spacebaby
|
Pozdravljene mamice! Vidim, da je kar precej prehladov sedaj na pohodu! Mi smo hb že skoraj zdravi, malo še zakiha, sem ter tja zakašlja, drugače je pa v redu. JE bilo pa prav čudno, potem, ko mu je padla temperatura, je imel par dni okoli 34 stopinj. Sem že celo paniko nagnala pri dohtarci. Pa je rekla, de je normaln, če majo vročino, pa se jim mal termostat pokvar ja, točn te besede je uporabla dreamy, David je sedaj tudi na 4 ure jedel, ko je bil bolan, ni pa ni hotel jesti, pa še takrat ko je jedel, je bolj malo. žabica13, držim pesti za babico! Še bolj pa zate in za , da ne bosta zbolela! Zanimivo, na kakšnih kilažah ste, David ima še vedno atletsko postavo, doma sem ga navagala na 6500 pa ima ene 67 centimetrov. Jutri greva pa spet v razvojno, zdej je bilo malo pavze, ker je bil bolan. Sem pa vsa vesela, saj gre glava že tako lepo za njim če ga za ramena poberem, danes sem ga pa za rokice, pa je tudi lepo šla z nama. Zobki so zdaj malo boljše, očitno ga ne bolijo, roka je pa tako ves čas v ustih, je boljša od igračk in grizal. Samo včasih gre tako daleč, da mu gre že na bruhanje, smeško mali Nič, dosti za zdaj, nama grem kosilo kuhat.
|