žabica13
|
Drage mamice, upam da se imate lepo, da uživate v družbi svojih dragih insvojih malih sončkov obrati - nam rata obrat iz trebuščka na hrbet (včasih), obratno pa še ne. tehtanje - pri nas vedno tehtajo v bodiju ali majčki in plenički. In nič ne odštevajo No ja, delajo pa vsaj vedno po istem kopitu in je vsaj razlika med enim in drugum tehtanjem realna me pa David že par večerov zapored tako nasmeje in razveseli - ko ga nesem pančkat počakam da zaspi in zdej se je v enem tednu že 3x ko je zaspal začel v spanju prav naglas smejat, usteca je imel zavihana skoraj do uh in tisti nežni hihihi. Joj, se mi srce kar topi, cukrček moj mali drugače sva pa pri mojih starših na goriškem trenutno. Sva se z mojim tako zmenila, da za božič sva bila še doma, čez novo leto pa bova tu, ker meni letos itak paše mir, mi ni do kakih zabav in tega, moj pa ima tamalega od prej, in to bo potem norenje po stanovanju vsaj do polnoči, ma prej še kako uro več (in naj imajo oni svoj mir za norenje). Pa še vreme je super tu trenutno, danes je bilo 7 stopinj in krasen sonček, sva se skoraj 2 uri vozičkala. Sem pa taka roza skleroza danes da ni res. Najprej sem s sprehoda se morala vrnit domov, ker nisem bila sigurna če sem ugasnila štedilnik. Potem sem pa na pošti oddala novoletne čestitke (ja, oddajam zelo kmalu ) brez da bi zalepila ovojnice, in to sem se itak potem spomnila. Upam da pridejo na cilj vseeno, da ne pritavajo prazne kuuverte Jutri greva pa "silvestrovat" v Italijo. He, he še sliši fensi, ma greva le cca. 500 metrov od doma v Staro Gorico . Me je povabila ena mojih boljših prijateljic, ki je sama z dvoletno punčko (ki ima ROJSTNI DAN NA ISTI DAN KOT DAVID, Še uro je skoraj isto rojena, le 2 leti prej), tako da naju pride proti večeru iskat in se z Davidom odpraviva k njej, z vso opremo za spat in bova kar prespala tam, ker se mi zdi mučenje da bi enega dojenčka in še dvoletno punčko sredi noči oblačil, tlačil v avto, pa spet ven.... in bova imele malo babji večer z kupom čveka. Upam da v soboto zjutraj ne bo dežja potem no, zdej si bom pa malo filozofiranja privoščila. Ker sm glih take volje in je tak dan. Drage avgustovke, sem prav vesela da sem vas spoznala, da se tako virtualno družimo. Mislim da je bilo to leto za vse od nas prav posebno in čarobno - prineslo nam je naše drage sončke. Poleg sončkov pa še vas. Upam da mi uspe v 2011 spoznat še katero od vas, na tihem si še posebej želim spoznat tebe, Lenny in tebe Tinky. Nimanorwen, Kai1, mayci in žabica22 ve pa ste prav posebne punce in sem vesela da vas poznam. Drage avgustovke upam da bo leto 2011 vsaki od vas, nas prineslo tisto kar potrebuje - in da si boste čez leto dni mislile da je to pa res leto, ki ga boste vedno imele v lepem spominu. Jaz zase sem se odločila da bo dobro leto to. Čeprav vem, da ne bo le z rožicami postlano. Ker sta že zadnja 2 meseca tega leta ki se izteka bila težka in le nova letnica na koledarju pač ne more tega kar presekati. Ampak, konec koncev, kar ne lomi jača. In za 2011 sem se odločila, da ne bom le upala da bo dobro, da bo srečno, da bo blablabla. Prineslo bo nove izzive, a hkrati nove priložnosti. Ker verjamem v sonce, ker verjamem v luč. Upam da se bo svet začel obračat malo bolj v pravo smer, malo bolj navznoter, malo bolj proti sebi spet. A vem da bo lepo leto, ker se mi vsako jutro nasmehne moj mali sonček. In v letu ki prihaja bo začel se kobacati, plaziti, hoditi, govoriti prve besede....upam, da mu bom v tem letu lahko dala točno toliko ljubezni, pozornosti, veselja, ..., kolikor ga bo potreboval, potreboval da nekega dne odraste v preprostega, iskrenega in srčnega fanta. Ja to pa je moja želja, da moj fantek nekoč postane srčen fant, ki bo svetu kaj lepega dal (pa ne v materialnem smislu). Drage mamice, lepo praznujte jutri, pa srečnega in srčnega 2011
|