Nika v službi
|
2ursae, kakšni kjutiji! Fantastična fotka, prav res! Idealna naslovnica za božično-novoletne čestitke. Špelka, a ti nisi bila pri G?! No, lepo, da so se izcedki ustavili in stiskam pesti, da tako tudi ostane. Nikolet, zoprno tole z roženico. Ampak a se res ne da kako drugače pomagat? Saj takole ne moreš v nedogled.... Jaz bi še malo zasitnarila... Srečanje - ma, saj še ni potrjeno, da je to sobota, jaz sem dala predlog, da se pač prilagodimo Ninočki, ker v petek ne more. In ker je bilo vsem načeloma vseeno, kdaj bi se dobili (no, razen meni ), sem pač zinila, da dajmo potem soboto. Ampak Nina se še ni oglasila, tako da ne vemo, če ji je to ok in če lahko računamo na njeno prisotnost. Kdo sploh pride?! Sigurni sva samo midve z Vallo, kolikor sem razumela. Na Beniko ni za računat, Ninočka se mora še zjasnit, Pety, kako je s tabo? Ti si bila itak že naštimana za prejšnji petek... Teta beta, kaj si že ti rekla? Sorči, sem pozabila, ampak nimam v spominu, da bi potrdila... Pia, ti pa sporoči, če se ti izide. Tažana se itak ne oglaša....