Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:07:46
|
|
|
|
Tigrica86
|
ooo, čestitke FoxyLady Obilo sreče in cartanja! Js sm pa zdle tk izmučena, da bom vrjetno kmal v postlo padla. Sma danes končno dobila pohištvo (omare, previjalna,... ), ki nama je še manjkalo in sva z cel dan čistla, prestavlala sem in tja, pa še vpliv lune in vremena... tak da sem rest čist adijo delfinka, držim pesti za tvoji pikici! pri nas zdle močno sneži, tk da upam (predvsem pa moj) da polna luna ne bo mela kakega vpliva na najinga , da bo še mal počakal v trebuščku
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:28:10
|
|
|
|
Teyla
|
Delfinka držimo pesti zate in za tvoji punci. FoxyLady čestitke za malo Tanajo Tigrica86 super za pohištvo. Daj kakšno slikico v album, ko boš lahko.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:35:23
|
|
|
|
Tisia
|
delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in se boste kmalu lepo doma cartali foxylady čestitke za pupiko mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:39:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo Granobil ... pa Nina bi ti sigurno kaj čebeljega predlagala
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:51:24
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in se boste kmalu lepo doma cartali foxylady čestitke za pupiko mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo Biljana, Isla moos je super , čisto naravne pastile za lizat(super za grlo, iz islandskega lišaja).
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 20:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
FoxyLady cestitke za punčko. No jaz sem pa ob tej urci končala z izpitom ;) Upam, da mi je šlo KOnčno po celem dvevu mojega škratka čutim, ravnokar kolca. Me je že skrbelo, da ga spet cel dan ne bom čutila. Zdele grem pa pred tv gledat Kanelot... da se spočijem, sem kr zmozgana, če me ne bo kar zmanjkalo med gledanjem
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:23:37
|
|
|
|
tincha21
|
Foxylady čestitam za hčerkico!! Biljana jaz svetujem propolis na cuker (tud jaz prisegam na čebelje izdelke :)).. Sem se danes ponoči zbudla z bolečim grlom pa sem pojedla 2, 3 žlice pa sem zdaj ko da nič ni blo Probaj, sicer je na bazi alkohola ampak tega je itak tak malo da ne more škodit..
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:31:16
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: biljana l delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in se boste kmalu lepo doma cartali foxylady čestitke za pupiko mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo Biljana, Isla moos je super , čisto naravne pastile za lizat(super za grlo, iz islandskega lišaja). Meni je islamint bolj všeč. Je pa odvisno, če ti sedejo žavbe v stilu hallsa in neoangina (ki odpirajo prehode) ali pa rabiš bolj nekaj za pomiritev dražečega grla- potem je isla -mint/moos/classic prava izbira.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:34:35
|
|
|
|
tincha21
|
Aja včeraj sem mela CTG, danes pregled.. Nič ne kaže na to, da bi kaj kmalu zibali Bomo mogli še malo počakat. Za seznam: Naslednji CTG mam 25.1., naslednji (ta bo pa res tazadnji) pregled pri G pa 28.1.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosečnice lahko uporabljamo GRANOBIL. Še posebej je fajn za zvečer, da te med spanjem ne žgečka po grlu. Zmočiš ga s slino in si ga dobesedno nalepiš na nebo ter gres spat. Ne bo padel dol, se ti pa fajn počasi sprošča in topi. Je pa hkrati ne samo za boleče grlo, pač pa tudi proti kašlju. Ta zadeva res preverjeno deluje. Probaj IZVIRNO SPOROČILO: biljana l delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in se boste kmalu lepo doma cartali foxylady čestitke za pupiko mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:46:16
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: biljana l delfinka držimo pesti in mislimo na vas,upam da bo vse ok in se boste kmalu lepo doma cartali foxylady čestitke za pupiko mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo Biljana, Isla moos je super , čisto naravne pastile za lizat(super za grlo, iz islandskega lišaja). Meni je islamint bolj všeč. Je pa odvisno, če ti sedejo žavbe v stilu hallsa in neoangina (ki odpirajo prehode) ali pa rabiš bolj nekaj za pomiritev dražečega grla- potem je isla -mint/moos/classic prava izbira. hvala punce na nasvetih,....ja isla moos imam že doma ker jih uporabljajo pupe ob hripavosti,bom jih potem vzela še jaz...sem pa vzela eno žajbljevo pastilo in upam da ne bo kaj narobe,ker nisem vedela da ne smem žajblja v N uporabljat no HB da sem šla pokukat na net da sem videla še preden sem vse pohrustala ....upam da mi bodo pomagale tele isla moos sem včeraj še sladoled jedla pa sem poslabšala še bolj stanje,ker sem že tako bila čudna no zjutraj je bilo vneto grlo in brez glasu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 21:51:23
|
|
|
|
Tisia
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:06:21
|
|
|
|
meta21
|
Je pa res zatišje danes tukaj! Vas je luna odnesla? Al sneg? Mene pa že ene 2 dni kar naprej obliva-mi je vroče da vse teče z mene pa kar naprej mi je slabo-to pa že dje časa. Najbrž se želodec in maternica tepeta za plac pa slednja zmaguje
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:15:22
|
|
|
|
meta21
|
Sem šla prej na mejl in mi je moja zameenjava, torej tista, ki od 29.11. dela namesto mene spet poslala mejl, če ji lahko nekaj razložim oz. kar namesto nje nardim. Me je pogrelo, ker ji že od prvega dne razlagam najbolj osnovne stvari in sem šla vse njene in svoje mejle skupaj vržt v en wordov dokument, da jih bom enkrat, ko me bojo kej razp li, ravnateljici servirala in sem nabrala 15 strani!!!! Halo! In pol mi pomočnica ravnateljice reče, kolk je izobražena ... Da ne omenjam, da je 20 let starejša od mene in ma kao ful več izkušenj od mene in specializacijo v tujini in ne vem kaj še vse Mater, skoraj 2 mesca sem že doma pa sem še zdaj na polno v službi ...
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:42:20
|
|
|
|
Nina33
|
Draga D3lfink4, držite se vse tri (no, ati tut), mislim na vas in držim pesti, de bi blo čimprej vse OK. Miljon ... FoxyLady ČESTITKE!!! Fest punca , no - obe sta . Pa le ni bila tako grozno velika, ne? Pa firbec sem - je šlo po "naravni"?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:43:27
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l mene tak grlo boli,pa sem kupila žajbljeve bonbone...pa berem da ne smemo nosečke uporabljati žajbelj...ja kaj pa naj vzamem za boleče grlo mam pa že čist vnetoooooo Granobil ... pa Nina bi ti sigurno kaj čebeljega predlagala Apisirup . Sam res pomaga, no! Zakaj pa žajblja ne bi smele - jaz bi takele kr preslišala, sej se ne misliš prepojit z njim
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:49:31
|
|
|
|
tamy82
|
Ah, žajbelj po mojem ne škodi tako zelo, da ne bi smela dveh tablet polizat ... Meni je pa v lekarni zadnjič rekla, da Granobil ni ok za , pa sem ga celo škatlo polizala že enkrat prej, ko sem imela boleče grlo ... tako da vsak po svoje. Če je kolikor toliko naravna stvar, po moje ni panike Nočko, punce! Jutri dopoldne pa prvi CTG!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:50:32
|
|
|
|
Nina33
|
Aja, čer! Meta, ne jezi se - vsaj pogrešajo te . Čeprav, te čist razumem, jaz bi tut . Valek - če bi name probiotiki vsaj imeli kakšen vpli (v tem "tvojem" smislu), bi bla jaz tko vesela . Men trenutno proti zaprtju zaleže le 0,5 do 1L jogurta in/ali kefirja plus obvezni Donat in Mg šumečke/tablete . PilotGirl - pridna . Pa sej to že veš, ne? Zatišje: prej je bla luna v klepetavih dvojčkih (do včeri popoldne), zdej bo pa do jutri zvečer v tihem rakcu - nismo me krive . Evo, entram, v upanju, de se izognem "viasoriju"
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 22:56:49
|
|
|
|
Nina33
|
Drgač pa miljon vsem ne-zdravim in ne-spečim. Jaz na srečo (trkam, trkam) nimam teh težav - no, zaspim težko, a ko mi rata...Spim ko top - zbudi me le moj mali lohk . Pa še ta me pride lupčkat . zadnje dni me nekam rad lupčka - pa je ne večesa, kar jaz ne - de bom kmal kam šla? Sem pa en srečko drgač (če še nisem povedala ): sicer res še nimamo ta velke postelje za velikega brata, bom pa jutri dobila košek za malega od sodelavke, z modrocem, prevleko, kapnicami... . Pa svakinja mi je še eno mehko dekico prnesla, pa mali kovtrček (kot bi vedela za košek ) s kapnicami...Pa ležalnik, ke se tut gujsa Ahh, kolk nam je enim fajn. Pa mali spi ponoči že kar nekaj dni brez zbujanja , pride šele mal pred sedmo, zaspi v 15, 20 minutah po mojem odhodu iz sobe . Krasen je. Pa dragi mi sendviče nosi . Eh, entram, se že tipke limajo kt sem tok osladna .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:07:46
|
|
|
|
Nina33
|
Skori pozabla - Tršica super!!!A to pomeni, de so jetra kul? Sem ti pa glih hotla rečt, de ni treba do pondelka name čakat, ker me ne bo v P . Petrap, res je fino, de vsaj ena dvojna nima kašnih pretresov med (no, upam, de jih nisi imela, držite se zgleda super ). Naj bo še porod in potem "nadaljevanje" tako . Ma, vsakič, ko se na D3lfinko spomnim, se mi začnejo solze nabirat... Čeprav bo vse OK. Kako je kaj s Patrisho in njeno punco? A to je šla v LJ P? A mislite, de kej povejo na info, če jih pokličeš? Če kera ve "pravo" ime? Upam, de sta OK! Kako pa Maurica oziroma Anže? Bo Tršica mogoče kej vedla? Kje ste zdej? Presnet RR in viasori
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:15:21
|
|
|
|
Nina33
|
Ena lepa misel, mogoče celo za lahko noč (sem celo jaz nekam zmatrana ): Sanity may be madness but the maddest of all is to see life as it is and not as it should be. Don Quixote Še dve, ker se mi zdi, de jih ni "nikoli" preveč : Once you choose hope, anything''''s possible. Christopher Reeve in Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all. Dale Carnegie Se m zdi, de vsem prav pride kakšen ščepec upanja .
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.1.2011 23:20:02 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:24:59
|
|
|
|
Nina33
|
Eh, še dve : Hope is like a road in the country; there was never a road, but when many people walk on it, the road comes into existence. Lin Yutang in I believe that imagination is stronger than knowledge -- myth is more potent than history -- dreams are more powerful than facts -- hope always triumphs over experience -- laughter is the cure for grief -- love is stronger than death. Robert Fulghum Sej zdej bom pa nehala .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:31:53
|
|
|
|
Nina33
|
Še vedno iščem pravi naslov une "svoje" pesmi, sem pa "našla" tole, ni "tista" je pa lepa . Edin posnetek, ki ga najdem, ni najboljši, video je mal "oseben", ampak... Mi je lepa.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:40:27
|
|
|
|
Nina33
|
Eh, še neki: najin prvi pobč je dobil takole svojo prvo dekico, naš drugi bo pa takole, sem se glihkar odločla . Saj veste zakaj tolk postov, a ne? Za četri del, sevede .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 19.1.2011 23:59:22
|
|
|
|
sara1986
|
čer. no, luna zgleda vpliva bolj name, ker ne morem spati mali se je pa tudi tako umiril, da sem bila že v skrbeh, ker ponavadi ga skos čutim, no, ampak se je le premaknil ravno 5 min nazaj (jem jaffa piškote ) Za Patrisho, pa tudi mene skrbi, upam da je vse ok
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?