|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:23:37   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
sej v pondelk bo vse znano k grem na krvni test, pol pa v kolikor so moja predvidevanja resnična ne rabm it na poseg lahko s tabletkami user posted image  smo se pa s sestro pri G kr ornk nasmejale user posted image   

kul user posted image user posted image user posted image zakaj ste se pa nasmejale??

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:23:50   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

no zdej sm mal štela in Ljubljana zmagauser posted image just kidding, meni itak ni panike...user posted image Tako da rečemo kar za Ljubljano, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1.dvojčica6+ajda



POPOLDNE PROSIM oziroma jst do 11h delam pol morm pa še po Piko tka da od 12h dalje, razen če pridem sama pol loh pol ure prej user posted image


(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:32:14   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

bcljka - kdo ti pa sicer Piko pazi, ko te ni? Samo tako sprašujem, če res ni opcije, da bi merkali še enega... user posted image Ker včasih res zmoremo veliko več kot si mislimo. Sicer pa je itak treba najprej počakat, če se sploh je kaj prijelo, do takrat pa verjamem, da bosta tudi vidva orng premislila in predebatirala, kako odreagirat, če se bosta res znašla pred to odločitvijo.

srečanje - meni ustreza samo dopoldan med tednom, popoldan ne, ker pride že tavečji iz vrtca... to sem hotela tudi jaz predlagat. Bejbe, sej smo na porodniški, se komot tud med tednom dopoldne zmenimo, ni treba, da je lih petek, al kako user posted image
sicer sem pa jaz za Ljubljano, Postojna mi je že predaleč.


no, ker me letos še ni bilo naokrog, najprej vsem veliiiiiiiiiiiiko zdravja v letu 2011 user posted image sreče že imamo user posted image
bcljka, upam, da se izteče tako, kot vama najbolj ustreza user posted image kar se tiče splava s tabletko ... kolikor vem obstaja en tak način, ampak res zelo zgodaj (ne vem, 5, 6. teden). Nisem sigurna, G pa le vprašaj, kako in kaj.

smotka, tudi mene zanima, kako to, da sta se tako striktno odločila, da bosta imela samo enega user posted image firbec pač user posted image

mkbk, jaz bi ji pasirala. Če imata že tako borbe, da kaj poje, ne bi user posted image še s tem obremenjevala, če ima raje pasirano. Se bo že navadila tudi koščke grizt user posted image preveč pametovala pa ne bom, ker imam ful srečo s tem pri svojih user posted image , nisem prvemu skoraj nič pasirala, Lucijanu pa sploh nič ne pasiram, ker mi je palični crknil user posted image imam prej problem, če mu dam kakšno kupljeno kašico, ker je pretekoče, pa sva oba čist popackana user posted image

igranje ... naš se sicer kar precej sam zaigra, ne moreš pa pričakovat, da se bo celo dopoldne sam igral user posted image se mi pa včasih zdi, da bi tile naši moški res radi, da bi otročke postavili v en kot, pa bi se sami igrali ... no, dokler se njim ne bi zahotelo malo igranja s podmladkom user posted image pa je veliiiiko bolje, ko otroci sami povejo, kaj hočejo, potem nimajo izbire, pa tudi kar radi se takrat igrajo z mularijo user posted image mogoče je pri moških včasih bolj problem to, ker ne vejo, kaj počet s temi malimi, ko se ne moreš še nič konkretnega z njimi igrat,

mlečni izdelki ... bom počakala do sedmih mesecev, tako da konec meseca začnemo user posted image

ribe ... oh, sem mislila, da moram še ful čakat z ribami ... a ni bilo prej skor tam okrog 1 leta user posted image user posted image vem, da so pri tavelikem imeli cel halo okrog rib, ker so kao ful alergene ... no, mi je tole kar bolj všeč user posted image bomo dali drug teden, bo treba v nabavo v soboto na tržnico.

zdaj pa šibam po večjega v vrtec.

aja, da pohvalim našega user posted image ... današnja noč končno pornič!!! Sicer je do 20h nekaj se pritoževal (pa je dragi zrihtal, ko je ravno večjega dajal spat), potem pa spanje skoraj do 3h user posted image , ob pol 7h sta pa oba vstala user posted image sicer so ble prejšnje noči katastrofa (sem okrivila luno pa mrk, lahko so pa tudi zobki spet, ker spet besno grize vse, kar najde), tako da je po dolgem času prav pasalo takole ... kdove, kdaj nas spet razveseli user posted image

no, zdaj pa res šibam ... lep dan user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:36:41   
smotka.dt
Dan!

Pa lepo po vrsti!

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

smotka , a sem te prav razumela, da greš vsak dan na fitnes? Grozno sem ti fouš. Jst se mučim, da bi zgubla kak kg, pa no way, bom verjetn prej novo garderobo kupla user posted image user posted image Kako pa z varstvom urediš? Pa s hranjenjem? Sori k sm tak firbec, samo me je kar fasciniral!



Grem 4x na teden. Če nimamo nič v planu grem ponedeljek, torek, četrtek,petek. Ta teden pa: ponedeljek, torek, sreda in petek (danes smo namreč imeli posvetovalnico). Tamalega ima user posted image . V fitnes pa po novem hodim ob 8ih. Tamali pa se zbudi med 9-10ih, ga user posted image umije, previje in nahrani. Ob 11ih tamali zaspi nazaj in ko pridem 11.30 domov (ker po fitnesu grem še v trgovino,...) mali spi, jaz pa dam kuhat kosilo za naju in tamalega. Ko se zbudi oz. ob 12.30 pa ima kosilo user posted image ob 13.ih pa midva. Že dolgo se spravljam migat, moj pa pravi, da sedaj imam tolk časa, kot ga nikol ne bom imela, pa še en strokovni izpit me tera, da bi šla delat.... Skratka on je očka v pravem pomenu besede. Moja mama večkrat pripomni, da ima tamali dve mami user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Midva z možem tud pomislila nisva nikol,da bi šel on na poseg.Ker nikoli ne veš kdaj te želja prehiti in takrat so lahko posledice hude..te pa podpiram pri tem smodtka..



Vsekakor, to je vajina odločitev. Drugače pa ob današnji dobi sodobne medicine obstaja tudi shramba spermijev.
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka


smotka.dt - samo iz firbca, če ne vrtam preveč... Zakaj pa sta trdno odločena, da bi ostala samo pri enem user posted image ? Finance, starost, sta vidva edinca... user posted image



Ja najina zveza se že nasplošno razlikuje od drugih. Že tako je moj user posted image na začetku sprejel kompromis, da enga user posted image bi bil še pripravljen imet. Starost pri meni ni problem, sem rosno mlada user posted image (no kakor za koga), moj pa več ne. Sama sem imela veliko željo po otroku, ne pa po otrocih... Ne znam pojasnit. Želala sem si user posted image in ga imam najraje na svetu, kot vsaka mati svojega. In to je to. Drugače pa imava oba enga brata in eno sestro. Po moji strani bodo ostali bratanci tud edinci. No edin, če si moja sestra pri 40ih omisli še kaj. Vse ostalo kar se tiče financ in preskrbljenosti pa ni problem.


IZVIRNO SPOROČILO: honey*

smotka.dt: uau, vaš pa poje. Naša ma tut 2 obroka dnevno GH, pa 3 obroke mleka. In spije mleka največ 400ml- pa še to je redkost.... Tko da ko bomo še tretji obrok GH uvedli bo mleka res mal dubla... eh, bo že... bo pa kakšna mlečna kašica več.



Ja naš je res pravi jedec. Pa saj se mu tudi vidi. No pa še sporočim podatke današnje posvetovalnice 6m11d 71,5cm in 9420g. Pokazal je vse veščine, ki naj bi jih v tej starosti osvojil. Pokazala mi je vajo kako naj vzpodbujam plazenje,.. Ob mojem vprašanju glede teže mi je rekla, da kar se krivulj tiče je povsod na vrhu (po teži in velikosti), ko pa ga pogleda je pa kot vsak moški, ki se mu kg ne poznajo tolk kot ženski user posted image user posted image user posted image .

Igranje naš že od začetka terja čas zase. Hitro se naju naveliča (se res pozna da sva 24 ur na dan mu dva na razpolago) in to pokaže in potem se zaigra sam. Komot skuham kosilo, pospravim,... Drugače pa to tudi vzpodbujam, ker mislim, da je dobro, da se je otrok sposoben sam zaigrati, da si vzpodbuja domišljijo (no tak mali že ne), predvsem pa poznam punčko staro 7 let, ki je takoooo naporna, da adijo pamet. Ne zna počet sama nič. Ampak čisto nič. Je pa tako, otroci odrastejo in odidejo, zato je pomembno, da ima človek tud svoj lajf.

Pa še eno vprašanje je kateri tud sestra v posvetovalnici rekla, da mora prekuhavat vodo za aptamil za pitje pa ne??? Ker te logike pa res ne razumem. user posted image user posted image


Splav hm zadnjič se še dotakne te teme. Prebrala sem veliko izjav. Jaz sem ful proti splavu. To je močna izjava. Torej če bi vam na nuhalni povedali, da je otrok močno prizadet, bi ga obdržale. Kot pravim močnaaa izjava. Ker če se pa išče krivine, ja v tem primeru pa ja,... Pol je človek pogojno proti splavu.user posted image Never say never.

Mejte se

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:42:45   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
sej v pondelk bo vse znano k grem na krvni test, pol pa v kolikor so moja predvidevanja resnična ne rabm it na poseg lahko s tabletkami user posted image  smo se pa s sestro pri G kr ornk nasmejale user posted image   

kul user posted image user posted image user posted image zakaj ste se pa nasmejale??



ta sestra ki dela z mojo G je delala z mojim dedkom k on je tud ginekolog... pa sva debatirale kakšen nasvet o varni spolnosti bi dal dedek vnukinji ipd. bla bla... moj dedek namreč ful komplicira če gre za hči al pa vnukinjo pa tud pravnukinjo...  

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:44:01   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

no zdej sm mal štela in Ljubljana zmagauser posted image just kidding, meni itak ni panike...user posted image Tako da rečemo kar za Ljubljano, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1.dvojčica6+ajda
2.mkbk + Lara Inti




(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:50:22   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt


Splav hm zadnjič se še dotakne te teme. Prebrala sem veliko izjav. Jaz sem ful proti splavu. To je močna izjava. Torej če bi vam na nuhalni povedali, da je otrok močno prizadet, bi ga obdržale. Kot pravim močnaaa izjava. Ker če se pa išče krivine, ja v tem primeru pa ja,... Pol je človek pogojno proti splavu.user posted image Never say never.

Mejte se



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 14:54:11   
dvojčica6
bcljka ne komplicirajuser posted image user posted image user posted image boš pa pršla pol ure bolj ksno...Lahk pa komot rečemo ob 12.00???

scorpiogirl
... petek je padel naključno, meni je bolj kul ne vem zakaj...če bi rade en drug dan med tednom komot, sam dejte povedat, ker vseeno se je treba nekako uskladit...Ne vem no... Meni se kar dopade ta 21.1. (naša bo glih mela 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image )

over and out za danes, ker če ne ne bo nič narejenega...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 15:34:10   
bcljka
ne kompliciraj, uredu je 21. user posted image
bom delala tnz brez pavze pa bomo mal prej končal user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 15:35:21   
bcljka
no zdej sm mal štela in Ljubljana zmagauser posted image just kidding, meni itak ni panike...user posted image Tako da rečemo kar za Ljubljano, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan


(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 15:36:30   
honey*
Hej babe.
Joj, ene mate pa res živahno porodniško user posted image in smotka.dt to je pa super da sta oba doma z user posted image ! No, pri nas to ni izvedljivo-čeprov bi blo dobrodošlo... user posted image ma moj user posted image smotan delovnik, tko da sva veliko sami... smo pa skupaj zvečer kako urco, dve in pa vikende. Je pa fino, ma on zvečer malo čez in jo skopa, nahrani in da spančkat. Pa potem mava od 19ih čas za naju user posted image
 
splav (again): jst sm čist za splav- kar se tiče drugih. Vsak naj dela po svoje, mene to nič ne briga. Sama ga pa ne bi šla delat (raaaazen če bi ble višje sile vmes- bolan otroček, bognedaj posilstvo ipd.. 
V primeru da bi se nama zdej zgodilo, bi obdržala! Sigurno. Ampak ker se nama je Brina "ponesrečila" oziroma bi zdaj lahko rekla da se nama je POSREČILA , se zdej ne igrava več s takimi stvarmi- naju je izučil. Mislim HB da se je to nrdil, da mava svojo malo srčico..user posted image ampak za naslednjega si želim da bo načrtovan in ravno zato sva zdej zaščitena in to dvojno user posted image Ziher je ziher, ane user posted image
 
No, ti splavi so mi grozn moreča tema, tko da zdj pa bolj veselo:
dvojčica: glede srečanja... meni štima vse... in ura (12h) in datum (21.12.) in lokacija(lj-btc) ! Pa še zgleda da nas bo kar nekaj prišlo user posted image
Naju dodam na tvoj seznamček!
 
 
 
 

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 15:37:35   
honey*
no zdej sm mal štela in Ljubljana zmaga[img]smileys/hudicek1.gif[/img] just kidding, meni itak ni panike...[img]smileys/smiley36.gif[/img] Tako da rečemo kar za Ljubljano, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 15:40:51   
meymey
Ljubljana, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina
6. meymey + Tomi
7.Zoya82 + Aljaž



< Sporočilo je popravil meymey -- 6.1.2011 15:45:05 >

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 16:01:04   
bcljka
edin glede LOKACIJE - mal je treba razmišljat kok bo to vozičkov... kam jih lahko parkiramo? k v btcju je večina lokalov takih da so zlo nabasani že z mizami pa stoli kam se bomo pa mi dal?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 16:37:20   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

edin glede LOKACIJE - mal je treba razmišljat kok bo to vozičkov... kam jih lahko parkiramo? k v btcju je večina lokalov takih da so zlo nabasani že z mizami pa stoli kam se bomo pa mi dal?

sicer mam samo eno roko, tako da samo tole pokomentiram user posted image
v Koloseju (zgoraj, desno) je en lušten lokalček. Kar nekaj prostora, pa še user posted image so lahko na tleh, čeprav so mal mali še za tista igrala, ampak majo vseen kar fajn za precej majhne user posted image če niso že kej spremenili, je že en čas, kar sem bila tam.


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 17:00:49   
Ajda_Marko
Da malo poročam user posted image

Včeraj smo imeli posvetovalnico. Vid ima pri 6,5 mesecih 8250g in 72,5cm user posted image  ornk deček user posted image

Drugače pa, ne vem če sem že zaželela... ZDRAVJA, SREČE, VELIKO SMEHA, NOVIH BESED, PRVIH KORAKOV IN NASPLOH VSE LEPO V LETU 2011 user posted image
 
 

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 19:38:57   
Sonček in poletje
Ljubljana, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina
6. meymey + Tomi
7.Zoya82 + Aljaž
8. Sonček in poletje + Staš


_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 21:12:36   
innes4
Čer...se me še spomnite user posted image user posted image

res, berem vas redno, sam jest sm tooook lene sorte glede pisanja...pa ne bom obljublala, da se spremenim, ker se najbrž ne bom user posted image user posted image

Uglavnem Tim je super, smo okrog božiča dobil dva zobka user posted image Spanje fenomenalno odkar delamo po knjigi Spi dete, spi...spančka od 20h pa do pol 6h user posted image poj dobi flaško in zaspi še do okrog pol 8h...

Je pravi velikan..pri 7 mescih ima skoraj 10kg, točno ne vem, ker smo se nazadnje tehtali pri 6ih mescih..

Drugo pa nič posebnega...plazi se še ne, poizkuša ful, ampak mu ena nogica mal nagaja. Mam občutek, da se bo bolj po riti plazil..no bomo vidli, an :)


se bom pa tut sama pofočkala za srečanje user posted image

Ljubljana, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina
6. meymey + Tomi
7.Zoya82 + Aljaž
8. Sonček in poletje + Staš
9. Innes4 + Tim




_____________________________

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 21:16:15   
ninkica
na nemški spletni strani sem našla MAXI COSI PEARL 2010 pa me zanima,če katera ve,če je tud vštet v ceno Family Fix??
http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p4650_Maxi-Cosi-Pearl-Steel-Grey-2011.html

_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   RE: Junijčki 2010
6.1.2011 22:18:04   
meymey
Ne, ta cena je samo za sedež. Zanimivo, je da nikjer na spletu nisem našla bistveno ugodnejše cene kot pri nas (ko prišteješ poštnino). 
Tako da je sedež cca200eur + familyfix ene 150eur...

Kot set pa so ene take cene:
http://cgi.ebay.de/AUTOSITZ-SET-MAXI-COSI-Pearl-Ruby-Red-Familyfix-NEU-/220705447082?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item336311dcaa


(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   RE: Junijčki 2010
7.1.2011 7:50:51   
misar
dobro jutro

noč velikoo boljša. prva budnica ob 12:30, potem ob 3h, 5:30 in vstat ob 7h- tle je mela pa prste vmes frčafelauser posted image

ena kavica za vseuser posted image
 
srečanje..kaj pa če ne bi toliko komplicirale z uro? tiste, ki lahko dopoldan pridejo dopoldan, ostale pač kapljajo, ko lahko. ste za tako varianto? pa rečemo , da začnemo prihajat ob npr 10:00h?

Ljubljana, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina
6. meymey + Tomi
7.Zoya82 + Aljaž
8. Sonček in poletje + Staš
9. Innes4 + Tim
10. misar + trotekuser posted image


zdej pa letim rit previjat... mogoče več ksnu še kej pokomentiram



_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   RE: Junijčki 2010
7.1.2011 8:13:08   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

srečanje..kaj pa če ne bi toliko komplicirale z uro? tiste, ki lahko dopoldan pridejo dopoldan, ostale pač kapljajo, ko lahko. ste za tako varianto? pa rečemo , da začnemo prihajat ob npr 10:00h?

Ljubljana, 21.1. enkrat dopoldne??? Lokacija??? Nekje na toplem, predlagam BTC al kaj takega... Dejte se še enkrat pofočkat tle pliz:
1. dvojčica6+ajda
2. mkbk + Lara Inti
3. bcljka + Pika
4. majkl + Jan
5. honey* + Brina
6. meymey + Tomi
7.Zoya82 + Aljaž
8. Sonček in poletje + Staš
9. Innes4 + Tim
10. misar + trotekuser posted image
11. gajka + Zara


Za uro se strinjam z misar - od 10h dalje. Po izkušnjah se bomo do 11h ravno po večini že nakapljale, ostale (ima samo bcljka tehtno opravičilo user posted image ) pa lahko še malo zamudijo.
Za lokacijo je pa tudi scorpiogirl dala en fin predlog - Kolosej, lokal na desni zgoraj. Tam smo že imele srečanje z vozički pred 2 letoma in je res več kot dovolj prostora za vse. No, razen, če je kaj novega zdaj tam, nisem na tekočem. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   RE: Junijčki 2010
7.1.2011 9:45:06   
Zoja83
Jutro/Dan!

pa ste ziher, da bo takrat že odprto? kolosej je bolj popoldanski...

več drugič...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
   RE: Junijčki 2010
7.1.2011 10:03:53   
honey*
Pomojem se ob 10ih glih odpre... Kolikor se spomnim, nisem pa 100%...
Sam ni pa nujno, da se tut lokali odprejo takrat kot kolosej... user posted image


< Sporočilo je popravil honey* -- 7.1.2011 10:15:11 >

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   RE: Junijčki 2010
7.1.2011 10:24:51   
mamimo
Ojla!

Avtosedeži: mi ga imamo še od tavečjega tako da se mi ni treba obremenjevat, ampak meymey- si pogledala na tej strani: http://www.pramworld.co.uk/index.html

Vem, da imajo včasih ugodno.


(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)


Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!