|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
28.12.2010 12:25:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Zdaj par dni pa se ji je nekaj zarolalo in je začela po 3 mesecih lepega večernega ritma nekaj protestirat in se naravnost dere celo urouser posted image .

Pri nas je isto. Čez dan sploh nimam problema ga dat spat (dam v posteljico, dudo, ninico in zaspi), zvečer je vedno lepo zaspal - največ 2-3 asistence je rabil, zdaj pa VPIJE. Včeraj 1 uro... (da en bo pomote - jaz sem bila tam!) Tudi ponoči kriči user posted image Ne vem s čim naj povežem - najraje si še vedno rečem, da so zobi user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.12.2010 12:28:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

sporočam, da IMAMO HIŠO

JUHHUHU!!! Privoščim FEJST! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.12.2010 13:51:28   
deveta
danes jem eno turbo kosilo za računalnikom in sem vas prišla prečekiratuser posted image user posted image

me malo tolaži da se to nočno nespanje in večerno protestiranje dogaja tudi pri vas. Pa saj bo bolje. Najbrž spet kako obdobjeuser posted image

Sem pa želela rečt to: Sabriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , super  in še enkrat super. Vesela za vas, čisto na svojemuser posted image

Lepo se mejte, pa pridem še zvečer kaj novega povedatuser posted image
Čav čav

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.12.2010 14:46:26   
nusi
sabri - user posted image lepo, da vam je uspelo

spanje - včeraj je bilo tudi pri nas divje, sploh ni mogel zaspati, potem se je skos nekaj zbujal in se drl, pa drugače ga samo odložimo in lepo zaspi

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.12.2010 16:33:02   
Aninchy
hej hooooj!

par dni me ni blo, ker se ful neki slabo počutim, menda se me nekaj loteva, upam, da ne bo nič iz tegauser posted image ful me glava boli, tak da mi tud računalnik ne odgovarja, zato vas pa mal "zanemarjam"user posted image men se pa že kr roke tresejo, tok sm odvisna od netauser posted image user posted image user posted image

sabri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem gledla enkrat na nepremicnine.net hiške v taboru in so mi ble absolutno KRASNE!!! user posted image ne vem sicer, ktero mate, ampak ziher je LEEPAAAAA!!!user posted image user posted image To je v tem novem "naselju"?

spanje - se je tud začel ful zbujat, pa je že tud čist lepo spal... Ko zaspi vedno vrže dudo ven in pol se sred noči spomni, da bi jo mel nazaj in mu jo dam pa obrnem ga na bok in spi... pa čez 10 minut isto... pa čez eno uro isto... pa čez nevemkokdolgo isto....user posted image to se dogaja zadnje dni čist preveč in ziher je povezano z mojim slabim počutjemuser posted image

nč... šiblem... se še oglasim kejuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.12.2010 20:03:41   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

spanje - Ko zaspi vedno vrže dudo ven in pol se sred noči spomni, da bi jo mel nazaj in mu jo dam pa obrnem ga na bok in spi... pa čez 10 minut isto... pa čez eno uro isto... pa čez nevemkokdolgo isto....user posted image

To se prnas dogaja že nevemkoldolgo cajta že user posted image . Sej bo bolš - enkatuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.12.2010 9:02:14   
bubolin
Jutro.

Zbujanje na eno uro in pol me ubijaaaaaaaaaa user posted image Se zbudi, se hoče mal podojit, parkrat potegne in spi naprej. In čez dobro uro spet isto user posted image Pa kaj mu je, ker lačen ziher ni user posted image Jooooj joooj, morm hitro kavo spit do konca, da bom malo boljše volje user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.12.2010 11:49:03   
jolcica
Živjo punce user posted image user posted image user posted image

kako ste? eto pr nas prehlajeni...user posted image user posted image user posted image user posted image
zanima me vaše mnenje kako preprečiti da mali se od mene ne kj naleze k sm prehlajena...zaenkrat nosim eno masko še kakšn nasvet? user posted image

joj eto sm misla da bom še kj napisala pa se je tjaž neki začel oglašat verjetno se je zbudu...šibam dol ... mejte se fajn :)user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.12.2010 16:13:18   
Aninchy
jolcica - ni me treba poslušat oz. brat ali pa se strinjat z mano, ampak men se zdi, da ti en čink pretiravašuser posted image   Vsak otrok kdaj zboli, tud večina naših majčkov je že bla vsaj enkrat prehlajena, tak da ne vem zakaj bi blo s tvojim sinkom pa kaj drugače user posted image Pa ne ga neki v vato zavijat, ker nekaj bacilov itak mora prit do njega, če hočeš, da bo zdrav otrok. Bolj ko ga boš pazila, slabše bo - je moje mnenje.user posted image
Dobro, če ima tudi drugače kake težave, potem razumem, da se bolj pazi, ampak zdrav otrok pa od enega prehlada še ne bo umrl, verjemiuser posted image
Pri nas je blo tako: moj je mel kr hudo gripo, pa imamo garsonjero, torej veš, da smo skos skupaj v isti sobi, ko je ati doma. Pa je ležal zraven njega, pa Martin niti zakašljal ni. Jst sem bila prehlajena, pa se tudi ni nalezel od mene, samo preventivno smo takrat prestavili cepljenje. Vmes se je parkrat zgodilo, da je imel par dni zamašen nosek in je tu in tam kihnil ali zakašljal, kaj resnega pa ni bilo, razen tri-dnevna močna vročina, kar (naj bi bili) krivi zobki user posted image Ampak saj nimaš kaj... nosek je treba čistit, bolj ko ga, prej bo minilo, pa temperaturo zbijat, če jo ima, druga pa tak nimaš kaj naredit... mogoče še kak sirup ali kaj vem kaj, pač ti zdravnik pove.user posted image

Samo NE OBREMENJUJ SE, ker ni konec svetauser posted image

pa še par pikalonic za čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

pa kaj je to nek čuden RR zdaj???user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 29.12.2010 16:15:45 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.12.2010 16:55:52   
nusi
spanje/nespanje - jah pri nas je tudi včeraj nekaj štrajkal že drug večer za povrstjo, sicer ko zaspi lepo odspi do jutra, samo preden trdno zaspi se pa prebuja in joka. danes zjutraj pa se je prikazala ena š**** levo spodaj, ni še cel zob ampak en robček user posted image

jolcica - ja sej vem kako je, jaz sem bla prehlajena kr ornk 3 tedne, vmes nalezla še user posted image , na koncu še tamalga in kljub trudu s pucanjem nosu je dobil vnetje všes. Me je vmes prijelo, da bi si masko nabila na nos user posted image . Samo na žalost nič ne pomaga, malo se tolažim, da bo pa mogoče potem bolje, ker bo bolj prekužen user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.12.2010 17:51:41   
j.b.
jolčica, se strinjam z aninchy. Mora tut do tamalga pridet en tini mini bacilov, da si okrepi imunski sistem. Pri nas sva bla tut oba z dragim prehlajena kr več kot en teden, pa se tamal ni nalezu; no, pa tut če bi se, bi ga pač pozdravli. Ne pravim pa, da kukr je prnas, da je tak tut drugod. Zdej če pa še dojiš ima pa manjše šanse da se naleze pomoje. No, držim pesti, da se ne nalezeuser posted image
Kako si se pol odločila za nov let, bo prišla (teta al tašča al kdo že) pazit?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.12.2010 18:19:44   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

ena š****

hm, noče napisat špica user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.12.2010 18:40:57   
K_a_t_i

ena š****

hm, noče napisat špica user posted image

noče napisat š_p_i_č_k_a - preberi si brez š pa ti bo jasno zakaj user posted image

Hej punce,

pr nas nismo glih v rožcah user posted image Mene vse boli, tamal je pa v petek imel visoko vročino, v soboto 38.6, se orenk naspal in se v nedeljo zbudil kot nov. KAO. Mu je še teklo iz nosa pa si je seveda skoz šaril z rokicami po smrklju in mu je ratal to v učko zanest. In zdej ma revež gnojček v učki. Sfva bla malo prej pri dohtarci. H sreči ni komplicirala in je napisala Tobrex. Tko da računam, da bo v roku 2h dni ok. Je pa bogi, bogi, bogi user posted image . Pa siten user posted image - itak, tud jst bi bla....

Za piko na i nam je pa še včeraj pečica crknila (glih ko smo vsi 3je en prima štrudel nardil user posted image user posted image user posted image - no tega nam je pol nekak ratal spečt, ker je šel "samo" grelec za ventilatorjem). Serviser je pa zlati, zlati - je danes priletel in zamenjal. 65€ neplanirano. GRRRRR

Evo, moram it.... Mejte se!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.12.2010 19:09:36   
jolcica
punce  sem skenslala eno tako masko no pa tudi pleničko jst sem tudi istega mnenja drugače tko da bomo vidli kaj bo :) se popolnoma strinjam z vami kar ste napisale :) hvala vam :)) no meni gre počasi nabol, hvala za pikepoke :) in veselo bomo praznovali novo leto s obema taščama in tastom :))) uh to bo že luštno :P

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.12.2010 21:42:24   
Aninchy
čeeeer!

jolčica - no fajn, sem misla, da se ti bom slučajn kaj zamerla al pa kej, ampak mogla sem napisat, ker sem ob tvojem postu kr user posted image delala user posted image user posted image
Pa lepo preživite silvestrovo!user posted image

PA OSTALE TUDI, AMPAK SAJ SE ŠE KAJ JAVIM PRED TEM, KJE JE ŠE TO!!?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.12.2010 8:49:59   
bubolin
Ojla.

No končno danes smo pa malo bolje spali - jeeeeej user posted image Sem čist naspana, ker smo se samo 2x zbudil ponoč user posted image Zobka še ni na plano, ima pa vse ful zatečeno - bogi user posted image Mu mažem s calgelom, upam da mu kej pomaga.

Jolcica - čimprej se pozdravi user posted image

Kati - tebi pa user posted image da bo učk čimprej zdrav

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.12.2010 8:56:18   
jolcica
dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto moje zdravstveno stanje se izboljšuje verjtno za novo leto bom kot prerojena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z Tjažem sva prava zaspaneta on že sladko šel nazaj pančat jst pa tud kr v posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj ve?
Nič grem še malo limonade gledati ko se bo Tjaži zbudil bo spet veselo user posted image

Srečnga pa veselga 2011 vam želim če se slučajno nič ne javim več user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.12.2010 13:33:37   
milena2222
Čist na hitro...
Imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image Zgleda,da so pa že tudi drugi od zadaj,ker imamo grozno stanje, beri ne spimo itd...user posted image user posted image user posted image
Lepe praznike

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
31.12.2010 9:46:00   
bubolin
Ojla.
Noo, mi še vedno ne spimo user posted image Mislim, da bo zgornja leva enka vsak čas tu user posted image Upam, ker tole je zapo*****

Milena2222 - user posted image za zobek.

Za danes samo to, ker se počasi odpravljamo od doma. Bomo za vikend pri moji mami malo praznovali user posted image

Želim vam zdravo in srečno leto 2011, da bi bilo čimbolj napolnjeno z otroškim smehom in lepimi trenutki z vašimi srčki user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
31.12.2010 10:12:19   
Aninchy
user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
31.12.2010 18:07:17   
nusi
Čer user posted image

še eno hitro javljanje user posted image

Vsem majčicam, njihovim majčkom in očetom majčkov/majčic, želim lepo in veselo silvestrovanje, veliko zdravja, nasmehov in nagajivih idej v letu 2011 še naprej user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
31.12.2010 18:18:21   
farina
vsem mamicam, majčastim malčkom in malčicam, ter njihovim družinam, vse lepo v letu 2011.
imejte se radi.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.1.2011 10:38:34   
barvar
Dobro jutro!
Da nas samo dvignem na prvo stran. A ste se vse izgubile ko se več nič ne javljate user posted image ?

Naj vam samo zaželim vse lepo v letu 2011. Predvsem pa veliko ljubezni, zdravja in medsebojnega razumevanja!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.1.2011 11:19:14   
j.b.
oi, to pa nevem če se je že naredl da kkšen dan nebi nč napisale tle gor!
No, enga srečnga pa zdravga vsem skpuser posted image

Uglavnem, letos bo treba jaslce hitr pospravt, ker je Matic prejšnjo nedeljo speljav naprej po vseh 4ih kot se zagre, in zdej ga mam čez celo bajto! Jaslce so pa natleh, tak da ga morem imet skoz na očeh al pa u stajci. Pa se tut sam postav na noge ob opori ... Zdej kr naenkrat je začel vse to prakticirat. Pestrouser posted image
Blazn zanimivi pa so copati, tak da morem kr pazit kje jih pustim ko se spravim gor na kavčuser posted image on bi to vse u usta daluser posted image

Punce, ki mate puzle; a tut vaši otroc dajo pol ure miru, in to zadevo razstavijo na vse možne koščkeuser posted image ?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
2.1.2011 15:18:28   
deveta
ojla!

Tudi od mene vse naj naj v novem letu. Obilo zdravja, sreče in miruuser posted image
Se p bolj malo javljam zadnje čase. Ampak opažam, da se tudi veuser posted image user posted image , ni bilo dosti za brat. Vedno bolj se opazi, da naši malčki vedno manj spijo in da so vedno bolj mobilni. Pri nas so stvari še lepo na svojem mestu, saj plazenja še ni.Se pa vsaj več ne pritožuje tolko, če se na trebušček obrne. Malo je na trebuščku, pol pa se malo kotali...
Sva pa dosti zunaj zadnje dneve, ker je lepo vreme. Dopoldanski počitek opravi kar v vozičku jaz pa zdraven kondicijo nabiramuser posted image

Včeraj zvečer pa smo bili v Kopru. Je bila otvoritev promenade in je bil ognjemet, na stehi Hotela Koper je igral bend in zastonj hrana in pijača. Tega pa ne doživiš vsak danuser posted image user posted image . Veronika je bilo všeč, čeprav tega nisem pričakovala. Bilo je ogromno ljudi in zelo hrupno (glasba naglas), ampak je pridno sedela v vozičku in zvedavo gledala okoli. Ko je bil ognjemet, pa sem jo vzela v naročje, da se ne bi prestrašla. In kako je gledala, sploh nisem mogla vejet, da se ni prestrašla pokanjauser posted image .

Grem zdaj slike iz fotoparata dat, sem jo slikala v oblekici in zdaj mi njene none težijo, da bi rade imele te slikiceuser posted image user posted image .

Lep dan, čav čav

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?