|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
24.1.2011 14:08:10   
NEA_TEJA
Evo punce smo doma iz posveta če bi šla al pa ne nič novega  niso povedali sedaj pa kličem kot zmešana da se naročim na amnio kar traja že dve uri mislim pa kao naročajo od 12-15. A je bila kera na anio danes v LJ. okrog 11 oz jo je že končala

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.1.2011 14:14:08   
juhica
Jst se pa tok napihnjeno počutim in tudi zgledam in to zdele v zadnjem tednu, ko skoz neki jem, in me prav tišči trebuh. To je zame neki novega, evo na stolu pred računalnikom prav težko sedimuser posted image

Včeraj smo bili pa na igralih v arboretumu dve uri, tamaladva sta fuul norela in uživala, potem pa na obisku pri babi.

(odgovor članu Tamcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
24.1.2011 14:48:48   
Suziiika
Jaaauser posted image user posted image **M** dala super idejo, dajte punce, tiste ki že mate bebice ki so polet rojene, mal svetovat oz. mogoče res kakšen seznam če vam je, kaj pride vse v poštev pod oblačila user posted image Js bom fuuuul vesela user posted image se mi zdi da zdej ko razmišlam, sem čist zgublena kar se teh stvari tiče user posted image

Js pa komej čakam da gre ta zima mimo, pa da bo poleeetje user posted image ne tok zarad vremena, kot zaradi dojenčka. user posted image
Šnofla user posted image user posted image super za rezultate. Uh kr Graz a? Kaj so res takšne razlike v cenah oz. kvaliteti da se splača gor it v šoping?

Majuscka zgleda se vrtima v podobnih krajih user posted image moj dragi je tud uradno iz Šentjurja, js iz savinjske, zej pa je on na ptuju trenutno, kmalu pa šibam tud js v te kraje user posted image

juhica se počutim enako, ko balon se mi zdi da mam trebuh user posted image pa tudi meni ne odgovarja več neki pogosto ležati na trebuhu, prej sem pa skos.. ampak dobro, bomo potrpeli user posted image

Povejte mi prosim, tiste ki ste že imele izkušnjo o tem, kaj bolj priporočate v bolnici, nadstandardno sobo ali je oddelek vredu? Sem brala mal dans po netu, da ta nadstandardna soba ni tak švoh, še posebej če hočeš mir pa tud obiske lahko pol mal zavlečeš oz. kr dost user posted image če majo seveda prosto ko prideš ti tja..
Ooo pa punce kaj pravte pa vi o Sleepy wrapu? Js sm čis navdušena in ga ob prvi priliki tud nabavim user posted image user posted image ko vidiš samo sliko zgleda tak zakomplicirano, pol pa sem prečekirala mal na you tube kak se to naštima in zgleda super. ---> http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery

Lep dan vsem  user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 24.1.2011 14:53:01 >

(odgovor članu Tamcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
24.1.2011 14:50:57   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Evo punce smo doma iz posveta če bi šla al pa ne nič novega  niso povedali sedaj pa kličem kot zmešana da se naročim na amnio kar traja že dve uri mislim pa kao naročajo od 12-15. A je bila kera na anio danes v LJ. okrog 11 oz jo je že končala

Nea_Teja, jaz sem bila danes na AC. Ni bilo nič hudega, bolj  neprijetno kot boleče. Sem pa šla jaz zaradi starosti, bolj da se prepričam, da je vse v redu, kot da bi resno dvomila.  Tudi meni se v času naročanja ni nihče oglasil, pa sem potem kar klicala malo po osmi uri in jih takoj dobila. So bili zelo prijazni in nobeden ni rekle, naj kličem v času za naročanje. Če te kaj zanima, kar vprašaj.

AC je danes delal Pušenjak, ker je gospa, ki je bila na urniku, zbolela.  So nam pa povedali, da pričakujemouser posted image  Bodoči ata je bil zelo veseluser posted image

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
24.1.2011 15:03:51   
NEA_TEJA
No končno sem dobila datum za amniocintezo in sicer v Postojni in to je 1.2 .
Aja pa še to sprememba datuma PDP IZ 26.7 NA 20.7

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
24.1.2011 15:04:54   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: Suziiika

Jaaauser posted image user posted image **M** dala super idejo, dajte punce, tiste ki že mate bebice ki so polet rojene, mal svetovat oz. mogoče res kakšen seznam če vam je, kaj pride vse v poštev pod oblačila user posted image Js bom fuuuul vesela user posted image se mi zdi da zdej ko razmišlam, sem čist zgublena kar se teh stvari tiče user posted image

Ja jaz tut, vsega se mi zdi, da je preveč. Sem zadnič stala 1 uro tam pri cotkah, bi kar vse kupila, k so pa tok cort. nebi pa rada kupovala nekih brezveznih stvari, ki jih nebom rabila.

Js pa komej čakam da gre ta zima mimo, pa da bo poleeetje user posted image ne tok zarad vremena, kot zaradi dojenčka. user posted image
Šnofla user posted image user posted image super za rezultate. Uh kr Graz a? Kaj so res takšne razlike v cenah oz. kvaliteti da se splača gor it v šoping?

Majuscka zgleda se vrtima v podobnih krajih user posted image moj dragi je tud uradno iz Šentjurja, js iz savinjske, zej pa je on na ptuju trenutno, kmalu pa šibam tud js v te kraje user posted image

juhica se počutim enako, ko balon se mi zdi da mam trebuh user posted image pa tudi meni ne odgovarja več neki pogosto ležati na trebuhu, prej sem pa skos.. ampak dobro, bomo potrpeli user posted image

Povejte mi prosim, tiste ki ste že imele izkušnjo o tem, kaj bolj priporočate v bolnici, nadstandardno sobo ali je oddelek vredu? Sem brala mal dans po netu, da ta nadstandardna soba ni tak švoh, še posebej če hočeš mir pa tud obiske lahko pol mal zavlečeš oz. kr dost user posted image če majo seveda prosto ko prideš ti tja..

Tole pa tut mene zanima, jaz se tut nagibam k nadstandardni. Je moja kolegica mela cel kup obiskov, od kolegic, do žahte, otrok,...v glavnem direndaj. Se mi zdi, da bi vsak moral vedet, da mamice in otročki rabjo atija in pa mir, ne pa tkole. Pa še ene par takih sem slišala, da te vse mine, eni pridejo clo prehlajeniuser posted image  Nevem no k da je teško počakat, da prideta domov in da se družinica navadi eden na drugega pa greš pol na obisk...

Ooo pa punce kaj pravte pa vi o Sleepy wrapu? Js sm čis navdušena in ga ob prvi priliki tud nabavim user posted image user posted image ko vidiš samo sliko zgleda tak zakomplicirano, pol pa sem prečekirala mal na you tube kak se to naštima in zgleda super. ---> http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery

Lep dan vsem  user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
24.1.2011 15:23:43   
Šnofla
Na hitro :)

Siziiiika - nimam pojma koliko je dol kej cenej. Midva greva dol predvsem zaradi Ikee, ker sem na internetu videla par cort stvari za normaln denar in me zanima, če nama pašejo v stanovanje, pa malo za otroško pohištvo pogledat pa tako. Pa ena otroška trgovina je tam, bova še tja uč vrgla. Če pa najdem še kakšno trgovino z ne predragimi oblačili in simpatičnimi tunikami oz. dolgimi majicami bo pa sploh super. Čeprav imam občutek, da mi bodo že po Ikei noge grozile z odpadanjem ;)

Glede seznama stvari
- so pa na enem izmed sosednjih forumov (mislim da kaj rabim za dojenčka?) že objavljeni takšni in drugačni seznami. Po hitrem pregledu večinoma "zimski" ampak se da iz nasvetov razbrat kaj izpustit. Komaj čakam, da bom imela čas in se lotim "domače naloge" kaj rabim za otroka :)

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
24.1.2011 15:26:56   
NEA_TEJA

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Nea_Teja, jaz sem bila danes na AC. Ni bilo nič hudega, bolj  neprijetno kot boleče. Sem pa šla jaz zaradi starosti, bolj da se prepričam, da je vse v redu, kot da bi resno dvomila.  Tudi meni se v času naročanja ni nihče oglasil, pa sem potem kar klicala malo po osmi uri in jih takoj dobila. So bili zelo prijazni in nobeden ni rekle, naj kličem v času za naročanje. Če te kaj zanima, kar vprašaj.

AC je danes delal Pušenjak, ker je gospa, ki je bila na urniku, zbolela.  So nam pa povedali, da pričakujemouser posted image  Bodoči ata je bil zelo veseluser posted image

Kdaj pa si bila mogoče sem te pa videla jest sem imela posvet naročen ob 11 imela sem pa oblečeno črno daljšo jakno ,ker ko sem oddala papirje jih je kr nekaj počivalo v uni sobi.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.1.2011 15:42:39   
smuki
Jst sem tud danes imela AC v LJ. V bistvu je res skoraj neboleč poseg - mogoče malce skeli.
Edino zdaj imam občutek, kot da bom zdaj zdaj dobila M.
Smo pa tudi mi izvedeli spol, sam bo za enkrat še skrivnost.
Sem pa pred posegom imela še genetski posvet in so celo štalo naredil, ker so mi zgubil napotnico.... ampak je šlo vseeno skozi (hvala bogu sem imela tudi tisto skopirano).

Kar se pa tiče naročanja sem pa jst ful imela srečo v prvo - sem jih dobila celo takoj. Potem sem žal morala prestavit pregled, ker mi je tamala zakuhala doma in sem tisti dan klicala skoraj uro in pol - non stop se je oglašala tajnica.
So pa drugače ful prijazni.

Zdaj pa čakat "samo" 4 tedne, da izvemo na čem smo....

Se mi pa zdi, da imam tudi jaz v tej nosečnosti - 17. teden tak trebuh, ko sem ga imela pri prvi v cca 25. tednu. No, zdaj tud vem zakaj - tokrat nosim zelo spredaj in nizko, v prvi sem pa nosila zadaj in visoko.

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.1.2011 15:53:50   
sonya1
Nea, sem morala kar biti ena od tistih, nisem pa nič kaj dosti gledala naokrog, sem imela sama s seboj dovolj dela,  tako da tudi če sva se srečali, te žal nisem opazila.  Da pa to ni tak bav bav ti pa pove že to, da so pome prišli v sobo za počitek in sem morala sama na transfuzijsko medicino, ker izvidi krvi niso bili pravočasno, sem namreč Rh negativna. Smuki, midve sva se pa najbrž videle ?

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 24.1.2011 15:54:11 >

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.1.2011 16:44:31   
smuki
Sonya1, iz tvoje zgodbe sem poštudirala katera si... madona, si se mi takrat kr mal zasmilila... tam te posedejo, da miruješ, pol te pa pošiljajo, da sama urejša papirje. Sem mojemu potem povedala, kaj je bilo, pa je samo rekel, da se je kr mal zamislil.... če vse tako zgubljajo, kako potem verjet v njihovo strokovnost...

Jst sem pa tista, ki je ležala/sedela ob oknu v črnem puliju....
Se mi pa zdi, da smo vse utihnile potem, ko je prišla tista punca, ki je imela horionsko biopsijo... user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
24.1.2011 17:06:50   
julijka11
ali ste vse, ki ste imele AC sedaj na bolniški?
je potrebno res samo počivati in koliko časa je riziko?

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
24.1.2011 17:24:18   
NEA_TEJA
Julijka 11 meni je danes rekla da je nujno počivati vsaj 3 dni in to v dobro ploda in seveda tebe zato priporočajo tudi 3 dni bolniške.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
24.1.2011 18:00:00   
julijka11
aha, potem sem si jaz o.k. uredila; zaradi narave dela imamo določen urnik za en mesec naprej in sem napovedala bolniško 5 dni; ampak mirovanje mora biti res strogo leže? v bistvu me to najbolj zanima...sem se sicer že dogovarjala s starši za varstvo moje triletnice, ker si poleg nje ne morem predstavljati niti lažjega mirovanja, kaj šele strogega

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
24.1.2011 18:21:57   
marjetka15
OJLA,

vsem, ki ste imele oz. boste še imele AC držim pesti, da bo vse ok.

Jest grem jutri dati vodo, v sredo imam pa pregled in pol poročam kaj bo.
A bo katera šla na samoplačniški 3D/4D ultrazvok med 20 in 25t?
Jest bom šla in sicer kar k Strahovi, sem bila že na NS pri njej in mi je bila ok.
Sicer ni poceni, ampak si želim imeti slikce in filmček otročka, pa še da potrdimo spoluser posted image .

Glede vozičkov, to bo še zanimivo, men je vsak dan manj jasn kaj bi sploh kupila.

Mački: Jest sm nora na njih, našo doma sedaj samo pobožam, pol si pa šibam umit roke. Mislm da bi morale imet res veliko smolo da bi dobile toksoplazmozo.

Glede seznama stvari za otročka, res že obstaja na drugem forumu, se mi zdi kar ok, če upoštevaš predloge drugih mamic, kaj ni uporabno in kaj je.

Samo še nekaj, sej še ni tok aktualno ampak vseeno, jest nisem nikjer zasledila. Kako je z epiduralno anlgezijo, če imaš kakšne okvare hrbtenice? Jest imam skoliozo (po domače zvito hrbtenico) pa me zanima če jo sploh lahko dobim. Ali ima kakšna isti problem, ali pa pozna koga ki ima to. Drugače bom pa itak v materinski šoli vprašala.

No tok mal na kratko se javim v sredo po pregledu.
lp

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
24.1.2011 20:07:31   
sonya1
Živjo,  punce !

Jaz sem bila danes na AC, pa so povedali takole; malo bolj na izi, vendar nič posebnega. Ravno na Šmarno goro seveda ne it, niti na dveurne sprehode, drugače pa niso nič govorili o kakem ležanju, oz. so celo poudarili, da  nobenega 24- urnega ležanja.
Rekli so, da so danes vsi pregledi potekali brez posebnosti in da ni pri nobeni pričakovati komplikacij. Malo me boli trebuh, kot pri menstruaciji, venda ni nič hujšega. Malo se valjam po kavču, vendar bolj zaradi občutka kot zaradi česa drugega. Dajo pa 3 dni bolniške pri enoplodni oz. 7 dni bolniške pri večplodni nosečnosti. Aja, sem pa bila v Ljubljani, mogoče je drugje kaj drugače.

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
24.1.2011 20:16:03   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Sonya1, iz tvoje zgodbe sem poštudirala katera si... madona, si se mi takrat kr mal zasmilila... tam te posedejo, da miruješ, pol te pa pošiljajo, da sama urejša papirje. Sem mojemu potem povedala, kaj je bilo, pa je samo rekel, da se je kr mal zamislil.... če vse tako zgubljajo, kako potem verjet v njihovo strokovnost...

Jst sem pa tista, ki je ležala/sedela ob oknu v črnem puliju....
Se mi pa zdi, da smo vse utihnile potem, ko je prišla tista punca, ki je imela horionsko biopsijo... user posted image

A ti si tista s kratkimi lasmi pri oknu ? Smo tebe čakali, ker si bila na posvetu ?  Meni se ja pa zazdelo, da je kul, da če bi bilo res treba tako mirovati, da me ne bi pošiljali naokrog takoj po posegu.
Ja, pri tisti revici sem se pa kar malo utrašila in se mi kar malo zasmilila. Tudi sama sem razmišljala o biopsiji huironskih resic (ali kako se že to napišeuser posted image ), pa sem se na koncu ravno zato, ker so mi razložili, da AC manj boli in je manj nevarna, odločila za AC.
Se v redu počutiš ?   Te kaj boli ? Le pazi nase, da b vse v redu, rezultati bodo pa tako in tako b.p. Saj morajo biti!!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
24.1.2011 20:17:50   
~Minnie~
Tudi jaz držim tačke za vse, ki imate AC user posted image

Marjetka15 jaz sem bila operirana zaradi skolioze (si bila ti tudi?) in mislim, da ravno zaradi operacije ne morem imeti oz. ni priporočljiva epiduralna (večje tveganje) - to sem že kar nekaj časa nazaj brala, se bom mogla še mal na to temo pozanimati.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
24.1.2011 20:28:19   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Suziiika

trakov, slingov, itd je celo morje. Fajn je da malo pogledaš na Povezano starševstvo. Mene sleepy wrap ni prepričal, ker je 1. blago precej debelo (pozimi je OK, poleti pa švicata oba) in ker je elastičen in se mi je zdelo, da bo mali ven zlezel. Poleg tega je bil mali hiperton, so po navodilih RA odpadli vsi kenguruji, edino trak, ker je hrbtenica malega v podobnem položaju kot v trebuhu in ni ravna, je bil sprejemljiv. vzela sem pri www.mojskratek.si, ker ti ga dajo na posodo, da sprobaš če ti ustreza, sicer lahko vrneš. Sem vzela tkanega, ki je tanek in je bilo tudi poleti OK. Zgleda grooozno težko, ko je tako dolg, ampak sem po treh poskusih znala.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
24.1.2011 20:31:51   
marjetka15
Minnie ti si bila operirana? Jaz nisem bila, sem nosila samo steznik. Ja jest ne vem kako je s tem, bi pa rada rodila z epiduralno (sem slišala same pohvale) me je pa tudi zelo strah porodauser posted image nimam ravno nekega visokega praga za bolečineuser posted image
No če kaj izvem na to temo ti sporočim...

lp

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
24.1.2011 21:17:38   
reni36
Sonya1 in smuki držim pesti, da se vajina AC dobro izteče. Jaz grem v petek, upam, da jo bo tudi opravljal Pušenjak.
Zanima me če je katera od vaju ali drugih punc plačala hitri test FISH, ker jaz ne vem kako bom zdržala 4 tedne v nevednosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
24.1.2011 21:22:54   
fiška33
Držim pesti za same dobre rezultate iz ACz! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela prvič epiduralno in čeprav je bila po opisu souser posted image manj protibolečinska kot v Postojni user posted image , bi jo zdaj tudi želela. Verjetno malo tudi psihično pomaga, vsaj med nosečnostjo user posted image . Me pa skrbi, ker ne vem, če zdaj ponoči sploh kdo od anestezistov dežura. No, zame so jo takrat klicali okol 21h zvečer (rodila sem ob 5.30) in je bila celo noč samo zame tam. Sicer so pa takrat v materinski šoli anestezijstke tako reklamo delale zanjo (kao vsak porod bi moral biti lepo doživetje), tako da upam, da se tega načela držijo tudi za nočne porode user posted image . Sem pa pripravljena tudi plačat, če bo nočno dežurstvo plačljivo, kljub dejstvu, da je drugi porod krajši od prvega user posted image .

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu reni36)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2011 8:23:19   
smuki
Sonya1 - ja, ta s kratkimi lasmi.
O jej, a mene so tko dolg čakal. Ma, sej če bi vedela, da bo ta posvet tko... kr neki... ne bi sploh šla. Sem že slišala prej, da je to bolj tak... mal ti razložijo, mal ti  sprašuješ... nič kaj novega, če se že prej mal o tem pozanimaš (pa še sestra je pol vse še enkrat razložila). Pol sem pa še s tisto napotnico skakala... ah... kr nekaj...

Mi je bilo pa ful hecno, ko sem bila že notri in me Pušenjak pregleduje, pa ga sestra vpraša zakaj je danes tako tečen... kr direkt... hahaha... (no, pa do konca nisem vedela, kdo je sploh ta dr., ker predstavil se mi ni...nisem pa tud slišala, da je ta, ki je bil na sporedu zbolel)

Drugače sem OK - včeraj je tud mene mal trebuh bolel... pa men tist stol sploh ni bil udoben ... sem komaj čakala,  da bo minile tiste dve ure... pol pa še uro vožnje domov.
Pa jst tud ne morem bit pri miru... sploh če imaš doma enoletno navito deklico... ne moreš... no, jo ne dvigujem, da ne bo pomote...

Kar se pa tiče rezultatov - saj me kr mal stisne vsake toliko časa... kaj pa če...  sam sem vseeno mal pomirjena, ker so bili testi na DHT izven nevarnosti, pa tud tle so povedal, da 1:150 ni tako grozno.... tako, da upam, da bo res vse OK, kar seveda  bo.

Kar se pa tiče epiduralne... hmmm... jst se bom verjetno tudi tokrat odločila za čist normalen porod. Mogoče mi bo žal... ampak pri prvi, kljub temu, da se je vleklo, ker se nisem odpirala in da sem takoj dobila še umetne popadke, mi ni bilo tako grozno... mene je najbolj bolelo takrat, ko me je vsake toliko časa babca z roko pregledala kolk sem že odprta... madona... takrat sem kr po postelji lezla...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2011 9:55:22   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: reni36

Sonya1 in smuki držim pesti, da se vajina AC dobro izteče. Jaz grem v petek, upam, da jo bo tudi opravljal Pušenjak.
Zanima me če je katera od vaju ali drugih punc plačala hitri test FISH, ker jaz ne vem kako bom zdržala 4 tedne v nevednosti.

Reni, bomo držali pesti, da bo vse v redu.
Jaz se nisem odločila za dodaten test, ker sem šla na AC zaradi starosti, dopolnila sem namreč že 42 let. Sicer sem bila tudi na nuhalni  in je bil rezultat glede na leta 1:66, sam izmerjen pa se je potem popravil na 1:320, torej skoraj 6x boljši, kot ga imam glede na starost. Na nuhalno sem šla bolj zato, da je še bodoči ata videl otročka, ker ni še nikoli videl svojega otročka na ultrazvoku, sem pa že od vsega začetka mislila iti na AC. Tako, dapravzaprav ne pričakujem drugega rezulta, kot da bo zdrav fantekuser posted image . Sicer občasno res pomislim, kaj pa če... ampak pravzaprav niti ne prav resno. Smo že vsem prijateljem in celi žlahti raztrobili, da bo fantuser posted image

Tale Pušenjak je pa malo precenjen, mojo prijateljico je sprejel v ljubljanski porodnišnici, ko je 5 tednov prezgodaj rodila, pa ga ni čisto nič pohvalila. Tako, da Reni, ne skrbi, sem brala, da v ljubljanski porodnišnici naredijo največ AC v Sloveniji in bodo menda že dali takega, ki to zna.

Smuki,prav rada verjamem, da ob takem malem otročku doma ne moreš prav dosti počivati. Imate pa malo razlikeuser posted image . Moja sestra ima dva, pa je med njima malomanj kot dve leti razlike in to je videti, kot da bi bila dvojčka, mislim isti učinek na okolicouser posted image . Ko sta skupaj, vse leti, ko pa je vsak sam, sta pa kot anglečkauser posted image

O porodu jaz še niti ne razmišljam, pravzaprav ga kar malo preskočim v mislih, ne mislim pa nič komplicirati. Rodila bom v Ljubljani, kar bo pa bo.
Pa ko imate debate o otroških vozičkih je to zame tako, kot bi debatirale o vesoljski tehnikiuser posted image . Jaz sem mislilaa, da greš v trgovino, pogledaš kateri ti je všeč, ga malo voziš nokrog in če se dobro pelje in je še cena ustrezna, ga pač kupiš.

Sem pa pred parimi dnevi v trgovni malo  gledala otroške stvari. Pred nakupi me je zadržalo edino to, da nisva vedela spola. Nevtralnih barv pri nas namreč ne bo, naš dečko bo v modremuser posted image
Šele drugi dan sem doma, pa mi je dolgčas za znoret. Saj ko bi lahko malo bolj skakljala naokrog bi bilo najbrž čisto v redu, tako pa sem raje malo bolj previdna, nikoli ne vešuser posted image
Kako pa to prenašate vse, ki nosečnost preživljate na bolniški ? Vam je dolgčas ali uživate  ?
lep dan želim vsem

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 25.1.2011 9:57:53 >

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.1.2011 10:13:15   
juhica
Pravkar sem pojedla ogromen zajtrk in mi ni več slabo, zdaj me pa čaka kup posode, včeraj nisem bila najbolj pridna. Sem pa bila na obisku pri novi sosedici, ki je stara 1 mesec in sem jo prvič pestvala, kak srček jeuser posted image !

Za epiduralno se ne bom odločila, čeprav mi jo je kolegica že pred drugim porodom zelo priporočila, ker mam že tako grozen strah pred iglami, da bi mi jo pa nekdo pri zavesti v hrbet porinuuser posted image user posted image  - men je to nepojmljivouser posted image , ker se že zdej psihično pripravljam na un kateterček, ki ti ga hočejo na vsak način, za vsak slučaj vsatviti pred koncem poroda. Verjetno bi jim skup zletela... Pa še res je, da me nekak ni preveč bolelo pri porodu (no pri prvem me je najbolj bolel hrbet, v drugo je blo pa vse skup prehitro), mogoče bi potem drugače razmišljala, če bi ure in ure trpela... Pa potem se še sprehajati verjetno ne moreš, kar je meni drugič zelo pomagalo... Tudi moževa sodelavka je zelo pohvalila porod z EA, da je super, pa mislim, da je kr konkretnega otroka rodila.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?