scorpiogirl
|
Hej hoj najprej bcljka, super, da se je tako izteklo saj krvni test pa ne more lagat, ne? aja, ti se s pilatesom tud kej ukvarjaš? k je lih Dvojčica omenla, da bi te za kakšno vajo porabila ... bi lohk najdle kakšen prostor v Lj, pa bi tebe porabile za kakšno vadbo plenice ... sem se prejšnji mesec zaj*, ko sem bila ravno v Mullerju pa sem njihove kupila pri prvem so ble tud njihove plenice ful fajne, tole je pa katastrofa! Je imel mali takoj vse vneto No, zdaj pa DMovih ne zamenjam, upam, da ne bojo tud tam kakšne revolucije naredili, ker pol pa ne vem ... no, vsaj do takrat naj počakajo, da pride Lucijan iz plenic, da se mi ne bo treba s tem ukvarjat je pa pri nas tudi bolezen na pohodu spet! Ma, gre večji za en teden v vrtec, pa spet štala, no pa ravno sem se veselila, da bodo noči spet boljše, ker je že tretji zobek pogledal ven zdaj ima spodaj v vrsti tri zobke, zgoraj je pa še brezzobi no, pa bo očitno še en zobek, ker se vidi, da ga dlesen matra ... zdaj pa še tole, ima spet zabasan nos, kašlja, kiha, pa vroč tudi že ratuje ... današnja noč je bila katastrofa na kubik je bil od 1h naprej pri nama v postelji, da sem malo zadremala vmes, ga je bilo pa treba skoz obračat pa nos pucat pa crkljat, trepljat, da je vsaj malo spal. Revček, pa tolk se mu je videlo, kolk je zaspan, pa ni mogel spat tko da ... bcljka, do nadaljnjega nočem več brat o vaših super truper krasnih nočeh, ok aja, drugač pa o tehle boleznih ... sicer se je centrov itak bolje izogibat, ker tam teh virusov kar mrgoli ... je pa dejstvo, da se virusom pač ne moremo izognit. Je lahko skoz doma, zunaj pa samo stran od ljudi, pa mu vseeno nekak prinesemo, magari mož iz službe ... meni se zdi, da se samo še bolj živciramo, če premišljujemo, od kje je dobil kakšen virus. Ker jih res ne moremo zavit čisto v vato, da res ne bi nič dobili. je pa res teh bronhiolitisov ful zadnje čase (je tudi pretoplo zunaj, pa jih mraz ne pobije). Takrat, ko ga je Lucijan imel (pa sva k sreči lahko ostala doma; je imel lih malo nad mejo saturacijo), sta bila dva , k jih poznam, v bolnišnici zaradi tega; moja sestrična je bila pa s svojim majčkom za novo leto tam, prav tako zaradi bronhiolitisa. Aja, se vam še nisem "pohvalila", da sem teta je sestra 30. decembra rodila fantka tako da sta še z eno kolegico novo leto preživeli v porodnišnici tamali je pa tapravi cuker tko, dost čvekanja od mene ... če bom take dolge poste pisala, me sploh na srečanje ne boste spustile, da bo še katera prišla do besede fajn se imejte, mene popoldne še govorilne čakajo za tavečjega (upam, da vsaj v vrtcu kaj je, doma zadnje čase ničesar "ne mara"). čavči