nejanejc
|
ojla... legenda, jst ce bo nejc ok in jst mela avto, se pravi, da ne bo moj na terenu sem tud za 23.... Med vikendi smo pa vec al manj zasedeni... no, ta vikend nevem ce bomo kam sli, bomo skenslali verjetno... Upam, da si kokr tolk, da te jakain ptic kaj nasmejeta... Morem nejcu kako sliko pticka pokazat, mogoce bo bol :) smo meli grozno noc... sej sem sama kriva, ob polnoci sem opazla, da se je obrnu in sem ga hotla lepo popravt.. tamali pa se je zacel zbujat... je spal prblizno eno uro... pol smo bli pa dve uri in pol pokonci... spali dve uri in pol spet eno uro pokonci, nisem mogla ga vec obvladat... smo spali do 8:30, ko sem mogla lulat... nejc se je pol tud neki premikal, ma je zaspal se malo z dudo... sam je se utrujen, se mu pozna... ja skoz hoce bit v narocju... vrocine na sreco nima, ma mal izpuscajev po glavi, trebuscku in hrbtu... aja, pa pozabla povedat, se en zobek je zdej dobil... mogoce bo kaj boljse spal, kdo ve.. vsak zob, ki ga dobi je hujse... no, upam,da ste ostale boljse,, jst ponoci nisem mogla vec, najprej sm ga v posteljici mirila, pol se je zacel dvigovat, sem ga mal popestvala, pela, pol vrtiljak uklopla nazaj... se jedla sva, kar ne delamo vec,ma kekr j emalo jedu zvecer sem rekla, da probamo, sam ni blo glih...uh ja... tako je, bo boljse nekoc papa pa lep soncek, ce greste vn, mi verjetno zal ne
|