misar
|
dobro jutro evo saga Bolnica Franja se nadaljuje..mislim, no ...včeraj je tamali spet zakuhal in sem ga popoldan pobasala in peljala k P (od zdaj hodim k P sam še ob petkih popoldan, ker ni prov nobene gužve ...resda sem jih slišala od P, kaj se to pravi ob petkih popoldan hodit k njej sam boli mene k*** , ko sem v službi tud jaz delam ob petkih pa tud ob sobotah ). v glavnem tamalemu na zunaj ni bilo nič videt, še prehlad je izzvenel. smo dali kri in v roku urce dobili antibiotik, ker gre za bakterijsko okužbo. sicer sem ful nesrečna, da mamo pri pol leta že antibiotik ampak tamali je bil takoj zjutraj že veliko boljši, tko, da sem vesela, da sem ga včeraj peljala ena velika kavica za neprespane . vse tiste, ki se vam malčkui zbujajo na pol urce, urco ponoči, vam moram povedat, da žal ne bo nič boljše. ker to stvar je treba uredit. moja frčafelca se je isto zbujala tako pogosto in ker sem bila tako kot ve čist adijo in izmozgana nisem naredila nič in se je to nadaljevalo do 1. leta , potem pa še kar zelo pogosto do konca dojenja. tako, da dojenje ponoči skenslat!! vsaj tako na gosto. čist resno, neki bo treba naredit. v prvi vrsti pa naj vam bodo partnerji v pomoč!!! kaj več vam pa lahko na ZS povem... da ne smetim tukaj na veliko. aja, se pa da tud brez izjokavanja marsikaj uredit, sploh nisem pristaš, da se pusti dojenčka jokat in pika. ker ja, da se tud drugač, verjetno je pa hitreje, če ga pustiš jokat. tud, če otroka nažgeš po tazadnji je prej mir, kot če rešiš kaj po mirni poti. ampka pač vsak po svoje ane. srečanje...če nas bo pol toliko kot nas je prijavljenih bo super. že komaj čakam avtosedež: mi mamo Tobija ja in smo ultra zadovoljni. ni isofix. je pa povsem trdno zmontiran s pasovi, ni cel jajčast, ko marsikateri drug (mamo enga od brevija v drugem avtu in je živa katastrofa napram Tobiju). je pa Tobija na spletu možno prek BC dobit za cca 170€, ko so kake akcije. je treba dnevno spremljat. igranje: se samostojo zaigra tam ene 15 minut, če ma dober dan do pol urce. frčafelca se še toliko ni. nekaj je v karakterju, zelo veliko pa v tem kako ga navadiš. pasiranje- jaz bi pasirala, dokler otrok želi, ker pač ne vem zakaj ne bi nobenega odraslega ne poznam, ki bi mu bilo treba vso hrano pasirat, torej se s časom vsi naučimo jest tud koščke a ne?? GH- povsem smo prenehali, ker tamalemu ne paše nič razen joške. bom danes spet sprobala, ker mu je vročina padla pa bo mogoče že imel kaj več želje po čem drugem smo v glavnem povsem na začetku-spet. zdaj pa grem, ker mam frizerja...juhu, odklop za mamico po enem mesecu in pol aresta