nejanejc
|
hejla... amelie, tintin... more bit tezko,.. Nejc je sicer na name navezan, sam se navadi prov na vse in se rad pocrklja... in igra... upam, da ju kmalu mine in bosta malo manj obremenjeni. Nas ma skoz rad druzbo in vecino dneva sem to jst... pa tud, ko pride moj domov, se morem prav potrudit, da ga vzame, sej ga ma ful rad in vse, sam on vidi pol se nevem kaj vse za nardit in sem jst spet "na vrsti".. cuntry... hvala tudi tebi...jst upam, da se jutri vidimo, nejc je boljse... bomo vidli kako bo slo. No, upam, da boste z amisom bolj zadovoljni aprilcica in levinjica, ma super za zobke! Nas se nobenga novga ni dobil, sicer jih ma ze poln austa, sam je bil pa revcek dva dni, danes malo boljse, sam ni se cisto tapravi, neki ga je se dajalo in mu ni dalo prav spat, je spal malo vec kot 4 ure, na sreco vceraj smo preziveli obisk, sicer so prsli kot ponavadi malo pozno in nejc se ni zaspal njegovega vecernega spanja... in pol sploh ni spal... je bil neki siten, sam pol je blo neki novga in ni spal. Tud pol, ko sta se tastara malo igrala ze z njim in je ratu bozzcek, sva rekla, da gre malo spat, pa noben ni posebej trznu.... no, tast je reku, da mu bosta verjetno ritem zmesala... tasca ga je pa sam prenasala okol... in ko je mela dost, ker je nas fant tezek ane, je rekla mozu, da naj ga ma malo on... in spet smo rekli, da je zmatran, da more jit spat in spet nic...pol je pa ze zacel jokat in koncno stegnu rokice proti meni in je skapirala... ma sem jst smotana...moja mama pravi, da sem prevec direktna, da morem kaj do 10 prestet... in pol ko sem tiho, spet mi ni prav, ker pol me zre... No, upam, da s ebom navadla kdaj na eno srednjo mero... aja, moj dragi ni nic omenu, da j ebolan, sploh nista vedla. ju morem opravicit, sem napacno sklepala.... vidim, da mate vse plane kaj kuhat... jst sme pa prov brez idej.... lep dan vsem
|