Aninchy
|
jolcica - ni me treba poslušat oz. brat ali pa se strinjat z mano, ampak men se zdi, da ti en čink pretiravaš Vsak otrok kdaj zboli, tud večina naših majčkov je že bla vsaj enkrat prehlajena, tak da ne vem zakaj bi blo s tvojim sinkom pa kaj drugače Pa ne ga neki v vato zavijat, ker nekaj bacilov itak mora prit do njega, če hočeš, da bo zdrav otrok. Bolj ko ga boš pazila, slabše bo - je moje mnenje. Dobro, če ima tudi drugače kake težave, potem razumem, da se bolj pazi, ampak zdrav otrok pa od enega prehlada še ne bo umrl, verjemi Pri nas je blo tako: moj je mel kr hudo gripo, pa imamo garsonjero, torej veš, da smo skos skupaj v isti sobi, ko je ati doma. Pa je ležal zraven njega, pa Martin niti zakašljal ni. Jst sem bila prehlajena, pa se tudi ni nalezel od mene, samo preventivno smo takrat prestavili cepljenje. Vmes se je parkrat zgodilo, da je imel par dni zamašen nosek in je tu in tam kihnil ali zakašljal, kaj resnega pa ni bilo, razen tri-dnevna močna vročina, kar (naj bi bili) krivi zobki Ampak saj nimaš kaj... nosek je treba čistit, bolj ko ga, prej bo minilo, pa temperaturo zbijat, če jo ima, druga pa tak nimaš kaj naredit... mogoče še kak sirup ali kaj vem kaj, pač ti zdravnik pove. Samo NE OBREMENJUJ SE, ker ni konec sveta pa še par pikalonic za čimprejšnje okrevanje pa kaj je to nek čuden RR zdaj???
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 29.12.2010 16:15:45 >