|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
8.12.2010 15:24:17   
Anonimen
Zdravo!
Kako kaj?
Danes je pa zatišje tukaj ,pa še tako smotano vreme imamo!!!
Mi smo ponoči kar solidno spali,enkrta zbudila in nazaj zaspala.Sitni smo še,sem pa odkrila2.spodnji zobek.Sedaj bodo pa rasli ,kot gobe ,po dežju!!!
Mi kar veliko mleka spije,hrane pa toliko ,ko ji paše!!
Danes zutraj smo se malo potepali v trgovin ,mi je vse zmankali ,je bilo treba iti v nabavo!!!!
Taveča nalogo dela ,Ema spi,moj na terenu -ko pride domov gre pa na nočno!
aprilčica in legenda hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image za Emin zobek!!!Smo res bolj med tazadnji pri dobivanju zobeko-važno je ,da rastejo a ne?
aprilčica  ja super za sedež,mi ga tudi imamo in je reje v njem ,kot pa v Remerju!!!Za avto se pa res vas smola drži,midva imama zaenkrt mir bomo videli kako dolgo bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Čeprav je moj včeraj v sosedovo škarpo z ogledalom malo potegnal zunanji del-je poknala plastikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ne vem kaj je delal!!!Se da zlepiti plastika ,tak da se ne bo videlo!!!Hb!!!
Še nekaj sem pozabila povedati.Sedaj sem dvakrat Emo dala na wc školjko -in je kakala!!!!!Seveda imam nastavek za školjko!
V petek je že porodniška nakazana,se mi zdi malo hitro!!!Bomo pa prej zaprvljali!!!!!
No sedaj grem mandarine jesti, se mi jih je ful zluštala!
Se še kaj javim!!!Lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
8.12.2010 15:32:52   
nejanejc
ejla... ma danes bi najrajsi kam ušla... resno...

moj je bogi v sluzbi in vidi sam to.... ponoci je nejc spal 4 ure... pol smo meli pa "veselico". skoz jamranje in stokanje. Je revez vrocino dobil... Sej ne ful, ma glih tolko, da ga matra... in pol sem ustajala in ustajala, sme mela pol dost, ga dam k nam v postlo, sam ni blo haska... sm ga pol nazaj cez cas nesla... ma bogi je bil in jst z njim...

in prej tko mim grede zvem, da dobimo obiske... tasca pride slinit nasga mulcka... ma upam, da ne prnesejo kaj, sem obcutljiva za znort... ko bi vsaj mla en pameten razlog...

aprilcica... joj mi je zal za avto... moj pa razpada, no ne dobesedno, sam vse je blo spet neki uniceno in smo meli konkreten remont... drzim pesti, da je konc! pa cestitam za zobke

levinjica...cestitkke za zobke... ste pridni.. res

agha, super za muffine... jst bi tud danes kaj spekla, ce ze pridejo obiski, ma se mi prov ne da... nimam volje

tintin, upam da si mela lep vecer kljub tezvnemu uspavanju dveh malckov

legenda, country in ostale hvala vem za nasvete glede stajce, bomo ostali brez, se mi ne zdi tko nujna kljub vsem argumentom moje mame

upam, da ste boljse vi kot jst

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
8.12.2010 15:43:18   
Anonimen
nejanejc bogi sinek,pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa vidva se mi tudi smilita!A je kaj prehlajen mogoče!Tak težko je z temi našimi sončki ,ko ne znajo povedati kaj jim je!!!!Naj vročina čimprej mine!!!
Jaz bi pa tašči razložla ,kako je, pa  če lahko drugi dan pride!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.12.2010 15:46:52   
Anonimen
levinjica: čestitke za zobek št. 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nejanejc: user posted image user posted image user posted image

Imam nekaj dobrega za vse nas: kako lahko v prihodnosti našim sončkom razložimo sexuser posted image user posted image user posted image user posted image

Končno nekaj
UPORABNEGA za
razlago našim
otrokom!
Za vse tiste,ki niso
razumeli tistega o
rožicah,čebelicah
in štorkljah, je tu
vse lepo razloženo.

ŽENSKO TELO je
kot večdružinska
hiša. Spodaj
stanujejo
LUKNJEVI,ki imajo
dva vhoda,na
sredini so
TREBUŠČKOVI
in zgoraj so
ZIZKOVI.
LUKNJEVI dobijo
večkrat obisk-
včasih pridejo
LULČKOVI in
včasih RDEČKOVI.
Ko so na obisku
RDEČKOVI,takrat
LULČKOVI
večinoma ne
pridejo,ker se med
seboj ne razumejo
najbolje. Ko pa
RDEČKOVI
odidejo,
pridejo LULČKOVI
spet na obisk.
Enkrat so
LULČKOVI ostali
predolgo na obisku
in so zato
RDEČKOVI bili
tako jezni,da niso
hoteli več priti na
obisk.
Kmalu zatem so
TREBUŠČKOVI
zgradili balkon,da
ZIZKOVI niso
mogli več videti dol
k LUKNJEVIM in
so zato
vložili tožbo. Ta je
trajala 9 mesecev
in ZIZKOVI so
dobili tožbo,tako,da
so morali potem
TREBUŠČKOVI
porušiti
svoj balkon. Ko se
je to zgodilo,je bil
spet mir v
hiši,LULČKOVI in
RDEČKOVI so
spet prihajali redno
in izmenično na
obisk. LULČKOVI
so še vedno
prihajali pogosteje
kot RDEČKOVI,ker
so se pri
LUKNJEVIH
odlično
počutili,razen,
če so LUKNJEVI
pozabili prezračiti
in počistiti
stanovanje. Takrat
so LULČKOVI
ostali raje doma.
Se pa je tudi že
zgodilo,da so
LULČKOVI že prišli
do vrat
LUKNJEVIH,a
nikakor niso mogli
vstopiti,ker zvonec
ni delal,kot bi
moral.
Kako je lepa
takšna družinska
hiša,ne?
Obstaja pa tudi 6-
družinska hiša. Tu
obiščejo
LULČKOVI
občasno tudi
RITKOVE pri
zadnjem vhodu in
USTKOVE
na
podstrešju,posebej
takrat,ko so
RDEČKOVI na
obisku pri
LUKNJEVIH. Na
stranskih vhodih
sem pozabil
omeniti
ROKČEVE,ki so
zelo prijazna in
ustvarjalna
družina.
Najbolj je
zanimivo,da to hišo
vedno znova in
znova na svetlo
prepleskajo,poseb
ej pod streho in
balkon pri
ZIZKOVIH,
pri LUKNJEVIH pa
občasno tudi
kosijo. Se pa
včasih tudi
zgodi,da so
LUKNJEVI siti
obiskov in nočejo
odpreti
vrat LULČKOVIM.
Takrat LULČKOVI
ostanejo doma in
jezno pljuvajo po
stanovanju. Je pa
tudi potrebno
omeniti
JAJČKOVE,ki so
LULČKOVI
podnajemniki in so
nerazdružljivi
prijatelji. Za
ROKČEVE iz
stranskega vhoda
pa velja,
da zelo radi
istočasno,ko so na
obisku pri
LUKNJEVIH,gredo
pozdraviti še
ZIZKOVE !

No,zdaj veste!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.12.2010 15:47:14   
nejanejc
levinjica... ja jst bi tko raj vidla, da bi kater drug dan prsla, ne znam povedat... ma moj se je tko zmenu, ah...

hvala za pikapoke, jih posiljam tud vam, da bost emeli eno lepo in mirno noc... da en bo kak zobekk prehitro spet prkazal se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.12.2010 15:49:09   
nejanejc
aprilcica ja hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) sem se nasmejala, ceprav bi najraj skkup zlezla, ma bom zdrazala, sej je sam se par urc do spanja.. nejc pa zdej spi ze celo uro.. malo je prehlajen, ma ni tko hudo... sem kupla drugo fiziolosko in se mi zdi, d aj eboljse, hvala tintin

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.12.2010 15:50:44   
Anonimen
aprilčica  ta verzijo sem pa dlih včeraj brala -je dobro napisano!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.12.2010 17:27:21   
tintin
ooo bogi nejc! pikepoke!!!!! na čimprej mine vročina. Eh, tašče....kot da ne more drugič pridt...

mi smo ok, pestro z dvema mulčkoma...ma preživim nekak...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.12.2010 19:37:30   
Anonimen
nejanejc: upam, da si kaj zalegla popoldne in si kaj odpočila!

tintin: dobra si, jaz komaj furam samo z Benjaminom.

Smo dobili zobka, kar 2user posted image user posted image Zgornjo levo dvojkico in zgornjo levo enkico. In upam, reeees upam in prosim, da se bom danes naspala!!

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.12.2010 20:56:40   
country
levinjica in aprilčica user posted image user posted image  za zobke! Zdaj pa držimo pesti, da je bila sitnoba zaradi tega in je zdaj popokala kufre, vi pa boste sladko spali.

nejanejc, a si sigurna, da ni Nejc tudi zaradi zobkov siten? Sicer pa ti želim en konkreten spanec, pa kar na repeat, da ne bo samo one time performance...

No, jaz se za zdaj od vas poslavljam - jutri baje menjamo net z amisom in ne bom na vezi, tako da se z legendo slišiva za petek. Aja, a je ob 10h?

No, zdaj grem popucat kuhinjo, potem pa v pranje in spat.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.12.2010 21:08:37   
amelie
Hej!

Sem se narežala Lulčkovim & Co. user posted image  user posted image  
Joj, naš mali ima strašno ločitveno tesnobo ... user posted image  Čez dan ne toliko, je lahko sam nekaj časa in se zaigra, ni takšne panike ... Ampak uspavanje, pa če se ponoči kaj zbudi ... Kriza!!! Pa itak niti ne spi dobro, dokler ne pridem spat v spalnico. Včeraj sem šla pod tuš in se je v tem času začel jokat, je šel J po njega, pa je bilo narobe ... sem pohitela iz kopalnice in je kar sapo lovil, kričal in hlipal. Na srečo se je pri meni pomiril, ampak je še v spanju potem hlipal in vsake toliko v paniki odprl oči in preveril, če sem ob njem. user posted image  Pravijo, da je to normalen del odraščanja, ampak meni je kar hudo, da ga je tako strah. Evo, me je že klical. Sem se z notebookom kar v spalnico preselila, spi kot polhek, če sem tu ... Upam, da ga čim prej mine ta faza. Čez dan je pa super razpoložen, samo vriskanje in smeh. Zadnje dni je GH zavračal, pa sem mu danes malo večje razmake med obroki naredila in je jedel kot nor, tako da mu je bilo očitno preveč obrokov prehitro.

Uuu, aprilčica, kar dva zobka naenkrat! Bravo Benjamin in bravo mami, ki je tečnobo prenašala user posted image

nejanejc, vem, kako se počutiš ... Najhuje je, ko je že itak težek dan, da se ti še nekdo na obisk povabi, ko komaj sam sebe držiš pokonci, pa je treba še za njih skrbet ... Upam, da se je tašča lepo obnašala. In da bo jutri lepši dan user posted image  Pa da prehlad mine!

tintin, še malo, pa bo tedna konec, in s tem tudi samohranilstva user posted image  

levinjica, čestitke za 2. zobek user posted image  Jaz sem si tudi mandarine prinesla v spalnico.

country, fajn zrihtajta jutri! user posted image user posted image

legenda, meni si tudi všeč user posted image

Grem še kako nadaljevanko pogledat pa spat ... Nočko!

Ctrl A, Ctrl C ... Potrdi ...
We are sorry ... user posted image  user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.12.2010 22:01:41   
tintin
aprilčica in levinjica super za zobke...

country upam, da se nam pridružiš

amelie - ja, če si kaj brala sem jaz tud mal boga s to "ločitveno tesnobo" oz. sep. anksioznostjo oz. osemmesečno tesnobo. Ja, pri nas je jok in stok tudi čez dan in delam vse z njim v rokah...ne pomaga nič, treba je počakat da mine. Je pa to iz psih. vidika čisto ok stvar, ker je to pač faza, ko otrok razvija svojo navezanost na mamo. Iz simbioze prihaja v navezanost (se pravi razvija svoj prvi ta prav odnos z nekom), treba je le bit ob njem in počakat, da to mine. Zna trajat tud kak mesec, dva, ampak potem bo bolje. Medtem ko Vasja pri meni ni imel take očitne sep. anks. je Vito totalno drugačen...eno samo dretje samo, da naredim korak vstran...bogdnedaj, da ga kdo drug prime v roke.

nejanejc- preživela?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.12.2010 22:24:03   
Anonimen
country: mi smo tudi menjali net in sem super zadovoljna. S siolom sva imela samo sranjeuser posted image Pa naj se ti besede glede spanja pozlatijouser posted image user posted image

amelie: jaz sem se tudi tako smejala tem lulčkovim, prav crknila sem (no, skoraj, sem še tuuser posted image ) , ko sem prebralauser posted image O, hudo s to ločitveno tesnobouser posted image Pri nas tega ni. Sploh ne vem. če bo kdaj, ker je tako navajen vseh drugih ljudi, da sploh nima šanse, da bi imel to. Itak ga pazi "vsak, ki ima 5 minut" pravima midva z možem. Upam, da čimhitreje mine.

tintin: daj mi povej za škorenjčke, mi nisi nič odgovorilauser posted image

kje je pa didi?? Pa babyloverko pogrešam, se nič ne javiuser posted image

Midva kuhava makaronflajš - kar iz ene kile mesa, bova dala lepo v skrinjo, da bo drugič južna takoj gotovauser posted image Jutri grem v Mb na konzultacije, potem bom pa počakala še mojo sošolko, ker gre delat kolokvij iz plavanja, medtem grem pa jaz jest v Žajfo, ker imajo NORO, ampak res noro božansko solato s piščancem in jogurtovim prelivom... Zdajle se mi je kar lužica pod sedežno nardila, tok mi tečejo slineuser posted image Zdaj vas pa zapuščam, ker bi moj rad do računalnika prišel. Mater, mu bom morala enega kupit. Me spodrivauser posted image user posted image

Noč.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
9.12.2010 8:29:34   
tintin
aprilčica - škorenjčki so mehki, niso za hodit. Imajo pa eno verzijo tud za hodit na tej strani. aja, drugač sem tud ene ful fajn tople copatke-čeveljčke, a s fatastično upogljivim podplatom videla v Voegele Shoes, samo so bli 30 evr.

lepi so pa tud teli
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=334&detailID=859&ime=Shoo_Shoos_Smiley_skorenjcki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
9.12.2010 9:30:51   
Anonimen
Jutro!
Kakšno vreme vzunaj,imamo tako temno kod ob 6 zvečer in vetrovno!!!
Noč je bila budna boj ko ne-vzrok 2 nova zgorna zobeka!!!No 4 zobeki 3 dnevi!!Tako ,da napala sem se bolj slabo.Vstala ob 6.30 uri sem morala tavečo hči peljati ,je imela prej pouk!
Ati prišel iz nočne in sedaj z princesko spita,mami se malo šverca z rač.
Smo mislili danes malo ven iti ,pa nič ne bo,popoldan morim zdravnici po recep za zdravila,drugače bomo pa bolj notri!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 zobeka.Jutri pa uživaj ob dobri hrani!!!
country danes lepo zrihtaj,pa da boš čimprej spet na vezi!!!!!
amelie no prinas je tako ,da je naša princeska kar zelo navezana na mene,jaz dajem spat ,ati ne velja več,pa če kaj joka ,jo samo jaz lahko potolažim-drugi ne velajo!Rada pa gre vsakem ,se ne boji!!!!Saj bo boljše!!!!!
tinti ja ima kar ceno te copatki,so pa res zelo topli!!!!
country ,amelie,aprilčica hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeke!
Danes kuham repo,bodo že nose vihal ,vsak dan ne mora bit meso!!!Emi pa krompir in pražene bučke!!!!
Pa se je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ulilo vzunaj!!!!!
Se še kaj javim!

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
9.12.2010 10:34:29   
nejanejc
hejla...

amelie, tintin... more bit tezko,.. Nejc je sicer na name navezan, sam se navadi prov na vse in se rad pocrklja... in igra... upam, da ju kmalu mine in bosta malo manj obremenjeni. Nas ma skoz rad druzbo in vecino dneva sem to jst... pa tud, ko pride moj domov, se morem prav potrudit, da ga vzame, sej ga ma ful rad in vse, sam on vidi pol se nevem kaj vse za nardit in sem jst spet "na vrsti"..

cuntry... hvala tudi tebi...jst upam, da se jutri vidimo, nejc je boljse... bomo vidli kako bo slo. No, upam, da boste z amisom bolj zadovoljni

aprilcica in levinjica, ma super za zobke! Nas se nobenga novga ni dobil, sicer jih ma ze poln austa, sam je bil pa revcek dva dni, danes malo boljse, sam ni se cisto tapravi, neki ga je se dajalo in mu ni dalo prav spat, je spal malo vec kot 4 ure, na sreco

vceraj smo preziveli obisk, sicer so prsli kot ponavadi malo pozno in nejc se ni zaspal njegovega vecernega spanja... in pol sploh ni spal... je bil neki siten, sam pol je blo neki novga in ni spal. Tud pol, ko sta se tastara malo igrala ze z njim in je ratu bozzcek, sva rekla, da gre malo spat, pa noben ni posebej trznu.... no, tast je reku, da mu bosta verjetno ritem zmesala... tasca ga je pa sam prenasala okol... in ko je mela dost, ker je nas fant tezek ane, je rekla mozu, da naj ga ma malo on... in spet smo rekli, da je zmatran, da more jit spat in spet nic...pol je pa ze zacel jokat in koncno stegnu rokice proti meni in je skapirala... ma sem jst smotana...moja mama pravi, da sem prevec direktna, da morem kaj do 10 prestet... in pol ko sem tiho, spet mi ni prav, ker pol me zre... No, upam, da s ebom navadla kdaj na eno srednjo mero...

aja, moj dragi ni nic omenu, da j ebolan, sploh nista vedla. ju morem opravicit, sem napacno sklepala....

vidim, da mate vse plane kaj kuhat... jst sme pa prov brez idej....

lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
9.12.2010 10:55:12   
nejanejc
se neki, tasca bo babi in se ne bo po imenu naslavljala... posledicno tudi dedi nima kaj mrdat in ne bo ata

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
9.12.2010 11:12:53   
didi5

Aprilčica: tu sem, tu sem :) Lepo da me pogrešaš. Babyloverka je pa bolj aktivna na fb  v skupini mamice iz ptuja. Meni je pa tale forum, čeprav se zdaj bolj poredko javljam fuuuul fajn, ker ste vse (pač po moje) precej tolerantne, nežaljive pa še otroci so približno isto stari in se najlažje izkušnje izmenjavajo. Sicer pa vidim, da si ti zdaj pogosto v Mb. Kaj pa če bi ti kaj sporočila kdaj imaš kaj lufta pa se midve z mojo princesko pripeljeva v Mb iz Ptuja (jaz sem itak pogosto v Mb, ker tam delam, imam skor vse prijatelje in starše )?

zobki: vsi ki ste v fazi pridobivanja , tisti ki ste jih pa dočakali . Mi smo še kr na 2-eh :) Samo čakam kdaj bo tega blaženega stanja mimo.

nejanejc: upam da se revček čim prej pozdravi, pa da bo sitnobica šla pa pa

levinjica: pri vas upam da se naspite, ampak po novem pri nas tudi ni kaj  veliko bolje

internet: midva bova tudi iz siola šla po novem letu dol. TV sploh med vikendom sploh ne morš gledat, bova šla na Telemach kabelsko trio paket + da bova za isti denar imela 6x hitrejsši prenos interneta, in po besedah sosedov brez motenj slike TV. Meni tud grejo na živce pol pa vsakič ko kličem mi isto govori, bi lahko že jaz tam delala, pa itak vse to že prej naredim.

amelie: pri nas se tale navezanost pojavlja na on-off. Ji je tudi ati kr fajn hb. Gre k vsakemu, sploh k dediju v spodnjem štuku - je že zdaj njegova cartika ampak moram rečt, da naju v večini posluša kaj dovoliva in kaj ne - ampak mu je treba lepo povedat. Itak se v naši bajti redkokdaj krega, se vsedemo in zmenimo pa je pol ok. Vsak malo popusti in je življenje veliko bolj prijetno :)

Lulčkovi: so zakon, ampak jaz bom ji kar direkt povedala kako in kaj :):) V to sem ziher ker to sem pač jaz ):)

Mi imamo zdaj par dni takooooo lepe dneve, Lara je taki sonček (razen zadnjo uro pred spanjem, ampak ne morem je dat že ob 17.00 al 17.30 spat ker ob 4.00 se pa jaz ne mislim vstat in igrat). Edino kaj je, da se po novem (od kar spet normalno je, pa ne samo normalno - še večje nevidžene količine pri njej) zbuja med 3.00 in 4.00 in se nikakor ne uspava dokler ji ne dam AM za pit (v šusu 180ml) in zaspi naprej do kakih 7.00. Imate kakšne predloge? Jaz študiram, da ji bom očitno namesto AM zvečer mogla dajat neko kašico, da bo bolj nasitno. A ima katera izkušnje da se da v flaško (Tommy Tippe) kašica - kako jo ve naredite če hrani katera tole po flaški. Ko sem ji na začetku hotla dat kašiso zvečer po steklenički jo je kr zalilo, ni vedela kaj bi počela . Imajo pa te steklenčke res gromozansko luknjo. Jaz bi ji sicer najraje dajala po žlički, ampak ko je že zvečer tako utrujena in zaspana jo je težko hranit.

Pri meni že tretji teden - znorela bom pri tej Mireni - moj še pa bolj :(:( Sva hotela it čez vikend na sejem v Ce, pa je rekel da nima smisla, ker si pol doma nima kaj z mano začet Ma kot da bi šla samo zaradi tega

No to je to, grem eno kofe še spit, končno nekaj pojest, pol se bo malecka zbudila in če bo dobre  volje še malo polikama :):) Jutri pa na služben zaključek - komaj čakam.

Pridne bodite

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
9.12.2010 12:34:36   
legenda_m
čau!

se pridružujem klubu neprespanih mamic. pr ma ful hude smrkle, tko mu jih z veseljem sesam, on ni glih navdušen, pr seb sm žeb 100krat probala kko to zgleda pa sploh ni tko hudo ko zgleda in se sliši. res ne vem zkaj tko tul. ja no spala sem bolj malo, ker se je tamau skoz zbujal, moj je ponoč čez teden itak neuporaben (ga pustim spat ker ma službo, jst vseen mal laži kje zaležem) pa še danes so šli smučat na pohorje, direktor časti. ni bil navdušen. jaka je ful sitn en zob ma že skor čist uzun. se prav bo to že četrti, mogoče še kje kkšn.

aprilčica tole sm jst že brala pa sm še enkrat k je res hudo napisan ane. za avto važn da ste celi, če je avtič stolčen boste mel vsaj novga ;). drugač pa punce amelie pa aprilčica sj sta čist ok sam jst sm drugač usmerjena.user posted image user posted image user posted image . no offense. al kko se že reče. jaaaaaa tud vi2 sta men všečuser posted image . tko pa sm priznala.

nejanejcuser posted image user posted image user posted image . ma jst pol če ne kapirajo jaka kr vzamem.

ločitveni sindrom jaka skoz po men pleza kdr so dugi zravn, če me ni je pa tud ok. se prilagodi.

internet se pr nm mal švercamo

srečanje joj jst jutr ne vem, če pridm glede na frekvenco sesanja (zelo pogosto) bom vidla plus to da hod spat vsake pol ure.... se obvestimo? tintin a lohko še tvojo tel. pls

levinjicA a je ema zdj kj mn sitna?

didi men je tud tle gor fajn.

pišem z eno roko, grem sesat.... čauuuu

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
9.12.2010 12:58:28   
nejanejc
hej, ma dobre ste, meni ste vsec cist vse :) sam je pa res, da mam preference tud jst nekje drugje :)

za jutri jst upam, da bo slo, ce pa ne pa sporocim... legenda, upam, da bomo spali kaj in se vidimo.. cestitke tud teb za zobek

sesalc ja.... uh... nejc se ze fizioloske brani kot hudic kriza...

grem, nejc se prebuja...

papa

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 9.12.2010 13:00:10 >

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
9.12.2010 15:31:30   
Anonimen
Naša princeska danes izredno pridna!Se vidi ,da je ati doma!Sedaj spi že od kosila.Ati je pa šel po meso mojemu stricu,meni se ni lubilo zraven iti,pa še tavečo hči imam nekaj vprašanj pol vprašati,ko jutri pišejo!!!!Pa po recept za zdravila bo tudi kar on šel ,šel ob 18 uri lahko gre!
nejanejc je Nejc kaj boljš kot včeraj,spali ste uredu!!!!Je res če zamudijo pol svojo uro ,da so sitni za spat!!!
didi5 jaz bi raje ,kar po žlički dala to kašico.Probaj malo prej dati preden bo zaspana in utrujena.Po steklenički nisem nikoli probala dati!Ritem spanja se bo poštimal!!!Pa uživaj na zaključku!!!!!
legenda-m danes je izredno pridna ,bomo videli kakšna bo noč!Noseka pa čimprej sčistite ,da bo spet sinek priden!!!Pa te sesalci..jaz še na sebi nisem probala ,je pa moj ,pa ni nič kaj posebnega .Za otroke je že ,da jim ne odgovarja!
Grem malo počivati,pa dva pralnistroja oblačil obeseti toliko se je spet nabralao!!
Lp.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
9.12.2010 15:34:19   
Anonimen
Hehhehe, ste me nasmejaleuser posted image user posted image Men ste vse všečuser posted image , sam jst mam najraj mojga "lulčkota"user posted image

didi: jutri me pa ni v Mbuser posted image Sem res ful vesela, da sem lahko doma, bi te pa rada spoznala, v bistvu smo se že nevemkolikokrat menile za kavo v Mb tudi z ostalimi puncami, pa nam še ni ratalo. Mislim... njim je, meni pa neuser posted image Sem pa zdaj na faxu le še pon in tor, in imam ful natrpano, ker imam vaje na kupu, da lahko vse stlačim na 2 dni. Če se pa odločite za kakšno srečanje, pa bi rada prišla. Bo pa moj možek tudi zraven, če lahkouser posted image Bi organizirale nekaj? Dajmo punce, no! Jaz bi vas res rada spoznalauser posted image Ja, telemach je zakon, ga imajo moji starši, midva sva šla pa tudi zdaj na kabelsko, ker to je bil pa višek... Podražili so, pa skos je neki crkvaluser posted image

nejanejc: jaz na tvojem mestu ne bi mogla bit tiho... Ne se pustit. pač rečeš, da je zdaj čas za spanje in ga lepo odneseš.

levinjica: super za zobke, zdaj jih pa Ema "kar strela" venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin: ooo, hvala za povezavouser posted image Ti so mi še bolj všeč, ful so lušniuser posted image

legenda: ja pa iiiiiuser posted image user posted image Objemček nazajuser posted image Upam, da je zobek že zuni, pa da se J hitro pozdravi in mami naspi!

Aja, danes sem kar kmalu doma, na konzultacijah je bilo ok, solata je bila NJAMSI, tamecen pa spi, tako, da ga nisem še nič premučkalauser posted image

Pridne bodite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
9.12.2010 20:04:06   
tintin
jutri kava ja al ne? lahko tud kej pozneje če vam je ob 10h prezgodaj....(mislim zarad mraza)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
9.12.2010 20:07:25   
nejanejc
ojla, jst upam, da bo ok in se vidimo jutri.. javim, ce ne bom mogla

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
9.12.2010 21:06:05   
agha
Čer!
Mir imam. Mali spi že en lep čas, moj dragi pa gleda košarko. Mi smo pa dobro spali, se nimam kaj pritoževat. Upam samo, da bo tudi danes tako. Je bil pa včeraj cel dan narobe naš fantič in ko sem poskusila ugotoviti zakaj je bilo tako, sem prišla do tega, da je verjetno bila moja krivda. Zbudil se je namreč okoli šestih in jaz sem ga zbudila do konca namesto, da bi mu dala  dodo, kot sem danes naredila, in je dremuckal do pol osmih. Moja napaka verjetno.
Včeraj sem gledala dnevnik  in pravijo, da je izbruhnila epidemija bronhitisa. Pediatrični del infekcijske klinike je pol, pediatrija tudi skoraj. Pravijo, da je ful nevaren za otroke mlajše od enega leta in priporočajo, da v primeru, da imamo doma takega mladička in še enega, ki hodi v vrtec, da tega starejšega začasno vzamemo iz vrtca. Pa seveda odsvetujejo obiske nakupovalnih centrov,...

Aprilčica
- a ni zanimivo, da se nekatere sploh ne poznamo med sabo ampak jaz imam občutek, kot da bi vas vse
poznala. In ja, tudi jaz vas imam vse rada...user posted image in upam, da vas kdaj spoznam. Zgodbica je pa zakon! user posted image

Nejanejc - uf, res si dobra, da si tako tiho. Jaz bi ga zihr popokala in odnesla. To itak vedno naredim in pika, ne glede na to kdo je na obisku.

Levinjica - hodo!!! Štiri zobke naenkrat!!! Kaj takega! Ne morem verjet. V parih dneh je vaša Ema  našišala vse nas!user posted image user posted image Bravo!! user posted image user posted image
Didi - super, da ste tako fajn!!!user posted image user posted image

Amelie
- no, pri nas take navezanosti ni. Se je pa danes zgodilo nekaj super lepega. Ah, spet sem jokala, ker mi je bilo tako lepo.user posted image In sicer je moj dragi prišel domov, mali ga je bil vesel tako kot vsak dan, ko kar vriska in nori, ko pride skozi vrata oz. že ko sliši, da se vrata odlepajo. Ponavadi počaka, da si moj umije roke, potem ga pa vzame in se gre z njim preobleči v sobo. No, danes pa je mali želel k njemu takoj! In ko ga ni več videl, ker je moj šel v koplalnico, je mali planil v jok in to takšen! Hotel je k njemu takoj!!! user posted image user posted image Kakšne roke, pozabi!user posted image Aja, pa še to. Med kopanjem je mali A kihnil in se po tem začel sam sebi na glas režat zaradi tega kihca! Zlati je, res!user posted image

Internet -  mi imamo optiko od T2 in smo super zadovoljni! No comment! Ful se dobro odzivajo in vse nam štima tako kot je treba.

Srečanje - povejte kaj in kako in kdaj, midva načeloma prideva, če boste potrdile...

Kje so pa dacy, cojka, aglaia in ostale punce?!

PAPA user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?