|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
9.12.2010 21:09:39   
legenda_m
jst sm tud bolj tako... a prestavimo?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
9.12.2010 21:19:48   
Anonimen
agha: kako lepo je prebrat da je mali tako navezan na atija/očija (ne vem kako ga kličete)user posted image Moj na žalost ni, ampak tudi name ni ne vem kako veliko. Imam velikokrat slabo vest, ker naju ni domauser posted image Upam, da tudi tebe spoznam v živouser posted image user posted image Res bi se morale zmenituser posted image user posted image Ker brez nič ni nič

Punce, ki se (če se) jutri dobite na kavi - uživajte!user posted image

Želim vam mirno in prespano noč.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
9.12.2010 21:21:49   
Anonimen
A jeb... ful mi gre "na spolni moški ud" zadnje čase tale RR - da napišeš tako kratek post, pa ti ga noče objavituser posted image Prokleti "spolni moški udi"!!!!!!!! Ziher zaradi teh pof... reklam, ki krasijo cel forumuser posted image

Zdaj pa res grem. Noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
9.12.2010 21:43:51   
legenda_m
aja agha evo sm šele zdle prebrala tvoj post. ma če ste vse za pol zarad mene ni treba prestavljat, sam jst pa mogoče res nebi šla, zdj sm pa še tale bronhitis prebrala sm se pa čist ustrašla, ajde no usrala. smrkle smo pa mal iztrebl, jih je še ostal sam se mi zdi da jih je manj. spi pa skoz se neki zbuja, tko da skoz laufam kaj je, pridem not pa dete sladko spi.

agha ja res luštno je da ni skoz po teb. pr nm je tko da ati pride se mu nasmeje gre mal k njemu pol pa hitr nazaj k men.

aprilčica in ostale (za foro al pa zares) ljubljana city park 21.12. ob 11ih. tko. zdj pa kokr se vzame.

jutr pol zmente se.... edin fajn bi blo da se še country obvesti. danes kampira na pediatrični ane. da ne bo tko ko zanč. si kr predstavlam ja. že tko ma 2 za napokat pol pa od ns nobene tm...

rr gre tud men na reproduktivne organe... mislm to k kr neki šteka, če ne bo hujšega... jst bi zdj eno rolado... na pa še jaka se je zbudu. adijo rolada...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
9.12.2010 21:46:42   
Anonimen
Evo mene še pred spenjem!
Ja tale rr res zadnje čase full šteka -pa kaj je sploh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narobe!
Naša princeska je danes zaspala komaj ob 21uri .Bi se kar igrala in igrala ,je bila zelo pridna danes!!!Sem malo zraven bb gledala in naša Ema se je skozi zraven smejala ,je malo tv gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
agha ja bronhitis je spet na pohuduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lepo ,da je vaš sonček priden in da komaj čaka da ati pride in ga vzame na roke!Pri nas je malo drugače!!Ko pride ati domov in odpre vrate ,je zelo vesela in se na glas smeji,ko jo vzame na roke ,pa ji ni najbolj všeč,je bolj na mamico in sestrco navajena!!!!Ja naša princeska je bila kar sitna  za toliko zobekov!!!!
internet  mi imamo kar preko mobitela,sma zadovoljna!!!!
srečanje ja lepo se imejte,pa spite še kavico za mene!!!V katerem koncu slovenije pa imate to srečanje!Res bi lahko tiste mamice ,ko smo tudi gor bolj spoznale v živo!!!!
Jutri grema z Emo v Celje na obisk eni sodelavki,drugače delama skupi..je popoldan v službi..Tak da bomo same babe in se malo na čvekale!!!
Lepo mirno noč in lepe sanje!!!
Lahko noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
9.12.2010 21:48:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

aprilčica in ostale (za foro al pa zares) ljubljana city park 21.12. ob 11ih. tko. zdj pa kokr se vzame.

Ne moreeemuser posted image user posted image Jaz sem do 22.12. na faxu (21. je ravno ponedeljekuser posted image ), potem sem pa frej do 3.1. Usmilte se meuser posted image

Rolado si pa le privoščiuser posted image

Zdaj pa res grem. Kako te zasvoji tale forum. Ne vem kaj bi delala, če vas ne bi imelauser posted image

Noč

Neposredna povezava do sporočila: 3456
9.12.2010 21:51:33   
Anonimen
legenda-m kaj si mi zdajle lušte nardila z rulado!!!
aprilčica res je tale rr te kar zasvoji,pa še kaj pametnega zveš..Pa aprilčice so vse super!!!
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
9.12.2010 21:58:28   
amelie
Ne da se mi kej preveč pisat, nimam razloga, razen tega, da sem lena user posted image  

Kaj pa city park to soboto? Sem glih tam, ker sem zmenjena z dvema kolegicama, pa lahko pridem prej ... A? A? Da vidim, če ste tud v živo take face user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
9.12.2010 22:44:45   
nejanejc
no, spet jst... nas nejc je bolj tezko zaspal... v bistvu se se zdej uspava.... ma moj danes to cez... jedu je bolj malo, skorej nic zdej pred spanjem.... niv njemu podobno

spal je dvakrat po uro pa se malo, kar veliko zanj cez dan.. vrocien pa nima toktok

agha, iiiiiiiiiiii si predtavljam to vriskanje :) nejc je isti, ko pride njegov tata..... kr rine in rine in vriska :) sej lepo da ga tako pogresa .)

aglaia, cojka, dacy res vas ni nic... tud jst pogresam, ponavljam za agho

nic, upam da se jutri vidimo babe

lahko noc

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
9.12.2010 22:49:00   
nejanejc
no, vmes sem opazla, da cele strani nisem prebrala...

jst pridem 21, ce bom mela avto :) in ce bo nejc zdrav...

lahko noc

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
10.12.2010 9:48:30   
legenda_m
no mi2 sva tako tako. jaka se je zbujal zarad smrklja, sm ga šla pol sesat pol pa spet spat, pol se je še pokakal... samo sr...

amelie v živo nismo take face, verjetn nas v soboto ne bo user posted image

drugač pa lahko kerkol datum, lahko tud druga lokacija, recmo ne vem 23.12. ob 12 na trojanskih krofih... da smo nek na sred. jst sm kr tko ven butnla. brainstorming, neki podobnga. predlagajte...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
10.12.2010 12:13:30   
nejanejc
ojla... legenda, jst ce bo nejc ok in jst mela avto, se pravi, da ne bo moj na terenu sem tud za 23.... Med vikendi smo pa vec al manj zasedeni... no, ta vikend nevem ce bomo kam sli, bomo skenslali verjetno... Upam, da si kokr tolk, da te jakain ptic kaj nasmejeta... Morem nejcu kako sliko pticka pokazat, mogoce bo bol :)

smo meli grozno noc... sej sem sama kriva, ob polnoci sem opazla, da se je obrnu in sem ga hotla lepo popravt.. tamali pa se je zacel zbujat... je spal prblizno eno uro... pol smo bli pa dve uri in pol pokonci... spali dve uri in pol spet eno uro pokonci, nisem mogla ga vec obvladat... smo spali do 8:30, ko sem mogla lulat... nejc se je pol tud neki premikal, ma je zaspal se malo z dudo... sam je se utrujen, se mu pozna...

ja skoz hoce bit v narocju... vrocine na sreco nima, ma mal izpuscajev po glavi, trebuscku in hrbtu...

aja, pa pozabla povedat, se en zobek je zdej dobil... mogoce bo kaj boljse spal, kdo ve.. vsak zob, ki ga dobi je hujse...

no, upam,da ste ostale boljse,, jst ponoci nisem mogla vec, najprej sm ga v posteljici mirila, pol se je zacel dvigovat, sem ga mal popestvala, pela, pol vrtiljak uklopla nazaj... se jedla sva, kar ne delamo vec,ma kekr j emalo jedu zvecer sem rekla, da probamo, sam ni blo glih...uh ja... tako je, bo boljse nekoc

papa pa lep soncek, ce greste vn, mi verjetno zal ne

Neposredna povezava do sporočila: 3462
10.12.2010 14:37:41   
Anonimen
Vetrovni pozdrav!
Kako ste kaj!
Mi smo tak tak za silo ati v Lj do polnoči,juti pa cel dan redna služba!!!Pa saj ga ni nič več doma !Ja saj vem ,da si boste mislile ,da kar jamrav...sem že nehala!!!
Spali smo od 21-5 ure.Se prebudila eno uro igranja in nazaj zaspala do 8 ure.Smo se najedle in smo šle na obisk sodelavki v Celje.
No mi je povedala ,da nekatere tiste visoke imajo pripombe zakaj jaz nič ne dajem za profil na fb slike od taveče hči Nine,samo od Eme !!No ne vem kaj jih tako moti ,ko pa v ostalih slikah pa imam kar veliko obe!!!!Me je kar malo užalilo...Verjetno bi vas tudi!!!A mene pa nobena sodelavka ne vpraša zakaj ??Drugi je najraje tožarit..No ta sodelabka jim je nazaj rekla ,da naj mene vprašajo..saj je prav povedala.Žalostno ,naj se za svoje profile in slike brigajo¨!!!!!!!!
No danes naša Ema je bolj malo ,sem ji za kosilo naredila kuskus,pa brokol ,ji ni bilo dobro!!!No pač več mleka pije!Je pa res pridna ,se vidi ,da so zobeki mimio .
legenda-m no res niste imeli kaj dobre noči!!!Upamo,da bo današnja boljša!!
nejanejc a ni nič boljše z Nejcu?Izpuščaji so od zdaj ali jih je že prej imel? za zobeka!!!Ta teden je res teden zobekov!!!!!!.Drugače se mi pa res smiliš in ostale mamaice tudi ,ko ponoči bedite in skušate uspavati nazaj svoje sončke.Ni fajn to in nobeni ne privošim.Naša te dni ponoči vedno na trebuhu pristane zutraj ,ko se zbudi,včasij jo hočem popravit in kaj naredim-prebujanje in jokanje!!!Boljše kar tako pustiti,ji že paše tako spati!!!
srečanje no jaz bi se vam tudi predružila,če se lahko.A se že vse, ko se dobivate med sabo poznate!!!Trojane ni slaba ideja pa city park tudi ne!!!!Res bi vas rada spoznala!!!
No tako ,sedaj grem jest.
Ob 17 uri pa gremo na božička v planet Tuš!!!
Lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
10.12.2010 14:48:41   
Anonimen
Samo javim, da sem ZA 23.12. na Trojanah, ampak popoldne. saj vem, da imam kar ene gliste, ampak dopoldne ima moj zobarja in sem brez prevozauser posted image Amelie, jutri žal ne bo šlo, nas niuser posted image

Noč je bila - obupnauser posted image Rine ven desna enkica, pa ga očitno tako boli. Kupila sem Calpol, ker ne vem, če bom še zdržala, ker nič ne spim, moj pa itak smrči zraven, pa sploh pojma nima kaj se dogajauser posted image Upam, da mi ga ne bo treba uporabit, ker nisem za take stvari.

Lep dan, sončeeek jeuser posted image Midva sva bila zjutraj na sprehodu in kavi 3h, sva sprobala novo vrečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
10.12.2010 16:33:31   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Samo javim, da sem ZA 23.12. na Trojanah, ampak popoldne. saj vem, da imam kar ene gliste, ampak dopoldne ima moj zobarja in sem brez prevozauser posted image Amelie, jutri žal ne bo šlo, nas niuser posted image

Noč je bila - obupnauser posted image Rine ven desna enkica, pa ga očitno tako boli. Kupila sem Calpol, ker ne vem, če bom še zdržala, ker nič ne spim, moj pa itak smrči zraven, pa sploh pojma nima kaj se dogajauser posted image Upam, da mi ga ne bo treba uporabit, ker nisem za take stvari.

Lep dan, sončeeek jeuser posted image Midva sva bila zjutraj na sprehodu in kavi 3h, sva sprobala novo vrečouser posted image

Ti kar daj pol žličke Calpola pred spanjem. Jaz tudi nisem za zdravila, ampak nam je kr omililo zadevo ko so bili prvi zobki na sporedu. Zakaj bi mučila tamalega in sebe user posted image Fajn porihtajte in upam, da se čim prej oba naspita :):) No jaz se danes sigurno ne bom, ker grem na zaključek - službeno, moj se bo pa ziher naspal ker ko mene ni mala spi celo noč :)

LP

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
10.12.2010 16:36:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Ti kar daj pol žličke Calpola pred spanjem. Jaz tudi nisem za zdravila, ampak nam je kr omililo zadevo ko so bili prvi zobki na sporedu. Zakaj bi mučila tamalega in sebe user posted image Fajn porihtajte in upam, da se čim prej oba naspita :):) No jaz se danes sigurno ne bom, ker grem na zaključek - službeno, moj se bo pa ziher naspal ker ko mene ni mala spi celo noč :)

LP

Uživaj maximalnouser posted image user posted image

Za spodnje zobke ga pol toliko ni matralo kot za zgornjeuser posted image Če res ne bo šlo, mu bom dala. Hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
10.12.2010 17:57:07   
NATAŠA35
helooo drage moje..

jaz vas težko berem, kaj šele,da pišem, ker sem skoz sama z otroci in komaj čakam, da grem nazaj delat, verjemite mi...vsaj spočila se bom v službi, ker tole je pa neznosno...

simon mi je 2 dni kuhal do 39 stopinj, potem pa je dobil izpuščaje po glavi, trebuščku in hrbtu...siten je za 10, skoz hoče bit v naročju, tako da mi bodo roke odpadle, hrbet me boli...že nekaj dni se borim z hrano, tudi mleko gre bolj malo, ga mečem stranuser posted image user posted image ...da ne govorim o ponoči, ker tako malo spim, se budi tud na 10 minutuser posted image user posted image user posted image ...mali se je navadil name, noče bit pri nobenmu...

čez dan bolj malo spi, tako da komaj skuham kosilo, tako da ko zvečer zaspi, se spravim vse pospravljat, ker pa se nonstop zbuja, grem spat ob 3-4 zjutraj, tako da res bolj malo spim...

evo sem mogla malo pojamrala, mi je takoj lažjeuser posted image user posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
10.12.2010 18:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

helooo drage moje..

jaz vas težko berem, kaj šele,da pišem, ker sem skoz sama z otroci in komaj čakam, da grem nazaj delat, verjemite mi...vsaj spočila se bom v službi, ker tole je pa neznosno...

simon mi je 2 dni kuhal do 39 stopinj, potem pa je dobil izpuščaje po glavi, trebuščku in hrbtu...siten je za 10, skoz hoče bit v naročju, tako da mi bodo roke odpadle, hrbet me boli...že nekaj dni se borim z hrano, tudi mleko gre bolj malo, ga mečem stranuser posted image user posted image ...da ne govorim o ponoči, ker tako malo spim, se budi tud na 10 minutuser posted image user posted image user posted image ...mali se je navadil name, noče bit pri nobenmu...

čez dan bolj malo spi, tako da komaj skuham kosilo, tako da ko zvečer zaspi, se spravim vse pospravljat, ker pa se nonstop zbuja, grem spat ob 3-4 zjutraj, tako da res bolj malo spim...

evo sem mogla malo pojamrala, mi je takoj lažjeuser posted image user posted image ...

O, hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brez zamere, ampak po branju takega posta me mine želja po veliki družiniuser posted image   Želim ti spanje, spanje in še 1x spanjeuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
10.12.2010 19:28:25   
nejanejc
ejla... nas zobek je skor zginu... in smo spet revcki  z izpuscaji in manj jemo (joj bo tasca vesela)

natasa, res mi je hudo... in pol si jst upam jamrat... res ni upraviceno, ce tebe pogledam

lep vikend vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
10.12.2010 19:40:35   
tintin
o bogi simon in bogi nejc...Simon ima verjetno 6.bolezen (glede na potek: visoka vročina in pol pikce), za Nejca pa nimam pojma, najbrž kaj druzga...get well soon!

naš vito je tud tečen za 20. Groza, groza, groza. Cmeravzel mali....

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
10.12.2010 20:28:32   
amelie
Hej!

Jaz sem crknjena ... Vse boli, se bojim, da bom zbolela. Mali je samo enkrat spal v celem dnevu, ne morem verjet, naspidiran do konca. Smo bili še pri fizioterapevtki (privat), sem mislila, da bo dretje, ker je bil nenaspan, pa je tako delal celo uro, da smo se mu vsi čudili. Užival, sodeloval, se ji smejčkal. Super, ker nam je pokazala ful vaj. Po njenem mnenju bi Žiga moral imet fizioterapije, ne samo kontrole, še posebej zdaj, ko je pred njim toliko mejnikov. Za razliko od vaših korenjakov pa mu je napovedala, da bo shodil šele čez kakih 10 mesecev. Kar je glede na njegovo ''mehkobo'' itak boljše. Poleg tega malo nepravilno stopalca v gležnjih obrača, tako da moramo to popravit. Drugače pa pravi, da kakih nevroloških izpadov ne vidi in da mali super sodeluje, tako da nas sicer čaka trdo delo, ampak bi naj bilo vse bp, če bomo pridni. Sploh s temi stopalci. In po njenem mnenju je ful prijazen otroček - to diagnozo mu je pa že naša pediatrinja dala user posted image  

No, pa nič, če nočete prit jutri, smotke ... user posted image   Sicer pa mogoče niti jaz ne bom šla glede na trenutno počutje ... Velesrečanje - na katerikoli datum bom poskusla prit, čeprav priznam, da mi dosti bolj odgovarja vikend user posted image  No, povejte datum, lokacijo, jaz pa bom dala vse od sebe, da se vidimo. user posted image  

levinjica, ne morem verjet, v kaj se vse ljudje vtaknejo. user posted image  Ne sekiraj se ...

Vsem, ki imate bolančke/tečnobice, pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Grem pod kovter, gledat film in preganjat bolezen user posted image

< Sporočilo je popravil amelie -- 10.12.2010 20:33:24 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
10.12.2010 21:31:12   
barby88
ojla...
sem preletela na hitro te poste ste kar pridne za pisat:)))
upam da se malčki pozdravijo pa da bojo čimprej prespali malo več da se bote lahko odpočileuser posted image user posted image user posted image

No u sredo smo meli 8mesecev in nam počasi rine še en zobek ven dvojka zgoraj desno:) jupi ta zobek je pa 5user posted image

hvlala bogu ni nč sitna edin v čet. ko je bla burja je bla mal sitna čene pa pridna:)dans mi je za lahko noč spila 340ml čokolešnika.....sem bla kr presenečena:)

agha ja mogoče so res bol blebetave :) ni kaj prava babnca:)hehe
levinjica ja mislm da je blo to ja da je mogla it darila pregledat......
stajica.. mi jo sicer mamo sam je uporabna za igrače pospravt pa kšno Ayljino bundo not vržt ko pridemo iz sprehoda:) hehe
aprilčica10...pr nas je več al manj samo miklavž.....ta je ta glavn tud ko sem bla jz majhna....pol božiček dedek mraz pa niti ni tok popularn...
ja ni poceni sam sem ga dobla za 10euru manj ker so novo trgovino odprli tu pa so meli popuste tko da sem izkoristla:)

ok mislm da sem pokomentirala vse...če sem pa kaj pozabla povejte:))))uživejte zej ko bo lepo vreme.....kar sem gledala italjane je za ajdovščino napovedano do 17.12 lepo vreme pol pa dž sneh burja user posted image
pa še 20.12 mam za it v postojno na odvzem brisa pol če nebo preveč snežilo bomo do lj skočli do lecclerka al kko se že npišeuser posted image malo po trgovinah:)

uživejte in mejte se fajn z sončki:)))))

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
10.12.2010 21:50:06   
agha
Hojla!
Vidim, da smo se končno začele dogovarjati, da se srečamo!user posted image user posted image user posted image Jupi! Jaz sem za, dnevu in uri se prilagodim, če se bom le mogla! Edina stvar, ki me lahko ustavi je sneg, tega res ne maram. Ampak mislim na krepko količino snega. Sicer pa verjamem, da nobena od nas ne bi toliko tvegala, da bi v snežnem metežu rinila z otrokom na pot, če ni nujno potrebno, a ne?!
Joj, vidim, da vsi nekaj zbolevat! Ne, ne, ...držite se!
Evo, vam pošiljam pikepoke, da se čim prej pozdravite!

Nejanejc
-user posted image user posted image user posted image
Nataša - user posted image user posted image user posted image
tintin - proti sitnobiuser posted image user posted image user posted image
legenda -  da čim prej preženete prehlad user posted image user posted image user posted image . A veš, tudi jaz sem se "usrala", ko sem slišala za ta bronhitis. Ja, je pa res fino, da je naš sine rad z atijem, ker tako čez vikende kaj naredim še za mojo dušo in za naše želodčke. user posted image
Amelie - da preženeš bolezenuser posted image user posted image user posted image

Levinjica - ne se sekirat, ljudje so hudobni in res neumni, če se vtikajo v take stvari, kot so slike na fb!? Naj te potolažim, jaz nimam nobene, samo sebe in konec.

Aprilčica
- jaz sem pa prepričana, da se ti posvetiš svojemu sinu največ kar se mu lahko! In veš, tudi, če je z drugimi je za kaj dobro. Bo pa fant, ki bo družaben in hitro samostojen!user posted image

Jaz sem bila danes pri frizrju, tokrat nisem pretiravala s krajšnjem las pa na masaži tudi. Ah, kako je pasalo!!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
10.12.2010 22:01:38   
nejanejc
uh... sem napisala mal vec, pa pozabla copy prtisnt... ajaja

amelie.. super za fizioterapijo

tintin, agha hvala za pikapoke

barby cestitke!

srecanje... jst sem za med tednom, bolj dopoldne... vikendi so bolj zasedeni, pa edini cas ko smo skup kot familija.... no, sej bomo vidli kako bo...

sem kej pozabla, ma ne morem vec gledat monitorja... gremo eno serijo pogledat pol pa se nejcu v mizulah priddruzit (je malo jel danes in zaspal pred 22-mu morem dat dva lupcka vec)

legenda... upam, da je kava kakj pomagala! Se malo pa bo nedelja :)

lep vikend....

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
10.12.2010 22:23:19   
Anonimen
Dober večer!
Se še jaz na hitro javim!!
Bili na božičku ,je bilo super !Samo Emo je bilo malo strah ,ko so eno igrco nastopal,pa je bilo ozvočenje ,kar močni ,je jokati malo začela!Dobili so kar lepa darila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Dane je zaspa že ob19 30 uri ,je zelo zaspana,je bolj malo danes spala ,ko smo se potepale!
POtem sem še meso pospravljala v zmrzovalnik,se mi ni včeraj lubilo .Lenoba me loviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Drugače pa vse postarim!!!
aprilčica meni tudi odgovarjajao  Trojane za srečanje!!!Jaz calpola ne uporabljamza zobeke!!!!Imam kremico za dlesni ,pa itak ne pomaga mogoče malo ,ko zob mora itak ven prebosti!!!Ene manj matra ,ene več!!!Naj bo ta noč bolj naspana za oba.Ja atiji ..user posted image pri nas je tudi tako ,da spi ponoči ,ko top in ne ve kaj se dogaja okoli njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !In kako se obnese zimska vrečka!!!
nataša 35 ja bogi tale vaš Simon ,pa kaj ga tako matrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Po mojem so  zobeki!!!!Naj bodo čimprej prispane noči za tebe in njega ,pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba!!!
tintin pri vas tudi poznate sitnobo ,naj čimprej mine!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

amelie in agha no saj sem se že malo pomirila ,sam me je pa full užalilo in razkurlo.Obstajajo takšni ljudi,kaj češ!!!
amelie za stopalo so komaj zdaj opazili,da ni nekaj uredu oz.kot si opisala.A tak so ti napovedali ,da bo pol pri 18 shodil-ma ta mi je malo lovska ,pa saj oni ne morejo vedeti kdaj bo shodil!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Pa glej ,da res ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tebe!!!
barby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeke...ja vreme je pa res napovedano po 17 zelo slabo.Bom sedaj morale izkoristi lepe sončne dni pa kaj ,ko je vseeno tako mrzlo in piha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
agha super za frizerja ,mene čaka drug teden,sem taka ,da se me je za vstrašit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Takole mamice meni že uči skupi vleče ,grem počasi v meževo deželo!!!!
Se jutri kaj še javim ,sem cel dan sama z mojima princeskama!
Lahko noč in lepe sanje,predvsem prespano noč!

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?