nimanorwen
|
ojla mamice. VSEM ŽELIM SREČNO NOVO LETO, VELIKO NOTRANJEGA MIRU, VELIKO LEPIH TRENUTKOV Z VAŠIMI IN PARTNERJI, RADI SE IMEJTE! Pa upam, da bom s katero skp ponovno na temi Čvekanje v pričakovanju Me pa zanima, a mate kkšne posebne načrte al pa zaobljube za novo leto? jest ponavad sicer ne, ampak za letos sm si zadala narest večino izpitov, narest pol diplome, shujšat in konc leta spet zanosit drgač pa sm dala dons mou jabučka in ji full ni všeč, se je kr davla. pol sm ji ga mal dala pa v kašico, pa je prec pogruntala in je sm vn plunla vse skp se ne da okul prnest moje zverini drgač pa nč novga. zobki prhajajo v valovih, en dan ful tečna, ful rdeč, se full slini, en dan nč se pa full plazi (rikverc) in se rada igra s svojimi nogicami gh - 2x na dan riževa kašica (od tega enkat z okusom), z ostalim počakam še vsaj 2 tedna Flokica - kdaj so bli naši rojeni maš na prvih straneh teme seznam, pa še vsa imena boš vidla pa pozdravi se darila - pri nas praznujemo samo Miklavža ... za novo leto dam samo prjatlcam kšno malenkost, se bl za rojstne dneve izprsimo tehtanje - nagica, tut nasplošno je rada nagica, tk da k jo previjam, jo mam ene 10 min vsaj zmer brez plenice, pa še "pipika" se mou lufta obračanje - jest je nism nč kej ekstra vzpodbujala ... pač, k sm vidla, da je pr vol, sm jo dala kravce past in to je to ... je pa ful rada v takem položaju. silvestrovo - bli smo pr mojih starših (kjer sm prej žvela) skp z bratoma in sestrco na eni fullll dobri večerji, pol pa sploh ne vem, kam je šu čs. fotr je tamalo nosu okol (je čist blažen, k je dedi ) in je ob ene 10 zaspala, mi smo se šli mou activity, mou smo podebatiral, pol smo šli pa vn (babi čuvala Zojo) rakete spuščat (in je prou sramota, da v Grosuplu ni uradnega ognjemeta! ), pol je mami še mou narezka mela prštimanga, okul 1 smo šli pa domu (smo 5 min vožne stran doma). tk da je blu super. drug let bo podobno najbrž, sm mou več "municije" bo treba, so ugotovil moški majhen, šapa in taca so bli pa lepo doma notr tacajt na toplem in mehkem, nažrti vsega dobrega dreamy. - tašča - probej jo ignorirat oz. če se bo nadaljeval, ji pač enkat u izi povej, da te to pač moti in če lhk ne komentira in ne rine v tamavga. men bi šlu to ful na **** kukr se poznam spanje - aja od 9-pol 10 zvečer do ene pol 6, poje, je kšno urco budna in zaspi še za ene 2 uri ... tiste, k morte ponoč ustajat, se mi prou smilte, sploh tinky! se mi pa zdi ukinjanje nočnega obroka na silo brezveze. sej otrok sam pokaže. jest se tega pr vseh stvareh držim. se pa zavedam, da mam ful srečo tinky - kaj pa, če bi ji pred spanjem dala mou riževe kašice, čez pa mlek? pa bi mrde bl ajala? pr moji je to delval, pa fuuuul rada ma te kašice ... kr poskakuje v naročju, k vid un lončk lenny1 - super za dopust Robin bo svetovni popotnik kdaj greste pa v indijo koromandijo? novamami - pozdravi se jest mam tut izpite hmal ja srečanje - ja, zanč sm čist pozabila še kle napisat ... lepo vas je blu (končno!) spoznat! tk da predlagam kr nasledn petk, 14.1 dopoldne ob pol enajsth, če ste za? se pa lako "pohvalim", da sm takoj po novem letu dobila menstruacijo in to ful ful ful močno (tk k ti, naja7), mi nč ni jasn. pa boliii, k me nikul prej ni. tk da tiste, k ste že prej rodile - a to pol tk ostane, al se umiri? ker je le prva po enmu letu pa dveh mescih zdej pa hitr južno sfiniširat, lepo se mejte!
|