|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
10.12.2010 22:24:57   
Anonimen
No, sem napisala na hitro ,to je pa res bilo na hiitro..a ne!!!
Sedaj pa res lahko noč!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
10.12.2010 22:47:51   
amelie
levinjica, glede nogic njegovih je tako, da ker ima ohlapne mišice, je začel stopalca v gležnju preveč na ven obračati, tako da mu jih morava zdaj skoz ročno popravljati, da mu napete zunanje mišice malo popustijo, se 'zrahljajo'. Upam, da sem jasno napisala. Če ne bomo popravili, bo hodil 'na X' po domače. Glede hoje se jaz nič kaj ne sekiram, glede na to, da se on niti še splazil ni konkretno, mi je bilo itak jasno, da si bo vzel malo več časa user posted image  Važno, da bo ob pravem času, pa kadarkoli že bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
10.12.2010 22:52:09   
legenda_m
predn grem spat sm se še tle gor ustavla, čeprav je rač že cel dan pržgan ker sm kao urejala slike in jih pošiljala (naredila nism nič). no ne bom se prtožvala. je hudo ma si mislim da je to pač zravn...če jih je že tolk prežvelo nespanje pa tečnobo pa ni vrag da nm tud jst ane. kašlja še zmer, smrkle sva pa občutno iztrebila, in kljub pomanjkanju spanca je naš korenjak začel trenirat za everest. ja zdj se je vpisal med plezalce, išče oprimke pa tm ni dobr aha tle bo šlo, vau kaj je pa to, predal, djmo tle mal prste vtaknt, au boli, mogoče tle nmo več prstov vtikal, mamiiiii prid sm. in pol pleza po men in se dviguje in pol me ponosno gleda user posted image user posted image user posted image user posted image . vztrajno hodi trest pitča, zanekrat ga uspešno varujem (ptiča mislm :)) pa oba sta ful hecna, ko jaka je ga skoz gleda in mu pošilja lupčke ptič se pa ful našopir in čivkne ....

pa še en zob mu ven rine, pa je še zato sitkan. vsaj mislm no (pa upam tud) da zarad tega jamra.

hvala vsem za pikepoke.

vsem mamam ki ne spite se naspite

amelie. ne boš zbolela. ne boš zbolela. ne boš zbolela. ne boš zbolela (ponavljaj za mano)

nejanejc lepo da je nejc mal izpregel ;) kava ni pomagala. sm rabla še konkretnga psihiatra, s čokolinotom sva že fejst prjatla. nujno rabm en šport ker tole ni nič. še vsa sm flekasta od teh psihiatrov. a me je kj izučilo? ne. po novem letu se bom začela prehranjevat bolj zdravo!!!! itak.

tintin user posted image

nataša35 tud teb en konkretn spanc

barby miklavž je zakon

levinjica žleht babe nimaš kj. vse ljubosumne. kaj jih briga ane... jst tud ne dajem gor fotk od privat življenja.

agha a sicer rada kuhaš?

velesrečanje dj nj ena reče kdaj in kje jst tud načeloma pridm ampak vikendi odpadejo in v snegu tud jst neb rinla...

we are sorry user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
10.12.2010 23:19:25   
babyloverka
hej mamice pozdrav od mene

sem priletela na brzino, škrat spi, ati pa je na zaključku, mami pa gre jutri user posted image  se že fuuulll veselim, malo odklopa user posted image  bad mama user posted image

kaj je novega? uh vam povem kaj novega če rečem da sem vsak dan bolj zaljubljena v mojega otroka? verjetno vse to občutite, ne? user posted image  moj mali je taka faca, fuulll sem ponosna na njega user posted image  všeč mi je kako razlaga ful stvari, sedaj se je začel rikverc plazit, skrije se mi pod kinderpet, ko so kake nevšečnosti se dere MAAAA in me tako kliče user posted image  lupčka mi da user posted image  in to tistega mokrega o katerem ste govorile, da se je treba obrisat potem user posted image  in pol lasov mi je že izcotal pa čeprav imam ful kratke user posted image  no bili smo malo prehlajeni ampak ta hujše je mimo. zobkov še nimamo pa jih niti še ne rabimo user posted image

kako ste ve? vidim da so eni otroci bolani, pošiljam user posted image za njih in za mamice ki trpijo z njimi. in user posted image  za srečo tudi za tiste ki imajo težave z hranjenjem ali zaradi zobkov. naj vam bodo ti decemberski dnevi čimlepši, polni družinskih užitkov in lepih trenutkov, snežink in poljubčkov user posted image user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
10.12.2010 23:22:43   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: agha

enkrat sm šla po temi zapret okn v dnevni in se zaletim v psa in reče noga. zaprem, hočm it in potem naenkrat ku ku vidim te. skor sm se pokakala. tko sm se ustrašla.

Legenda - na tole sva se pa z mojim zdajle nasmejala do solz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta pes je mene že tolikokrat prestrašil da sem mu že davno zagrozila da bo letel ven v sneg k našemu pravemu pesu pa bo vido kaj bo on z njim naredil. ampak ta trmasti pes mi vedno nazaj govori RAD TE IMAM user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
11.12.2010 8:37:42   
Anonimen
Mi smo pa danes ponoči pokasirali prehlad. Sicer je v svoji posteljici spal od 21.00 do 4.00user posted image user posted image user posted image (wauuu in še 1x wauuu! - sem mu dala pa pol žličke Calpola in imam še vedno slabo vestuser posted image ), potem pa pri nama, ampak se je čisto razbrcal (ni bil v vreči, mi imamo pa v spalnici 17 stopinj. Nekaj je že prej kašljal, ampak danes zjutraj je pa očitno izbruhnilo. Tako, da se pridružujem legendi v klubu izsesavanja smrkljevuser posted image

babyloverka: uživaj danesuser posted image Hehheuser posted image Koliko ponosa lahko občutimo mame, ko gledamo naše malčke, ne?user posted image Pa pogosteje se javiuser posted image

levinjica: super, da ste uživali včerajuser posted image Vreča je pa res zakon. Za pogledat je super (vsaj meni, kaj si mislijo drugi me boli patka), najbolj važno pa je, da je toplauser posted image

nejanejc: kako ste? Upam, da je Nejc danes boljšeuser posted image

Amelie: tudi tebi pokapoka, da ne boš slučajno zbolelauser posted image

barby: bravo za zobke in osemmesečnicouser posted image

agha: hvala za te tolažilne besede. Saj si jaz to skos govorim. Da mogoče bo pa res bolj samostojen itd., vest me pa še vedno pečeuser posted image Srečanje: končno, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin: upam, da ste pregnali tečnobo!

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
11.12.2010 17:39:57   
Anonimen
Pozdravljenje!
Danes je pa nekaj zatišja tukaj vse tiho!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo uredu ,bili na sprehodu,se malo na sončili!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Princeske pridne,tamala mi nekaj štrajka pri hranjenju,pa ni sili..mogoče ji pač trenutno ne paše.No prinas se je začelo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko je treba v stol za hranjenje !!! Ne vem kaj ji ne odgovarja,ko pa vidi hrano je pa vse uredu!!!!!Noč je bila uredu,čez dan je spal bolj malo 1uro zutraj,pol ure v vozičku in sedaj je zaspala...nekaj je kar bilo!!!
Imamo tudi malo problema z kakanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Kaka vsak dan 3-4 sam se zelo matra ,pa pazim pri hrani.Sem malo napisala na forumu in na internetu prebrala,da naj bi po tem ap mleku.Bom probala,en dan ,da bom navadni ap dala ,pa bom videla.Se mi zelo smili,ko tako pritiska,kar za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes ja taveča hči Nina pisala božičku ,pa za sestrco Emo zraven!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
amelie to mi pa nič ni všeč,no saj z trudom se bo porihtalo ..a ne!!!Res je samo ,da bo shodil!!!!!
legenda-m no imaste plazivca ,ki raizkuje stanovanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Zobki  pa naj čimprej ven pridejo ,če so kaj na pohodu!!!Ja res je najboljše nobene slike od privat življenja!!!
babyloverka  ja lepo ,da si prišla nas kaj pogledati in pozdravit in sevedaj kaj napisati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tale vaš sonček je že prav mladenko,le tako naprej!!!!Naša se je tudi zadensko začela najprej plaziti-tak naj bi se reklo.
Tudi tebi lepe decemberske praznične dni!!Lepe slike na fb!!!!
aprilčica ja super za vrečo!!!Pa naj reče kdo kar hoče ,važno ,da B greje in mu je toplo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!No to mi ni všeč,da ste prehlad pokasirali...siten je verjetno tudi zaradi tega bil,ko se je nekaj kuhalo pri njem!!!Pošiljam Buser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej stari B nazaj brez smrkljov v nosu!!!
Ja nič lepo se imejte ,lep večer se še kaj javim...Grem nekaj sladkega jest-mi je sladkor padeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Čau!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 11.12.2010 17:52:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.12.2010 17:53:49   
Anonimen
Za posledek sem našla domače kokosove kocke ...njam,njam!!!!Kg pa tudi kar gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.12.2010 18:03:51   
country
Ojla!

Sem prebrala malo, pa mi ni ravno veliko ostalo. Vem da so otročki bolni - user posted image user posted image user posted image zanje in za mamice. Ostalo je pa letelo mimo,se opravičujem, ampak sem neprespana, ker mi mali v bolnici do 3h ni spal, potem je pa ob 6h vstal.
Kaj sem že hotla? Aja mali je v redu, ni treba več na kontrole, samo še h gastrologu. Diagnoza afektni napad. Refluks izzveneva.

Nič drugič kaj več napišem, zdaj res ne morem več.

Noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
11.12.2010 19:36:13   
legenda_m
levinjica za dobro prebavo pr nm pije janežev čaj (zavreš vodo, daš žličko janeža in mal pustiš) pr nam deluje, in ni zaprt, včasih ma tak mal čvrstejši kakec sam se pa nč ne matra. poskusi..., aja če potem preveč redko kaka daš pa še malo kumine.

ostalo komentiram kasnej. še zmer sva sama....user posted image  ati pride jutri...user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
11.12.2010 20:07:08   
agha
Čer!
Jaz sem danes nekaj utrujena pa čeprav ne vem zakaj. Mali je bil totalno po vremenu, pravi sonček cel dan! Noro! Res sva se nasmejala pa moji starši tudi, ko so bili na obisku. Stalno nekaj razlaga in danes je ful začel nekaj zloge ven metat in že cel dan vztrajno ponavlja auto auto auto...svašta! Ne mama, ne ata, ne, on avto!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za crnknt!user posted image user posted image Prehodil je kakšnih 100_x_ celo stanovanje. Moja mama je vztrajno z njim hodila naokoli in on je bil ves srečen, ker je imel prevoz.user posted image user posted image   Zdaj se vedno boljše razumeta, midve pa tudi. V glavnem spet smo happy family.user posted image

Legenda - ja, jaz ful rada kuham in pečem. Res uživam v tem, sploh če si lahko vzamem čas in v miru naredim. To mi je ena krasna sprostitev. Zato pa komaj čakam, da bo sinko toliko velik, da mi bo lahko pomagal, no ali pa pacal zraven, saj je vseeno! Tebi naj pa čimprej mine do jutri! Pa bravo za Jaka, da se tako lepo plazi. user posted image user posted image Naš nima pojma kaj je plazenje!

Levinjica - joj, kakanje... Koliko ti pa spije na dan? Mi imamo AM od Hippa, ki ima probiotike noter in je OK. Mogoče bo tudi Emi pomagalo. Sicer pa veliko pit, poslušaj legendo pa kakšne kamilice so tudi fajn.

babyloverka -  jaz se čisto strinjam s tvojo izjavo in se popolnoma pridružujem klubu mamic, ki so vsak dan bolj zaljubljene v svoje mladičke!user posted image

srečanje - jaz sem tudi bolj za dopoldne. In glede na to, da nam napovedujejo sneg, me zanima kako ste kaj s časom ta teden, sploh Aprilčica.
Aprilčica
user posted image user posted image za spanje pa upam, da boste kmalu pregnali prehlad!user posted image user posted image

Country - super, da ni več treba na preglede!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo, fajn se naspite in čau bau!

< Sporočilo je popravil agha -- 11.12.2010 20:08:16 >

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
11.12.2010 21:10:53   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Mi smo pa danes ponoči pokasirali prehlad. Sicer je v svoji posteljici spal od 21.00 do 4.00user posted image user posted image user posted image (wauuu in še 1x wauuu! - sem mu dala pa pol žličke Calpola in imam še vedno slabo vestuser posted image ), potem pa pri nama, ampak se je čisto razbrcal (ni bil v vreči, mi imamo pa v spalnici 17 stopinj. Nekaj je že prej kašljal, ampak danes zjutraj je pa očitno izbruhnilo. Tako, da se pridružujem legendi v klubu izsesavanja smrkljevuser posted image

Tole da se je prehladil ker imate v spalnici 17 stopinj pa ne bo držalo. Kolk jaz vem, vsi prehladi pridejo od virusov - tudi če ni noben izmed odraslih bolan, pa lahko na rokah prinese kateri, otroka malo poboža in smo tam (pri izsesavanju mislim). Če kašlja v bistvu moraš imeti hladnejšo spalnico in pa vzdrževat vlažnost - ker če je fejst toplo ga kašelj samo še bolj mantra. Garantirano. Pa vzdigni mu vzglavje in kake vroče kamilce pod posteljico zvečer pa bo v  parih dneh bolje. Aja, pa midva sva ji vsak večer namazala prsi z Fitobalm mazilom in jo toplo oblekla (to pri nas pomeni, bodi z dolgimi rokavi, pidžamica in pa dava jo v zimsko spalno vrečo - v spalnici je ponoči cca 18 stopinj) - pomirja kašelj in lažje dihajo (poplnoma naravna zadeva iz eteričnih olj - kupiš v lekarni) :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
11.12.2010 21:14:32   
didi5

O kakem velesrečanju ve to????

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
11.12.2010 22:33:08   
legenda_m
oj še enkrat

danes sva šla celo malo ven. a sm že omenla, da sovražm zimo???!!!! da sm ga oblekla za ven sm švicala ko konj. ful je jokal pa se branil, obračal pa ko je bla ena roka v pajacu je bla druga uzun, med švicanjem sem štela do miljon. in končno je uspelo, sebe sm oblekla pa čist premal zato da sva šla čimprej da bo ja vidu da je zuni ful dobr in sm pograbla prvo stvar na obešalniku.... pol sva pa pršla ven se je pa nasmejal pa reku deeeee. user posted image  no to je potem odtehtalo vseuser posted image  in dons je pogruntal da so prečke v postli fajn za dvigvat se in se je ene parkrat konkretno butnil. dala sem ga spat in se je ulegel in zaprl oči. ok grem ven. čez par minut pa huronski jok. joj bogi.... smrkle še zmer sesava zdj so se obarval zeleno.

agha a bi se ti preselila k nam? mamo štedilnik pečico mikrovalovko, palični mešalnik, skratka pr nm bi ustvarjala v miru arne bi se med tem igral z jakom... jst nism tako navdušena nad kuhanjem. ampak ker pač morm pol kuham, res da rajš pečem sam morm met tud dan...

levinjica ja boga ema. res mi smo mel na začetku take vaje s tem kakanjem da je blo grozn. zdj pa laufa ne vem al je tok zrastu al je od čaja, verjetn vsazga mal. drugač pa zdj pije mlek od dmja. prehod brez težav. aja pa kombinacija riža in korenja zapira in banane zapirajo. če ti kj pomaga. te sladkarije so pa tud strup.zakaj zelenjava ni tok dobra? 

amelie ja se strinjam s tabo ko bo bo. drugač je pa na slikah tvoj bejbo tko fejst... res prijetn otrok...

aprilčica prosim da se prec izpišeš iz kluba sesanja (to pomen da želim da bo čimprej bolš) drugač pa dj ti povej kdaj pa kje....

didi govora je o tem da bi se srečale aprilčice 2010. nekje. v bližnji prihodnosti...

ojoj že kr december je. ne morm vrjet. zkaj čas tako hitro beži?!?! pol pa še 3 mesece in konc veselja. joj poslat morm vpis za v vrtec....

grem v spanje (aja dons je bil jakec kr ok sam pol je men roka zaspala že spet tko da no vsaj mal smo se naspal....)

brez zamere verjetno sm kej pozabla

nočko

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
11.12.2010 23:46:30   
Anonimen
Evo mene še ne spim!!!
Po dolgem času ,se spet tako pozno javljam!
Mi smo imeli danes katastrofo za spanje.Kot sem že prej omenila je spal popoldan in se je ob 18 uri zbudila.In zaspala ob 22 30 uri..katastrofa!Ona bi se igrala smejala ,pa zraven je bila zelo zaspana ,so šle očke kar skupi-a spat pa ne!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!Sedaj bo celo noč mir!!!!
country super ,da je sinek uredu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
legenda-m hvala za nasvet,bom probala jutri!Za hrano tak vem kaj jo zapira tak ,da tisto ji ne dajem!Mi smo tudi danes bili vzunaj ,sem jo oblekla v zimski pajac ,ji je bilo toplo ,je kar zaspala!Če imaste že zelen smrkej ,je pa kar lepo prehlajen,če se kaj na te smrklje poznam!!!Naj se čimprej nehajo!!!!Ja res hitro se bo na porodniška izteklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
aghaJa super za pridnost ,za zlogovanje in auto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja spije mi tam nekje 500ml mleka in 100-150 čaja,včasih manj,nima preveč čaja rada!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!No pa v hrani je tudi nekaj tekočine!!!Jaz tudi zelo rada kuham in pečem!!!!!!
srečanja  jaz se vam pridružim 23 oz kdaj se bost zmenile,če me sprejmete.Večinoma se itak že med sabo poznate,meni bo vse na novo!!!!
didi5 ja res je,da od temparatura ni vzrok za prehlad.Moja mamica mi vedno pravi ,bolj je hladno v spalnici ,bolj boste spali in je res!!!!!Jaz jo oblečem bolj toplo ,ponavadi pižamico toplo ali plišast pajacet in spalno vrečo!Mi imamo tudi ponoči 16-17 stopin v stanovanju!!!!
Kje so pa kaj mamice katy83,aglaia,dacy verjetno sem kero ven spustila!!!!!
Sem jezna ,ko se naša princeska tako obrača v spanju!Zaspi na hrbtu ,zutraj na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Enouser posted image !Zanima me, če katera uporablja on nastavek -če se kako drugače reče me naj kera prosim popravi,ko si daš na prst in čistiš zobeke pri naših sončkih!!!!
No tako sedaj pa res v meževo !!!!
Lahko noč!!!!!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 11.12.2010 23:48:39 >

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.12.2010 9:13:34   
Anonimen
Hojuser posted image

didi: hvala za nasvet, bom šla kupit. Danes je kar grdo kašljal, iz nosa mu pa ful teče. Živahen je še vedno 100 na uro in ima pogon na vse 4user posted image Saj se bo pocajtal. Me zanima kje je virus staknil, če res ni kriva temp. v spalnici. Danes sva imela tudi 17 stopinj, ker tako on boljše spi, če mu je pretoplo se pogosteje zbuja, pa v vrečki je bil - spodaj bodi in ene bolj tanke žabe. Kamilice pa zavrem, pa kar skledo spodaj postavim, ne? Sorry, mogoče butasto vprašanje, samo res še nisem tega delala. Saj tudi kamilic nimam doma, bemtišuser posted image

legenda: upam, da se čimprej izpišemuser posted image Mi smo tudi na zelenih smrkljih - a to pomeni konec, al kaj? Isto kot modrice?user posted image

levinjica: jaz sem kupila ta nastavek, ampak iz blaga, obstajajo tudi iz gume. Ni ok, ti ne priporočam. Ali sem pa jaz tako občutljiva. Ko mu s tistim drgnem zobe mene zelo zelo skomina (zgleda, da je tak material, al kaj...). Jaz mu bom kupila mini zobno ščetko, pa mu kar dala v roke, bo že nekaj sam zrihtaluser posted image

country: super za izvenevanje refluksa, pa da vam ne bo treba več na kontroleuser posted image user posted image user posted image Tebi pa želim, da se malo naspiš!user posted image user posted image

agha: všeč so mi happy familiyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem danes z malim kar ven. Ga bom itak ful zadekala, rada bi, da dobi svež zrak, ker pomoje se bo tako hitreje pozdravil, kot med 4imi stenami. Pa stanovanje moram zluftat.

Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 12.12.2010 9:15:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.12.2010 9:42:31   
amelie
levinjica, jaz imam ta silikonski nastavek in malemu redno krtačim njegov zobek in pol user posted image

legenda, hvaaaaaalaaaaa user posted image  res je prijeten, razen včasih user posted image  drugač je pa pri nas tud halo, ko se ga oblači za ven, pomaga, če ga imam v sedečem položaju, ampak če sedi, mu ne morem bundice zapet user posted image

aprilčica, ja, kar pojdita ven, svež zrak vedno koristi. Edino v primeru vročine naj otrok ne bi naokoli hodil. Pa upam, da bo Benjamin čim prej okej! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.12.2010 9:49:55   
Anonimen
Dobro jutro!!
Dane smo slabo spali !!!!Premetavanje kar naprej,pa sedenje v posteljci,noč je za spt a naši sončki to ne vejo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Sedaj spi,je zelo sitna bila preden je zaspala!!!!Menda ja niso spet zobeki na pohodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa še mojemu je danas star ati umrl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Pa ti pogrebi ,jih oba sovražima ,bomo že morali prestati!
Zraven kuham ,popoldan bomo malo ven šli ,če ne bo premrzlo in slučajno pihalo!
aprilčica toplo obleči B pa ven na zrak,sveži zrak pomaga ,pa da imaš dobro prezračeno sobo tudi!!!!Hvala za nasvet za nastavek za zobeke čistit ,bo res najboljše mini zobno ščetko kupiti!!!!!!
Ja nič lepo nedeljo in uživajte!!!
Lp!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
12.12.2010 19:22:19   
nejanejc
ejla..

vikend ze mimo.... vceraj smo sli gledat zvecer lucke v lj, danes pa smo sli na pizzo popoldne po sprehodu....
danes mam moza se doma, jutri pa gre in vas sam pozdravim na hitro...

upam, da ni hudih tezav z zobmi ipd...

vceraj smo meli tortilje... zdej jih jemo ze vsak teden, upam, da nam ne pridejo proti...

papa in lep vecer vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.12.2010 19:49:29   
tintin
hoj še od mene na hitro,
zadnje čase vas bolj na hitro sledim in bolj malo pišem. ah, imamo eno zelo naporno obdobje...vito se me drži kot klop, poleg tega je tud siten za tri, tako da zelo težko kej naredim, ampak vseeno je vedno polno dela. Poleg tega tud spi bolj malo, če spi dvakrat na dan je to amerika, ampak pogosteje je to enkrat, ni šans da mi ga rata uspavat...posledično sem tud jaz zelo utrujena. Ma ni kaj, bo že menda minilo. In upam,da pride tud za nas kako sončkasto obdobje.
Danes smo postavili smrekco, je zelo lepa. Božič in novo leto se vztrajno bližata, me je kar groza, ker to pomeni da bo treba kmal v službo.

levinjica
, sožalje

nejanejc, je nejc bolje?

legenda
ste opravli s smrklji?

agha
super za sončka in happy family! I like it!

country - super, da so SAMO afektni napadi in da ni treba več nazaj. Upam, da hitro minejo.

No, se kaj dobimo ta teden na kavi (kranjčanke)?

LP!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
12.12.2010 19:50:31   
tintin
aprilčica - vsekakor je zrak fajn! get well soon.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.12.2010 21:15:01   
Anonimen
Hoj, počasi grem(o) v meževo in sem vas prišla še pozdravit. Jutri grem spet v Maribor, tako, da se spet ne bom nič javljala do srede. Saj preberem vas, potem pa nimam časa še kaj komentirat. Samo še ta teden, pa drugi, potem sem pa do 3.1. domauser posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, ker tole kar ubija. Se mi zdi, da nimam časa za nič - ne za družino, ne za kolege, ne za moje starše, ma, res za ničuser posted image

levinjica: sožaljeuser posted image Pa upam, da boste danes spaliuser posted image user posted image Ja, jaz bom sigurno kupila kar mini zobno ščetko, ker očitno bomo v roku enega dneva, dveh imeli že 5 oz. 6 zobkov. (sitnova na višku!user posted image ).

amelie: smo šli ven, mali je spal, topel je bil ful, celo smrkav ni bil nič. Popoldne pa takoj, ko smo bili notri. No, zdajle veselo razgraja po tleh. Očitno že ni tako hudo bolanuser posted image

nejanejc: heheheuser posted image Meni tortilje sigurne ne bi dosadile. Če tako pogledam, mislim, da mi tudi vsak teden isto jemo, ker smo ljudje taki, da potem kuhamo tisto, kar nam najbolj leži, je hitro in dobrouser posted image

tintin: upam, da bo to obdobje pri vas kmalu mimo. Ti pošiljam veliko pikapokouser posted image

Pripenjam še sličico s sprehoda: takole je "zadekan" najin medvedekuser posted image

user posted image

Lahko in mirno noč vsem.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.12.2010 21:38:44   
Anonimen
Dober večer!
Sem še kar pokonci,glava me boli ,da mi jo bo razgnalao!!!Ema zelo sitna,danes še kosila nisem morala skuhati,je kuhala moja babica ,moj je tako šel domov k mami in opravki.Danes je šel ponoči v službo,pol pa koristi izredni dopust.Hvala za sožalje!Res te pretrese novica zgodaj zutraj ,je dobil hudo pljučnico in srce je bilo slabo!Bojše tako kot je ,kot da bi se matrali doma.
Res ne vem kaj muči našo princesko user posted image !A jo dam na tla ,ali komu drugemu drenje ,upitje!!!!Spala je za eno silo podnevi 2 ure,vzunaj nismo bil,sedaj mi spi od 18 ure!!!Bojim se samo noči ,kako bo ,pa še sama!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Nina mi malo pazi ,pa ima še za učit veliko ,tak ,da jo ne obremenjujem preveč z varstvom.
Jutri si še mora moj kupiti za oblečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ne vem kako boma z malo princesko sfolgala v varstvo si jo pa ne upam datiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kar za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Res vse imamo na kupu!!!
Pa naj še nekaj povem ,vem ,da je tašča zdajle v šoku ,ker ji je bil le ati,pa vseeno ,toliko ima čez mene za povedti ,nakoncu sem pa še dobra za pecivo pečit user posted image user posted image user posted image user posted image .Morim malo pojamrati!!!
Danes ste se kar nekaj javile ..lepo.
nejanejc ja super ,da imasta atija doma,lepo ,da ste si malo privošili in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ogled lučk v Lj.Mi jih bomo tudi šli-sam ne vem kdaj!!!!
tintin super za smrekico!!!Jaz tudi kaj težko naredim zraven naše princeske ,upam ,da mine čimprej!!!!
aprilčica ja res je včasih je res tako čez teden natrpano -posebej pri tebi ,ko še hodiš na faxa,da res nimaš za nič več časa oz.ga premankuje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Vreča je uredu ,kaj ji pa manjka!!!
Takole tole bo za danes vse,se še kaj javim jutri ,če bom sploh kaj lahko naredila zraven naše sitne princeske,mojga pa itak ne bo skor nič doma do četrtka!!!!!
Lepo mirno naspano noč!!!!
Lahko noč!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
13.12.2010 9:20:11   
nejanejc
hejla..

levinjica, sozalje... upam, da si ok in te ne matrajo prevec.. ce is sama ni lusno... nas je sol zdej na pot

tintin, uuuuuuuu klkepo za smrekco, mi je se nismo, jo bomo, ko pride tata nazaj

legenda.. sem ti glih gnjavla s slikami, upam, da so ok. Upam, da je danes ze boljse s smrkanjem in sesanjem.. Jst ti pridem vse skuhat kar hoces, ce ma Nejc mal druzbe :)

amelie.... ma fajn je ta vasa fizioterapija, jst tud razmisljam, da bi kam sla.... smo bli na obisku v soboto pr enih prjatlih, je puncka tolk bolj gibcna od nasga fantka...  se pridruzujem mnenju ostalih, da je zlati va Zigec

aprilcica, nejc je boljse, sam pr tem vremenu res neves kako bo.. zakon vreca, sem ze rekla, pa vseeno :) In upam, da boste lepo spali od zdej naprej

no, zunej snezi....

aja, za srecanje smo za

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
13.12.2010 10:02:52   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Hojuser posted image

didi: hvala za nasvet, bom šla kupit. Danes je kar grdo kašljal, iz nosa mu pa ful teče. Živahen je še vedno 100 na uro in ima pogon na vse 4user posted image Saj se bo pocajtal. Me zanima kje je virus staknil, če res ni kriva temp. v spalnici. Danes sva imela tudi 17 stopinj, ker tako on boljše spi, če mu je pretoplo se pogosteje zbuja, pa v vrečki je bil - spodaj bodi in ene bolj tanke žabe. Kamilice pa zavrem, pa kar skledo spodaj postavim, ne? Sorry, mogoče butasto vprašanje, samo res še nisem tega delala. Saj tudi kamilic nimam doma, bemtišuser posted image

Točno tako si napisala, jaz sem sicer na vsaki dve uri iste kamilice pogrevala dve noči user posted image . pol se je pa moj razkuril in šel kupil vlažilec zrakauser posted image user posted image user posted image user posted image Še zdaj ga uporabljamo, ker imamo pa res čist suhi zrak zdaj ko centralna laufa. Prezračevala sem tudi na vsake 3 uri vsaj za pet minut - kašelj sva sanirale v treh dneh, nosek je bil pa bolj trdovraten. Ampak vse mine - viruse pa stakneš v trgovini tudi komot, žal :):) Če pa bi mu hropelo, pol pa kr k P skoči, sicer pa ni potrebe ker bo še samo kaj drugega staknil :):) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?