Anonimen
|
Dober večer! Sem še kar pokonci,glava me boli ,da mi jo bo razgnalao!!!Ema zelo sitna,danes še kosila nisem morala skuhati,je kuhala moja babica ,moj je tako šel domov k mami in opravki.Danes je šel ponoči v službo,pol pa koristi izredni dopust.Hvala za sožalje!Res te pretrese novica zgodaj zutraj ,je dobil hudo pljučnico in srce je bilo slabo!Bojše tako kot je ,kot da bi se matrali doma. Res ne vem kaj muči našo princesko !A jo dam na tla ,ali komu drugemu drenje ,upitje!!!!Spala je za eno silo podnevi 2 ure,vzunaj nismo bil,sedaj mi spi od 18 ure!!!Bojim se samo noči ,kako bo ,pa še sama!!!! !!! Nina mi malo pazi ,pa ima še za učit veliko ,tak ,da jo ne obremenjujem preveč z varstvom. Jutri si še mora moj kupiti za oblečt ,ne vem kako boma z malo princesko sfolgala v varstvo si jo pa ne upam dati ,kar za !Res vse imamo na kupu!!! Pa naj še nekaj povem ,vem ,da je tašča zdajle v šoku ,ker ji je bil le ati,pa vseeno ,toliko ima čez mene za povedti ,nakoncu sem pa še dobra za pecivo pečit .Morim malo pojamrati!!! Danes ste se kar nekaj javile ..lepo. nejanejc ja super ,da imasta atija doma,lepo ,da ste si malo privošili in za ogled lučk v Lj.Mi jih bomo tudi šli-sam ne vem kdaj!!!! tintin super za smrekico!!!Jaz tudi kaj težko naredim zraven naše princeske ,upam ,da mine čimprej!!!! aprilčica ja res je včasih je res tako čez teden natrpano -posebej pri tebi ,ko še hodiš na faxa,da res nimaš za nič več časa oz.ga premankuje!!!! !!!Vreča je uredu ,kaj ji pa manjka!!! Takole tole bo za danes vse,se še kaj javim jutri ,če bom sploh kaj lahko naredila zraven naše sitne princeske,mojga pa itak ne bo skor nič doma do četrtka!!!!! Lepo mirno naspano noč!!!! Lahko noč!!!!
|