honey*
|
Jutro Evo madam že spi dopoldansko rundo... Noč je bila super, jo je mirno prespala. Sem pa opazila, da zvečer ko gre spat večkrat "pokliče" kot da bi preverjala če sva tam... Ker če se ne javiva, se začne jok, če pa jo pride en sam pobožat al pa dat lubico pa je OK...? No, pa saj je prov prisrčno no, pa še mal pokomentiram: testenine: dobra ideja... sploh pomisla nisem! Bom pa šla v nabavo! koliko obrokov GH mate na dan? Midve mava zaenkrat dva obroka... Mi je P rekla, da naj bi dobila vsaj še 400ml mleka na dan Tko, da če ji dam še tretji obrok GH, pol ne bo mleka vse skupi nč dobila? Eh, pasiranje hrane: mi smo tut ukinli miksanje s paličnim... in to kr po hitrem postopku Sem bla zadnjič pri kolegici, je njena tamala stara leto pa pol in ji mora vso hrano spasirati ker če ne se začne kr "davit"... In smo probal samo z vilco pretlažit oz. meso na drobno narezat in se ji je prvi tri žlice kr dvigval, no pol je pa steklo... HB! Tko da je konc s paličnim-HB, mi je šou že na živce no, da ne bom komentirala sam o hrani... menstruacija: jo mam že od avgusta vse po starem... skos na isti dan, na isto uro... bljak! drugi : predvidoma leta 2015/2016 No, ne resno... ampak mami išče novo službo, pa še fax je treba končat... sem ena izmed "večnih študentov" Pa tut nasploh si želim, da bi bla Brina že malo večja... Ne vem, men bi se zrolal z dvema čist malima No, ne bom preveč pametna da naju ne bo spet presenetlo kokr naju je Brinči bcljka: no, časa maš diplomirat do 2015? pa z izpiti si čist na koncu? misliš da ti ne bi uspelo? no, ne vem sej to je totalno vajina stvar... Upam pa da bosta ravnala prav Ja, s tableti lahko splaviš. In sicer prvi dan dobiš oralno tabletko, ki prepreči plodu razvijanje naprej in mu ustavi bitje srca. Čez par dni (2-3) pa ti dajo še vaginalne tablete. In potem "porodiš" plod. Najhuje je ker moraš opazovat kaj izločiš- pać gestacijska vrečka in plod. Ampak te tablete niso kot une, ki jih uzameš po spolnem odnosu... Te moraš vzet na kliniki oz. porodnišnici in si tut nekaj časa (par ur) tam... Tolko vem. Držim pa pesti, da ti znaki niso nosečniški in da ti ne bo treba čez to težko preizkušnjo. zobki: mi jih tut čakamo... spodaj so dlesni čist zatečene, ampak zobkov pa od nikjer. Drugih težav ni, HB. srečanje: sem takoj ZA, samo če bom do takrat že mela nov avto. In če ga dobim, pridem lahko tut do PO. Evo, grem eno kavico spit pa kej prigriznit pol bo pa itak že alarm. Papa
|