Patrisha
|
ojla punce, mi smo se vedno v enem kosu, ceprav sem bla 3 dni v bolnici. V pondelk ob 3ih zjutraj me je nekaj zagrablo in sem sla na pregled in so me kr not obdrzali.... ker sem med drugim imela pregled pri dr. cerarju. Dobra novica da smo se zredili za 300 g v 2 tednih in da smo se zeeeelo lahko cca. za 36 t 2100g in ne vedo kaj bi blo. Sicer sem imela zeeeeeelo povecan pritisk in so me kr zadrzali. Cez vse dni v bolnici sem ga mela prblizno 140/90 polek celodnevnega jokanja je se blo ok. v glavnem sem cisto z zivci na tleh in sem lepo prosla naj me domov spustijo da se naspim in umirim. Cerar pravi da je ok zadeva, druga zdravnica bi najrajs porod sprozla. Psihirajo me z meritvami - vem, da niso kaj dosti zanesljive ( ce ze gledamo v pondelk je zaba vagala 2100 vceraj pa kao 2030, ceprav so 3 dnevi zmes bli ???? ni logicno, da je sedaj manjsa.. no kakorkoli. Nvem po resnici kolko se vam bom kaj oglasala, ker sem se zdaj tako razdrazena, da se niti z mojo mamo ne pogovarjam ker se lahko v minuti razjocem.. vem, da ni ok, zato se izogibam vsemu ki kaj pise o nosecnosti.. hocem resnicno met mir. Med drugim bi naj bil veliko kriv stres. Zato Pilotgirl dokler se ni prepozno, daj fax na stran!!! ker mene je izucilo, da ocitno ko ti recejo pocivat in ne se naprezat, TO TREBA UPOSTEVAT. Sicer merice niso katastrofalne, pac zaostajamo cca. 2 do 3 tedne v rasti. Sklenla sem da se ne obremenjujem imam pa vsak teden preglede v P in se neke tablete za pritisk ( ki bi jih mogla jemat 3 x na dan - seveda jih ne, ampak sem sklenla, da bom samo 2 x, ker mi je pritisk od kar sem prisla domov obcutno pado!!! zdaj mam 122/85 kar je idealno, pa da ne pravim, da vceraj ko sma sla domov, podmus kupit novo masino za pritisk in sma dala 120 € ). Vglavnem pritisk spodni, ne sme bit visji od 100, ker se lahko odstopi postlca in otrocek v par minutkah lahko umre - sicer to se mi lahko zgodi doma kot v P. Tako, da je bolse, da sem doma in si merim redno, zapisujem brce skoraj na urco. Tako, da.. zdaj me ziher en tedn nebo na spregled, da se lepo skuliram - no sej to sem se ze, ampak da se res totalno odklopim in resnicno pocivam! foxylady ijeeeeeeeee pa se nisma vidle evo! cukica juhuhuhu cestitke obema!! vglavnem, v P je meni bil pravi safer - tam so vse cez rok - obicajno in potem jaz zraven, ko se je dolgo do poroda in cela napsihirana. Po resnici povem, da mi je blo prav hudo in nebi rada sla tja dokler res ne bodo rekli, da me bodo nasopali z tabletkami za predcasni porod. Tako, da ja, zdaj sem lepo doma in res uzivam, sem cist u easy. Javim, se vam kaj drugi tedn, ce nebom kje noter ostala za rodit. Zdaj sem sicer v 36 6/7. Aja najbolj zanimiva so mnenja zdravnikov, ki ti vsak pravi drugace in drugacne mere... POPIZDIS !!! resnicno.. nic punce uzivajte! pa se kaj beremo. Bay bay
|