|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
20.1.2011 12:07:42   
little*miss
Dan punce!

meta, prstne barve imam, sva že parkrat barvale z njimi, ampak se naveliča po 10 min. Potem pa mam vsaj polurno čiščenje za njo, tako da je brezveze, ker potem postane tečna ko čistim user posted image Plastelin še morem kupit in probat, ampak mislim da bo šel direkt v usta user posted image

Vipercat lep trebušček user posted image Moja tamala pa me za bradavice začne s kazalčkom šlatat. user posted image Zraven pa ima taki smešen pogled..prav zapiči se v bradavico. Se pa ne spomni kaj je delala včasih na njej user posted image Mogoče se ji bo zdaj spomin vrnil, ko bo bratca vidla da se dojiuser posted image

tigrica super za pohištvo user posted image

delfinka, vse smo s tabo in držimo pesti za Evo in Nežo user posted image user posted image Verjamem, da sta tvoji punčki močni in se bosta zmazale user posted image user posted image user posted image Tudi ti se čimprej pozdravi, pa spočij se zdaj te dni ko boš doma..user posted image

Ajoj patrisha user posted image drži se, pa počivaj. user posted image Saj vem, da te skrbi, ampak tudi če bo punca malo manjša nebo nič narobe. Če je zdaj okrog 2100, pa še imaš 4 tedne do konca, pa če se bo vsak teden vsaj 150g (lahko se še več) zredila bo potem imela 2700, kar pa je že lepo. Vem kako je, ker so mene tudi imeli v bolnici 1 teden, pa mi nihče ni znal nič povedat, še ko sem šla na UZ je en G govoril (praktikantki!!! z mano se sploh ni pogovarjal) kako je zastoj rasti itd.. Jaz pa cela solznata na mizi, tudi prejokala vsaki dan, sebe krivila, ampak pač je/bo malo manjša in nemoreš pomagat. Ko bo prišla ven pa boš vidla da bo hitro pridobila na teži, pa se sploh nebo nikjer poznalo, da je imela manjšo težo..Moja je potem vsak mesec pridobila okrog pol kg. Boš vidla da bo vse okuser posted image

biljanauser posted image user posted image Moj ima srečo, da nisem fejst močna. Jaz sem ga za roke grabla z vsemi svojimi močmi, pa ga ni nič bolelo user posted image user posted image Sem pa si mislila takrat, kak bi bilo fajn, da bi mu malo mojih bolečin dala..on očitno tak nebi čutil nič prav user posted image

Foxylady čestitke in veliko cartanja vam želim. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Glede napotnic pa js jo sicer mam, ampak se ni kj za sekirat, če je treba it in gre zares je tk ne rabiš, sj te morejo vzet, ne morejo rečt gospa vi pa ne morte še rodit ker nimate napotniceuser posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image

Maurica, sem se nasmejala tvoji porodni zgodbi. user posted image Si pa lepo vse podrobno napisala..če bi imela popadke (tiste, ki si jih samo preko CTG-ja gledala in te niso boleliuser posted image ) verjetno nebi tako podrobne zgodbe napisala user posted image No, pa super za tak porod user posted image user posted image Pri drugem delu pa so mi kar solze v oči prišle user posted image Ampak glavno da je Anže ok. Ti pa si zdaj očke lepo spočij, pa tu in tam se le javi user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.1.2011 12:12:28   
little*miss
Spat sem šla kar hitro (ob polnoči), ampak sem ob 4 komaj zaspala user posted image

Glede EA..pri nas je sicer niti ne dajejo, ampak tudi če bi jo je nebi vzela. Nebi prenesla niti pogleda na iglo, kaj šele, da bi mi jo porinili kam.user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.1.2011 12:16:13   
tamy82
Mene je ravno včeraj mama spraševala da kakšen porod bom mela ... ja kot da mam kakšno hudo izbiro ne?! No, je mislila če bom vzela EA al kej drugega, pa sem rekla, da ne ... Pa potem reče: ja sej je treba malo potrpet za user posted image da ga maš potem še bolj rad user posted image
Ah, mame ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
20.1.2011 12:20:51   
Teyla
maurica super porodna zgodba, hvala da si jo delila z nami. user posted image Važno, da je z Anžetom vse ok. Zdaj se pa le spočij, da bomo lahko klepetale pri starših, ko bo čas za to. user posted image

tamy82 joj tvoja mami je pa prav tipična. "morš trpet, da ga imaš potem bolj rad". jaz sicer tud ne nameravam vzeti ničesar (verjetno se bom potem v porodni tepla po glavi user posted image ), ampak taki komentarji bi me vseeno razjezili. user posted image

A se lahko zgodi, da če nimaš napotnice za rodit, da ti pač porod zaračunajo? user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.1.2011 12:41:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

user posted image

takole pa izgleda moj trebušček v 34 tednu nosečnosti

I kakko je lepi. Moj je pa full manjši pa sva isti teden user posted image Upa, da res ni predrobčkana moja žabica. vipcat, drugače je pa luštkan buši!!!!

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
20.1.2011 12:51:26   
kiara24

Hvala vse za čestitke za mojo princesko za RD.

Sem iz pregleda vse ok.... tako da sem dobila samo še datum za amnioskopijo in imam jo na rok 2.2. če bo pa kej prej naj pa le pridem v P. Drugače pa vse ok. Kilaža je šla spet dol ne pa gor, pa ni nič rekel. Kri  in voda BP.

Umes sem bila še na kavici s kolegico pa v Mullerju sem šla še nekaj stvari nabavit. Tako da saj počas bom pa spravla vse skupaj.

Foxlady- super še ena več,pa punčik o imate.... jeeeeeeeeee..... pa všeč mi je ime ki sta ga izbrala.

Delfinka- jaz tudi upam, da boste hitro doma in da se boste potem lahko caratali tako kot si zaslužit....

Punce štejete gibe čez dan sploh tiste k ste bolj na koncu, mora jih bit deset minimalno razporejeneih čez dan!!!!

Granobil- je res super, samo ne smeš nič čez nejga pit, ker potem vse poplakneš in s tem nisi nič naredil. Meni je bila najboljša varijanta pri bolečem grlu in kašlju, da sem si naredila žajblov melk. v nosečnosti pa ni priporočljiv.

Vipercet- jaz upam, da strije ne bo nobene. iiiiiiiiiiiiiiiii kolk kjut buši, res je luštkan.

Grem kuhat kosilo, pol pa po Klaro mogoče se vmes še kaj javim. Odvisno od časa.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.1.2011 12:55:33   
Anonimen
Neboste vrjele, jaz pa danes sploh spat nisem mogla. Me bol živci dajejo zaradi moje žabice kot pa izpit jutri. Mam vse jutri, se kar ne moram zbrati user posted image da bi se učila in ponavljala.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
20.1.2011 12:58:20   
Anonimen
Kiara24 a to gre tvoja kilaža dol? Če gre tvoja so vsi G neki blaženo heppy vidim pri moji. Se že sprašujem, če zato ni moj škratek presuh, ker mi gre tudi po 3kg na mesec dol user posted image Pa sem jo vprašala, pa je rekla, ne ne on poje kar rabi. Očitno ne!

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
20.1.2011 13:15:43   
Patrisha
ojla, da se se malo javim.

No ko sem doma, sem precej ok - oz. super. Tamala lepo rogovili po trebuhu tak, da me vsaj to pomirja user posted image . SIcer pa res je, otrok vzame tolko koliko rabi nic vec nic manj.
Moj pritisk je cist ok! zjutraj sem imela 122/85, zdaj 112/84.. sicer so me nasopali z tabletami in jih NE BOM JEMALA 3 X NA DAN, PA DA SE NA GLAVO POSTAVIJO!!! tablete za nizanje pritiska.. danes sem sicer eno zjutraj vzela, popoldne pa bom poklicala kolegico ki dela v P in se malo bolj pozanimala, ce je to smiselno.. upam, da lepo raste puza mala, v pondelk je blo 2100 zdaj upam, na kaki g vec :). Sicer mi ena zdravnica, pac ta, ko me je sprejela ni znala niti povedat kako je z to tezo.. al je nevarno in kriticno ali ne... joj tak sem bla jezna ko pes!! nvem al so nesposobni nekateri, al jim je tolk vseeno al kaj.. sicer morem rect, da v LJ P so pa babice, babicarji - za 2 vem - Teyla ce je se kaki me popravi in sestre so super!! edini ki te razumejo!! jaz ko sem tolko pretulila, so me jemali vn ko so sli na cik, da smo se malo pogovarjali itd. Ker hoces ali noces, prekleto tesko je biti v sobi z puncami, ki stokajo in nvem kaj se, cakajo na porod itd, ti pa si tam tak malo, da te gledajo.. se zavedam, da to se pride, ampak je prehud sok naenkrat! ampak smila nimajo, ti kr butnejo koga hocejo noter.. sicer na koncu so vidli kaka sem, pa so se izogibali..pa punce ko so tam, to se bi samo o porodu pogovarjale, tako, da sem tudi sama vec casa prezivela v sobi zaprta, da cim manj vidim in slisim.

sicer pa hvala vsem za lepe misli in zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako, da zdaj sem prbita na postli, ceprav, sem rekla, da morem malo na sprehod ven - mislim, da mi nebi smel skodit? ali? sej na koncu vec ne ves kaj je ok in kaj ne.. joj tile zdravniki!!

aja da se to omenim, vsakemu je skoraj jasno, da mas povisan pritisk ko samo vidis zdravnika! no vsaj jaz.. priznam, mi je zelo neprijetno ko vem, da mi bodo kaj sarli itd. in ne njih bas boli, namecejo ti zdravila in nvem kaj se, ko mas povisan pritisk, namesto, da bi te dali domov, ko vsi vemo, da doma si itaq najbolj kul. Nvem al oni to ne razumejo ali pa si jaz to drugace razlagam..

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 20.1.2011 13:18:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.1.2011 13:31:25   
trsica
Glede pritiska in belih halj- V ponedeljek sem prišla nazaj z vikend paketa. Sem vstala ob 5:15, da sem do 7-ih prišla v P. Dala vodo, kri, poklepetala z Nino33, se preoblekla v "uniformo" in moj pritisk je bil 93/70. Še dobr, da nisem bila v komi. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 20.1.2011 13:32:16 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.1.2011 13:50:14   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Odkar vem, da so jetrni testi ok, mi je lažje čakat na porod. Ker v P je res dolgočasno samo ležat in čakat na hrano. user posted image

Super!!! Verjamem, de je lažje user posted image .
Pa fajn, de z Anžetom ni hujšega user posted image user posted image user posted image . Joj, Maurica, šele zdelje berem user posted image . Super za lepo izkušnjo poroda (pa da so ti ga deli na trebuh kuj, jaz mam zarad tega še zdej travme user posted image ) in de ni bolelo user posted image . Skrbi so pa zdej res "ta prave" postale,ne user posted image -jaz tut prej ne bi verjela, kako lahko dobesedno živiš le in samo za drugega user posted image .
Vipercat, še ni tako dolgo, kar je nehal pit tam user posted image (švoh pol leta). Pa lep bauh user posted image .
Pa nehite o praskanju, user posted image , se bo pol Slovenije praskalo, če bo šlo tko naprej user posted image .
Biljana, naj bo luna kriva user posted image - ker poj bo že dons zvečer boljše (zdej je v raku in je bolj občutljiva, levi niso taki).
Patrisha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne sekiri se. Pritisk imamo pomoje vsi visok, če te tkole psihirajo, no. Glede mer pa - poglej kako so se zmotili in pri D3lfinki in pri FoxyLady (saj so ji že pred časom s 3600g in več "grozili", ne?), na koncu boš pa orjakinjo rodila user posted image . Samo pozitivno! Pa lepo, de si doma, nas je že ornk skrbelo. Glede pritiska pa še tole. Jaz sem ga imela pa 159/95 mal preden sva s Tršico klepetali user posted image . Doma mi čez 120/80 ne gre, pa de ga prosim user posted image . Res - samo sekiri se ne (lahko rečt, vem).
Registrirana user posted image .
Jaz sem pa res srečko - de nadaljujem od včeri: poleg košarice mi je sodelavka posodila tudi vse zraven (tudi baldahin user posted image , ki ga res nisem pričakovala) in še avtosedež za 9-36 kil user posted image (kar je super, ker Cybexovega v Interšparu sevede niso imeli več). Za povrh pa še iz Leclerka kličejo, de je postelja prišla user posted image . Tko de... Wiiiii user posted image .
Eko, princ se je zbudil, gleda novo knjigoce z atijem (ma, smo sakerji na knjige pr nas, ki čmo - taki smo user posted image ). zdej pa hitr neki skupi vržt za kosilo - bodo včerajšnji "ostanki" pomoje user posted image .
Pridne bodte oziroma ostanite.
Pa zvečer (mogoče) več pokomentiram - moj spomin pa to user posted image .
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.1.2011 13:53:03   
sara1986
maurica, zelo lepa porodna zgodba, upam, da bo čim več takšnihuser posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.1.2011 13:59:36   
Anonimen
Mela sem že vse spisano pa mi je tale RR spet ...... user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, ko hale vidim mam pritisk 120/70, ko sem doma 100/60, edino pri sestri od G, mam pa max 110/70. Tako, da vrjamem, da je to psihološko. Pa še pri nas je toliko stopnic, da prideš do ordinacije, datam še nenosečke dobijo povišan pritisk! user posted image

Patrisha drži se!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
20.1.2011 14:02:43   
valek
Maurica, lepa porodna zgodba....pa še katera ki jo že ima, naj kar napiše....
user posted image

Vipercat, lepa slikica trebuha, me pa zanima v katerem programu si si nardila črnobelo slikco...js sm se zadnjič neki matrala dol potegnit z neta program,pa mi ni ratalo....pa bi ful imela program kjer bi si lahko ta lepše nosečniške slikice v čb spremenila....

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.1.2011 14:08:36   
valek
Mene je pa danes brat presenetil z darilci za tamalega; mi je prinesel vse te zadeve za nego: alkohol za popek, brizgalke,fiziološko raztopino, kreme za ritko, mleko in olje Bubchen,...
potem pa še tak lep komplet od Medvedek Pooh kolekcije-dekica + copateki...tak šikano da bi sam gledala in prijemala...user posted image

ful sem vesela....sestar pa mi je že obljubila Sangvenic koš za plenice-bo nabavla...tak da fajn...

Danes pa grem na jogo za nosečnice spet -imamo ob 18:00 ih...komaj že čakam da se malo pretegnem....user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.1.2011 14:11:41   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Kiara24 a to gre tvoja kilaža dol? Če gre tvoja so vsi G neki blaženo heppy vidim pri moji. Se že sprašujem, če zato ni moj škratek presuh, ker mi gre tudi po 3kg na mesec dol user posted image Pa sem jo vprašala, pa je rekla, ne ne on poje kar rabi. Očitno ne!

Ja točno tako, moja kilaža gre dol.

Patrica- lepo da si se nam oglasila. Fora je v tem, če si ti tam odgovarjajo oni zate, če pa si doma te pa največkrat če zahtevaš da greš domov  prosijo da podpišeš izjavo, da si šla domov na lastno odgovornost. jaz na tvoj mestu, če bi bila kriza bi raje ostala notri kot pa da bi se pol kej sekirala k ne bi bilo tako kot mora bit. Vem da je težko bit tam in ni enostavno samo si pa v boljših rokah kot pa doma. Pa upam, da mi ne zameriš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.1.2011 14:13:05   
Teyla
Pilotgirl no, to pa je res eden najhuših simptomov belih halj kar sem jih kdaj slišala. Drugače pa čisto razumem zdravnike, da so tako paniko zganjal, če si imela tak pritisk. Moja cimra je imela drugega nad 90 pa so ji merili kar na pol ure oz na uro. Tudi tableta ji ni pomagala, tako da so ji potem sprožili porod. A to si bila na E oddelku? Ne vem kolko je babičarjev, mene je pregledal en zdravnik, pa še za tega nisem zhier, če je bil babičar. Na oddelkus ta bila pa dva tehnika (Primož in Tadej) in obe sta ful faci. user posted image
Drugače pa se jaz ful fizično pomirim, ko mi merijo pritisk. začnem načrtno bolj počasi in nežno dihat, da ja pravilno pokaže. Je težko, ampak pomaga. Imam potem zmeraj normalnega (120/80), drugače je še nižji. Njim bi pa pokazal ziher čez 130/85.

Jaz pa ravno kosilce papam. Sem naredila špinačo in pire komrpir, zraven pa paniranega osliča. Je prav fino. Popoldne grem pa še na tortico, tako da mi kak kg viška zagotovo ne uide.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.1.2011 14:14:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ja točno tako, moja kilaža gre dol.

Kaj naj rečem G

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
20.1.2011 14:20:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Pilotgirl no, to pa je res eden najhuših simptomov belih halj kar sem jih kdaj slišala. Drugače pa čisto razumem zdravnike, da so tako paniko zganjal, če si imela tak pritisk. Moja cimra je imela drugega nad 90 pa so ji merili kar na pol ure oz na uro. Tudi tableta ji ni pomagala, tako da so ji potem sprožili porod. A to si bila na E oddelku? Ne vem kolko je babičarjev, mene je pregledal en zdravnik, pa še za tega nisem zhier, če je bil babičar. Na oddelkus ta bila pa dva tehnika (Primož in Tadej) in obe sta ful faci. user posted image
Drugače pa se jaz ful fizično pomirim, ko mi merijo pritisk. začnem načrtno bolj počasi in nežno dihat, da ja pravilno pokaže. Je težko, ampak pomaga. Imam potem zmeraj normalnega (120/80), drugače je še nižji. Njim bi pa pokazal ziher čez 130/85.

Jaz pa ravno kosilce papam. Sem naredila špinačo in pire komrpir, zraven pa paniranega osliča. Je prav fino. Popoldne grem pa še na tortico, tako da mi kak kg viška zagotovo ne uide.

Jaz mam po naravi nizek pritisk. Mamo to v familji. Če imam 110/60 sem lahko srečna. Ko mam pa 100/60 se mi pa vrti in da ne rečem kako se slabo počitim nenaspano zaspano. Moja bivša osebna zdravnica mi je rekla, da naj začnem kavo pit user posted image Potem se je pa spomnila, da mam na kofein alergijo, je rekla pa čaj. Da ko si enkrat na tabletkah, je konc. Se pa pomoje pozna, če treniraš, pa tudi če ne profesionalno, maš avtomatično nižji pritisk, kot sicer, ker je pač telo v kondiciji. Mi je enkrat šortni zravnik rekel. Sicer nimam nič proti pritisku, samo kriza je, ko si ves kumern ker si zaspan in utrujen. Zato se pa ponavadi zbujam pol ure do uro, ker če prehitro ustanem, me bi samo potleh zaladalo. Pa sej a ni, boljše, če maš nižji pritisk, če si nosečka? Sej kdaj se pa smatra za povišan pritisk pri nosečkah?

Sej ko bom dihala na porodni postelji bom sigurno mela 130/90 user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 20.1.2011 14:21:54 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
20.1.2011 14:21:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
20.1.2011 14:26:57   
Teyla

Jaz mam po naravi nizek pritisk. Mamo to v familji. Če imam 110/60 sem lahko srečna. Ko mam pa 100/60 se mi pa vrti in da ne rečem kako se slabo počitim nenaspano zaspano. Moja bivša osebna zdravnica mi je rekla, da naj začnem kavo pit user posted image Potem se je pa spomnila, da mam na kofein alergijo, je rekla pa čaj. Da ko si enkrat na tabletkah, je konc. Se pa pomoje pozna, če treniraš, pa tudi če ne profesionalno, maš avtomatično nižji pritisk, kot sicer, ker je pač telo v kondiciji. Mi je enkrat šortni zravnik rekel. Sicer nimam nič proti pritisku, samo kriza je, ko si ves kumern ker si zaspan in utrujen. Zato se pa ponavadi zbujam pol ure do uro, ker če prehitro ustanem, me bi samo potleh zaladalo. Pa sej a ni, boljše, če maš nižji pritisk, če si nosečka? Sej kdaj se pa smatra za povišan pritisk pri nosečkah?

Joooooj, zamešala sem te s Patrisho. user posted image Obe sta na P...pa sem se zmedla. Ne zamert. Torej, prvi post je Patrishi namenjen.user posted image
Drugače pa pritisk ni merilo za kondicijsko pripravljenost. Moja sestrična recimo ima zelo nizek pritisk (včasih ji aparat še tistega spodnjega ne najde, ko se zelo salbo počuti), pa moram rečt, da ni fizično nič dobro pripravljena, ker se zelo malo giblje. Edino merilo za dobro fizično pripravljenost je št.utripov srca v minutki. od 60-80 je normalno. Nad 80 je že slaba kondicijska prirpavljenost. Pod 60 pa že kaže na bolj natrenirano telo. Dobri športniki lahko pridejo na 40 udarcev na minuto. user posted image

Ko bomo v porodni bomo vse, ki imamo nizkega, imele "normalen" pritisk, po moje.user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 20.1.2011 14:27:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.1.2011 14:29:30   
Anonimen

Joooooj, zamešala sem te s Patrisho. user posted image Obe sta na P...pa sem se zmedla. Ne zamert. Torej, prvi post je Patrishi namenjen.user posted image
Drugače pa pritisk ni merilo za kondicijsko pripravljenost. Moja sestrična recimo ima zelo nizek pritisk (včasih ji aparat še tistega spodnjega ne najde, ko se zelo salbo počuti), pa moram rečt, da ni fizično nič dobro pripravljena, ker se zelo malo giblje. Edino merilo za dobro fizično pripravljenost je št.utripov srca v minutki. od 60-80 je normalno. Nad 80 je že slaba kondicijska prirpavljenost. Pod 60 pa že kaže na bolj natrenirano telo. Dobri športniki lahko pridejo na 40 udarcev na minuto. user posted image

Ko bomo v porodni bomo vse, ki imamo nizkega, imele "normalen" pritisk, po moje.user posted image

Vem, da je za Patrisho user posted image Utrip srca mam pa vedno 60-70, nikol čez 70.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
20.1.2011 14:57:40   
tamy82
Uf, ko berem te debate s pritiskom lahko rečem samo, da sem srečna, da nimam problemov s tem ... ker to je pa res user posted image čeprav zdaj v user posted image po mojem niti ni tako hudo. Sej za nosečke je normalno, da se jim malo poviša, ne? Ker meni se je od začetka nosečnosti do zdej (še vedno v mejah normale).

nina33 ti pa same lepe novice! Super! user posted image

valek jaz bi tudi mela kakšnega takega brata ali sestro! user posted image No, sej mam enega brata, ampak je mlajši in niti slučajno ne bom kej dobila od njega za user posted image niti ne bi vedel kaj kupit user posted image Ah, tako je, če je majhna družina ... sej zato si pa želim met 4 otroke user posted image

Punce, pazi te nase! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
20.1.2011 15:18:01   
Patrisha
ja je normalno da se ti v user posted image povisa.
Teyla mnja na E oddelku ja, so mi povedali da sta babicarja, ker so "cimre" mele pr porodu in so razlagale, da so ful face ja. No sej tam ni noben svoh. Razen kaki dohtarji, ko nevo kaj bi..

Majo pa take ene sestre tam da ti slabo postane :D ena mi je med vecerjo merla pritisk valda sem bla sokirana in sem ga imela cca 170/100 ker smo se se smejale pa ono ful zajebavale, in ona to lepo napise in povdari pol pa ji pravim, a je to normalno da se meri med vecerji???pa so mi vsi rekli da NE! :D ehehe vcasih nevem al ti hocejo nabijat al se norca delajo. In pol naslednji dan prleti dohtarca z tabletami. Kr nekaj. Jaz pa nikoli v zivljenju nisem imela problema z pritiskom. Vse kar je pod 140 in pod 90 je super - posebej za nosecnino. Jaz si 3x merim zdaj, predem vpisem v tabelco... da ja nebi blo kaj narobe..
ampak mate prav, bzw se sekirat.
kiara v bolnici vec kot CTGja pa krvnih preiskav pa urina ne delajo. Meni je edino se pretoke v postlci prekontrolirala, ker je bla ziher, da je to krivo in da me bo nasopala za predcasni. In ne, ce ti postlca odstopi ne vejo ne tam ne doma. Tak da je vseeno, vsaki pa bolj ugaja in je bolse da je doma. Si vsaj pomirjen in lahko spis..

danes tak celi dan visim v postli in resnicno spim in pocivam, brce stejem skoraj na uro, glede na to kak so me prestrasli, pa pritisk si merim tudi na 4 h in je cist super in ok, pac normalno kak more bit. Sicer pa ugotavljam, da ni vec starih navad tistih merilcev na pumpico ki so najbolj ziher.. v P majo samo elektronske-to me je najbolj presenetlo, ker nikoli ena meritev ni natancna... ampak ok za doma je to ok, ko se meris 3 x ce ti pase.. tam pa ti prvo napise in cao pero..

mogla bi malo delfinko povprasat kok so njej pravli za tezo in koliko je bilo odstopanje potem realno. Pa upam, da sta puzi ze bolse pa user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta ok pa da greta cim prej domov

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.1.2011 15:20:04   
Tisia
evo jaz sem malo dremala,stanje nič boljše zatečena sem full,kar je najhujše me bolijo noge in roke,povrh pa še glavobol...sploh ne vem al čem it v P se pokazat al neuser posted image  pritisk imam  malo nižji ,ampak je po moje ok zato ker počivam,me pa full tišči spodaj da tudi sedet ne morem...
nina no super za stvariuser posted image user posted image  sedaj boš imela vse poštimanouser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?