klupko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Pogrešam pa Klupko! Odkar je posumila, da bo morda spet cvetela, je kar ni na spregled. Sumim, da se je pridružila Fiški! Vsekakor obema vse lepo! Nič ne bo. Končno je prišla teta in me olajšala. Če bo vse po planu, bova drugega probala spočet ko bo tale nekje dve leti..no, morava pa ciljat avgusta nekje, ker bi spet imela majčka. To so enostavno najbolj luštni otročki. Ne, saj se hecam...kadar bo pač ratalo..če bo tako kot pri tem se nama sploh ne bo treba matrat. Anej ni bil planiran, kar prikradel se je v mamino maternico. No, smo veseli da se je. Drugače sem pa bolj švoh aktivna, ker je ravno ta mali škrat dovolj aktiven za celo družino. Zvečer smo po navadi zmatrani.. Dajte mi povedat tiste, katerih lumpki že ustajajo in šarijo po stanovanju, kje jih pustite ko morate npr. na wc ali pa malico pripravit, karkoli? Jaz ga dam v posteljico, ker se mi zdi še najbolj varno, čeprav tudi kdaj pade in se udari. Če je na prostem pa se kar ob steni dvigne in potem mu zmanka opore in če me ni zraven da ga ujamem, zna včasih kar grdo buča na tla priletet. Načeloma se kar na rit vsede, ampak ga žal včasih zanese in takrat se grdo udari in je jokec. Se pa bojim da to da ga odložim v posteljici dela drug problem..mislim, da ne povezuje posteljice s spanjem in tako nam uspavanje bolj švoh gre. Če ne zaspi na joški se matra dokler ne pade od onemoglosti. Namreč če ga odložim v posteljico ko še ne spi, se takoj dvigne in sprehaja po posteljici in se igra. Tako se mi zdi, da pri nas metoda "spi, dete, spi" ni šans da bi delovala, ker je on vbistvu zadovoljen v posteljici in mu ni muka da ni v naročju. Tako, da tistega joka ni. Si ga pa ne upam kar notri pustit in it ven iz sobe, da ne vtakne kake noge med rešetke ali pa kaj podobnega, ker znajo kar scary zgledat take stvari. Vglavnem...če ne zaspi na joški, ne zaspi sploh. Any ideas? Gromska - jaz tudi dostikrat preizkušam kake "neumne" zadeve, ki se izkažejo za super fine. Moj miško obožuje skuto s pomarančnim sokom npr. V vodo sem mu tudi že dala sok mandarine, toliko da je nek okus, sploh zdaj ko je bolan, pa da bi kaj več spil. Danes je za kosilo jedel kurjo juho + pire krompir s papriko v smetanovi omaki. Meseka je pa mami zmazala, ker ga je preveč začinila in mu nisem hotela dat. No, pa saj je bil tudi s pirejem več kot zadovoljen. Za večerjo sem mu pa zmiksala zmrznjene borovnice + banano + piškoti + vroča voda (da ni mrzlo vse skupaj) in je zmazal celo porcijo. Še zdaj skačem od veselja, ker je tako neješč ta otrok da je groza. Sploh ne vem od kje mu taka energija, da je non stop v pogonu, če nič ne poje. Aja, od GH ima samo kosilo in večerjo. Dopoldansko malico mu pripravim vsak dan, ampak je enostavno noče. Popoldne mu tudi pripravim, ampak se ponovi zgodba - zašit gobec. Nekako se ne predstavljam kako bova ukinila dojenje preden grem delat... Avtosedež - ste jih že nabavile, jih že uporabljate? Mi smo se skoraj dokončno odločili za Kiddy infinity pro, ker se najbolje odrezal na testih in to je najbolj važno. Sicer predvidevam da zna otrok zakuhat za tisto mizico, ampak bomo kupili še tisto klimo zraven pa bo. Dolgo sva tuhtala in sva že hotela nabavit Romerjevega Safefix plus, ampak je skoraj duplo dražji in slabši je bil na testih. Tako da tega ne bova vzela. Joj, sem se razpisala. Zdaj pa tole kopirat na cepetavčka... Kati, gromska in ostale...večina nas že tam čveka, pridružite se nam.
|