjem, ko sem čist pri miru. Komaj čakam da bo večji, da ga bo tud prvi mulček lahko začutil Mi je pa že začek bauhi rast, tanosečniški čeprav sem zvečer še vedno napihnjena. No tolk za zdele. Bo treba it počasi za šporget. lep dan
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 25.1.2011 13:17:28 >