|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
19.1.2011 20:07:46   
Tigrica86
ooo, čestitke FoxyLady user posted image Obilo sreče in cartanja!

Js sm pa zdle tk izmučena, da bom vrjetno kmal v postlo padla. Sma danes končno dobila pohištvo (omare, previjalna,... user posted image ),  ki nama je še manjkalo in sva z user posted image cel dan čistla, prestavlala sem in tja, pa še vpliv lune in vremena... user posted image tak da sem rest čist adijo

delfinka, držim pesti za tvoji pikici! user posted image

pri nas zdle močno sneži, tk da upam (predvsem pa moj) da polna luna ne bo mela kakega vpliva na najinga user posted image , da bo še mal počakal v trebuščku user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.1.2011 20:28:10   
Teyla
Delfinka držimo pesti zate in za tvoji punci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FoxyLady čestitke za malo Tanajo user posted image user posted image

Tigrica86 super za pohištvo. Daj kakšno slikico v album, ko boš lahko. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.1.2011 20:35:23   
Tisia
delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in  se boste kmalu lepo doma cartaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
foxylady čestitke za pupikouser posted image

mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlouser posted image mam pa že čist vnetoooooouser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.1.2011 20:39:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlouser posted image mam pa že čist vnetoooooouser posted image

Granobil ... pa Nina bi ti sigurno kaj čebeljega predlagalauser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.1.2011 20:51:24   
valek

delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in  se boste kmalu lepo doma cartaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biljana, Isla moos je super , čisto naravne pastile za lizat(super za grlo, iz islandskega lišaja).

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.1.2011 20:57:59   
Anonimen
FoxyLady cestitke za punčko. No jaz sem pa ob tej urci končala z izpitom ;) Upam, da mi je šlo user posted image

KOnčno po celem dvevu mojega škratka čutim, ravnokar kolca. Me je že skrbelo, da ga spet cel dan ne bom čutila.

Zdele grem pa pred tv gledat Kanelot... da se spočijem, sem kr zmozgana, če me ne bo kar zmanjkalo med gledanjem user posted image

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
19.1.2011 21:23:37   
tincha21
Foxylady čestitam za hčerkico!! user posted image user posted image user posted image

Biljana
jaz svetujem propolis na cuker (tud jaz prisegam na čebelje izdelke :)).. Sem se danes ponoči zbudla z bolečim grlom user posted image pa sem pojedla 2, 3 žlice pa sem zdaj ko da nič ni blo user posted image Probaj, sicer je na bazi alkohola ampak tega je itak tak malo da ne more škodit..

*Peace*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.1.2011 21:31:16   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Biljana, Isla moos je super , čisto naravne pastile za lizat(super za grlo, iz islandskega lišaja).

Meni je islamint bolj všeč. Je pa odvisno, če ti sedejo žavbe v stilu hallsa in neoangina (ki odpirajo prehode) ali pa rabiš bolj nekaj za pomiritev dražečega grla- potem je isla -mint/moos/classic prava izbira. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.1.2011 21:34:35   
tincha21
Aja včeraj sem mela CTG, danes pregled.. Nič ne kaže na to, da bi kaj kmalu zibali user posted image Bomo mogli še malo počakat. Za seznam: Naslednji CTG mam 25.1., naslednji (ta bo pa res tazadnji) pregled pri G pa 28.1.

*Peace*

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.1.2011 21:37:20   
Anonimen
Nosečnice lahko uporabljamo GRANOBIL. Še posebej je fajn za zvečer, da te med spanjem ne žgečka po grlu. Zmočiš ga s slino in si ga dobesedno nalepiš na nebo ter gres spat. Ne bo padel dol, se ti pa fajn počasi sprošča in topi. Je pa hkrati ne samo za boleče grlo, pač pa tudi proti kašlju.

Ta zadeva res preverjeno deluje. Probaj

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
19.1.2011 21:46:16   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Meni je islamint bolj všeč. Je pa odvisno, če ti sedejo žavbe v stilu hallsa in neoangina (ki odpirajo prehode) ali pa rabiš bolj nekaj za pomiritev dražečega grla- potem je isla -mint/moos/classic prava izbira. user posted image

hvala punce na nasvetih,....ja isla moos imam že doma ker jih uporabljajo pupe ob hripavosti,bom jih potem vzela še jaz...sem pa vzela eno žajbljevo pastilo in upam da ne bo kaj narobe,ker nisem vedela da ne smem žajblja v N uporabljatuser posted image  no HB da sem šla pokukat na net da sem videla še preden sem vse pohrustalauser posted image ....upam da mi bodo pomagale tele isla moosuser posted image sem včeraj še sladoled jedla pa sem poslabšala še bolj stanje,ker sem že tako bila čudnauser posted image no zjutraj je bilo vneto grlo in brez glasu

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.1.2011 21:51:23   
Tisia
user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.1.2011 22:06:21   
meta21
Je pa res zatišje danes tukaj! Vas je luna odnesla? Al sneg?

Mene pa že ene 2 dni kar naprej obliva-mi je vroče da vse teče z mene pa kar naprej mi je slabo-to pa že dje časa. Najbrž se želodec in maternica tepeta za plac pa slednja zmagujeuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.1.2011 22:15:22   
meta21
Sem šla prej na mejl in mi je moja zameenjava, torej tista, ki od 29.11. dela namesto mene spet poslala mejl, če ji lahko nekaj razložim oz. kar namesto nje nardim. Me je pogrelo, ker ji že od prvega dne razlagam najbolj osnovne stvari in sem šla vse njene in svoje mejle skupaj vržt v en wordov dokument, da jih bom enkrat, ko me bojo kej razpuser posted image li, ravnateljici servirala in sem nabrala 15 strani!!!! Halo! In pol mi pomočnica ravnateljice reče, kolk je izobražena ... Da ne omenjam, da je 20 let starejša od mene in ma kao ful več izkušenj od mene in specializacijo v tujini in ne vem kaj še vseuser posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Mater, skoraj 2 mesca sem že doma pa sem še zdaj na polno v službi ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.1.2011 22:42:20   
Nina33
Draga D3lfink4, držite se vse tri (no, ati tut), mislim na vas in držim pesti, de bi blo čimprej vse OK. Miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
FoxyLady ČESTITKE!!! Fest punca user posted image , no - obe sta user posted image . Pa le ni bila tako grozno velika, ne? Pa firbec sem - je šlo po "naravni"?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.1.2011 22:43:27   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Granobil ... pa Nina bi ti sigurno kaj čebeljega predlagalauser posted image

Apisirup user posted image . Sam res pomaga, no! Zakaj pa žajblja ne bi smele - jaz bi takele kr preslišala, sej se ne misliš prepojit z njim user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.1.2011 22:49:31   
tamy82
Ah, žajbelj po mojem ne škodi tako zelo, da ne bi smela dveh tablet polizat ... user posted image
Meni je pa v lekarni zadnjič rekla, da Granobil ni ok za user posted image , pa sem ga celo škatlo polizala že enkrat prej, ko sem imela boleče grlo ... user posted image tako da vsak po svoje. Če je kolikor toliko naravna stvar, po moje ni panike user posted image

Nočko, punce!
Jutri dopoldne pa prvi CTG! user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.1.2011 22:50:32   
Nina33
Aja, čer! user posted image
Meta, ne jezi se - vsaj pogrešajo te user posted image . Čeprav, te čist razumem, jaz bi tut user posted image .
Valek - če bi name probiotiki vsaj imeli kakšen vpli (v tem "tvojem" smislu), bi bla jaz tko vesela user posted image . Men trenutno proti zaprtju zaleže le 0,5 do 1L jogurta in/ali kefirja plus obvezni Donat in Mg šumečke/tablete user posted image .
PilotGirl - pridna user posted image user posted image user posted image . Pa sej to že veš, ne?user posted image
Zatišje: prej je bla luna v klepetavih dvojčkih (do včeri popoldne), zdej bo pa do jutri zvečer v tihem rakcu - nismo me krive user posted image .
Evo, entram, v upanju, de se izognem "viasoriju"

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.1.2011 22:56:49   
Nina33
Drgač pa miljon user posted image vsem ne-zdravim in ne-spečim. Jaz na srečo (trkam, trkam) nimam teh težav - no, zaspim težko, a ko mi rata...Spim ko top - zbudi me le moj mali lohk user posted image . Pa še ta me pride lupčkat user posted image . zadnje dni me nekam rad lupčka - pa je ne večesa, kar jaz ne user posted image - de bom kmal kam šla? user posted image
Sem pa en srečko drgač (če še nisem povedala user posted image ): sicer res še nimamo ta velke postelje za velikega brata, bom pa jutri dobila košek za malega od sodelavke, z modrocem, prevleko, kapnicami... user posted image user posted image user posted image . Pa svakinja mi je še eno mehko dekico prnesla, pa mali kovtrček (kot bi vedela za košek user posted image ) s kapnicami...Pa ležalnik, ke se tut gujsauser posted image Ahh, kolk nam je enim fajn.
Pa mali spi ponoči že kar nekaj dni brez zbujanja user posted image , pride šele mal pred sedmo, zaspi v 15, 20 minutah po mojem odhodu iz sobe user posted image . Krasen je.
Pa dragi mi sendviče nosi user posted image .
Eh, entram, se že tipke limajo kt sem tok osladna user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.1.2011 23:07:46   
Nina33
Skori pozabla - Tršica super!!!A to pomeni, de so jetra kul? Sem ti pa glih hotla rečt, de ni treba do pondelka name čakat, ker me ne bo v P user posted image .
Petrap, res je fino, de vsaj ena dvojna nima kašnih pretresov med user posted image (no, upam, de jih nisi imela, držite se zgleda super user posted image ). Naj bo še porod in potem "nadaljevanje" tako user posted image .
Ma, vsakič, ko se na D3lfinko spomnim, se mi začnejo solze nabirat... Čeprav bo vse OK.
Kako je kaj s Patrisho in njeno punco? A to je šla v LJ P? A mislite, de kej povejo na info, če jih pokličeš? Če kera ve "pravo" ime? Upam, de sta OK!
Kako pa Maurica oziroma Anže? Bo Tršica mogoče kej vedla?
Kje ste zdej?
Presnet RR in viasori user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.1.2011 23:15:21   
Nina33
Ena lepa misel, mogoče celo za lahko noč user posted image (sem celo jaz nekam zmatrana user posted image ):

Sanity may be madness but the maddest of all is to see life as it is and not as it should be.   Don Quixote

Še dve, ker se mi zdi, de jih ni "nikoli" preveč user posted image :

Once you choose hope, anything''''s possible.   Christopher Reeve

in

Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.   Dale Carnegie

Se m zdi, de vsem prav pride kakšen ščepec upanja user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.1.2011 23:20:02 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.1.2011 23:24:59   
Nina33
Eh, še dve user posted image :

Hope is like a road in the country; there was never a road, but when many people walk on it, the road comes into existence.   Lin Yutang

in

I believe that imagination is stronger than knowledge -- myth is more potent than history -- dreams are more powerful than facts -- hope always triumphs over experience -- laughter is the cure for grief -- love is stronger than death.   Robert Fulghum
Sej zdej bom pa nehala user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.1.2011 23:31:53   
Nina33
Še vedno iščem pravi naslov une "svoje" pesmi, sem pa "našla" tole, ni "tista" je pa lepa user posted image . Edin posnetek, ki ga najdem, ni najboljši, video je mal "oseben", ampak... user posted image Mi je lepa.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.1.2011 23:40:27   
Nina33
Eh, še neki: najin prvi pobč je dobil takole svojo prvo dekico, naš drugi bo pa takole, sem se glihkar odločla user posted image . Saj veste zakaj tolk postov, a ne? Za četri del, sevede user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.1.2011 23:59:22   
sara1986
čer. no, luna zgleda vpliva bolj name, ker ne morem spatiuser posted image   mali se je pa tudi tako umiril, da sem bila že v skrbeh, ker ponavadi ga skos čutim, no, ampak se je le premaknil ravno 5 min nazaj (jem jaffa piškote user posted image )
Za Patrisho, pa tudi mene skrbi, upam da je vse okuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?