|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Oktobrčki 2010
8.12.2010 22:37:04   
Pokora
Končno mi je uspelo priti na net. Dopoldne sem imela pregled pri G, popoldne in zvečer je bilo pa pestro z malo. Je bila ful neki znervirana, ni in ni mogla zaspati. Sem ji zvečer potem zmerila temperaturo in je imela 37,2 (merjeno pod pazduho). No zdaj končno spi. Upam da bo nič mirna, da se spočije. Ne vem če se prav spomnim od malega, ampak a je tako da se pri teh malih tertira da je vročina kar je nad 37,5?

Mali pa danes kampira (hm, le po komu ma to?)user posted image Ima sredi dnevne postavljen šotor - tipi, sva mu dala not (no notr je samo en del blazine) samonapihljivo blazino on si je pa privleku kovter... Kakšno veseljeuser posted image

3x mami, mogoče neumno vprašanje - zakaj za jogurt prevreš mleko?

Plenice - mi smo pri mulcu uporabljali Hoferce in bili super zadovoljni. Zdaj pri mali pa z dvojkico nisem zadovoljna - je preširoka in nima tiste mrežice kot Pamperske. Ampak jih bom kasneje sigurno še kupila, ko bomo rabili večje. Ravno zaradi tega ker smo bili v prvo zadovoljni (po Pamperskah (zelenih) je imel takoj vneto rit).
Za previjanje pa uporabljam vodo (si jo vsakih sproti prinesem), za na pot pa robčke. Kasneje bom pa verjetno tudi za doma robčke imela.

Anju, kaj če bi probala malemu predno ga pristaviš na levo stran, dati prvo mal dudo?

Caroline, naš mali je tudi tako potresaval z bradico, pa je bilo takrat rečeno da to ni nič hudega. Vseeno pa vprašaj P. Pa super bravo za večjo količino mlekauser posted image   nazadnje jo boš dojila polno, pa kake dve leti user posted image

Nejkec in Mamamajča, dve moji prijateljici sta takoj po čišči dobili ta rdečo, pa sta obe polno dojili, tako da je možno da jo že imata.

Posvetovalnica - mi imamo tudi šele pri 3m, imava pa drug teden kontrolo teže, ker prvi mesec ni pridobila prav veliko.
Sem pa včeraj vrnila tehtnico, tako da se ne obremenjujem več s tem koliko je težka in koliko poje. Sem jo že prej nehala tehtati, ker sem se s tehtanjem samo psihirala. Dojenje nama je lepo steklo user posted image  in upam da se bo dojila tako dolgo kot se je mali.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:42:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:45:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:46:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:47:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1106
9.12.2010 7:20:08   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

kmpk zumba je tudi mene ful zamikala, ko sem gledala posnetke user posted imageti priporočam!!!
kako ste z alergijo, se dajete ADC? ja še vsaj 3m moramo datti  ti senkam se 3 skatle superca, ce rabis itak jih nimam za kaj porabit, pa nimajo vec dolgo roka. upam, da te lahk pol na kofe povabim :)
za temenca ji pa namazi s hladilnim in fajn podrgni pa speri. sej ji, pa to se kr ponavlja, je malo bolje in čez par dni spet, ma malo mi je hitro če primerjam s ta malim, no večjim user posted image
to je pa hudo, da se vecji takole zbuja. ce se zbudi kot da ga je naenkrat strah, da je zapuscen, ga poskusi kaksno noc pustit spat pri vama. z verlikim veseljem, pa noče, ker na najini postli so prevali,...... lahko bi bila res mesana reakcija na varstvo plus dojencka. na dojenčka dvomim, ker odkar imamo Nio, je začell spat, prej pa kričanje  nas je imel zapoznelo reakcijo in je razvil tudi separacijsko krizo ob odhodu v vrtec. se je pa zelo izboljsalo s tem, da smo mu dajali ekstra pozornost in ful poudarka na fizicnem stiku, objemih, cartanju, ljupckih, nasmehih... Se je drasticno zmanjsalo stevilo histericnih izpadov in agresije (zacel je grist in tepst), joka... upam, da ni nocna mora, kot pravi 3x mami... jaz jih imam sicer pogosto, so pa vedno na sporedu po ksni srhljivki in teh neumnostih. mogoce poskusi zvecer vzpostavit prijetno okolje, da bo sel spat s prijetnimi vtisi. jaz se izogibam morecim oddajam zvecer, ker zelo pogosto sanjam in zadnji vtisi zelo vplivajo na moje sanje, ce bojo moraste ali ne.
se pa spomnim moje ponavljajoce nocne more, ko sem imela ksna 3 leta - sem vsako noc sanjala, da me je en karakter iz risanke ugrabil iz postelje, jaz pa nisem imela glasu, da bi zakricala. pa vedno ista mora...ko bi ga lahko prebrala, kaj je user posted image  danes je bilo že boljše, sva pa spet v vartstvu opozorila....

Lien je spala danes skoraj 9 ur, zbudila se je sele ob pol osmih, preskocila je kar 2 obroka user posted image ... pa ni sla sita spat. tista vrocinca vceraj jo je zmatrala najbrz, pa kopanje zvecer. danes je se vedno topla, samo bolj budna in lacna, pa nosek se ji bolj stopa, pa revico zalivam s fiziolosko. zjutraj je bila sicer cisto normalno hladna, jo bom zmerila ob naslednjem previjanju. moja ma skoz nosek, samo ko Iana ni bilo je bilo ok.... 
Upam, da ne bo vročine!!!!

missD si se z nami?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
9.12.2010 7:21:04   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

srečanje CE- že vnapej odpovem, ker smo do 14. v izolacijiuser posted image

pol se pa dobimo po 16tem user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
9.12.2010 7:23:22   
kpmk
robčki za rito - jaz jih skoz uporabljam

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
9.12.2010 7:43:39   
3x mami
jogurt. eh, tole ima bolj moj cez... mislim, da je fora v tem, da tako okolje bolj ustreza cepivu, da se razmnozi. mogoce bi slo tudi na hladno, ampak tako gre hitreje. do zdaj je se vedno uspel, je pa kar razlika glede na cepivo, ki ga uporabljas. ce vzames famozni actimel, bo jogurt zelo voden, pri dukat je bil enkrat grenek. po navadi vzamemo kar bifidus od vipave. al je treba poskusat, da najdes to, akr ti ustreza.

danes sem pa cisto boga. ze vceraj me je zagrabilo (nos, jokave oci, glava ko balon), pa sem mislila, da bo ponoci minilo. nak, kljub dobremu spancu sem cisto povozena. in imam vse tri doma - starejsa2 spricata energijo (pa ju ne morem peljat v vrtec, ker nisem sposobna vozit), mali pa obcasno kaslja. dolg dan bo tole...

vrocina. ce se ne motim, se pri otrocih vrocino pusti do 38,5 in se potem zacne zbijat. do tam pa ima telo nalogo, da se proba sam resit. ker vrocina ima razlog. pa tudi otroci se drugace odzivajo kot mi odrasli. lahko dobijo vrocino za nekaj, kar mi ne dobimo, in obratno. ker se nimajo razvitega dobro tega.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
9.12.2010 8:01:50   
anju
jutro

spali smo malo slabše, ampak spet spi... megla tema ura bo pa 8. potem bo pa burja sneg pa mraz.

mislim da je Vitanova teža povezana s kreganjem pri prsih. da bi se imel lepo pri levi verjetno ni variante, drug položaj ne pali. z dudo ga poskušan "premotit" a takoj zgrunta. a ni samo leva problem, problem je da se noče priklopit noče doštukat. ker ni nič "kritično" ne zaganjam panike. ampak moj občutek je pa kr tak in me je "strah" da bojo spet težave s prehanjevanjem... Najki se niti ni tako mali rodil 3350 - 51 - 35.

Pokora kaj pravi G? ...glede odvezovanja cerklaže? al nisi nič drezala...
ja pri dojenčkih naj ne bi smatrali za povišano temp. do 37,5. ampak vedno odvisno kolko jo ima normalno. ampak za 37,2 se nimaš kej dosti bat lahko se je samo malo bolj segrela...

o 3x mami user posted image ju ne more nihče namesto tebe peljat, tasti? js, ki sem komotuser posted image nafehtam očeta ki je zdaj doma, če moj ne more. čimprej ozdraviuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
9.12.2010 8:31:01   
anju
zjutraj mi je mulček rekel da bi rad da Vitan hitro zraste:)
in njegovo prvo vprašanje o reprodukciji: "mama, kje je bil Vitan, ko sem bil jaz v tvojem trebuhu?" jaz nepripravljena pa sem vztrajala da še nikjer takratuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
9.12.2010 9:18:28   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

user posted image naši tamalo, pri dojenju ali pa včasih na previjalni, ko hoče glavo obračat, tako zelo na drobno zatrese spodnjo čeljust...a mislite, da je to kak problem, primeren za fizioterapevta???

Kot da bi jo zeblo, čeprav veš, da jo ne?
To menda ni nič takega, moja dva oba sta to delala, pa je izzvenelo.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
9.12.2010 9:22:28   
mamamajča
Evo... zdaj sem 100%, da že imam.... menstruacijo, namreč. In nič mi ni všečuser posted image

kpmk, ne ne, ve kar lepo kofetkajte že v ponedeljek, naslednjič pa se še jaz pridružim.

robčki za ritko- mi jih ne uporabljamo, samo če smo na poti. Drugače krpico in ima zelo lepo ritko, razen zdaj je pa dobil reakcijo na antibiotikuser posted image

Pleničke pa kupujem bele pamperske, so super. Ko je mel pa one rumene, sva se pa ponoči mokra zbujalauser posted image
Drugač pa mamo že 3, se mi zdi tako hitro :)

Neposredna povezava do sporočila: 1114
9.12.2010 9:24:26   
tinaaleks
anju-doboro vprašanje, na katerega, ne vem če bi znala odgovorituser posted image

Da se malo pohvalim: Danes smo bili pri večji čez noč brez pleničke in lahko samo user posted image . Smo lepo ostali suhi...

Danes bom imela pa umirjen dan. Mogoče se bom odpravila še na pošto (nič ne dežuje) imam en paket za dvignit, pa ni poštar nič zvoniluser posted image .

vročina-dokler ni 38,5 je ne zbijaj, bo mogoče telo samo opravilo z vročino.

robčki-smo kar na njih, razen ko je pokakan do ušes, takrat pa samo tušuser posted image

menstruacija-sem jo imela že pre14 dnevi (ravno ko bi imela prvi pregled pri G, tako da sem ga potem prestavila), amapak ne dojim,...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
9.12.2010 9:27:02   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Evo... zdaj sem 100%, da že imam.... menstruacijo, namreč. In nič mi ni všečuser posted image    joj mene pa skrbi ker je še nimam in ne dojim več že skor 2m,..... pri prvem sem jo takoj ko sem nehala sem jo dobila in res pol mela vsak drugi teden, ja kruto res

kpmk, ne ne, ve kar lepo kofetkajte že v ponedeljek, naslednjič pa se še jaz pridružim. no prav, naslednjič pa bosta s tamalim zdrava in se nam pridružita!!!

robčki za ritko- mi jih ne uporabljamo, samo če smo na poti. Drugače krpico in ima zelo lepo ritko, razen zdaj je pa dobil reakcijo na antibiotikuser posted image   o pišuka sedaj pa še to????

Pleničke pa kupujem bele pamperske, so super. Ko je mel pa one rumene, sva se pa ponoči mokra zbujalauser posted image   ja men so tud zakon, ker so tak mehke, sploh ker je imela mala malo kg da je niso žulileuser posted image
Drugač pa mamo že 3, se mi zdi tako hitro :)  mi pa smo še kr na 2jki in še to smo komaj prešaltali

Neposredna povezava do sporočila: 1116
9.12.2010 9:28:11   
kpmk
tinaaaleks - super za noč brez user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVOOOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
9.12.2010 9:35:51   
anju
tinaaleks user posted image za tvojo A user posted image

mamamajča kapljice biogaia menda vzpostavljajo ravnovesje med bakterijami v črevesju po AB.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
9.12.2010 9:46:21   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

robčki-smo kar na njih, razen ko je pokakan do ušes, takrat pa samo tuš

No vidim, da bom tudi jaz mogla bolj pogumno z robčki. Ma dokler smo v kopalnici ni panike, je voda na kamot.

Tinaaleks kako ga pa daš pod tuš? Mislim kako ga primeš? Sem jaz tudi že o tem razmišljala samo ne vem kako ga naj primem.

Plenice sem jaz tudi probala hoferke, pa mi niso všeč. Pamperske Premium care so zakon! Bom pa jaz tudi mogla na 3 prešaltat. Zadnje dni se mi mali ponoči moker zbuja, ker se mu tist zavihek, ko pride čez prilepljen premakne in potem plenica pušča.

Našmu se je pa na lički naredil nek rdeč flekec, kakor en ekcem. P je pa seveda na dopustu user posted image

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 9.12.2010 9:47:07 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
9.12.2010 9:59:35   
smarnca
sam na hitr, ker mam tavečjega SPET doma, ma vročino in kašlja, kašlja že od prejšnjega tedna...pa mu tudi nisem dala sirupa, dokler ni mel vročine čez 38,5.

mamamajča jst tut dajem Črtu kapljice biogaia, nam je ravno zaradi AB predlagala pediatrinja, tko kot je anju napisala

jst menstre še nisem dobila, po prvem porodu sem jo dobila šele 8 mesecev po porodu, takoj, ko sem prenehala z dojenjem sem jo dobila in jo imela lih 1x, pol se je pa že Črt prijeluser posted image . upam, da bomo zdej tut tok cajta zdržal z dojenjem pa brez menstre

tinaaleks bravo za malouser posted image user posted image user posted image , kr tako naprej.

mi pa smo prejšnji teden tudi začel na školjkico lulat, sam šele poskušava 1x do 2x na dan..danes je pa že kakaluser posted image pa pol, ko je videl, da se je pokakal je rekel ...tam bljak

Neposredna povezava do sporočila: 1120
9.12.2010 10:08:01   
melita73
Pozdravljene.
Joj, kolk sem jaz sita tega vremena. Pomoje da že ene 3 tedne pada al dež al sneg. Upam, da bo res jutri posijal sonček.
Tudi jaz imam že menstruacijo, pa polno dojim, isto je bilo prvič.
Plenice imamo mi že en cajt št.3, ker se je z 2 zbujal moker ponoči, sedaj je pa ok. Ima pa malo čez 5 kg, natančno pa ivem čez en teden, ko bomo imeli P. Imamo pa Hoferjeve in so mi OK. sem pa danes kupila bele pampers, katere smo imelšt.2, pa da vidim, če je razlika.
Anju, naša Zara se je redila tako kot tvoj Vitan. prvi mesec 1 kg, drug mesec približno 500g, naslednji mesec spet mao več. Se je ravno tako´kregala´pri prsih. Smo imeli pa kasneje probleme z hranjenjem, še danes, ko je stara 4 leta zelo malo poje. Je bila zelo drobna, pri letu je imela 8700g. Upam, da o tvoj Vitan bolj pridno jedel, ker vem, kakšna muka je to. user posted image
je pa zaenkrat Juš pravi jedec, samo trkam, da bo tako ostalo. Rodil se je z 2720g, sedaj je že na več kot 5 kg.user posted image

< Sporočilo je popravil melita73 -- 9.12.2010 10:10:53 >

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
9.12.2010 10:12:25   
melita73
Snežakinja, tudi našemu se je naredil en tak flek, kot ga ti opisuješ, ampak počasi sam izginja. Sem mal z Bepantenom namazala, mogoče je to pomagalo.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
9.12.2010 10:13:43   
melita73
Tudi naša Zara večkrat reče, da komaj čaka da Juš zraste.
Sem hotla  vprašat, če greste vi z vašimi ven tudi če imajo malo zabasan nosek.

< Sporočilo je popravil melita73 -- 9.12.2010 10:15:01 >

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
9.12.2010 10:17:30   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

drgač pa imamo zanimive dve noči- spimo tam do pol dveh pol treh...zizamo eno joško, zaspimo, jemo spet okrog 4ih na drugi strani, zaspimo, jemo okrog 7ih zizamo obe strani, pa spimo...npr danes do 10.30user posted image a mislite, da imam več mleka? al so se njene potrebe zmanjšale???

Med 7 in 9t naj bi bil 2, zagon rasti, zato user posted image  več popije in glede na večje povpraševanje, se ti je verjetno povečala tud količina mleka. No pri meni je bilo tako, do 2 dneva nazaj, ko sem se kar malo ustrašla, da mi mleka zmanjkuje- HB je bil le lažni alarm user posted image .
Full držim pesti, da ti rata Dašo le z dojenjem nahranit!

Glede srečanja v ponedeljek pa čimprej sporočim, ko izvem. Jaz sem ti še itak kavico dolžna! Če user posted image  ne bodo mirni bomo vzeli cafe to go in zraven vozičkali user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.12.2010 10:25:09   
tinaaleks
snežakinja-enostavno ga obesim čez roko kot vrečo krompirjauser posted image . Mislim, da si boš tako najlažje predstavljala.

Mi gremo ven tudi če je zamašen nos, se hitreje pozdravi na svežem zraku.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?