|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
20.12.2010 10:34:47   
novamami
Sem vse napisala, pa še ful sem se razpisala, pol pa tole. Dam Ctrl in Backspace pa mi izgine čisto vse. Kr neki.

No, zdaj pa samo na kratko. Naša pupika je že veliko boljša user posted image , driska je šla papa, šmrkeljček pa tudi samo dvakrat na dan še rabimo pucat, in sicer zjutraj in zvečer. Je mami ful vesela. Je bila pa res bogica, k sploh ni mogla normalno dihat, kaj šele papcat.

Danes ponoči (4:30) se je frajla postavila na vse štiri in začela jokcat. Sem se prav mogla začet smejat user posted image , ji je pa zjutraj spet isto ratalo. Ni mi pa jasno kako se je na vse štiri postavila user posted image , je bila pa ful hecna, ko ji je tista njena lepa ritika v luft štrlela.

Danes bo bejba malo v varstvu pri svoji babici (moji mami), ker gre mami v trgovino nabavit pripomočke in material za peko. Sem čisto zapalila, mi je moj zadnjič prinesel eno knjigico z recepti. Sama sebe presenečam, ker sem jaz drugače čisto antigospodijnjski tip ženske. Zanimivo kaj dela materinstvo in hormončki user posted image  user posted image  user posted image . Se ne pritožujem, mi je čisto všeč. Komaj čakam, da bo Eva dovolj velika, da bo mamici pomagala kuhinjo packat.

Glede srečanja pa sem jaz obupala, da bo nama v zimskem času uspelo prit, ker se mi ni za izpostavljat raznoraznim virozicam, poleg tega pa se mi tudi ne da z avtom okol trogat po takih razmerah. Bova pa definitivno spomladi prišle.  

No, lepo se imejte

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 976
20.12.2010 21:52:21   
barbet
Jao - meni pa ni napisal we are sorry, ampak sem zaprla, namest da bi poslala

Zdaj pa na hitro: smo danes dali čez cepljenje in je bla čist pridna
Naše nove mere: 65,5 cm in 6240 g.

Pa še dedka mraza smo imeli danes in ji je bil prav všeč (igrce je sicer pol prespala, ampak pol se ji je pa cel čas smejal, pa itak ji je blo vse zanimiv).

Zvečer pa zaspat ni mogla Ne vem, ali jo danes daje luna, ker sem jo morala že dopoldne nosit in uspavat (pa dopoldne 5 ur ni nič jedla).

Zdaj pa pridno drnjoha, mama pa zapravlja čas na netu.

Novamami - super, da je bolje. Pa bravo za peko. Jaz sem si rekla, da se januarja ne pritaknem peke, ker že od novembra sam neki pacam - meni je to sicer v užitek, ampak kar je preveč je pa preveč

Srečanje - ta teden tudi men ne vem, če bo ratal ...

Bodite lepo in naj vam ne trka preveč luna :)

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.12.2010 23:16:33   
naja7
Mi mamo pa jutri drugo dozico ceplenja, me je že kr strah kakšne reakcije... Po prvem sicer ni blo upam da v drugo tut neuser posted image
drugače pa pridno papcamo GH donc sem ji suhe slive prekuhala( domače brez cukra) pa z vilco premučkala je bil tak mav bol gost pire user posted image in je jedla ko nora je zmankalo je ona še kr klunček odpiralauser posted image user posted image user posted image user posted image prav smešna je...

Drugače smo pa že na 7500 je orng buhtlček in me je kr strah kaj bo jutri p spet težila, ker zadnič mi je rekla da je predebela...

Nč zdej pa šibam u mižule dok mala spava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 978
21.12.2010 9:56:03   
žabica13
ojla mamice, pozdravček

novamami HB da ste bolje user posted image

naja upam da cepljenje danes mine brez reakcij, in čestitke za vaše mere.

cepljenje - naj bi ga imeli ju3. Pa ne vem če bo...danes mišek začel kašljat user posted image  pa še jaz sem bila zdaj 2 dni nekaj slaba, mi je ful slabo delalo, glava bolelela....

pri nas gre trenutno vse narobe. Zelo, zelo bolano imam babico (na intenzivni negi - ni bilo pričakovanoo to, iznenada) in vsak dan prosim angelčke da se zliže skozi to. To mi je trenutno najbolj žalostno. Z mojim nama itak gre vse narobe, ma recimo da sem se na to že navadila user posted image

pa še v gorico zgleda ne bova mogla iti, kar sem se tako veselila, ker moja sestra zbolela in ima bronhitis (moram pediatra vprašat za mnenje) + taka situacija v dsružini zdaj zaradi te bolezni, da je vse napeto. Toliko, malo sem se mogla izkašljat nad hudičkom kji ima mlade na kupu pri meni trenutno.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 979
21.12.2010 10:12:01   
dreamy.
Hej mamice.

Mi naj bi tudi jutri imeli cepljenje, pa je moj mali čmrljček tok prehlajen. Čist je bogi. Sicer sva bila v pet pri P, pa je bil takrat sam nosek zamašen pa majčken je kašlju. Danes ponoči je bil pa čist bogi. Je spančkal kar pri meni. Zgleda se ni mogu odkašlat k mu je tista sluz iz noska verjetn nagajala, čeprav ma nosek že ful boljši kot ga je mel čez vikend. Ma sem jezna, ker verjetn se je prehladu od ene kolegice k so praznoval roj dan prejšnji teden in smo bli pri njih in seveda niso nič povedal, da je hčerkica (praznovala 2.leti) prehlajena. In se je verjetn tm nalezu.

Drugače smo bli pa v čet v razvojni, pa je rekla da ma kao vrat še vedno preveč med rameni. Pa natehtal smo 8420g. Pa je rekla da ga preveč dojimuser posted image . Pol sm pa pediatru v pet to omenla, pa je reku naj ne kompliciram, da ni zdej debel od špagetov in pic in hamburgerjev ipd, amapk od mamiuser posted image . Pa tud reku je, da more met mal zaloge potem ko shodi. Dokler je pa dojen, pa ni nič hudega. Čeprav smo zdej prešaltali na 3 ure hranjenja (prej smo se na vsaki 2 uri). Zdej pa verjetn ga je tud tale prehlad mal zdelal.

Žabica user posted image user posted image da bo vse v redu s tvojo babico

solis super za selitevuser posted image

nč zaenkrat tokle, se moj mali pišek zbujauser posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 980
21.12.2010 11:42:34   
spacebaby
Pozdravljene mamice! Vidim, da je kar precej prehladov sedaj na pohodu! Mi smo hb že skoraj zdravi, malo še zakiha, sem ter tja zakašlja, drugače je pa v redu. JE bilo pa prav čudno, potem, ko mu je padla temperatura, je imel par dni okoli 34 stopinj. Sem že celo paniko nagnala pri dohtarci. Pa je rekla, de je normaln, če majo vročino, pa se jim mal termostat pokvar user posted image ja, točn te besede je uporabla user posted image

dreamy, David je sedaj tudi na 4 ure jedel, ko je bil bolan, ni pa ni hotel jesti, pa še takrat ko je jedel, je bolj malo.

žabica13, držim pesti za babico! Še bolj pa zate in za user posted image , da ne bosta zbolela!

Zanimivo, na kakšnih kilažah ste, David ima še vedno atletsko postavo, doma sem ga navagala na 6500 pa ima ene 67 centimetrov.
Jutri greva pa spet v razvojno, zdej je bilo malo pavze, ker je bil bolan. Sem pa vsa vesela, saj gre glava že tako lepo za njim če ga za ramena poberem, danes sem ga pa za rokice, pa je tudi lepo šla z nama.
Zobki so zdaj malo boljše, očitno ga ne bolijo, roka je pa tako ves čas v ustih, je boljša od igračk in grizal. Samo včasih gre tako daleč, da mu gre že na bruhanje, smeško mali user posted image

Nič, dosti za zdaj, nama grem kosilo kuhat.

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.12.2010 15:29:58   
igmipi
user posted image pozdravljene!!

100 let se vam nisem oglasilauser posted image , no brala pa sem vas kolkr se je dalouser posted image .

Na hitrco vam poročam o moji Metki: težka okrog 6700 - več vam napišem po 27, ko imamo 2. cepljenje
Sicxer je pa zlat otrok, ponoči spi, vsake toliko se zbudi kake 2 noči za hranjenje sicer pa veselo od cca.9 do cca7 zjutrajuser posted image . Čez dan pa cca.3-4 htko 1 dopoldne, 1 po 13.000 in cca 1,5 popoldne.

Hrana: ob 12. sem začela uvajatgh- do sedaj mi je jedla le krompir zredčen uz mlekom in riževe kosmičke- tko cca.20-30ml, več pa noče. Bučke in korenčka noče, jabolko jo je pa tolk napenjalo, da sem ga prestavila na januar.

Pišite kolk goste hrane vam pojedo vaši otroci?

Padci:
moram delit z vami kaj se nam je zgodilo. Postavim Metko na kavč v sedeč položaj v povšter. Grem samo v kuhinjo-3 korake- po lonec da bom jedla in zaslišim pok- pogledam Metke ni na kavču- me je hmal kap. mi je dol zgrmela, je pol jokala kake 0,5h, pol je blo pa ok. je mela mal eno nosnico krvavo, tko da me je še danes strah...je pa moj koj prletu iz službe...

tko, nikar ne ponavlčljat za mano!!!

seveda mam občutek da sem čist slaba mama, mi je še zmeri grozno..user posted image

Drži pa dobesedno ko pravijo starši: mi je kar slabo naredilo...

tolk na htrci, mejte se lepouser posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 982
22.12.2010 10:05:02   
naja7
drugo pikico predihali, reakcij ni blo pretiranih, sam nogici je mela obe otečeni z rdečo vijoličnimi liskami....
drugače pa mamo 7210g in 66 cm in je prbila da če se do februarja zredi več kot 1,5 kg bo mogla na dieto WTF????????????????? to je dojenček nema kake dijete, sam še bol boma jedle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa šibam pride soseda na kavico in čvek ki se zavleče tut na 5 urc :)

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 983
22.12.2010 10:52:09   
žabica 22
Hej 

kok ste načvekale

novamami: super da se je postavila na vse 4- je zelo močna , ,moj se še iz trebuha na hrbt ne prevali kaj šele obratno . varstvo: sva ga zadnič pustila pri moji mami, ko sva do trgovine skočila in ji je začel jokat in ga je oči moj slišu in je pršu on v akcijo in je takoj baje nehu jokat- dedi je zakon .

bravo vsem za nove cm in kg

žabica 13 za tvojo babico.

dreamy- moj je meu tok k sva bila 30.11 na ceplenju in je reku da je res malo preveč okrogu samo naj ga začnem na 3-4h hranit in kaj mi je dragi p svetoval- da naj ga neg+ham dojit in naj ga imam na flaši, no in mu je do prejšnega tedna stalo na 8800g včeri ga pa zvagam in je meu že 9200g- je pa samo dojen tako da se nič ne sekeram! morjo imeti malo zaloge, ko se bodo začeli plazit bodo vse zgubili.je pa mali knedelček
da se čimprej pozdravite

igmipi- lepo da si se javila, javi se nam še kaj . padci: ga sploh ne upam samega pustit, ker se mi je ponoči v postelji obrnu vodoravno- sploh ne vem kako mu je vspelo. zju3 je samo moj reku da mu je masaža pasala- ga je brcov v hrbet

naja7bravo za kg pridna punca za papat- isto kot žiga
ma kaka dieta? mene je p čist zasikeru, pa še sama sem se ful sikerala in sem ga h doktrju vozila če ma slučajn kako sladkorno in cukra hb nima, in sva pa napotnico za endokrinološka ambulanto dobila,sem pa klicala za datum in naročajo šele za nasledno leto aprila. mi je pa še reku da je vidit zelo zadovoln, zdrav in da ga on ne bo oz. ne more nikamor pošiljat kot bolnega otroka. napotnico sva pa dubla pri osebni zdravnici- mi v V.L nimamo pediatra- prihaja samo 1x na 14 dni.

gh- sva že jedla korenček, mu je zelo všeč, brokolija ne mara- bi mogle vidit kake grimase dela zraven in pa riževo kašico- to bi pa pojedu vse kar vidi - smo mami ne da . danes pa probava še krompirček- mi je pa patronažna svetovala da naj mu dam za 1 jogrtov lončk gh in da naj ga potem ne dojima ni tako da ga počasi navajaš na gh?? ali jaz spet kaj ne vem- ta naša p je čist čudnasem prav jezna nanjo.

nič šibam se je alarem sprožu - ga moram pohvalit je prej am od sebe zaspau

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 984
22.12.2010 10:53:40   
žabica 22
pa spet mi ni smajlov koperal user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 985
22.12.2010 16:11:29   
kamelija
Igmipi kako grozna izkušnja! HB da je vse OK!

user posted image kile - res se tu mnenja razlikujejo na polno. Da pa mora dojenček na dieto?

Moja lubica pa je s tem tednom začela počasi okušati kaj je GH. Začeli sva z korenčkovo kašico in ji je kar všečuser posted image . Pojedla je 4 žličke potem pa ji nisem upala več dajat in ker je protestirala sem jo hitro priklopila na joško in pol je blo OK. Zdej ma že kar lepo izoblikovan ritem spanja in budnosti razen v izjemnih dnevih.

Zdravi pa smo kar tako da pošiljave en velik koš zdravja vsem bubančkom!

Neposredna povezava do sporočila: 986
22.12.2010 21:23:49   
uršula83
Lep pozdravček! Oglasim se poredko, ker mam ludo kučo doma, berem pa še kar redno. Oba otroka prehlajena, ta vlk vnete ušese (je že bulš). Smo mel pa u nedeljo krst tamalčka in hkrati žurko za tavlzga, ki je učeri dopolnil 2 leti.
Naše mere pa so: 6700g in 66cm.
Kako ste pa kaj z mlekom? Pri nas se še izključno dojimo, ampak bi tut mami že rada kam šla brez dojenčka, tko da komaj čakam da začnemo po novem letu z GH.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.12.2010 13:01:29   
flokica
Pozdravljene!

Končno sem se tudi jaz odločila kaj napisati in ne samo brati user posted image

Na kratko- naša deklica Tina je bila rojena 17.8.2010, 3400 g, 51 cm

Je še zmeraj moj mlekec, in sicer si ga črpam in ji ga dajem po stekleniički. Zvečer ji v mleko dam malo riževe kašice da mi spi od pol devte zvečer do šeste zjutraj user posted image Je zelo pridna.

Drugače še nisva začeli uvajati druge GH, sem se odločili da počakam do 12-ega januarja, ko imava pediatra in drugo ceplenje, da nama bo tam kaj več povedala o tem.

Upam,da vas ne moti ker sem kar tako vletela po enih 4-ih mesecih user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.12.2010 13:08:38   
žabica13
mamice pozdravček,

kislo vreme user posted image  prej je nehalo padat in sem želela vsaj za kakšno minuto ven (ker mraza pa ni nobenega), že oblečem Davida in sebe, že voziček ven spravim...ko se vsuje spet. Murphy user posted image

včeraj smo imeli cepljenje. Imamo 65 cm in 6550 g. Je pa bil cepljen, včeraj smo imeli par ur reakcijo (jokanje), potem se je k sreči umirilo, danes je pa čisto ok.

igmipi HB da se je vse ok izteklo, da se Metka ni kaj poškodovala. Žabica22 jaz Davida tudi zvečer dam v zakonsko posteljo spat, na sredino, in ko grem nato še pod tuš, črpat mleko, ga na obeh straneh fajn založim, na eno stran je itak stena, nima kam past, in je bolj na tisti strani, tam kjer pa bi lahko padel, pa dam blazino za dojenje, okrog in ogrog. Ampak se mi je črvek en dan ravno tako kot tebi iz navpičnega položaja v vodoravnega dal. Kako mu je to ratalo user posted image  se pa itak ponoči kadar spi pri meni obvezno z glavico priguzi k meni. Tako da jaz ga dajem na sredino, pa je hitro hitro z glavo spet tišči user posted image  Potem ima nogice na sredini postelje, glavico pa k meni tišči. Si ga pa niti podrazno ne upam več samega "nezabarikadiranega" puščat, pa tudi če je ves zadekan hodim non stop gledat. Prej je bil na kavču, kjer ima igralni center (imamo kavč za raztegbit, in ga ven povlečem da rata kakor ležišče in dam IC gor, da ni ravno na tleh). Je kar velik in z dveh strani tudi nikamor ne more, ampak...sem vseeno raje cel čas v dnevni zraven. Prej mi je pa telefon v kuhinji zazvonil in sem zalaufala ga iskat. In medtem nekaj zaropota ko noro. Me je skoraj kap, sem že mislila da je David kam letel. Pa je bil k sreči zgleda le sneg na strehi ki je dol zgrmel.

moja babica - žal ni nič bolje user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.12.2010 13:11:09   
žabica13
flokica dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.12.2010 16:53:59   
flokica
Žabica: naša pikica je imela reakcijo že po prvem cepljenju..je mela vročino -je mela vročino 39,5 in sem ji dala zvečer svečko. Pa kako sem se bala dati tisto svečko v ritko, ker sem si kar mislila, da jo boli user posted image . Je pa nama le uspelo in je vročina nato padla..je pa ubožca spančkala celo noč do sedme zjutraj, tako zelo jo je zmatralo. Ker pa je imela zraven splošnega cepljenja še cepljenje za rotavirus, je še čez par dni bla spet boga..pa tisto kakanje kot posledica..no pa saj je že vse mimo. 12-ega januarja pa spet cepljenje in zopet čakanje na reakcije.

LP

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.12.2010 18:37:03   
biba_leze*
čer,

za nami je pregled pri p. Imamo 64 cm in 5500 g. Suha dolginka. Mah raj mal bl suha. Nismo bili pa cepljeni, ker ima mal neke pikice po obrazu in trupu in je p rekla da je lahko alergijska reakcija na kakšno hrano ali pa znak virozice, ki veselo razsaja naokoli. Čeprav ni imela vročine user posted image . mah.

Morem priznat da sem bla mal radoedna kako bo z Gh in sem ji mal cvetačke skuhala in je kar odpirala tisti kljunček user posted image user posted image

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.12.2010 19:55:14   
nimanorwen
ojla punce.

VSEM ŽELIM LEP, MIREN BOŽIČ! PA ČIMVEČ DOBROT NA MIZIuser posted image user posted image user posted image

tale RR mi očitno ni namenjen - kar se nism javla sm zihr že 4x začela pisat, pa me je zmer že kr nek na sred vn vrgluuser posted image

uglavnem. kot ste lhk na fb na tekočem sm bolna oz sm že mou bolš, zgleda bo pa mož zdej zbolu. otrok zaenkat še kljubuje bacilomuser posted image
flokica - dobrodošlauser posted image
pediater - sva bli, bili 2. cepljeni, huda reakcija, dolga 64,5 in težka 6590g ...  to je "samu" pol kile več v enem mescu oz. na spodnji meji rejenja in so rekli, nej ji dajem 2x na dan kašico. z ostalim bom počakala do konc januarja.
žabica13 - drži se, upam, da ti vseen rata čimprej do gorice pridtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je to, nimam nobene energije kej dost za pisat, še kar jo mam, mi jo zoja pobereuser posted image pozdravček

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.12.2010 20:34:55   
biba_leze*
Nimanorwen - zdaj si me pa zasekirala. Najini pupi sta približno isto veliki (čeprav mi ni jasno, kako je bejba lahko v enem mesecu zrasla za 5 cm user posted image ), vendar mi meni niso nič rekli glede teže. Ma kaj rekli, še da mi jo zvagajo sem jih mogla žicat, da ne povem da so jo zvagali kar s plenico in bodijem (sestra je rekla " ma ja gospa Vi jo dajte gor s plenico in bodijem, pa bomo odšteli 200 g - tko da skupaj z bodijem in plenico je mela enih 5740g se mi zdi da sem ulovila.), zmerli so jo pa tud bol na oko se mi zdi user posted image . Je pa tudi res, da se je moja rodila z bol nizko porodno težo (2800g).

Glede Gh - kaj se vam zdi namesto kupljene riževe kašice, kar doma skuhan riž z mojim mlekom? Ena kolegica prakticira to, pa ne vem če je ok.  

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.12.2010 21:17:27   
Ploha
biba leze: riž skuhaš na vodi, in zaliješ s toplim svojim mlekom...sam ne vem kako je z glutenam???

žabica: pa kaj je s tvojim to?? Kaj pogovor ne pomaga? Al pa da daš tamalga nekam v varstvo pa se mal posvetita en drugemu? Ne razumet, kot da ti kle nasvete talam, sam mi je pa res hudo, da imata tako burno, pa ravno fletno bi moglo bit!!??

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.12.2010 21:19:04 >

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
25.12.2010 0:53:52   
Lenny1
Drage moje punce!

Jaz se vam pa javljam še zadnjič v tem letu. Danes je prišel domov moj user posted image  (po 2,5 mesecih) in gremo jutri kar takoj v Avstrijo na počitnice.

Bi vam pa za konec leta rada napisala, da ste super punce in da sem presrečna, da sem našla tale forum, čeprav sem se pridružila še maja. Občutek imam, kot da vas poznam, čeprav osebno le par. user posted image

Želim vam prijeten praznični teden v krogu družine in prijateljev, v novem letu pa naj bo vsak dan novo doživetje... Kar zaradi naših malih sončkov tako ali tako bo...

In upam, da se v 2011 kaj večkrat vidimo. Pozdravčki.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.12.2010 9:37:40   
žabica 22
Hej user posted image

Upam da vam je božiček kakšno lepo darilo prinesel user posted image

Hjoj ta ceplenja, nas čaka 11.1. 2 ceplenje, ma preav zanima kakšna bo reakcija. Tiste, ki še morate dobiti 2 pikico vam pošiljam goro user posted image , da ne boste imeli prehudih reakcij.

nimanorwen: želim vama čimprejšno okrevanjeuser posted image user posted image user posted image in da se vajina zverini ne naleze kaj od vaju!

biba_leze*: pri našem p skos tako tehtajo user posted image , in mi gre to prav na živce in neki odbija unih 200g user posted image . Sem jo 1x vpr. zakaj tako in mi je rekla da se otrok bolje počuti user posted image .

Lenny1: uživejte maksimalno na počitnicah user posted image

Šibam alarem kliče user posted image se javim še kasneje.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 997
25.12.2010 10:37:30   
spacebaby
Tako, darila odprta, pod smrekco pa prazno user posted image Upam, da ste preživele lep božični večer! David je bil še od vsega najbolj navdušen nad papirjem, da ga je lahko mečkal in trgal user posted image

tehtanje - pri nas ga pa še nikoli niso oblečenega tehtali, pa saj je vsak dojenček vesel, če je malo nagec, da lahko neovirano brca!

lenny1 -  maksimalno uživajte!

žabica22 - tudi David ima 11 drugo cepljenje, ker je bil zdaj bolan.

Po novem letu pa začnemo s sadjem in žitaricami, mislim, da bo sadje bolj veselo jedel kot zelenjavo, čeprav tudi sedaj ni bilo nobenih težav.
Moram še to povedati, sedaj se že tako veselo obrača s hrbta na trebuh, da ga sploh ne upam več na kavču pustit niti za sekunde samega, včeraj se je v eni uri 10x obrnil, tako se mu je zdelo zabavno, da kar ni hotel nehati. Samo ena rokica zmeraj ostane pod trebuhom ujeta, pa se bo tudi to naučil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
26.12.2010 11:56:04   
novamami
Ojla punce!

Upam, da ste preživele lep Božič. Mi smo se imeli super, Eva še posebno, ker se je cel dan crkljala. Smo jo včeraj izdatno razvajali. user posted image

Nimanorwen user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite in da Zoja zdrži s svojim kljubovajem bacilčkom.

Flokica dobrodoška. Lepo, da si se nam pridružila.

Lenny hvala za napisan post, tudi jaz sem enakega mnenja. Uživajte na dopustu.

Žabica22 tudi mi imamo 11.1. drugo cepljenje. Kar se pa tiče tehtanja: našo Evo sestra zmeraj razjezi, ko jo slačimo, no v bodiju jo tehtamo, brez pleničke. Pol je zmerej tako razkurjena, da se potem še cel čas na P jezi.

Dejte mi povedat tiste, ki ste že dobili 2. pikico, kakšne reakcije ste imeli in ali je običajno, da po drugem cepljenju pride do reakcije? Mene kar malo skrbi.

Vam pa morm povedat, da je naša bejba zopet odkrila svoj glasek in zdaj že kar nekaj dni skos nekaj gruli in nama pripoveduje vse sorte. Aja še to, smo se končno začeli malo bolj obračat iz hrbta na trebušček. user posted image  Je pa prav smešna, ko ji ena rokica ostane pod trebuščkom in potem se matra in matra, da bi jo ven izvlekla, tako da se na koncu preveč odrine in se prevali nazaj na hrbet, pol se pa seveda jezi, ker mora spet od začetka. user posted image  user posted image  user posted image  Jo je prav zabavno gledat.

No, zdaj aja, jaz pa moram it hitro še cunje dat sušit. Lepo praznujte še naprej.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.12.2010 12:07:09   
novamami
Sem že vse napisala in potem pritisnem prekliči namesto potrdi. user posted image  Kr neki.

Zdej se mi pa ne da še enkrat vse pisat.

Upam, da ste lepo preživele praznike in uživajte še naprej. Jaz grem pa zdaj slikice limat v Evin album. user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?