smuki
|
seznamček - priznam, da se še nisem lotila tega, kako bi lepo prenesla ta seznam na RR... je namreč v tabeli, pa lahko vse zamakne, tako, da tiste punce, ki ga želite... mi na ZS pošljite mail, pa vam ga pošljem... moderček - jst sem že tako in tako med tistimi, ki nosi št. C tudi, ko nisem noseča, so pa zdaj mogoče bolj napete... saj če imaš enega malega sesalčka priklopljenega skoraj eno leto... se to malo pozna... Sem si pa pred porodom kupila samo en modrc... potem pa sem mojega poslala še po enega...(je ostala ista št.) spolnost - priznam, da sem v tej nosečnosti bolj divja, v prvi mi ni bilo toliko do tega.... je pa res, da sva na koncu uporabljala samo še dva položaja... pregledi - jaz ga imam sedaj na 4-5 tednov (proti koncu so na dva tedna), pri vsakem pregledu me stehta, zmeri pritisk, po 20. tednu pri vsakem pregledu preveri vodo, če so v njej bakterije, opravi UZ, mi pretipa noge, če morda zaotekam, malo pokomentirava in to je to. porod - jst sem lahko hodila po hodniku, dokler niso bili popadki skoraj na minuto... kolikor sem ležala, sem ležala na boku, vmes me je peljala na WC in sem ene pol ure tam predihavala popadke, pa smo spet malo hodile, pa naslonjena sem bila na posteljo in krožila z boki (to mi je ful pasalo)... rodila pa na hrbtu... Rodila sem pa v brežiški porodnišnici, ki bi jo ti pra*** na ministrstvu zdaj radi zaprli... Men je bilo super tam, ker je bilo vsega dovolj... edino nadstandardne sobe pa ni... Pa bi si jo mogoče takrat želela, ker sem imela najprej v sobi cimro, ki si je vsake dve uri stiskala mleko in smo zato imele celo noč prižgano luč. Ko je njena tamala zajokala, je začela jokat tudi moja... pri drugi cimri je bilo pa tako, da je mali jokal non stop... posledično tudi moja. Sem pa bila pol dneva sama v sobi in me je prejšnja cimra prestrašila, da naj ne puščam male same, ker lahko pridejo cigani in jo odnesejo.... joj, čeprav sem vedela, da je nemogoče, tud na wc nisem upala it in sem čakala mojega, da je prišel, da sem šla lahko vsaj pod tuš.... Ime - tudi pri nas bo to mission impossible... men je všeč nekaj, njemu sploh ne in obratno... No, tiste, ki že imate izbrane... je skrivnost? ... men nič v uho ne pade Sonya1 - no, moram povedat, da teb sploh ne zgleda, da jih imaš 42 ... je bila pa toliko stara tudi moja mami, ko me je imela... cotke - jst sem pa zdaj, ko moram počivat in mi je dooooooolgčas za znoret... privlekla ven vrečko s prvimi številkami in sem malo presortirala kaj lahko uporabim od male, ki je zimska za to dete... Jst ne bom kaj veliko kupovala, ker mam kr dost tega (pri prvi nismo vedeli kaj bo, zato sem veliko kupovala v nevtralnih barvah - rumeni, zeleni, beli, oranžni....), pa obe najboljši prijateljici imata poletne dojenčke in imam že obljubljeno...
|