sonya1
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni36 Sonya1 in smuki držim pesti, da se vajina AC dobro izteče. Jaz grem v petek, upam, da jo bo tudi opravljal Pušenjak. Zanima me če je katera od vaju ali drugih punc plačala hitri test FISH, ker jaz ne vem kako bom zdržala 4 tedne v nevednosti. Reni, bomo držali pesti, da bo vse v redu. Jaz se nisem odločila za dodaten test, ker sem šla na AC zaradi starosti, dopolnila sem namreč že 42 let. Sicer sem bila tudi na nuhalni in je bil rezultat glede na leta 1:66, sam izmerjen pa se je potem popravil na 1:320, torej skoraj 6x boljši, kot ga imam glede na starost. Na nuhalno sem šla bolj zato, da je še bodoči ata videl otročka, ker ni še nikoli videl svojega otročka na ultrazvoku, sem pa že od vsega začetka mislila iti na AC. Tako, dapravzaprav ne pričakujem drugega rezulta, kot da bo zdrav fantek . Sicer občasno res pomislim, kaj pa če... ampak pravzaprav niti ne prav resno. Smo že vsem prijateljem in celi žlahti raztrobili, da bo fant Tale Pušenjak je pa malo precenjen, mojo prijateljico je sprejel v ljubljanski porodnišnici, ko je 5 tednov prezgodaj rodila, pa ga ni čisto nič pohvalila. Tako, da Reni, ne skrbi, sem brala, da v ljubljanski porodnišnici naredijo največ AC v Sloveniji in bodo menda že dali takega, ki to zna. Smuki,prav rada verjamem, da ob takem malem otročku doma ne moreš prav dosti počivati. Imate pa malo razlike . Moja sestra ima dva, pa je med njima malomanj kot dve leti razlike in to je videti, kot da bi bila dvojčka, mislim isti učinek na okolico . Ko sta skupaj, vse leti, ko pa je vsak sam, sta pa kot anglečka O porodu jaz še niti ne razmišljam, pravzaprav ga kar malo preskočim v mislih, ne mislim pa nič komplicirati. Rodila bom v Ljubljani, kar bo pa bo. Pa ko imate debate o otroških vozičkih je to zame tako, kot bi debatirale o vesoljski tehniki . Jaz sem mislilaa, da greš v trgovino, pogledaš kateri ti je všeč, ga malo voziš nokrog in če se dobro pelje in je še cena ustrezna, ga pač kupiš. Sem pa pred parimi dnevi v trgovni malo gledala otroške stvari. Pred nakupi me je zadržalo edino to, da nisva vedela spola. Nevtralnih barv pri nas namreč ne bo, naš dečko bo v modrem Šele drugi dan sem doma, pa mi je dolgčas za znoret. Saj ko bi lahko malo bolj skakljala naokrog bi bilo najbrž čisto v redu, tako pa sem raje malo bolj previdna, nikoli ne veš Kako pa to prenašate vse, ki nosečnost preživljate na bolniški ? Vam je dolgčas ali uživate ? lep dan želim vsem
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 25.1.2011 9:57:53 >
|