K_a_t_i
|
Fuuul sem se namatrala, da sem se prebila čez vse kar ste napisale . Tkole je pri nas... Pri 8m in 20 dneh Gašper velik 75cm, težak 10,45kg. Ima 3 zobke, 4. je na otip že zunaj, ampak lump še ni predrl dlesni. Na veliko že kobaca. Zadnjima dvema stvarema primerno je tudi nočno zbujanje - včasih kričanje od bolečin zaradi zobka, večkrat pa zmedenost, ko se iz trebuščka da na kolena in se potem vsede, potem pa revež ne ve več kaj bi sam s sabo. No, pa mami na hitro dete "zabriše" nazaj na bok, vstavi dudo in on pančka dalje . Hrana - je že praktično vse (razen tisto kar je po 1. letu) - glede na kile mi ni treba pisati, da ima tudi rad vse, a ne? Zadnje čase edino mu gre malo na živce žlica v moji roki, ker on bi vse sam. Rad pokaže, da je velik in močan, malo zaploska, mahanje mu ne leži, za svoje ime pa tudi pomojem nima pojma kaj je, saj mu je bratec nadel že toliko partizanskih imen, da še jaz komaj sledim (največkrat je papko - pravi, da zato, ker vse je - tudi tisto kar sploh ni za jest!, potem pa še Gapi, papi,... skratka vse drugo, samo Gašper ne). Zadnji teden je bil pri nas v znamenju noric - najprej jih je imel Žiga, 14 dni po izbruhu pri njem pa še Gašper. Razen ene povsem neprespane noči smo jo odnesli kar OK. Vrtca nimamo in ga tudi ne bomo dobili. Upam samo na to, da ga bomo septembra. Tako smo bili primorani najti privat varstvo. Cena je "krasna" (400€ na mesec, če katero zanima...), ampak dete ne mora biti samo doma. 3 mesece moramo pregurati in to je to. Trenutno me še ne mika it nazaj v službo, čeprav vse večkrat pokukam kaj se dogaja (bodisi preko računalnika ali oa kar osebno). Sem kaj pozabila???? No, spomnite me... Pa nikar tako dolgih romanov pisat. Imam probleme s koncentracijo in se že na pol teksta zgubim . Mejte se dečve. Evo, pa smo za par urc na prvi strani
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.2.2011 15:32:08 >