|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
10.12.2010 12:03:34   
Pia67
user posted image  ojej, nisem pisala o razvajenosti in igračah (hkrati). Razen, če ima katera slabo vest, ampak na zapisano, ni o tem niti sledu user posted image ... In tako je prav.

Spelki sem napisala o tem, da se ustvari podzavestno en vzorec vedenja in navad-razvad, potem pa se ga je težko otrest. Če se spomnim, sem zelo težko Nino odvadila dude. Smo imeli kar nekaj maš na to temo. Pa smo vse skupaj prerasli. No, saj Spelka, ti si to razumela. HB

Igračke pa, vsak ima svoje veselje. Ursa, čisto lepo je, da uživate vse v tem. Jaz sem sama po sebi taka, da me težko spraviš v trgovino. user posted image
Mene bolj prepriča domače slano testo obarvano s tempero, kakor mase v lončkih. Imam več časa in si to lahko privoščim. Denarce pa sem pripravljena zapravljat za tako in onako smučarsko opremo (priznam, da pretiravam). No, pa se na koncu vse zgliha.

Pety, ta jelen, ma to ni res user posted image user posted image user posted image . Enkratno. Kje jemlješ ideje?

Sneg je pomrznil, zjutraj se je Nina oblekla v kombinezon in hotela z dragim na smuči, pa sva morali v vrtec. Do mesta sem poslušala tožbe zakaj ni sobota, ampak je petek.
Lep vikend ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
10.12.2010 12:17:26   
teta beta
Ej, pety, super figurice! Kapo dol!

Špelka, jaz ti tudi ne vem kaj novega svetovat. Če pa kdaj mine, pa tudi ne vem user posted image . naša Daša se še zdaj zbuja, praktično vsako noč, pa je stara 5 let. Sprva (ko je bila še dojenček) sva jo jemala k sebi v posteljo, ko pa je dobila svojo sobico in veliko posteljo, pa sem večinoma jaz hodila k njej se uležt oz. spat (v veliki postelji, najini pa je bil zraven Janoš). Še zdaj, ko sta dobila pograd, je najprej hotela biti zgoraj, po nekaj časa je pa ugotovila, da to ni pametno, ker se potem jaz ne morem zraven uležt, tako da smo zamenjali, saj si je pa Janoš želel biti zgoraj. Z uspavanjem imam pa zadnje čase tudi jaz težave, ker bi oba rada spala pri nama v veliki postelji, ampak sva se morala odločit, da tako ne gre več in je to možno samo ob vikendih, ker sva bila cela zlamana. In če se prepozno spravimo spat ali pa še 1001 drug deajvnik, odvisno pač, je cela štala. Daša kar ne more nehat govorit, Janoš pa tudi kar vstaja in pravi,d a bi šel v veliko posteljo. Sama ju ne morem pustiti v sobi, da ne bi tamal padel dol. Potem ko se umiri, do te mere, da leži, ni panike. Eh,... bo že... ene moje kolegice imajo take otroke, da gredo sami v posteljo, ko so utrujeni in zaspijo... ZF!

Darila - miklavž je prinesel otroške jaslice, da bosta lahko postavila svoje (poleg pomaranče, kinder jajčke, lizike in rozin), za NL pa še ne vem, danes bosta pisala pisma. Janoš itak sanja samo o bagru (ko že ne vem, kam jih naj dam user posted image ), Daša pa še ne vem, kaj si bo izbrala. nameravala sem ji kupiti karte Enka, ker jih še nimamo, smo se jih pa morju zelo igrali, pa zraven kakega konjička Filly, ki so trenutno zelo zelo IN. Nečakinji in nečaku po moji strani bomo kupili sanke, to sem se že zmenila, onim pa še ne vem, ker so si starostno tako različni, da bo treba vsakemu nekaj drugega.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
10.12.2010 12:33:23   
Nika v službi
Pety, čudovito! Ostajam brez besed, jelenček je carski! In to zadevščino bo bejba trogala v Nassfeld?! Hudo!

Mi nimamo prav veliko ustvarjalnih igrač, ker Nika (in mamiuser posted image ) ni kaj preveč nadarjena za te zadeve, niti nima posebnega veselja. Potem je umazana (že pri gnetenju testa za pizzo si hitro naveliča, ker jo moti moka na rokahuser posted image ) in to ji ni nič kaj všeč. Nekega packanja res ne mara, umazane roke jo pa sploh motijo - to ima očitno po meni. Se spomnim, ko smo na team buildingu pekli kruh (ki je bil na koncu odličen!), pa me je kar treslo, ko sem morala z rokami broditi po tistem testu, potem ko sem vanj vlila vodo. Bljak, kar dlake mi gredo pokonci. So me punce prav čudno gledale, njim je bil to taaaak užitek. Ne, hvala.

Torej, tovrstne ustvarjalne igrače odpadejo, Nika pač ta del ustvarjanja pokrije z aktivnostmi v vrtcu. Ima pa rada pliškote, barbike, winxice, lepe zvezke, pisala, nalepke,.... teh se ne naveliča. Seveda pa so "in" tudi razno razne igre, čeprav največkrat igramo prav dobri, stari Človek, ne jezi se, pa Spomin, karte (Črni peter, enka), Lotti karotti, zdaj je malo bolj z veseljem začela sestavljati tudi puzzle. Pogosto se igra tudi z blagajno, pa z avtomobilčki, zdaj nama že tedne prebija, da moramo postaviti progo F1, da bo potem Vida povabila na vožnjo.user posted image

Mi smo imeli včeraj DM - najprej luštna igrica Deklica Marta in Sanja mož, na koncu še obdaritev. Je bilo pa letos veliko manj otrok in tudi darila mnogo skromnejša. Očitno se res pozna kriza na vseh področjih. Me pa zanima, ali so dejansko povabili manj otrok ali se jih preprosto veliko ni udeležilo. Ker lani je velika dvorana v OŠ pokala po šivih, letos pa je bilo kar nekaj sedežev praznih. Nobene gužve. Itak je pa lepo, da tovrstne zadeve sploh še ohranjajo in da najdejo nekaj denarja za to. Sofinancira MOL oz. ZPM Lj - Šiška. Sanja se mi ne, po kakšnem ključu nas vabijo; lani smo dobili vabilo prvič. Poimensko na Niko. Res zanimivo.

V službi sem te dni gostila poslovnega partnerja iz Amerike, danes pa obisk uradno zaključujemo. Smo včeraj preživeli prijetno kosilo pri Lectarju v Radovljici - Robert je bil nad 500 let staro gostilno čisto prevzet. Za Američane je itak vse, kar je staro več kot 100 let, čista ZF. Čisto padejo dol. Potem pa je nakupil še srca iz lecta za ženo in hčerko, za sabo (v hotel, ne v Ameriko!) dobil še košček domačega štrudla in je bil čisto happy. Zvečer pa imam službeni party pri Janežiču. Juhej, pestri dnevi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.12.2010 12:35:15   
benika
Spanje..pojma nima, kaj naj vam svetujem, se pa močno strinjam s Pio, da so otroci tako navajeno oz. razvajeni in za to smo krivi samo starši. Tudi naš Jakob dolgo ni želel zaspat sam in je eden od naju hodil z njim spat. Potem pa se je napovedala Manja in sva ugotovila, da tako ne gre več naprej. Enostavno sva čez noč prekinila prejšnjo rutino. En teden je bilo hudo in je uspavanje trajalo tudi po 3 ure, ampak rezultat se je pokazal.

To da 5 letnik ne zaspi sam oz. še vedno potrebuje nekoga, da gre z njim spat je scrkljanost in nič drugega. In v tem primeru ti resno svetujem, da se z njo pogovoriš, ji poveš da je velika punca in da lahko zaspi sama, brez vaju, da jo nimaš nič manj rada če ne greš z njo spat, ampak da lahko zaspi sama. Konec koncev naši otroci odraščajo in počasi jih bo treba pri določenih rečeh spustit iz našega naročja. in z njimi ravnati kot z mlado osebico. Sej nič ne rečem, če se na vsake toliko časa pride k vama pocrkljat, naj se. Ampak vsak dan...a a, zame je to no go.

Špelka, Oskar je pa moja mala razvajena bubica in ti to veš, a ne da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čaki da pride drugo leto k meni na počitniceuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.12.2010 12:36:00   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

user posted image  ojej, nisem pisala o razvajenosti in igračah (hkrati). Razen, če ima katera slabo vest, ampak na zapisano, ni o tem niti sledu user posted image ... In tako je prav.

pia, čisto kul si napisala. Jaz že sama vem, da sta moja2 razvajena na tem področju, sploh Anže ima velike učke. Se pa ne sekiram, ker sta sicer zelo v redu fanta in o kakšnih presežnih dimenzijah razvajenosti ni niti sledu.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.12.2010 13:07:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

To da 5 letnik ne zaspi sam oz. še vedno potrebuje nekoga, da gre z njim spat je scrkljanost in nič drugega. In v tem primeru ti resno svetujem, da se z njo pogovoriš, ji poveš da je velika punca in da lahko zaspi sama, brez vaju, da jo nimaš nič manj rada če ne greš z njo spat, ampak da lahko zaspi sama. Konec koncev naši otroci odraščajo in počasi jih bo treba pri določenih rečeh spustit iz našega naročja. in z njimi ravnati kot z mlado osebico. Sej nič ne rečem, če se na vsake toliko časa pride k vama pocrkljat, naj se. Ampak vsak dan...a a, zame je to no go.

Se povsem strinjam s tabo, Benika, ampak zgolj do te meje, da če nekomu ustreza, da ima z otrokom skupni večerni ritual, je to povsem ok. Jaz sem že taka. Mi smo Niko navadili tako, da se midva s T. izmenjujeva ob njeni postelji - najprej se malo pogovarjamo (ker Nika se ravno zvečer ful razgovori in pove vse, kar se je dogajalo čez dan v vrtcu), potem zmolimo Angelčka, preberemo pravljico, jo malo pobožam po rokici ali pomasiram nogico in jo zmanjka. Dolžina tega rituala je različna - včasih pol ure, včasih 5 minut. Ampak jaz teh trenutkov preprosto ne dam, so mi preveč dragoceni, ker se globoko zavedam, da bodo še prekmalu minili. Če naju ni, to vlogo odigra babi. Seveda se zavedam, da je to mogoče oz. mnogo lažje pri enem otroku, ampak še vedno zelo podpiram te večerne rituale. Se mi zdijo pomembni za otroka, za njegov spomin na otroštvo. Jaz se še zdaj spomnim prijetnih trenutkov z mojimi starši in mojo (žal že pokojno) babico, branja pravljic, crkljanja.

Absolutno pa podpiram to, da otrok zaspi v svoji postelji in sam. Tu pa ne odstopam.

Sicer pa imamo mi zmenjeno, da gre lahko približno 1x na mesec z nama spat v "ta veliko" posteljo. Tega se neizmerno veseli in spet - zakaj ji ne bi tega omogočila? Saj, ko bo stara 10, 15 let, tega ne bo več počela.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
10.12.2010 13:47:10   
pety78
razvajenost in igrače: ja, se strinjam, ampak klinc, povem po pravici: tudi mami zelo rada nakupuje igrače za otroke user posted image ...

Še ena taka. user posted image Grozne smo, vem. Ampak je tako fajni občutek. Četudi za 5 minut. user posted image Zato pa probam kaj bolj takega ustvarjalnega, potrošnega, ...da zmanjka. Kot so tempere, pa plastelin, ...

Meni se zdi tudi malo preveč, da moraš s 5 letnikom spat, da zaspi, po drugi strani mi je pa lepo, da je tak večerni obred. Zato mislim da vsak sam najbolj ve, kje je meja. Pri nas sta dobila za miklavža vsak eno knjigico, Vid s Čarobnimi pravljicami, Kaja pa nekaj drugega, so res kratke in super, tako da zvečer ena ali dve, pa grem ven iz sobe. Kaja občasno še vstane in odpre vrata, pa si kaj zaželi, kot recimo voda, kahlca, ...user posted image Drugače pa kar lepo zaspita. Je pa res, da Vid že nekaj časa ponoči pride v spalnico s povštrom in lepo tam drnjoha do jutra. Včasih sem ga še slišala, sedaj pa sploh ne vem več, kdaj se mulc prikrade. Ampak glede na to, da ni moteče, naj. Dolgo tako ne bo več. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
10.12.2010 13:52:12   
benika
Se povsem strinjam s tabo, Benika, ampak zgolj do te meje, da če nekomu ustreza, da ima z otrokom skupni večerni ritual, je to povsem ok. Jaz sem že taka. Mi smo Niko navadili tako, da se midva s T. izmenjujeva ob njeni postelji - najprej se malo pogovarjamo (ker Nika se ravno zvečer ful razgovori in pove vse, kar se je dogajalo čez dan v vrtcu), potem zmolimo Angelčka, preberemo pravljico, jo malo pobožam po rokici ali pomasiram nogico in jo zmanjka. Dolžina tega rituala je različna - včasih pol ure, včasih 5 minut. Ampak jaz teh trenutkov preprosto ne dam, so mi preveč dragoceni, ker se globoko zavedam, da bodo še prekmalu minili. Če naju ni, to vlogo odigra babi. Seveda se zavedam, da je to mogoče oz. mnogo lažje pri enem otroku, ampak še vedno zelo podpiram te večerne rituale. Se mi zdijo pomembni za otroka, za njegov spomin na otroštvo. Jaz se še zdaj spomnim prijetnih trenutkov z mojimi starši in mojo (žal že pokojno) babico, branja pravljic, crkljanja.

S tem se čisto strinjam. Do zadnje pike. Vendar pa, kot si sama ugotovila, je velika razlika med večernim ritualom in crkljanjem pred spanjem ter tem, da greš ti vsak večer z otrokom spat, ker ni navajen zaspat sam (govorim sedaj o naših 5-letnikih, ne o eno ali dvoletnikih). Otroci so vedno večji in vedno težje jih bo določene rutine odvaditi. To je zame žal nepredstavljivo, ker niti ne podpiram tega niti si v končni fazi ne znam predstavljati kako bi to zgledalo pri nas. Najbrž katastrofa za vse vpleteneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa prosim, da ne bo sedaj izpadlo, kot da želim komu solit pamet ali ga kritizirat.user posted image Se mi pa teta beta po eni strani kar smili, saj verjamem, da je taka vsakodnevna rutina precejšen psihični napor zanjo, zato ljuba moja user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pridi že enkrat na kakšen klepet, ti in tažana sta nas čisto odpikaliuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
10.12.2010 13:54:29   
Nika v službi
Pa pridi že enkrat na kakšen klepet, ti in tažana sta nas čisto odpikaliuser posted image

Eto, to pa je zdaj beseda!user posted image user posted image user posted image  A veš, da sem isto razmišljala prav pred kratkim... Teta beta se vsaj oglaša zadnje čase, od Tažane pa ni glasu...

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
10.12.2010 13:55:24   
benika
Če bo jutri katera hodila v Qulandijo v KR ima Benč plesni nastop ob 11h. Vabljene.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
10.12.2010 13:58:42   
pety78
Benika, nič nisi povedala, če je foter pojedel oba psa? Za otroke sem ziher, da jih ni. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
10.12.2010 14:03:50   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Benika, nič nisi povedala, če je foter pojedel oba psa? Za otroke sem ziher, da jih ni. user posted image

Otroci so pojedli sami sebe, ata in psa so pa na hladnem v hladilnikuuser posted image . Torta pa kot vedno...fenomenalna in brez besed.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
10.12.2010 14:06:43   
spelka12
teta beta pa ti si balzam za mene user posted image . Pol ni samo pri nas tako. Mah jaz grem tud velikokrat spat k njemu(imam v sobi tud veliko posteljo) in imam pol slabo vest, da ga navajam na to.
AHA prebrala do konca in vidim, da me ne razumete točno. Moj otrok zaspi čisto sam, brez naju, brez problemov. Na previjalni se slečeva, umijeva, oblečeva pižamco (že to skoraj prespi), potem ga dam v vrečo in mu zapojem uspavanko. Vmes pa on sladko zaspi, potem ga preložim v posteljo in spi nepremično 3 ure. No potem se šele začne naše NEspanje. Pa sem tudi to probala, da ga dam v posteljo še budnega  in isto. Po 3 urah je že auf.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
10.12.2010 14:07:18   
spelka12

Otroci so pojedli sami sebe, ata in psa so pa na hladnem v hladilnikuuser posted image . Torta pa kot vedno...fenomenalna in brez besed.user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa žogo od Oskarja.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
10.12.2010 14:07:37   
pety78
Otroci so pojedli sami sebe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, fak, to je men tako smešno. user posted image user posted image user posted image user posted image Si predstavljam Benija, kako mu še malo noge iz ust visi....Aaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ata je pa na hladnem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
10.12.2010 14:09:35   
Nika v službi

A ata je pa na hladnem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ta je najboljša!user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
10.12.2010 14:12:20   
benika
AHA prebrala do konca in vidim, da me ne razumete točno. Moj otrok zaspi čisto sam, brez naju, brez problemov. Na previjalni se slečeva, umijeva, oblečeva pižamco (že to skoraj prespi), potem ga dam v vrečo in mu zapojem uspavanko. Vmes pa on sladko zaspi, potem ga preložim v posteljo in spi nepremično 3 ure. No potem se šele začne naše NEspanje. Pa sem tudi to probala, da ga dam v posteljo še budnega in isto. Po 3 urah je že auf.

Jaz te čisto razumem in vem, kako to zgleda. In že včeraj sem ti povedala, da je otrok tako navajen, da prideš k njemu ko on zajamra in valda da bo potem to izkoristil. Kdo pa se ne bi igral z mamico, ko je tako luštnouser posted image Ti bi ga morala enostavno pustit pri miru in mu dat vedeti, da je noč za spanje in ne čas za igranje. OK, odmislimo bolezni, morebitno lakoto ipd. Če je otrok zadovoljen, sit, previt in dokaj zdrav, potem nima kej galame zganjat ponoči. Te pa tudi razumem, da je pri vas toliko težje, ker nimaš podpore R. niti podpore tašče.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
10.12.2010 14:15:20   
Nika v službi

Ti bi ga morala enostavno pustit pri miru in mu dat vedeti, da je noč za spanje in ne čas za igranje.

Torej, pripravi izolirano sobo in snemalnik. Pa bo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
10.12.2010 14:20:08   
pety78
Babe, kar poniknilo je za naše srečanje. Jaz danes nisem s svojim avtom, tako da računam, da se jutri dobimo???

Neposredna povezava do sporočila: 3244
10.12.2010 14:21:22   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ti bi ga morala enostavno pustit pri miru in mu dat vedeti, da je noč za spanje in ne čas za igranje.

Torej, pripravi izolirano sobo in snemalnik. Pa bo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo res. Špšelka, sej se hecamo, resno. Bi pa jaz dala R. in taščo za en teden z Oskarjem v sobo in verjemi da bi po eni ali dveh neprespanih nočeh drugače razmišljala. Tako pa vso nočno sranje ostane tebi, ko da si narejena iz železa in ne rabiš spanja, ****umastuser posted image Dej pridi spet kej domov, boš pri meni spala, O pa pri mami.user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 10.12.2010 14:27:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3245
10.12.2010 14:27:07   
pety78
O, šment! Prejšnjega posta ne resno jemat. Sem se samo hecala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
10.12.2010 14:29:58   
Nika v službi

O, šment! Prejšnjega posta ne resno jemat. Sem se samo hecala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Aha, priznaj, da si zabulila z datumi. Ampak res - kdaj se zdaj dobimo drug teden - sobota (zaradi Ninočke)? Ostale lahko? Pia, pogovarjale smo se na FB, zato ti en košček manjka. Ninočka v petek ne more, ker ima S. teambuilding. A rečemo torej sobota?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
10.12.2010 14:31:47   
Nika v službi

Bi pa jaz dala R. in taščo za en teden z Oskarjem v sobo in verjemi da bi po eni ali dveh neprespanih nočeh drugače razmišljala. Tako pa vso nočno sranje ostane tebi, ko da si narejena iz železa in ne rabiš spanja, ****umastuser posted image

Čaki, ampak a res samo ti, Špelka, vstajaš ponoči? Kaj pa g. očka?!?!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
10.12.2010 15:11:18   
pety78
Aha, priznaj, da si zabulila z datumi

Kaj? Jaz? Eh, nikoli...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
10.12.2010 15:12:07   
Nika v službi

Aha, priznaj, da si zabulila z datumi

Kaj? Jaz? Eh, nikoli...user posted image

Kaj nikoli? Nikoli ne zabuliš ali nikoli ne priznaš?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.