Rižkoo
|
Joj majakla, jst sm lih kak teden nazaj preštudirala vse te zakone in plačila vrtca. Me je skor kap, ko sm položnico dobila. Za dva meseca 628 EUR . Liam mel bronhitis, mel rota virus..., bil dooolgo doma in sm itaq pričakovala, da bo manj za plačat. No, sm se zmotla. Za dan odsotnosti so mu odbili 1,5 EUR, kar je u bistvu po dolgem raziskovanju, ok. V javnih vrtcih odbijejo pod euro. Skratka...., plačaš tud če otročka cel mesec ni, tko je. Nosek tudi jaz tako kot lenika. Velik fiziološke, pumpica, sesalec in... smrklčkov več ni. Sam baje pa to ni dobr delat, večx na dan. 1x do 2x max. Tko mi je pediatrinja svetovala. Liam spi 1x na dan po 2-3h. Zdej tako že 7 dni v vrtcu, doma je blo pa tud tko sam ne lih 3h. Popoldan ne spi..., zato pa zaspi kot top ob 19-20. Spi celo nočkooooo. Zjutraj ga revčka kr na silo zbujamo, je tko jezn. Hoja pa res nebi smela bit problem. Ko bodo pripravljeni, bodo shodili. Nič se sekirat. Naš je še prehitro glede na to, da je nedonošenček. Sm pričakovala da bo s 15, 16 mesecem ampak je pač prej. Ni smotan, je kr stabilen. Če e ne hodi, ne pomeni, da je kaj narobe.... so pač v ospredju druga zanimanja. Mogoče govor, mogoče... karkoli.... vse naenkrat pa ne gre. Liam, ko je shodil sploh nič ni govoril. Je kr trajal, da je začel komunicirat, zdej pa ne neha. rozilu, čist fletkan kolo je. Tašče pa itaq. Tebe tvoja vsaj vpraša, naša pa kr prvleče in.... je men velikokrat karkoli prinese, čisto mimo. Ne vejo kaj pomeni sodelovanje. Bi ble obe strani velikox bolj zadovoljne. Jst sm en kup cunjic kr na stran dala.., pa tud naprej jih ne dam, ker so tko grde stvari, da joj. Mogoče se sliš, da sm mal... ne vem, taka ali drugačna ampak ej, ja grdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee so in moj sin jih ne bo oblekel in tudi sin kake moje prijateljice ne. Tako!!! Toliko o taščah in šopinguuu! Drugače pa pri nas.... lepo, lepo. Sm dons 3h popoldan spala. Zdej si to še lahko privoščim. Mmmm je pasalo. NOČKA