|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
4.12.2010 19:50:48   
didi5
Uf ste bile pridne :)

Hvala vsem za vzpodbudne besede, pa smo le malo bolje

legenda: meni je prijateljica povedala za ta poročila, in sva jo včeraj popoldan peljala k P za vsak slučaj. Sicer je bila po razpoloženju kr ok, noska skor več nima zabitega (ampak tisto malo kar je sluzi, pa teče v grlo in ker se ne izkašlja se sliši kot da hrope). Sva jo pa bolj peljala, ker se že več kot teden dni bojujemo z drisko. Sprva jo je imela samo popoldan 1x zadnja dva dni pa nonstop + da zavrača hrano. No P je poslušala plučka, pregledala uhice in grlo in je vse čisto, glede driske pa jo je verjetno kak virus oplazil. Prehlad po njenem ni vzrok da ne bi jedla, kvečjemu je al povezano z drisko al je pa enostavno vklpla svoje finte Zdaj sicer spraviva na obrok cca 120ml skupaj (ampak pazite to, naš otrok je kot musliman, od začetka je po žlički, pol začne glasno protestirat in ji moram s prstom dajat v usta - na tak način še poje vsaj polovico količine ), s tem pa da se je zdaj dve noči zbudila ob 1.00 ponoči in zmazala 150ml mleka (zvečer pa ga po novem noče spit več kot 50ml, pa tudi če minejo 4 ure od zadnjega obroka). Bomo videli, danes sem jo pitala z korenčkovim sokom (po nasvetu P glede na to da sem komaj spravla borovničev čaj vanju oz. kakršnokoli tekočino) in ga je danes spila 3dcl, jedla je postano jabolko in banano, riž, korenje. Zdaj se mi pa zdi da sem jo čisto zaštopfala, ker še samo prdi (pa popldan je bila zelooooo tečna).

vzgajanje: jaz pa mislim, da naši otroci že zelo dobro razumejo za kaj se gre. Naša recimo ve naslednje: kje v kuhinji je tika-taka in kje je lučka (pogleda točno v tisto smer), kako se lučka prižge in vgasne, kje je pika poka, kako se naredi poč poč (udriha pa kakršnikoli podlagi ko norc, najraje po atijevi glavi ), kako se naredi pa pa (maha z obema rokama). Glede na to da še sploh ne govori ali zloguje je zelo dojemljiva (ampak pa pa ji recimo vztrajno kažemo že 2 meseca, in kot da ni vedela za kaj se gre, pred parimi dnevi je pa kar naenkrat začela mahat, vsakih ko kdo gre iz bajte :))) No naša je zelo okretna tudi v hojici in bi vztrajno odpirala predale in pečico. Vsakič ji ponavljam ne, ne sme in žugam s prstom - me čudno pogleda (češ stara kaj težiš, saj ti bom še jaz kazala prst samo drugega ), še mogoče 1x proba pol pa v jok in odkoraka naprej. Tak da jaz mislim, da počasi kapira kaj ji skušamo dopovedat. Mislim, da če otrok kaže zanimanje za nekaj oz. da se vidi njegova miselna sposobnost že počasi (z vtrajnim ponavljanjem staršev seveda) razume kaj mu je dovoljeno in kaj ne. Vsak pa vzgaja po svoje - se razume.

dacy - hvala za opis, če si prebrala 2 odstavka nazaj vidiš da je HB glede tega ales ok. Upam da se tvoje zdravje uredi.

barby: čestitke zate, kot novopečeno teto

nejanejc: o kakih keksih to punce govorijo, kak jaz ne vem da si nek recept tule pisala??????

amelie: zadnjič ko sem prebrala tvoj post (kao da ima žiga tudi take finte gede hrane) in da naj si za živčke kak sladoled privoščim - je moj dragi zraven bral, se vstal, vzel ključe od avta in se nekam odpeljal (takrat sem si samo mislila, kaj te zdaj je mojemu dedu, pa nič ni rekel kam gre) - pride nazaj in prinese iz bencinske sladoled . Takšne geste so pri mojem šaciju res redke, ampak ko se jih spomni so toliko več vredne. Torej hvala tebi za vzpodbudo

Več se pa ne spomnim

No jaz sem se zaščitila pred drugo nosečnostjo z MIRENO. In zdaj krvavim že 10 dni (no tak rjav izcedek). Me je sicer g. opozoril, da lahko ti izcedki na on-off trajajo od 3 do 6 msecev, pa otekle prsi, akne, apetit, živčnost (jao jao) - in zdaj bom imela spet 1 izgovor, zakaj ne izgubim kg ter zakaj sem tečna . Kasneje bi se pa naj baje stanje umirilo. Sva se pa z dragim pogovarjala (jaz imam namreč prvič v življenju kontracepcijo, ker so mi jih zaradi ginekoloških težav odsvetovali) ker on ni čist ziher da bo tale zaščita učinkovita, da če pri tem 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000001% možnosti zanositve uspeva še enega pamža pridelat - pol nama je pa res usojen

No zdaj grem pa sladoled jest - preventivno, da ne padem v depresijo

Uživajte vikend

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.12.2010 19:51:14   
didi5

Kak se vam sploh da moje poste brat, kak zabluzim user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.12.2010 20:22:15   
Anonimen
No, za mano je ta obupen dan. Grozno, sovražim pogrebe, najslabše pa je videti sorodnike umrle osebe. Ko vidiš tisto bolečino v očeh, to me pa čisto sezujeuser posted image user posted image

Danes zjutraj sem malemu pokazala kako se naredi z rokicami bravo (na to sem res čisto pozabila) in zdaj vsakič, ko rečem bravo ploska ko zmešanuser posted image user posted image Je kot tak tjulenčekuser posted image user posted image Vsaj ena vesela iskrica danes je bila tole.

Jutri smo cel dan v Mariboru. Se gremo v Fontano kopat. Obiskala pa bova kolega z morja, ki imata tudi sinčka rojenega 3.5. in se nismo videli že od avgusta. Pa prvič greva na bazen z malim. Upam, da bo užival.

Nimam več volje pisati. Bodite zdravi, pa si pišemo.

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 4.12.2010 20:32:24 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.12.2010 22:45:21   
nejanejc
oj... sm  doma, nejc bil angelcek na obisku

tintin, super za piskote.

dacy, upam, da je mimo vse slabo

lahko noc

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.12.2010 22:48:15   
nejanejc
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

oj... sm  doma, nejc bil angelcek na obisku

tintin, agha super za piskote.

didi, ti posljem recept

dacy, upam, da je mimo vse slabo

aprilcica, sozalje

lahko noc

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.12.2010 8:00:43   
Anonimen
Dobro jutro!
Kak je danes mrzlo sem že v zunaj bila!No sončeka smo pa le dočakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Včeraj smo bili na miklavžu ,se je fuull vleklo ,pa Ema bila zaspana,je dlih tak čas bil!Je dobil vsak enega parkelca!Za miklavža sem vse nabavila ,  danes bo pa nosil zvečer!
Nina je bila včeraj v kino je gledala gremo na svoje-upam ,da sem prav napisala naslov!
Ponoč smo spali do 3 zutri potem je imela eno uro igranja v kinderpetu in potem nazaj zaspala do zdaj!
tintin in agha super za piškotke!
agha je le prišla menstra..no o zaščiti pa ...
didi5 no ste se le šli pokazati zdravniku,je kar boljše ,ko veš ,da je vse uredu z zdravjem!
aprilčica uživajte prvič na bazenu z Benjaminu!
Sedaj pa morim iti ,Emi zdravila dati..Naddaljujem kasneje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.12.2010 8:24:22   
Anonimen
Evo mene nazaj Ema se z atiju v postelji crklja!
nejanejc
jaz bi tudi prosim imela recept,če se ti ga lubi pisati!
mamika 25,Nataša 35,babyloverka in še ostale ,ki se javljate občasni kje ste ste čisto pozabile na to temo.Je pa res da naši sončki že veliko zahtevajo in ni časa nasplošno!
Ja včeraj sem res bila slabe volje!Je klical od mojega kolega,če pridemo danes na rd.Vse prav sam ,a ne mora povedati kakšen par dni prej.So pa taki da full jamrajo doma pa novi Audi stoji.Nimam nič proti naj ga imajo ,sam zalkaj tako jamrajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Mi nič kaj ni za iti na rd k njim!Moj je pa rekel saj ni treba nič kupiti..hallo a naj grem brez darila..ta moj ded ma včasih take čudne besede!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz pa brez darila ne grem na grem nikamor sem raje doma!
No tako sem napisala kaj me je včeraj v slabo voljo spravilo.
Danes bom kuhala govejo juho,riž. solato ,pečeno papriko.
Danes si pa midva privošima 2urno razvajanje po zelo dolgem času -jacuzzi in savna!!!Komaj čakam!!!Pa Ema bo danes prvič v varstvu zvečer,jo bom itak zvečer dala prej spat.Bomo videli kako bo!
Tole bo pa res za enkrat dosti ,se še zvečer kaj javim ,če ne bom šla kar spat,ko pridema domov!
Lepo nedeljo z veliko sončka vam želim!!!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.12.2010 11:55:05   
legenda_m
hej babnce

jst sm total povožena. kr bi me en zbil pa pol še z valjarjem povozil. ne pomaga ne kava ne miganje nič. jaka je priden.

amelie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . romunija pravš. nožk mam tud enga švicarja. k ga ne bi rada zgubila a sm se narežala....

levinjica jst bi se izgovorila, da mamo že druge plane. in pa hvala za nasvet. sm jst tud ene škornčke naročila. mal že razmišlam o čevljih. samo razmišljam, ker je še veeeeeliiiiik prekmal. sam tko.

nejanejc ane kako so otroci drugje pridni. se je že tud pr nm naredil, da ko sva bla doma je bil siten ko strela, sva šla km je bil pa ko bubica. glede piškotov me pa zanima (za vsako stvar rabm točna navodila :)) a jajca pa sladkor skupi penasto umešam. al ni važn. kko pa pol testo zgleda? a jih ven izrezuješ al z žlico daješ al kko. prosim prosim za podrobnejše info.

agha tud jst tko nardim tuninga sam poper free. welcome to the club (muser posted image ). uf sm zdle dobila idejo za učinkovito zaščito aspirin med noge in skupi tiščat.

aprilčica pogrebi so tud men grozni in ful žalostni. kaj čmo tako je na tem svetu. user posted image

didi seveda preberemo tvoje poste

country dj na zs pošlji telefonsko pa se obveščamo a se dobimo al ne. upam da si vsaj mela nakupovalni izlet  user posted image .

user posted image aha kranjke nejanejc je predlagala jutr? sm nekje zasledila. je to res? no a pol vela? napovedujejo sicer dež ampak vseen jutr bi pa pršla.

to je vse grem se na kavč smilit sama sebi. uf fajn bi blo otroka mal ven pelat. na sonce ane. no bomo najprej to pol pa na kavč

čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.12.2010 20:09:26   
tintin
piškoti: jaz sem zmešala v mojem kuhinjskem robotu:) maslo sobne temp., sladkor in jajca in pecilni, potem sem pa moko dodala in ročno pregnetla. Delal smo jih mi z modelčki.

kava jutr: lahko, povejte še druge.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
6.12.2010 8:13:30   
legenda_m
oj mi smo spet zakuhal user posted image . tokrat sm klicala pa mi ni znala nč pametnega povedat.

v petek napoveduje lepš vreme kranjke mogoče takrat?

lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
6.12.2010 8:13:50   
legenda_m
tintin hvala za izkušnje

Neposredna povezava do sporočila: 3386
6.12.2010 8:40:55   
Anonimen
Dobro jutro!
Končno lepše vreme ,sam ko nebi pihalao..pa nekaj se dežu pripravlja!
Včerejšni dan smo super preživeli .Na rd smo bili samo 1.5 pa pol-ma ni se meni nekaj dopadlo.Moj bi še bil 5 ur-moške debate!
Zvečer sma šla v jacuzzij je bilo super ,še boma ponovila!To je miklavž častil!!!!!!
Emo sem dala ob 19 uri spat ,jo je Nina malo pogledala in je
skozi spala do 1 ure ,nato se je začela kar naenkrat jokati,ne vem kaj jo muči ponoči-si ji mogoče kaj sanja ,res ne vem!!!!user posted image Čez dan je bila pridna včeraj!
Pri nas je tudi miklavž nosil.Smo vsi dobili tople copate ,pa sladkarije!!!Ema igrače pa za oblečt.Nina pa set__ za urejanje nohtov,pa šal in rokavice!Je bil kar priden ta naš miklavž!
Včeraj je rodila moja sošolka 1 teden čez rok ..hčerkico Tjašo!!Same punce se zadnji čas rojevajouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa fantje tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
legenda-m ja za naslednjič bom res tako naredila,da se bom zgovorila,ker ta družba mi ni všeč!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jo bogi Jakec ,kaj ga pa matra ima vročino,je kaj prehlajen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da  bo čimprej boljše!
Sedaj grem pa zajtrkovat,potem me čaka likanje!!!!Ati spet ure nabija v Ljubljani,jutri pa redna služba!
user posted image A je katera kupovala cicibanove zimske čevlje?
Se še kaj javim, lep dan!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 6.12.2010 8:50:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3387
6.12.2010 9:33:15   
agha
Samo na hitro glede srečanja gorenjk. Jaz se strinjam z legendo, da bi bilo boljše v lepem vremenu, torej v petek. Meni je to veliko ljubše.V takšnem vremenu sem vsaj mobilna...

Več pa zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.12.2010 9:41:01   
nejanejc
hej... mi smo dobili od none ene ceveljčke oz. škorenjcke iz Hoferja... sam so taki trdi.. bi pa mela se ene take, kot jih je predlahala legenda... ker hodi itak ne, nas skratek še

legenda, vse zmesas tako kot je ze napisala tintin :) jst sem tko nardila.. nisme nic locevala beljaka, no, verjetno ne škodi, nevem :) upam, da je jaka boljsi

srecanje, ja glede na vreme boljse v petek :) zdej je tle en dez smotan in si ne upam pšredstavljat kaki so plocniki, tl eniso glih spucani.l.. se v centru je kre kriza...

vceraj smo sli na en sprehod do centra, pa kot sem rekla ni blo glih vse lepo... nas ej pa pol na koncu ze malo zeblo, sem komej cakala tortilje :) Sem vceraj eno torto probala, brez jajc nardit... Pa ni nevem kaj, bi bloboljse, da bi muffina nardila... Smo dobili ene obiske, neki sem spacala, kar je blo doma...

evo, pr nas je miklavz sam nejca obdaroval :) Se ni odprl darila, bova pocakala tata, da pride domov...

drug teden gre moj spet na "sluzbeno potovanje" in v torek bom mogla spet šricat sluzbeno vecerjo za novo leto... nimam srece. Dva al pa tri dni bom sama, sem ze razmisljala, da bi sla malo k nasim v gorico pogledat.... sam z mojim cliotom bolj ne, kot ja... mogoce bi sla z vlakom, sam bi mogla gledat, da je tak fajn vlak, da ni un ta star, ko ne morem vozicka s sabo peljat... si ne predstavljam

ja zunej pa ni glih...
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.12.2010 10:29:28   
mamika25
Ojla!

Ste me kaj pogrešale? user posted image
10 dni smo mel računalnik v popravilu, nam ga je pošteno sesulouser posted image . Zdaj je kul.
Levinjica ti si me pogrešala... user posted image , hvala.
Kako ste ostale? Kako vaši malčki/malčice?

Mal sem prebrala za nazaj, vidim da se bojujete s prehladi. Tudi Maj je bil prehlajen, nosek in vročina, kuhal je 2 dni, pa je bilo po 1 tednu bolje. Za zvečer sem mu kar mal operila špricnila v noska, pa je bolje spal. Je pa imel razširjen plenični izpuščaj na ritki, po stegnu, ki se je širil in širil, vse do pol hrbta, pol se je ful praskal in so bile ranice, nobena krema ni nucala, pa naju je poslal na deramtološko, pa se je potem stanje izboljšalo v trenutku. Zdaj je okej. So pa najbrž krive pleničke, tisti čas smo iz pampersk šli na dm-jeve plenice, pa zgleda je to to. Sem se odločla da plenic ne bomo več menjali.

Nina je bolje, hodi v vrtec in je spet živahna punčka kot je nekoč bila, skače in nori, nogice jo čist ubogajo, upam, da tako ostane tudi po prenehanju jamanja tablet.

Jaz se pa borim s krči v želodcu in z zobobolom, sem kar naprej nekaj bolehna in zamorjena. Hodim okol dohatrjev in jim morim.

Maj je še mal v zaostanku kar se tiče razvoja, sedi bolj pijansko, nekaj časa in se prekucne, o plazenju ni ne duha ne sluha, stoji pa lepo na nogicah in s hoduljo se vozi sem in tja. Ima pa tudi že blizu 10kg in bodije mu kupujem 80/86, nekaj pa nosi še 74. Ima 8 zob, ki jih še ne zna uporabljat, so mu bolj v napoto mislim user posted image , ker mu morem hrano še pasirat. Edin mene zna fejst ugriznit.

Toliko. Bom bolj pridna kar se pisanja tiče, lepo da ste pridni, aja Legenda na fb-ju te ne najdem, daj me ti dodaj.

Lepo se mejte! 

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.12.2010 14:45:33   
amelie
Hej!

Sem v soboto komentirala, pa mi ni ratal objavit in se mi pol ni več dalo ... Zdej pa spet ne vem, kaj sem že komentirala in česa ne.
Mi smo super, Žiga je včeraj dobil drugi zobek, ki se je itak napovedoval ves teden s scrkljanostjo. Čez vikend smo se potepali, včeraj smo bili pri tašči in potem še pri tastu, je bilo super. Mali je dobil od dedka pametnega kužka, tako da imamo zdaj tri pse - in samo enega pametnega user posted image  

mamika, sem vesela, da je Nina tako super. In da ste se rešili izpuščaja. Upam, da te nehajo matrat krči in zobobol user posted image

legenda, upam, da ste kul. user posted image

levinjica, lepo, da sta si z dragim privoščila malo romantike.

didi, zlat je ta tvoj dragi. Res lepo od njega! (če hočeš, lahko še kdaj kaj napišem user posted image )

aprilčica, super za kopanje. Sem se narežala, ko si napisala, da je mali kot tjulenjček. Žiga tud ploska, ampak z dlanjo desne roke po hrbtu leve user posted image  In se mu ful fajn zdi, ko se vsi veselimo user posted image

barby, čestitke za nečakinji. Res imata lepi imeni!

Kaj še ... nič se ne spomnim. Lačna ... in samo berem o piškotih od nejanejc, zraven pa ohrovt žvečim user posted image  Drugače pa menstre še nisem dočakala. Je rekel moj, da ne bomo nič testov delali, ampak bomo počakali na menstro ali na trebuh. Jao ... še kakšen dan zdržim, več ne.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.12.2010 15:17:06   
nejanejc
ejla... se jt mal na hitro..

mamika... lepo, da je nina boljse, prav fajn... zal mi je za tvoje tezave, upam, da jih resis oz. minejo... NAs ma pa sam 7 in pol zobkov, osmi je sama mala pikica, ki je pokukala vn, trojka in ne rase :)

amelie... joj ti ne zavidam, ko si v negotovosti... drzim pesti

legenda, upam da ste ze boljs vsi

greva z nejcem danes na sprehod v klet, po krompir in jabolka ;-) bom probala s sleepy wrapom

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.12.2010 15:55:01   
nejanejc
sva sla kar z vozickom, nej cje uzival hehe.. revcek je mislu, da gre na sprehod

amelie, cestitke za zobek

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.12.2010 17:41:06   
NATAŠA35
helooo vsem skupaj...

sem že parkrat napisala, samo objavit nisem mogla, ker je ven metalo, pisat se mi pa ni dalo vse še1xuser posted image user posted image user posted image

mali simon mi kuha že dva dni, zavrača hrano, je bolj po žličkah...user posted image user posted image ampak vsaj je...

toliko od mene...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.12.2010 19:08:24   
Anonimen
Evo mene na raport pred spanjem!
Ema zaspala ,Nina in moj sta šla po miklavža tašči-babici.Je klicala ,naj prideta!!!!!!
Nič novega od zutraj,malo še sitni spali kar veliko.Likat mi ni uspela ,sem še en obisk dobila ,potem je pa tako kosilo bilo na vrsti ,pa taveča hči iz šole ,pa nalogo malo pomagati itd.
Naša mala princeska danes pudig vaniljiev jedla ,je nisem mogla do hraniti.Njami ,njami,no pa mleko pa kruh ima tudi zelo rada!!!!
nejanejc hvala za recept še enkrat!!!Pa ja bo. ta teden še kaj lepega vremena ,da bost lahko šli kaj ven na sprehod.Se rad vozi v vozičku?Včeraj je pa res kar hladno bilo kljub sončku!Pa ja gresta na mini dopust k tvojim ,če bosta sama doma!
amelie za 2 zobek,pa za pametnega kužeka!
mamika25 no lepo ,da si spet med nami.Tvoje poste rada berem ,tudi od vseh ostalih ,da ne bo pomote!Super ,da je Nina uredu,da rada v vrtec hodi in ,da je zdrava!Pamperske nam tudi najbolj odgovarjajo!!!!!Za Maja se pa ne sekiraj ,saj bo vse nadoknadil.Pravi mladenič je!!!Mamice smo pač take ,da se za vse sekiramo!!!.Ti se pa čimprej znebi zdravstvenih težav!!!
nataša35 lepo ,da si se tudi ti javila. za Simona ,da bo vse uredu z njim!So res mogoče zobeki na pohodu!
Rr res šteka zadnje čase,probaj stsniti Ctrl c preden pošiljaš,da ti kopira,če ti ne objavi ,pa nazaj kopiri Ctrl v!!!
No takole ,to bo za danes vse!
Vzunaj tako piha,da bo ja vse odpihnalo!
Sedaj grem pa res likat!!!!!!!
Lep večer in lepo noč!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.12.2010 19:09:32   
Anonimen
Še sreča ,da sem kopirala,če ne bi še enkrat lahko šla pisati vse!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.12.2010 19:26:55   
tintin
hoj na hitro še od mene,
vsem bolančkom pikapoke!
midva sva bla danes celo zunaj, sav šla v dežju na sprehod, čeprav je bilo zoprno čoftasto + neščiščeni pločniki. No, vsaj zrak je bil.

Danes smo kupil airex blazino (tako, ki jo dobiš zastonj v razvojni amb), smo rabli nekaj za na tla. Res je draga, samo je super.

Miklavž je nosil malenkosti, no pri mojih je Vito dobil dojenčka, ki hodi, kobaca in se smeje. IN mu je FUL všeč!
Vasja je dobil računalnik Bimbo (ala Mali vedi), res fajn. No, doma pa samo par malenkosti...

Vito spi, grem k Vasji. Eh, jaz bom tud ta tedn bolj ko ne samohranilka, moj ma skoz neki...ni kaj, mame smo mame.

Cav cav

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.12.2010 19:51:37   
agha
Ojla!

Pri nas je pa  Miklavž nosil že včeraj zjutraj, ko smo bili vsi doma. Bistvo je bilo to, da je moj dragi lahko videl kako je mali trgal, grizel, lizal, jedel,... papir z darila.

nejanejc - moram ti napisat, da sva do včeraj popoldne pojedla vse piškote (delala sem jih iz polovične mase) in potem sem včeraj zvečer naredila še eno rundo ampak tokrat kar iz kg moke, da bo za nekaj časa.user posted image V bistvu sem jih bolj zase naredila, ker je meni najljubši zajtrk ena res velika kava z mlekom in nekaj piškotov...njami!user posted image Aja, pa recept sem že predala moji mami. Včeraj smo pa tudi mi bili v centru na sprehodu in to okoli enih in nas je zeblo ko pse. No, sineka ne, ker je bil v svoji vreči. S to zadevo sem pa res ful, ful, ful zadovoljna, ker se ga da tako lepo zadekat v nulo. Pa kremo za obraz sem mu nabavila, ker je imel v petek bogo kožo na obrazu zvečer. Včeraj je bilo pa OK.

Legenda  - maso narediš tako, da vse skupaj zgneteš. Pomembno je, da se ti maslo pod rokami stopi in da je masa gladka. Potem jo pa razvaljaš in z modelčki izrežeš piškotke in pečeš na 180 stopinj cca 7-8 minut, toliko, da so robovi rjavi in to je to. Aja, hvala za dobrodošlico v klub vražjih babnic!user posted image user posted image In super nasvet za kontracepcijo!user posted image user posted image
Upam, da se Jaka pozdravi!!!user posted image user posted image prav čudno, da ne vedo nič pametnega povedat.
Didi - meni so pa všeč taki dolgi posti, super!user posted image Sem se nasmejala tvojemu lepemu opisu kazanja prstauser posted image user posted image user posted image . Se pa popolnoma strinjam, da naši malčki že dobro vedo kaj hočejo, kako do tega priti in kaj lahko in kaj ne. Midva sva se v soboto tako narežala, ker je moj dragi pripravil malemu lutkovno igrico (uporabil je za lutke igrače, ki jih ima -ropotulja je bila vesoljska ladja, nastopil je še krokodil in banana pa kaj vem kaj še inje bila huda akcija) in malemu nataknil na glavo žabice, da je bil zajček in se je mali res zabaval. Moj dragi mu je razlagal in govoril vse živo, mali pa je odgovarjal glih tako zgovorno po svoje, v svojem jeziku. Potem pa ga moj med drugim vpraša: "pa kaj si ti, zajček ali človek?" In malemu uspe (se posreči ali kar koli že), da čisto jasno reče: "Zajček". Midva sva se samo spogledala in se začela režat. Če kdo ne verjame imam posneto! user posted image user posted image user posted image
Mamika - super, da si se nam spet malo oglasila! In krasno, da je Nina boljše, res!!!user posted image user posted image user posted image

levinjica - takšni obiski so pa meni tudi blajk! user posted image Sploh ne moreš biti to kar v resnici si.

Aprilčica - pogrebi...oh, res jih ne maram..sama žalost...

Ajde, imejte se lepo!!!!
čau!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.12.2010 19:53:29   
legenda_m
evo še jst

no đejki je nehal kuhat. zaenkrat. upam, da bo tko ostal. prej je izbruhal good night kašico ampak čez popil 200 mleka tko da recmo da bo, danes je bolj na mleku. no vsaj to. uan kueščn user posted image  temperatura ki jo merimo v ritki je pol stopinje višja od one pod pazduho ane. in če ma otrok vročino se bolj upošteva una v ritki ane. jst sm jo merla pod pazduho. in namerla 37,5. se prav da je mel pol v bistvu 38? a mam prav? al ne.

pr nam se obdarujemo samo za miklavža. tko da je to v velikem slogu. seveda otroci dobijo veliko, odrasli smo zadovoljni s čokolado mandarino... ane. men je tako fajn k pride tamala pa polna miza. ful me spominja na otroštvo in na piškote od stare mame k jih je spekla v krušni peči in so bli najbolši kar sm jih kdaj jedla. jaka je dobu tud enga psa od naših dveh (fred od tajni lov- da me ne bo kdo obtožu da delam reklamo) skratka ta pes lazi naokoli če se ga dotakneš in laja hov hov. jaka se ga je najprej mal bal prejle je pa veselo tolkel z njim ob tla. pa še ptič ga je nazjal. psa mislm. upam da se bo privadil. pes mislm. je pa hecno to s pametnim psom. enkrat sm šla po temi zapret okn v dnevni in se zaletim v psa in reče noga. zaprem, hočm it in potem naenkrat ku ku vidim te. skor sm se pokakala. tko sm se ustrašla. no ta novi pes fred je pa tud neki tazga kr naenkrat zalaja. in pa naslednje leto lahko miklavž kupuje pri jaku.

od četrtka do nedelje se vpisujem v klub samohranilk user posted image user posted image user posted image

tko....
mamika in nataša35 se dostkrat spomnim na vaju. pr nm so pa dm plenice ok. res je tko da enmu otroku ustreza neki, drugmu pa neki druzga, upam da zobobol premine...

amelie. pametni pes je zakon. naredi test naskrivaj.

levinjica si mi naredila lušte za puding.

tintin tnx za pike poke

nejanejc si ga vrgla na finto no vidš je pa delovalo. važn da se nekam gre... ane. a avto se ti dost kvar al kko, če se ne bi se jst vseen peljala v gorico. dostkrat se spomnm da smo šli s fičkotam marsikam tud po makadam (vau prešeren bi bil ponosn name). tko da kr pogumno.

ooooooooo, moj mi je prinesel tortico, čokoladno kako bo pa tole zdle pasal....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.12.2010 20:11:53   
agha
enkrat sm šla po temi zapret okn v dnevni in se zaletim v psa in reče noga. zaprem, hočm it in potem naenkrat ku ku vidim te. skor sm se pokakala. tko sm se ustrašla.

Legenda - na tole sva se pa z mojim zdajle nasmejala do solz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?