Zoja Miša
|
Danes ni moj dan . Kaja Lina ga je ponoči svirala, mislim, da je bila luna kriva. Jaz nisem mogla zaspati nazaj, ko pa sem, pa sanje take, da te na rit vrže. Sem se zbudila, pa ne ravno utrujena, naspidirana z nekim čudnim adrenalinom. Potem me razjezi služba , zopet imamo mraz, ker peč ne dela. Res sem sita vsega. Krizni manager, al kar koli je pač bil, je zbežal . Ma ne vem, z direktorjem sta se neki spičila, pa ga ni. Pa sej če mene vprašaš, je itak sam drek mešal. V glavnem nekaj 1000 eur je dobil pa ga ni. Vseeno je dobil več, kot jaz v 5 mesecih. Piz ko takole pomislim, mi res film poči. Zdej imamo pa kup enih dolžnikov, s katerimi se naš direktor kar nekaj po kaobojsko meni in potem sedaj nimamo nič . Jaz pa res totalno brez denarja. Pa vinjeto bo treba kupit, pa avto registrirat... V glavnem, žalostna, jezna... No pa sedaj imam eno vprašanje. V ponedeljek imam en razgovor, pa me zanima kaj menite, ali naj povem zakaj dejansko menjam službo - ker imam vsega polm kufer?! Ali to ni tako dobra ideja? Ampak na dosedanjih razgovorih sem bluzila nekaj o tem, da želim nov izziv in bla, bla...pa se mi včasih zdi, da mogoče nisem bila glih prepričljiva... No ne vem... Najraje bi šla tja in jim rekla, da naj zaposlijo mene, da bom nardila, glih kar čjo, samo da se rešim tega tu!? Joj res sem nesrečna . Se opravičujem za jamranje . Erin, tole kar si ti pisala, se mi nikakor ne zdi prav! Mislim, sodelavke gor ali dol, v tej vlogi si ti mama in lehko bi te tako tudi obravnavale. Si pa v zoperni situaciji, ja. Si mogoče pomislila, da bi šel tja tvoj in jim on svoje povedal? Potem ne boš čisto osebno vpletena? Samo ideja je... Jaz pa ti želim, da se ti vse pošlihta in da bo Tilen previt, ti pa zadovoljna! Pa sporoči, kako se je odvilo, me prav zanima! Pa itak, porod bo tik tak. Kako bi bilo kaj pri meni, ko je že prvi bil ultra expresen, od oteka vode do poroda cca 3h. Anita, super, lepo od njih! Pa punci (na FB) sta pravi lepotički! Clara, a si se olepšala?