Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Nina33 in little*miss vidve pa sta. Meni je prav zabavno brat tele vajine nočne poste. Ampak a se nista zmotili pri kitajskem horoskopu? Če se ne motim pride po tigru zajec, ne maček. Zajec-mačka, pa to je za Kitajce eno te isto , res. Odvisno od "prevoda", mislim de je za koze ena podobna . IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Kolk časa po porodu se pa spomin vrne drugač? Ker če ostanem v tem stanju faksa nikol ne bom končala Povem, ko se vrne , ga čakam že od 2008 . Ker EMŠO kle zih nima nč zraven . Tamy, organiziram iskanje vicev za vrnitev tvoje dobre volje! Upam, samo, de ne pozabim na to . Eko, en za pokušino: Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je teta, a moja mi nije ništa! Na, pa še enga Garfielda ti pripopam (sej druge tut lohk pokukate ). Mišyka, upam, de se mali čimprej pozdravi . S kožo jaz (v tem smislu - moja je mastna ko pri enem na pol kuhanem ) nimam težav, baje pa mastna krema/olje na suho (ne-vlažno) kožo dela še huj štalo, zato se moraš namazat, ko ši še "fajhtna" . Nalepke - jaz sem ene +/- všečne našla v Ikei, pa v Merkurju jih (mogoče še) imajo... Pa v Kiku se najdejo in v Šparu sem jih zanč neki vidla...Ampak res ne tko fletnih kt so mi od Decofuna (a firma je šla la kaj ). Lil_, pred tigrom je bivol, če še nobena ni odgovorila. A dons ju "dobiš" ? Sem mal pozabljiva . Tigrica, ne štoraj znamenja, daj gor kej hladilnega (magari kremico za ritko) ali otroški puder, verjetno srbi "le" zato, ker ne more več tko koža dihat tam kot je prej (vsaj pri meni je tko: sem v par štukih, ki en na drugmu "sedijo" - prsa na trebuhu, trebuh pa na stegnih , poj pa švicam v "pregibih" in to zna srbet) PilotGirl, lušten avatar . A to kr sami objavijo - v P mislim, ne avatarja . Pogledajo pa (pomoje) vaginalno, vsaj (tik) pred porodom, za prej ne vem. Eni G ne gledajo nikoli, razen če rečeš de te špika/dol tišči... pa zateži telje svoji G, pa svojga vzemi s sabo, porkaduš no! Suzy, vsaj napotnice imaš - jaz imam NP 31.1. (ko bom 38tin 2d ) pa nimam nič pri sebi, razen materinske. Pa v prvo sem rodila na 38t5d . J6, "božala" si ga, carica - jaz nečem nč šart preveč tm dol - če še G nočjo, poj jaz tut nam . Pa itak, de boš tik-tak rodila. Vso srečo !!! Luna bo polna jutri zvečer, vpliva pa 2 dni gor/dol tko de... Nizki štart za une, ki želite - jaz bom še mal obilna rajš . MoSoNi , drži se. Upam, de se čimprej porihta noga, de ni "hujšega". S popadki je pa tko - bod vesela, če jih ne boš čutila , čeprav mislim, de večina (99%) ve, da gre za res, ko gre res za res . Kiara, sam res nimaš velkega bauha, sploh za 2. ne. Jaz sem prav vesela, de sm vsaj to pot mal bol nosečnici "podobna" . Ti pa poj kilce ne ostajajo, a ne? Maurica, upam, de bo z Anžetom vse dobro . Tršica, a res al kaj? A pa nisi ti (no, vsi trije) glih zarad tega v P Keri zblojenci v laboratoriju - je pa res, de je sestra tam imal včeri še posebej "dober" dan . Upam, de si/ste OK. Eko, zdej pa entram in upam, de ne bodo viasori . Sevede so sori . Tale RR očitno resno misli, de sem shizofrena - sem prijavljena, vidim, de me pošta čaka, ampak se morm še prijavit (uno, drugo Nino zgleda ).
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 13:59:57 >