|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
12.1.2011 12:36:50   
rea27
hojla, po dolgem času. Vidim, da je že debata o avtosedežih. tudi mi smo v prvo delali cel doktorat o tej temi in se na koncu odločili za Kiddija in..GA NE MENJAM za noben denar. Super je. Mizica je krasna, nič ne vtesnjuje otroka, pa še varno se jo pritrdi s pasom, tako da pasovi ne "zategnejo" otroka direktno pač pa preko mizice zadržijo njegovo težo (v primerih nesreče ali naglega zaviranja). Tako, da bo tudi Mark dobil svojega Kiddija, ga že gledamo, a še vedno čakamo, da se naš fant malo bolj konkretno usede. Do takrat bo namreč kar lepo v jajčku od Maxi Cosija in pika.

Zobkov tudi mi še nimamo, tako da pridno jemo vse z vilico pretlačeno hrano. Imeli pa smo žal že konjuktivitis in en grdi kašelj, a tako pač je v teh zimskih mesecih in pa sploh, če je starejši otrok v vrtcu. Potem ona lepo časti MArka z vsemi možnimi bakterijami in virusi :) to je pač tako.

Cepili še vedno nismo ne Eve ne Marka in tako bo tudi ostalo, krasno se imamo in super nam je.

Vsem želim en lep dan, dober tek in kakšen sončen žarek :)

rea27

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
12.1.2011 21:14:31   
barvar
Aninchy saj vem, da ste tam. Hodim na RR še druge stvari gledat in mi ni še po drugem forumu za čekirat... Vas pa pridem kaj prebrat user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
13.1.2011 9:21:02   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Aninchy saj vem, da ste tam. Hodim na RR še druge stvari gledat in mi ni še po drugem forumu za čekirat... Vas pa pridem kaj prebrat user posted image .

user posted image user posted image user posted image Pa, saj samo še eno okno odpreš, pa smo že tam user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
13.1.2011 13:59:35   
pikapolonica7
Zdravo punce...

saj vem da sem več kot pol leta v zamudi, ampak tudi jaz imam deklico, rojena maja 2010... sem pa bolj nova na teh forumih... . in zato tudi malo zmedena....
...me vzamete zraven? user posted image ....

..vidim, da je debata o avtosedežih, mi smo kupili roomerja z isofiksom... ampak jo imam še malo v lupinici... je pa res da je pregrešno drag, ampak denar za sedež smo dobili ob krstu in zato smo si lahko privoščili malo boljšega....

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
13.1.2011 14:27:10   
deveta
pikapolonica7: seveda te vzamemo zdravenuser posted image user posted image  Dobrodošla. Več nas je, lepše jeuser posted image
Samo ker je ta RR velikokrat nagajal, je ena od majčic naredila nov forum. Tako da vesela debata večinoma poteka tam.
Link pa ti bo najbrž Aninchy pripela zraven, saj zmeraj pride še sem kaj poškilituser posted image user posted image . Oz, je link tudi malo više (cepetavček. si).

Kar se zmede tiče, pa nič bat, tak antitalen za računalnike  in vse kar se njih tiče, sem jaz med zmagovalciuser posted image .

(odgovor članu pikapolonica7)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
13.1.2011 21:02:41   
nusi
pozdravljena pikapolonica user posted image

ja malo smo razdvojene od kar imamo 2 foruma, samo www.cepetavcek.si je bolj aktualen

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
18.1.2011 8:54:36   
barvar
Vidim, da ni več nobene user posted image . Se bom pa sama s sabo malo pomenila. Lep pozdrav user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
18.1.2011 9:14:36   
pikapolonica7
jest sm... ena ta nova..... mi malo bol sede to, ker me na mail sproti obvešča... cepetavček me pa ne..... user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
18.1.2011 9:23:35   
Aninchy
pikapolonica - lahko si naštimaš, da te obvešča, smo me že tud to kritizirale, tak da se zdej dauser posted image pridi tja pa boš ve zvedela user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu pikapolonica7)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
18.1.2011 9:36:05   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Vidim, da ni več nobene user posted image . Se bom pa sama s sabo malo pomenila. Lep pozdrav user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica7

jest sm... ena ta nova..... mi malo bol sede to, ker me na mail sproti obvešča... cepetavček me pa ne..... 

ala frčafele - gremo na cepetavčka user posted image
sej vam bomo vse pokazale, pa naštimale, pa še ful boljše smajlije imamo

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.1.2011 11:34:08   
ozzy
no, sem napisala cel roman in me seveda vrže venuser posted image user posted image
skratka-pogrešam vas tukaj!!!
mi smo tudi bolnni-zamašen nosek tako, da zlivamo, špricamo in inhaliramo s fiziološko. Smo nabavli inhalator itd. Nisem šla nič k zdravniku saj vročine in kašlja nima tako, da čakamo da mine. Najhuje je ponoči, ker ne more spat oz. dihat.
zdaj pa me zanima naslednje.
moj sonček se kljub gosti hrani(dop. malica, kosilo, pop. malica, večerja= še vedno ponoči prebuja na 3 ure in mora bit podojen, ker drugače je jok. smo pa uvedli skoraj že vse- no ta teden smo skute in jogurte.
Vse kašice mu delam z vodo, ker je ves čas dojen in AM ni probal.
Zanima me kako oz. kaj mu lahko ponudim zvečer, da bo bolj sit, ker očitno je ponoči lačen. navadnegha oz. alpskega mleka pa mu ne bi dajala do 1 leta. Rada pa bi ga odstavila vsaj ponoči, ker čez dobre 3 mesece grem v službo in on v vrtec in bo noro.
hvala

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.1.2011 11:47:04   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: ozzy

no, sem napisala cel roman in me seveda vrže venuser posted image user posted image
skratka-pogrešam vas tukaj!!!
mi smo tudi bolnni-zamašen nosek tako, da zlivamo, špricamo in inhaliramo s fiziološko. Smo nabavli inhalator itd. Nisem šla nič k zdravniku saj vročine in kašlja nima tako, da čakamo da mine. Najhuje je ponoči, ker ne more spat oz. dihat.
zdaj pa me zanima naslednje.
moj sonček se kljub gosti hrani(dop. malica, kosilo, pop. malica, večerja= še vedno ponoči prebuja na 3 ure in mora bit podojen, ker drugače je jok. smo pa uvedli skoraj že vse- no ta teden smo skute in jogurte.
Vse kašice mu delam z vodo, ker je ves čas dojen in AM ni probal.
Zanima me kako oz. kaj mu lahko ponudim zvečer, da bo bolj sit, ker očitno je ponoči lačen. navadnegha oz. alpskega mleka pa mu ne bi dajala do 1 leta. Rada pa bi ga odstavila vsaj ponoči, ker čez dobre 3 mesece grem v službo in on v vrtec in bo noro.
hvala

ah vn me je zabrisal user posted image user posted image user posted image

kot prvo pridi na www.cepetavcek.si kjer ti bodo lahko vse svetovale user posted image user posted image

moj se doji pred opoldanskim spancem, popoldanskim spancem in zvečer, po obrokih GH mu ne dam več, samo čaj ponudim, sem povečala razmake med obroki in se dovolj naje za moje pojme, joška bi bila samo dodatek, ki ga pomoje ne potebuje več.
Za večerjo mu dam proseno kašo ali ovsene kosmiče ali polento ali gres (s kakijem ali amrelico ali banano ali hruško...) + začela sem v vodo kje kuham dodajat malo mleka, ker ne bi zdej začela z am, včasih pa tudi zelenjavno juhco.

za nosek smo mi nazadnje ko je bilo res hudo v eno ročno pumpico natočili fiziološko in otroka držali na boku, močno stislni curek skoz eno luknjo not in je čez drugo ven prišlo - kar je imelo za vn stečt - kruto, ampak za izredne razmere edino učinkovito.

< Sporočilo je popravil nusi -- 19.1.2011 11:48:56 >

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.1.2011 11:55:05   
farina
ojla, punce,kako ste?jaz in my family company, okej,prehranjujem  se okej,kakih 6 do 7 na dan( z mlekom vred)včasih poje 250 g, včasih manj, je pa razmik med obroki kake 3 ure,plazi se že volj po malo, sam full čudno, se mi postavi na na noge pa na glavo, kot da bi se hotela prekucnit, tudi s posteljce se že vstane pa naju z mojim gleda čez rešetkeuser posted image
drgač pa dans nism najbolj happy,sm pogledla na tehtnico, pa ni šlo nekaj dol, pred 14 dnevi sem se odločla da morm za 10 kil dol, v enem tednu mi je uspelo za 2 kg, zdaj sem pa spet dobla gor,je kira tu tudi na dietI?
KOT DRUGO PA SLUŽBO SI MORM POČAS ZAČET ISKAT, ĆEZ 2 MESCA IN POL SE PORODNIŠKA ZAKLJUČUJE.ste že kaj na tem?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.1.2011 11:58:10   
ozzy
nusi- hvala za odgovor. sem se registrirala na cepetavčka pa še nisem dobila nekega ključa na meil, da lahko gor pridem. mi je tukaj hitrejše, ker sem že regist.
moj ima razmike med hranjenjem na 3 ure- kako pa tvoj. tudi jaz mu po obroku dajem le če vidim, da ni dost pojedel pa pop. pred spanjem in zvečer pred spanjem.
bom probala z gresom in ovsenimi kosmiči. A polenta in prosena kaša ni pretežka za večerjo?
ovsene kosmiče- kakšne? tega mu še nisem dala. od milupe aliuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.1.2011 11:59:50   
ozzy
aha še to- izpiranje noska s šprico tudi mi tako delamo ampak se še kar vleče to. zdaj je že 1 tedenuser posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.1.2011 12:13:45   
nusi
ja tudi moj je na 3 ure, koliko časa nazaj si pa začela z gh, jaz sem pri 5,5 mesecij, pa je šele kakšne 3 tedne tako, da poje dovolj gh, verjetno bi tudi pil pri meni če bi mu dala user posted image , samo sem kr odločna ratala, sploh zato, ker bo mim grede konc porodniške user posted image .
glede polente in prosene kaše - ne vem, našmu ne škodi, samo je kakšno uro pred spanjem, tik pred spanjem pa podoj, ovssene kosmiče imam normalne - za odrasle, jih pa ful razkuham, po potebi še zmiksam.

nosek -  kaj pa če si kupiš kremo materina dušica od justa - jst mam tudi naročeno, punce pravijo, da pri prehladu dela čudeže - pa sej nimaš kej izgubiti, jo pa zase ponucaš, če se ne obnese

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.1.2011 12:29:58   
ozzy
nusi- midve pa res enako razmišljava- od justa kremo tud uporabljam
z GH smo začeli pri 5 mesecih tako, da je imel do 14 dni nazaj kosilo, pop. malico in večerjo. zdaj pa še ima dop. malico.
a ima potem dost mleka na dan- mislim ga dobi dost, če ga dojiš samo 3 krat? če sem prav razumela?
bom poskusila še z ovsenimi kosmiči- bom šla takoj v trgovino. jaz ne jem nobenih kosmikčev tako, da je to tudi meni novo.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.1.2011 15:24:33   
deveta
ozzy: če gre v vrtec mu le daj kravje mleko za pokusit. saj v vrtcu ni drugega, pa je prav, da vidiš kako ga bo prenašal. No moje mnenje. Pa ga daj sprva malo, pol pa povečuj. Če ne takoj pa vsaj kak mesec preden gre v vrtec. Če ne gre pred enim letom v vrtec pa itak ni panikeuser posted image .
Nevem kaj tak baubau s tem kravjim mlekom delajo zadnje 2 leti, pa saj smo vsi na njem zrastli.
Če pa želiš malo bolj nasiten oz. bolj okusenuser posted image  obrok, mu namesto vode naredi kompotek in mu v njem skuhaj gres, kosmiče ali pač kar želiš, pol pa še tisto sadje not zmečkaš. Jaz pogosto suhe slive malo pokuham v vodi in pol not kako kašico naredim pa še tiste dve slivi zmučkam z vilico in dam not. Isto delam z jabolki, hruškami,... Sploh pa je tako malo boljše kot samo na vodiuser posted image user posted image

jaz imam tudi vse kosmiče, polento, gres... navadne za odrasle.

Pa še to, tudi na cepetavčku se lahko naročiš na temo pa te na meil obvešča, tako da le pridiuser posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.1.2011 10:50:21   
Angel_Tian
na hitro vas samo pozdravim.
Na cepetavčka sem se tudi že registrirala enkrat preko telefona, nisem pa še uspela izpolnjevat svojo obljubo za to leto o spet bolj pogostem javljanju. Saj bo user posted image
Drugače pa vse ok pri nas.

Aja, farina - jaz nisem na dieti, sem pa že zdaj 2 kg v minusu. Kile zbijata moja dva fino aktivna otročka user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.2.2011 15:31:28   
K_a_t_i
Fuuul sem se namatrala, da sem se prebila čez vse kar ste napisale user posted image .

Tkole je pri nas... Pri 8m in 20 dneh Gašper velik 75cm, težak 10,45kg. Ima 3 zobke, 4. je na otip že zunaj, ampak lump še ni predrl dlesni. Na veliko že kobaca. Zadnjima dvema stvarema primerno je tudi nočno zbujanje - včasih kričanje od bolečin zaradi zobka, večkrat pa zmedenost, ko se iz trebuščka da na kolena in se potem vsede, potem pa revež ne ve več kaj bi sam s sabo. No, pa mami na hitro dete "zabriše" nazaj na bok, vstavi dudo in on pančka dalje user posted image .
Hrana - je že praktično vse (razen tisto kar je po 1. letu) - glede na kile mi ni treba pisati, da ima tudi rad vse, a ne? user posted image Zadnje čase edino mu gre malo na živce žlica v moji roki, ker on bi vse sam. Rad pokaže, da je velik in močan, malo zaploska, mahanje mu ne leži, za svoje ime pa tudi pomojem nima pojma kaj je, saj mu je bratec nadel že toliko partizanskih imen, da še jaz komaj sledim (največkrat je papko - pravi, da zato, ker vse je - tudi tisto kar sploh ni za jest!, potem pa še Gapi, papi,... skratka vse drugo, samo Gašper ne).
Zadnji teden je bil pri nas v znamenju noric - najprej jih je imel Žiga, 14 dni po izbruhu pri njem pa še Gašper. Razen ene povsem neprespane noči smo jo odnesli kar OK.
Vrtca nimamo in ga tudi ne bomo dobili. Upam samo na to, da ga bomo septembra. Tako smo bili primorani najti privat varstvo. Cena je "krasna" (400€ na mesec, če katero zanima...), ampak dete ne mora biti samo doma. 3 mesece moramo pregurati in to je to.
Trenutno me še ne mika it nazaj v službo, čeprav vse večkrat pokukam kaj se dogaja (bodisi preko računalnika ali oa kar osebno).

Sem kaj pozabila???? No, spomnite me... Pa nikar tako dolgih romanov pisat. Imam probleme s koncentracijo in se že na pol teksta zgubim user posted image .

Mejte se dečve.

Evo, pa smo za par urc na prvi strani user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.2.2011 15:32:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.2.2011 15:55:04   
K_a_t_i
Še nekaj sem pozabila... Na kak način ponudite tamalim zeleno solato (Gromska, ne v soku za zajtrk user posted image )? A jo miksate al samo na malo narežete al kaj? Gašperju nič več ne miksam, če se da tudi ne tlačim, ampak s to solato mam pa malo problemov user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.2.2011 17:10:25   
barvar
Hej Kati user posted image . Končno si se oglasila... Gašper je res pravi korenjak. Pri nas smo tudi končno dobili prva dva zobka, plazimo se še ne, jemo pa tudi kar vse po vrsti - solate še nisma probala, tako da ti ne znam svetovat user posted image .
Cena varstva je pa precej fina - jaz ga bom na srečo imela do septembra še doma.
Javi se še kaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.2.2011 20:32:38   
deveta
oj, sem prav te dni mislila na vse tiste s katerimi se že dolgo nismo slišale. Sem bila že tu, da bom nekaj napisala, pa me je potem Veronika zahtevala zase in post na RR je splaval po vodi. Lepo je slišat da ste v redu.

En pozdravček še od mene,

pa dajte no, pridita na cepetavčka, vsaj na kakšen občasen klepetuser posted image
Čav čav

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.2.2011 21:17:18   
Lunanai8
Kati, Barvar, Deveta in vse ostale lepo pozdravljene!

No, pa da še jaz malo poročam. user posted image Lenart je imel pri 9 mesecih (in 3 dneh) 74 cm in 9130 gramov. Kati, tvoj papi je pravi sumo! user posted image
Pred parimi dnevi smo s plazenja prešli na kobacanje in vstajanje ob opori. Ploskamo še ne, mahamo in pošiljamo poljubčke pa z veseljem. Zna pogledat pod kavč, če se kje skriva kakšna igrača -pa tudi seže ponjo- in je pri tem neizmerno srčkan, pa vržt zna žogo. user posted image Mladič s svojimi šestimi zobmi je vse, kar mu ponudim, prav vsega, kar bi mu lahko že dala, pa mu še nisem, ker mi ni jasno, kako naj mu pripravim stvari, ki jih sama ne jem. Naprimer ribe mi (ze surove) blazno smrdijo, da lahko bruham zraven. In se zato še nisem spravila h kuhi le teh user posted image Kati, zeleno solato in kitajsko zelje v solati s fižolom sem mu že dala, narezano na majhne koščke, pa kar z oljem in kisom in je z veseljem zmazal. Imam občutek da bolj je kislo, raje ima user posted image

Kar se varstva tiče, me je zabolela glava, ko sem samo tvoj post prebrala, Kati. user posted image Držim pesti, da septembra dobite vrtec. Mi ga "na srečo" do septembra ne bomo potrebovali. Glede na to, da imam PDP za drugega mulca konec julija, bom pač imela Lenarta do takrat doma, avgusta pa se mi bo verjetno zmešalo z dvema skupaj. Bo dragi pomagal, pa bo. user posted image Septembra pa v vrtec, če dobimo.

Kaj še? Nič, na Cepetavčka se mi ne da. Se še oglasim, če boste tu kaj dejavne.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.2.2011 22:14:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Glede na to, da imam PDP za drugega mulca konec julija

user posted image user posted image user posted image
Že veste kaj bo?

Ribe - pojdi v Mercator Šiška, kupi file šarenke (rdeč), operi, popivnaj s papirnato brisačo, posoli (ne šparaj soli), par kapljic olivnega olja gor, malo limonce (jaz imam kar olivno olje z limono), daj v pekač v katerega si dala peki papir in peci na 200 ene pol urce. Ti garantiram, da si boš vse prste polizala! Aja - pa file ima na eni strani kake 2cm od roba po vsej dolžini kostne "iglice" - jaz jih prej ven izrežem (gre kar nekaj ribe v nič, ampak ne reskiram da kakšno mulc poje).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.2.2011 22:15:12 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?