|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
14.12.2010 21:08:01   
tintin
aja še tole, če katera ni zasledila:
http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html?page

no, HB da jih nimamo.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
14.12.2010 21:14:16   
legenda_m
ok kava jutr ob 13 pridemo. se mi zdi

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
14.12.2010 22:00:58   
country
Hojla še mene!

Dan bolj ali manj uspešno zaključen, ampak kar nekajuser posted image
Se čisto zabluzila datume in že skoraj šla s tavečjo k psihologu, ko sem poiskala kartico z vabilom in videla da sem zamenjala dneve. Hitro sem mami dala v varstvo Tinkaro namesto dvojčkov in dvojčka prestavila iz posteljic v lupinice. Ata se je motal pod nogami pa sem ga vprašala če gre z mano. Šel je in izkazalo se je, da je bil zelo potreben za varstvo - Žiga je bil hiper! No, po pregledu je rekla da sta super in ko je gledala Bora kako se igra na njeni mizi je rekla a takole se onigra in premetava?! No, pa sem rekla da se oba in to non stop. Bor je slabokrven, je dobil Legofer, pa do alergologa morava, drugače pa super.
Tinkara bo pa jutri na vrsti.

kava torej ni izvedljiva.

večerja s sodelavci - jaz sem na eni že bila in grem še na drugo. Imam namreč dva paketa sodelavcev... in moram priznat, da kar paše malo pobegnit.

Grem se umit, pa še perilo moram dat pol v sušilca. Jaz pa takoooooooooo zaspana...

Nočko.

tintin suho posteljo!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
14.12.2010 22:07:10   
Anonimen
Dober večer !!
Se res na hitro javim ,ko komaj gledam!!!Smo uredu!!!
Jaz sem zmatrana ,zaspana tak ,da komaj gledam.Sem vas samo pozdravit prišla!!!!
Bom jutri komenterala,danes se mi ne da..ste bile kar pridne in veliko napisale!!!
Ja imam novo frizuro in malo bolj temna sem!!!!Res paše malo spremembe!!!SEm se morala pohvaliti a ne?
Lepo noč in jutri kaj več napišem!!!
Lahko noč!!!

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
15.12.2010 9:29:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Moj dragi je na torbi za na voziček (imam dm-ovo) izgubil enega ježka, ki torbo pritrdi na ročaj vozička. In zdaj torbe ne morem privezat na voziček, za na ramo je pa pretežka. A katera ve kje se da zdaj kaj takega kupit, da bom lahko dala torbo spet gor. Magari na obeh straneh zamenjam. Ne moslim zdaj nove torbe kupovat. Mater sem jeznauser posted image user posted image Najbolj me razkuri, ker se to njemu ne zdi nič takegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
15.12.2010 10:44:23   
tintin
dobi se prav ježek na metre od firme Tesa, pa magari to uporabiš...moj možek vem da je to pred leti kupil v Merkurju, najbrž se dobi tud v kakem intersparu, hipermarket merkatorju. tole:
http://www.tesa-velcro.com/eng/products/bundling

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
15.12.2010 11:02:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

dobi se prav ježek na metre od firme Tesa, pa magari to uporabiš...moj možek vem da je to pred leti kupil v Merkurju, najbrž se dobi tud v kakem intersparu, hipermarket merkatorju. tole:
http://www.tesa-velcro.com/eng/products/bundling

Bom danes mojega poslala po tole v Mercator (železnino), upam, da imajo. Saj bi lahko pripela tudi s kako gumico, pa sem tečna, ker mi je tisto grdo. Na ježka je pa ful simpl za gor in dol dajat torbo, ker jo itak non-stop dajem gor in dol z vozička. Hvala ti!user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
15.12.2010 17:41:24   
nejanejc
ojla...

mi smo meli katastrofalno noc...malo spali in meli cel zur... sem zalimana...

je blo pa fajn jit na kafe res, hvala punce za druzbo

sem hotla potem se kako bundico najdet, pa je bil nejc zaspan, le kako le?! sej je spal 6 ur in se to v dveh kosih... je res bogi, nevem kaj ga je matralo... nisva nic nobga jedla... mogoce sem bla jst podzavestno kaj prevec zivcna nevem... sma en dan prej, ko sva bla tud sama je pa kar vredu spal... kdo bi vedu...

nas pride zvecer domov, bo vriskanja!

aprilcica, upam, da ste nasli te jezke!

levinjica, super za nov look

tintin, hvala za opozorilo

ajde... lep vecer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
15.12.2010 18:00:06   
Anonimen
Ojuser posted image

nejanejc:
upam, da bo danes mirna noč. Ježkov pa nismo našliuser posted image V Mercatorju jih nimajo. Edino, če grem h kaki šivilji vprašat, al kaj. Res me razpizdi tole. Taka blesava stvar, ampak prav živce mi cufa grrruser posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
15.12.2010 20:46:51   
legenda_m
a je pasala kava. in kko dobre pence. in seveda vas je blo fajn vidt ;)

mi2 sva mal zamudila, ker je še spal pol je pa jedu pol je blo pa treba spakirat pol se je itak še pokakal skratka sva pa prišla. to tud šteje. s tem da sm na konc že tko hitela in me je moj vmes klical ko sva bla že v avtu in je vprašal kaj pa kej jaka dela? in sm ful tko sama pr seb razglabala o šit a je jaka sploh v avtu al sm ga pozabla doma? vse to samo zato ker je bla zadi čudna tišina.

nejanejc mam slabo vest za unimi mokasinkami... če boš šla kj v lj poglej še tam tam majo ponavad več. jst sm tud gledala za bundicami ma ni blo nč pametnga, pol sm pa nekak sama pr seb sklenila da bomo pregural s pajacem. sj je čist ok. pač ne bomo kurl v avtu. in bo mami zmrznla, jaka k je zmer dost oblečen pa ne. nejanejc upam da boste dons kj bolš spali...

aprilčica http://www.btc-city.com/trgovina/lj/385/target tukile? al pa v kkšni trgovini k majo šiviljski pribor v vašem koncu. al pa če odmontiraš od kkšnega nahrbtnika al pa tle http://www.deltex.si/new/index.php?cPath=66&osCsid=78007eca72085de12e73ca7aa5218f9c kokr razumem majo prodajo prek neta. če si lahko kj pomagaš

tintin evo puzle umaknjene, itak pa ni dolg gor zdržal...

ej fajn bodte, zadnje dneve mam občutek da bom nekje samo sebe ujela. pa sploh ne delam nč tazga... grozn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
15.12.2010 21:26:56   
agha
Ojla!
Ja, kavica je res pasala pa lepo vas je bilo srečat po dolgem času.
Naš se je pa celo pot domov drl v avtu. Ni mu bilo všeč. Sem se zdaj odločila, da gremo v soboto kupit nov avtosedež, ker je naš otrok prevelik za to lupinco pa tudi kilažo 9 kg je že dosegel po našim domačih tehtanjih in močno upam, da mu bo bolj všeč kot lupinica. Dinarčki bodo spet šli papa! Ah, za varnost našega pikca vse.

Aprilčica - jaz se v takih primerih kar poslužim kakšne šivilje. Če one nimajo, vsaj vedo kje dobit to zadevo. Jaz bi zihr tako naredila.

Puzzle - evo, mi smo pa razmišljali, da bi jih nabavili in jih seveda zdaj ne bomo. Zdaj se pa ogrevam (in mojega tudi poskušam ogret) za blazine, ki mi jih je tintin predlagala iz Vita centra Naklo. Res so fajn, sem si že vse ogledala na netu. Krasne in kvalitetne!

Kaj dosti več pa nimam za dodat. Razen tega, da se mi danes ni nič jedlo in sem jedla samo nekaj piškotov pri zajtrku ob osmih pa kosilo v malih količinah ob petih popoldne, vmes pa nič...pa nekaj me  je bolel trebuh popoldne...ampak ni hudo! Zdaj bom ene kamilce "ruknila" pa bo!

Ajde, lepo se imejte!!!!

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
15.12.2010 22:08:04   
Anonimen
legenda: hvala za linkauser posted image Grem jutri še pogledat, če bom tukaj kaj dobila, da mi ne bo treba prek neta naročat.

agha: ja, saj bom šla kar do šivilje, pomoje najboljše. Aja, Benjamin se je v lupinici drl non-stop!! Groza, kar jokal in jokal in jokal je. Zdaj pa uhuuu, kaj uživa v sedežuuser posted image user posted image Upam in verjamem, da bo vam tudi bolj odgovarjal od lupinice.

Lahko noč

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
15.12.2010 23:07:39   
amelie
Hej!

Bolj na hitro, sem že ful zaspana ... Mali je danes ful dosti spal, ampak to najbrž zato, ker sem šla vsakič z njim ležat. In je kar spal in spal, ko mi je pa bilo dovolj in sem hotla vstat, je pa odprl oči user posted image  

puzzle - beda ... Jaz potihem upam, da bomo dobili tole Airex blazino na fizioterapiji, če ne, jo bomo pač kupili. Nekaj rabimo za vaje delat.

avtosedež - Žiga se že en čas vozi kot predsednik user posted image  Uh, navdušena sem nad našim Axissom, mali pa tudi, ker vedno zaspi v avtu, v lupinici pa ni glih rad spal, je tud raje imel pevske vaje. Pa še v kombinezončku ali bundici ga lahko v sedež dam.

nejanejc, upam, da boste bolje spali. Noč bo v vsakem primeru lepša, ker ne bosta več sama user posted image

Joj, bi še komentirala, pa me res meče že ... Pa vidim, da zamujam z antibiotikom, tako da grem. Lepo noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
15.12.2010 23:27:53   
tintin
ojla punce,
ja kavica danes je pasala, čeprav sva mogla prva it - duty calls - po V1 v vrtec. Sva bla pa že eno uro prej tam, ker sem mogla malo po nakupih...madonca, ta naša otroka skoz nekaj rabita...tokrat V1 nove pižame...pa je šlo spet nekaj evrov papa....

ja tud jaz komi čakam na avtosedež in to bo naslednjič, ko gremo k mojim domov...ker imamo tam spravljenega še od Vasje. V lupini se dere kot zverina...grrr

zdaj grem pa spat. se beremo jutri.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.12.2010 19:38:14   
nejanejc
ojla... dane spa je kar hitro minilo...nas soncek spi... nevem kako dolgo... ze eno uro spi... in moj zraven...

amelie, kdaj pa vam mislijo dat blazino, lumpi... kako pa vaje delat... nam jih ni kaj veliko povedala, sem ze jamrala ane... ma zdej se je zacel sam dvigovat za se usest, je prav priden in sem bla vesela ful...

legenda, pocasi se dlaec pride ane, sam ko pa zalaufa, ti kar lepo laufi :)

agha, upam, da is kakj boljse in te ne kaj matra

tintin, jst sem misnla, da bo sol nejc v nov sedez ze mesec al pa 2 nazaj.... pa je se zdej v lupinci :) sej je do 13kg... ma bomo vidli, se mi zdi, da se kar lepo drzi not kljub vsemu

aprilcica, upam, da is nasla jezke

lep vecer vsem

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.12.2010 20:51:22   
Anonimen
Dober večer!
Evo mene spet se javim po 2 dnevih!!
Končno smo dali zalosten dogodek mimo.Danes sem si komaj malo pospravila stanovanje!Me je vse počakalo ,ni nobeden nič naredil!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Drugače so pa princeske kar uredu,taveča je zelo pridna ,tamala je en mali prehladek staknala ,je kar sitna ,pa 5. zobek  se ji že vidi tak ,da vemo zakaj je tako sitna!!!Atija imamo končno doma do nedelje ,pol pa v službo!
Emi sem novo bundico , čevlje , rokavičke,sebi pa hlače in nov plašček ,pa je že šlo malo eur!!!!Pa taveči hči tudi hlače ,jopico ,tuniko!!!!
aprilčica najboljše kupit kar ježke.V bavhavsu v Mariboru jih imajo sto procentov.Jaz si to kar sama doma naredim,pa nekaj ježkov imam doma v rezervi!!!!Upam ,da jih jutri najdeš!
nejanejc upam ,da bo današnja noč res boljša in da se naspite.A tvoj dragi je pa že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
puzzli mi jih imamo in nisem kaj preveč zadovoljna,res boljše blazina , je res draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
legenda-m no sam ,da sta prišla...Pri nas se to vedno dogaja ,ko se vsedem v avto naša princeska naredi katastrofo v hlačah!!!!
agha pri nas se je tudi kar naprej ta jok pojavljal ,ko je  bila še v jajčki.Ko smo menjali za sedež ,joka ni bilo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sem bila vedno živčna za volanom ,če sem bila sam,pa se mu je jokala v jajčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Kaj pa tebe ,kaj zdravje matra ,a je samo tak dan,da ti ni pasalo jesti!!!
amelie super za spanje..mamica ti se pa le na spančki !Ja otroci imajo raje ,če kdo zraven spi,a se hitro na vadijo!!!!Pri nas  pa sploh noče ,da kdo zraven nje spi in itak noče v naji postelji spat!!!!
tintin ja otroci rastejo in rabijo kar naprej kaj!!!Na žalost je tako!!!!
srečanje mamic ja lepo ,da ste se skupi dobile in kakšno rekle,upam ,da ste uživale!!!
No po tavečem sem vas pokomenterala ,se še jutri kaj javim!!!
Lepo noč in predvsem mirno!!!!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.12.2010 21:41:28   
agha
Dober večer!!!

Uh, spet smo normalno prespali noč, če odštejem tistih 45 minut... In sicer je sine jedel malo pred enajsto uro in potem se on zbudi LAČEN ob dveh. In sem rekla ne, sine to pa ne bo šlo! Na tri ure pa ne boš jedel, to je pa tu mač, tako si jedel kot enomesečni dojenček! In moj dragi se je strinjal...pa sva ga tolažila, se pogovarjala, ga crklala,...vse živo, da bo zaspal. Po 45 minutah sem se pa odločila, da je tega dovolj, da mora biti kakšen lažji način za odvajanje od nočnega hranjanja in sem mu šla naredit flaško, ki jo je v šusu popil. Sicer ni bil zadovoljen, ker je bilo premalo - 220ml ampak je vseeno še parkrat dudo potegnil in zaspal do 8.30. Jaz ne vem kako naj ga odvadim od tega nočnega hranjenja. Nič, bom pustila, da se sam odvadi.

Danes zjutraj sem gledala TV in je bilo govora o spanju otrok pri starših. No, v glavnem je to super stvar in po celem svetu (razen moderne Evrope in S Amerike) otroci spijo s starši in sicer v isti postelji ali pa vsaj v istem prostoru. Pravijo, da je najhujši šok za otroka, če spi v svojem prostoru pred enim letom oz. dokler sam ne pokaže zanimanja za to. So pa seveda ob vsem tem poudarjali, da je pomembno, da so zjutraj spočiti tako starši kot otrok. In sem ful vesela, ker vidim, da delam prav. Sicer sem bila tega mnenja že prej, ker se mi je zdelo, da je prav kar počnemo. Po filingu pač. In moj dragi se strinja z mano. Nekako nama ni, da bi otroka dala spat v svojo posteljo, ker tukaj lepo spimo vsi trije.ž

Drugače sem OK. ne vem kaj je bilo včeraj. Tak dan pač....

levinjica - samo, da je za vami! Evrčki pa itak letijo ko nori. Jaz sem jih zdaj virtualno strošila nekaj sto za položnice...

Avtosedež - prav upam,da bo v sedežu bolje kot v lupinici. Tako, kot je pri mnogih od vas! Ker je ful zoprno, če si sam v avtu in nič ne moreš naredit...

Imejte se lepo! Men jutri čaka srečanje s sodelavci...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.12.2010 22:03:47   
amelie
Hej!

Mi smo imeli do zdaj obiske, fajn družba, je pasalo. Zdaj pa vlečem dol eno nadaljevanko, da pogledam del ali dva pred spanjem. Drugače ni nič novega, mali je zlat, kot mali klopek, me objema in lupčka nonstop ... Srček res.

agha, to s spanjem sem jaz tudi brala v knjigi Znanost o vzgoji in se požvižgam na to, da mi kolegice grozijo z razvajenim otrokom. Kot da je to nekaj najhujšega, kar se lahko v življenju zgodi. Bo pač razvajen, big deal! user posted image  Mi je rekla ena zadnjič, da je pri treh mesecih uvedla uro za spanje, če ni spal, je pač tulil. Imam zelo 'slikovito' mnenje o takih metodah in ljudeh, ki se jih poslužujejo ... Žiga tudi spi pri nama, če ne bi morala 20x na noč vstat. Se mi zmeša. Tako pa ful lepo spimo. Drugo me pa sploh ne zanima. In razni komentarji, da to ni dobro za najino zvezo ... kot da se zveza odvija samo v zakonski postelji user posted image  
Drugače pa Žigi tudi še je na tri ure ponoči, mogoče kakšno noč ne ... mi je malo lažje, ker mi ni treba vstajat, zato še nisem razmišljala o tem, kdaj bomo to ukinili, če ne bo kar sam. Od kolegice tamala je do 11. meseca jedla ponoči in spala pri starših v postelji, potem se je pa samo od sebe vse uredilo, da je za prvi rojstni dan spala že v svoji sobi, in to brez kakršnega koli posredovanja staršev. Takrat je očitno to šele zmogla ... in zdaj jo včasih kolegica gre ponoči ugrabit in jo k sebi v posteljo nese, ker se tamala čez dan sploh noče crkljat in je ful samostojna. user posted image  

Joj, moram it, moj bi rad čvekal ... Nočko!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.12.2010 22:03:57   
Anonimen
Tudi jaz na hitro, ker grem v pančevo.

Ježkov še nisem šla iskat, sem skoraj cel dan preživela pri sošolki, ki ima tudi user posted image , pa smo se igrali, puzali, hodili, šli na sprehod (brrr, -5 je bilo, mali pa v vreči spal kot angelčekuser posted image ), skupaj jedli. Res super dan. Jutri grem plavat in upam, da mi bo zlaufalo hodit 2x na teden za 1h, ker sem dala v enem mesecu dol 2kg samo s plavanjem. Jedla sem isto, tako, da.... Ja, športat je treba, da špeh dol spravim, pri meni drugače ne bo šlo. Imam preveč rada sladkarijeuser posted image user posted image user posted image

Puzzli: jih še imam. Res ne vem kaj naj. Po eni strani bi jih najraje že zdaj v koš vrgla, ker nočem biti slaba mama in malega izpostavljat tem rakotvornim stvarem, po drugi pa živim v Zasavju, kjer crkneš že od lufta in so puzzli špuk v morje v primerjavi s tem kar dihamo. Ne vem, ne vem. Sem že vse igrače dol zmetala in pripravila preprogo. Se bom jutri odločila.

Zobki: nas tudi matrajo za crknit. Še vedno ni čisto zunaj druga enkica zgoraj - še ni čisto predrla dlesni. Za zdaj smo na štirih zobkih in 1/3 zobkauser posted image

spanje malih: prvo rundo je še vedno v svoji posteljici, potem ga vzamem pa k sebi. Ponoči se doji, crklja, v spanju malo pleza naokrog. Ampak tako vsaj spimo, pa še pocrklja se pri meni. Se ne sekiram več. Če je pa tako mehak, topel in takoooo dišiuser posted image user posted image user posted image

Mirno noč vam želimuser posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.12.2010 8:04:50   
legenda_m
oj

zadnje dneve sm urejala in pošiljala slike in je blo skoz neuspešno (al je net crknu al je rač zmankal baterije al sm živce iskala) no zdj mi je končn ratal. sm jih sproti še mal pogledala joj kakšn piščanček je bil. zdj je pa že pravi dec

šmrkle mamo samo še zvečer in zjutraj. pa vmes mal zakašlja. ijeee user posted image

spanje spat ga dam v njegovo posteljico, ker jst tkrt k bi on šel še ne bi šla, in se bojim da, če ga dam v ta veliko, da se bo zbudu in bo puzal do roba in padel dol (tko kot je že enkrat blo). pol pa če se skoz zbuja ga prestavim k nama in smo trije najbolši par. če je ponoč lačen mu nardim za jest, ker potem spimo naprej. dons sm ga prestavla k  nama in še spi in sm ga prestavla nazaj, jedu pa še ni. tud ponoč ne. je pa zlo pozn zaspal ob pol enajstih. plust to da je sitn za znort. en zob mu ven leze skor je že uzun. (verjetn da še kje kakšn). pravijo da je pri 4kah še hujš. mamice ki mate že starejše boste vedele povedat. v lekarni sm kupla en dologel k je kao na naravnih učinkovinah pa se mi zdi da ne pomaga glih kaj, bom šla kr pa kalgel k ma umetne snovi not. pa pomaga

puzzle. jst sm jih umaknla ja. itak sploh ni bil nč gor ampak je vse drugo zanimivo. razmišlam pa kok stvari je še takih k v bistvu sploh ne vemo. ne sam puzli. pa pohištvo pa tvji pa rač. ma vse je nekej rakotvorno. hrana ni več zdrava, zemlja ni več zdrava. ma... dokler bomo bomo pol pa...gremo drugam...user posted image

amelie ja moja mami ma svoje metode. k je bil še manjš sm ga mela na kavču. ja pa ne bo hotu spat pa, ne sme spat pr vama... ma ja valda. pa ne ga nost pa ne to pa ne uno. in kaj naj. ga gledam od daleč? in ko bo mel grde sanje a naj se zaklenem v spalnico? vzgoja babic je preživeta. no ne rečm se najde kj uporabnega, vse pa tud ne. zato pa je napredek. in vse kar je staro ni nujno slabo in vse kar je novo ni nujno uporabno. tko mislm jaz. mogoče se motm.

no zdj se je pa mali princ zbudu
čaučk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.12.2010 9:09:12   
country
Jutro!

Pri nas je pestro, je starejša zbolela in je kar hudo, ker do zdaj je bila vedno živahna tudi kadar je bila bolna, zdaj je pa kot cunja. Upam, da se pozdravi n ne naleze dvojčkov...

S spanjem je pa pri nas tako, da ne bi bil noben problem, če bi spali pri nama, pa NE spijo. Vsi trije (vsak posebej, seveda) imajo e velik žur... In ne spijo ne oni ne midva, se pravi smo vsi nenaspani. Tako jaz pač escortam ponoči taveliko lepo nazaj v njeno posteljo ko pride k nama, k dvojčkoma grem pa ko jokata, ampak ni sile.
In tudi uro sem uvedla za spanje ... user posted image  Zato da so spali. Vsi trije.
Vsak otrok je po svoje narejen in vsak po svoje spi. Saj bi jih tudi jaz ckrljala v postelji, pa nima noben od nas nič od tega (beri spanja)user posted image

Avtosedeža mi že imamo pripravljena, ampak dokler gresta maladva v lupinici bosta kar lepo v njih. Se nič ne pritožujeta. Jih pa tudi čez dan kdaj še dam noter, da se malo gugata.

Punce jaz sem čist brez volje... Danes sem hotla še pospravt, pa kremšnite naredit, pa mojega plesat peljat, zdaj mam pa to blesavo user posted image user posted image user posted image  in mi je slabo user posted image

Upam, da mi vseeno kaj rata...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.12.2010 9:50:40   
Anonimen
Dobro jutro!
Mi smo slabo spali ,dvakrat noseka čistili z sesalcem.Smo kar fajn prehlajeni skoraj vsi ,razen mojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ponoči je Ema spila 200ml čajeka ,je bila zelo žejna,kašlja ne ,kiha malo, hb...Drugače  koliko smo pa spali smo,pa uredu ,če lahko tako rečemo!!Mi pa več mleka pije ,ko gh..jo sploh ne silim z gh,če pa lahko gh je!!!
Sedaj spi že 1 uro ,moj je šel položnice plačat ,potem pa gremo avtosedež zamenjati-je bilo nekaj narobe!!!
Jaz zdaj jem trojanski krof in pijem kavo!!!
Komenteram ,ko bo čas..
Samo glede puzllov,pa danes pridem v dnevno jih ni bilo več ,jih je moj odstranil!!!!Je imel ati prvo besedo!!!Bomo videli ,kaj bo preiskava pokazala!!!!!
Lepo se imejte ,se še javim ,če bo čas!!!
Lp...kak je mrzlo vzunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.12.2010 10:15:12   
nejanejc
hejla..

sem tud jst poslusala oddajo o spanju... ma nasemu to ne pase al pa jst kaj ne znam... Zvecer ne gremo spat skupi in ga damo spat v svojo posteljo, svojo sobo tudi.. mamo odprta vrata in ga dost hitro slisim, ce ekaj hoce... no, kdaj se res joka na ful takoj in takrat bi blo fajn, ce bi bla blize.. sam nisem, ze od vedno spi sam.... pr naju je parkrat kampiral, sam se se bolj zbudi in ga vse zanima se bolj... nevem, ce je enkrat zaspal in spal... mam prav slabo vest res, sam probam ga dat v naso posteljo, ko se zbuja na sred noci, pa nikakor se en navadimo...

country upam, da bos boljse

agha, a si boljse? sem se sprasevala, ce te se kaj daje... ma verjetno si, ce nisi nic potozila

levinjica... boga ema, res nima mira... drzim pesti

legenda, jupiiii za slike

aprilcica, fajn za pester dan

amelie... kak fajn, da hoce tvoj čvekat :)

pa lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.12.2010 10:50:31   
tintin
hoj pupe,
joj je mraz danes, zdajle vito spi, jaz pa malo prah brišem in čistim..ja pri računalniku ga je največ...

agha upam, da si bolje. Mogoče te je kaj podzavestno dajalo...mislim služba pa to...

nejanejc, samo da je tata doma:) je prec boljš

ema get well!

puzzle kar raje odstranite ja...mi imamo airex blazino in je SUPER! (draga, ampak super!)

legenda super za jaka!

country - naj tinkara hitro ozdravi!

jaz šibam, ko se malo zgreje v DM na "fasungo" pa še nekaj moram kupit za punčko od kolegice, gremo v nedeljo k njim na božičkovanje:)

aja, mi tudi upamo, da je Vito reši muk, ko bo šel v avtosedež...v lupinici ful ne mara biti...

spanje
...ma, delajte po občutku pa bo. Pri nama je Vasja spal med 6m-10m, pač tako obdobje, potem je pa začel delat kraval in sva ga izselila...in je bilo ok. Ni jokal al pa kaj...smo bili pa v isti sobi. Tudi Vito spi v isti sobi, do cca 3h ali 4h spi v svoji posteljici, potem ga vzamem k nama. Zaenkrat mu paše, meni pa tud. Mladički tudi rabijo malo topline. Agha, ne sekiraj se glede hranjenja ponoči....7m je jedel ponoči, valda ne more naenkrat nehat...ko bo malo starejši pa probaš z vodo v flaški, mogoče je samo žejen? Pojma nimam, samo pametujem malo:=))) Sicer pa ja, knjiga Znanost o vzgoji je men ful ful fajn! Oz. strokovno nikakor ni sporna:)

agha, kater avtosedež boste kupil?

Imejte se, šibam delat

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.12.2010 12:36:10   
katy83
dan.

Vidim, da smo aprilčki pri zamašenih noskih. user posted image Jah, kaj hočemo. Naš se do zdaj nikoli ni pritoževal nad čiščenjem noska, zdaj pa se dere kot da ga iz kože dajemo. user posted image   Sem mu kupla v lekarni od Bebivala kremico, podobno kot wick, da se namaže na prsni koši, da malo lažje diha in pomaga.user posted image

spanje - vedno zaspi in spi v svoji posteljiuser posted image , ko pa se okoli 5.ure zbudi ga vzameva k sebi. Ampak to pač zato, ker tako je. Če bi se ponoči full zbujal, bi ga jaz tudi pri sebi imela. user posted image

puzzli - v bistvu sem tu zelo neodločna. Po eno strani, kaj pa ni rakotvorno???user posted image In v bistvu so vse te blazine narejene na podoben način, tak da...Pa da ne govorim o tem, da te puzzle delajo že vsaj 10 let in so komaj zdaj šli analizirat sestavouser posted image user posted image user posted image Tu mi nekaj smrdi. Zaenkrat čakam, kaj bo pokazala analiza v MB, pa se bom potem odločila, ampak nimam pojma kaj naj dam na tla? Če dam koco, se itak po laminatu pol drsi? Boljše da nič ne dam, če že tak.

Aprilčica - super dan, res.user posted image Pa super za plavanje. Jaz začnem januarja s fitnesom. Komaj čakam.

Levinjica - sem zadnjič pozabla. Moje sožalje za dedka. user posted image   Moj deda je tudi v bolnici, sem šla včeraj na obisk, pa je tak bogo zgledal. user posted image

avtosedež - imamo že 2 meseca, ker je lupinica bila preozka, imamo pa Besafe izy comfort

Jutri gremo pa na božičkauser posted image , ima moj dragi v službi zorganiziranega. user posted image
Nič, lepo se imejte

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?