|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
9.12.2010 10:42:14   
Najki
vrocina pri dojencku:

KDAJ: Normalne vrednosti so med 36,2 in 37,2°C. O povišani telesni temperaturi (vročini) pri dojenčkih govorimo, ko telesna temperatura, merjena pod pazduho preseže 37,2 °C, merjena v ušesu 37,5 °C in izmerjena v ritki 38 °C.

Zbijati zacnemo, ko preseze 38 pod pazduho,  v usesu in ritki pa 38,3 in 38,5. Tukaj je se nekaj nasvetov, kako zbijati.

anju nas bi se tudi ze igral s sestrco - se skrije v omaro in pol se na ves glas dere cecjca cecjca cecjca kukuuu! ali ji pa prinasa knjige kazat.

cestitke aleksandri user posted image

jaz sem dobila 3 dni nazaj listek v kaslc in ni nic zvonil do danes grrr. sej jih bom dons nakurla, ker nimam kaj jaz lazit po tem vremenu na posto, ker se njemu ne zvoni, jaz pa celo leto na porodniski!

ce ne boste ful zgodnje za srecanje, se mogoce celo privlecem do celja, ceprav tam nic ne poznam user posted image . in seveda, ce ne bosta mulcka bolna.

danes imava UZ kolkov, upam da so dozoreli. pred tem bom skocila se na posto, po tem pa direkt bo bratca v vrtec. bi pa res pasalo ne imet dezja user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.12.2010 10:49:31   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
enostavno ga obesim čez roko kot vrečo krompirja .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.12.2010 11:01:33   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: melita73
Snežakinja, tudi našemu se je naredil en tak flek, kot ga ti opisuješ, ampak počasi sam izginja. Sem mal z Bepantenom namazala, mogoče je to pomagalo

Jaz sem mu zdaj namazala s Tea tree od Justa. Bom vidla, če bo kaj haska, drugače probam še z Bepanthenom.user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.12.2010 11:12:30   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Glede srečanja v ponedeljek pa čimprej sporočim, ko izvem. Jaz sem ti še itak kavico dolžna!

škoda, da ni funkcije I LIKE :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.12.2010 11:18:40   
caroline1
najki- super, če se dobimo, pa da še prideš ti...komot tudi katera druga! user posted image

danes je pa vreme res v k**** sej niti iz bajte ne moreva

user posted image a se vaši user posted image tudi neverjetno pomirijo, če jih lupčkate? naša mala zaspi, če jo lupčkam po čelu ali ličkih user posted image .

drgač je pa tak cuker, ko se pogovarja...kar cvili zraven, poskuša se naglas smejat, sploh zjutraj in ponoči, ko jo previjam! se ji dofaja, pa tako ji očke letijo...eh, še vedno zaljubljena mamica!!!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.12.2010 11:56:46   
mamamajča
Hvala za nasvete za kapljice med AB, mi je ravno včeraj tud v lekarni svetovala, ko sem šla še po eno dozo, tak da jih bom nabavla.

Vročina pri tako malem dojenčku- hm, meni je rekla v bolnici, da je za 1 mesec starega 38,5 že ful visoka vročina in so mu dali svečko v bistvu že, ko je prišlo nad 38. Ampak mi je pa rekla tud, naj sama nič ne zbijem, ampak pred tem pokličem v ZDuser posted image

caroline, ja moj se tud pomiri, če ga po ličku libčkam- v bistvu že, če se mu samo prislonim k ličku. Sem mu pa sinoči dala eno pisano bombažno pleničko, ki diši po meni, pa je v deset__ih sekundah zaspal. Ne pretiravam! Ležala sva in je bil ful siten, sit je bil tak, da ni hotel še poliznit ne več dojke, dudo zavračal in jamral, jamral. Pa sem mu dala pleničko k ličku, je zaprl očke in spal 4 ure in poluser posted image
Tak da- to bo zdaj naša nova tehnika- Mark ni mel tega nikoli.
Kak se bomo pa potem nekoč odvajali od tega, pa še ne bom zdaj razmišljalauser posted image

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 9.12.2010 11:59:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.12.2010 11:58:29   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

najki- super, če se dobimo, pa da še prideš ti...komot tudi katera druga! user posted image

user posted image
Upam, da meni tudi uspe kdaj še ostale mamice spoznat!

Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.12.2010 12:24:46   
caroline1
ko sem bla jaz majhna sem tudi imela pleničko s katero sem spala...in vsakič sem bila žalostna, ko jo je mama oprala, ker je bila potem dva, tri dni trda user posted image ...drgač je bla pa mehka in smrdljiva....klicala sem jo "mi". nobody knows why user posted image . ampak se je spomnim, tak da sem mogla biti stara vsaj 5, 6 let, ko je bla še aktualna!

kar se tiče spoznavanja ostalih mamic...bomo izvedle 1x štajersko invazijo v lj user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.12.2010 12:30:31   
anju
punce meni danes še ni uspelo Vitana normalno nahranituser posted image Melita srčno upam da to ni začetek velikih težavuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.12.2010 12:35:33   
caroline1
anju- slab dan user posted image ...upam, da bo boljš...

jaz sem lihkar menjala plenico...driska...ful sluziuser posted image user posted image user posted image ena je pisala o tem...kaj je to?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.12.2010 12:39:46   
tinaaleks
Jaz sem tudi imela pleničko-KIKA sem jo klicala in sem jo z veseljem cuzala. Seveda najbolj sovražila ko jo je mama oprala, ker je imela potem okus po prašku in ne več po moji sliniuser posted image .

Aleksandra je imela tudi pleničko, potem pa zajčka, ki je narejen tako, da ima samo glavo, naprej je pa cunjica. Gabriel tudi ne zaspi brez pleničke, zdaj mu pa že uvajam tega zajčka, ker ga je A z veseljem prepustila, ker ona ima svojega HIPO-ta.

Me pa zadnje čase prav zebe v stanovanju, ko pride pa mož domov, se pa poti, ker je tako vročeuser posted image . Moram malo začet telovaditi doma, da se segrejem in prepotim.

Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.12.2010 12:39:47   
anju
caroline kako zgleda ta sluz? ne vem, driska... Vitan ima čist tekoč kakec še skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.12.2010 12:42:37   
anju
js sm imela pa prstek do 2. razredauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.12.2010 12:46:35   
tinaaleks
bolš kot duda, ker si ga imela vedno pri rokiuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.12.2010 12:59:49   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

js sm imela pa prstek do 2. razredauser posted image

o ti packauser posted image
Saj se hecam. je pa prstek težje odvadit kot dudico menda

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.12.2010 13:01:04   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

anju nas bi se tudi ze igral s sestrco - se skrije v omaro in pol se na ves glas dere cecjca cecjca cecjca kukuuu! ali ji pa prinasa knjige kazat. cute, naš jo ima tud rad in bi ji bral in se igral seveda - brummmm brummm

jaz sem dobila 3 dni nazaj listek v kaslc in ni nic zvonil do danes grrr. sej jih bom dons nakurla, ker nimam kaj jaz lazit po tem vremenu na posto, ker se njemu ne zvoni, jaz pa celo leto na porodniski!

ce ne boste ful zgodnje za srecanje, se mogoce celo privlecem do celja, ceprav tam nic ne poznam user posted image . in seveda, ce ne bosta mulcka bolna. waw, super da se potem vidimo!!!!

danes imava UZ kolkov, upam da so dozoreli. pred tem bom skocila se na posto, po tem pa direkt bo bratca v vrtec. bi pa res pasalo ne imet dezja user posted image . naj ne bo dežja in na pošti kej fajnega :)

celjanke - dej mi na mobi ali pa na FB sporočte kdaj se dobimo, če slučajno tle spregledam

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.12.2010 13:02:23   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image
Upam, da meni tudi uspe kdaj še ostale mamice spoznat!

mamamajča - itak, se bomo popakale pa šle v LJ

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.12.2010 13:05:08   
caroline1

caroline kako zgleda ta sluz? ne vem, driska... Vitan ima čist tekoč kakec še skoz.

kakec kot običajno kar se tiče barve, ampak ful malo...pa precej sluzi, ne vem kako drgač opisat...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.12.2010 13:10:10   
nadka30
se opravičujem ker vdiram, kpmk mi lahko o testiranju poveš kaj več, da vidim kaj nas čaka
hvvvvvvvvvvvala že vnaprejjjjjjjjjjjj, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.12.2010 13:11:38   
kpmk
nadka30 - ravno sem ti napislaa izčrpen zs user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.12.2010 13:13:16   
kpmk
vročina pri malčkih - mene je izučilo, ne zanašam se več na to da jo mora imeti nad 38, ker našga zdela že 39,9-37,2 in tudi tokrat je imel pri bronhiolitisu le 36,9  -  37,2 in pop navadi ko ima grlo bogo nima vročine, kri pa user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.12.2010 13:19:56   
snežakinja
user posted image user posted image user posted image  Maticu se je naredilo še več takih flekcov - ekcemov, kot ga je imel prej samo na eni lički. Zdaj se je pojavil še na drugi lički in na obeh obrveh.

A mislite, da bi mogla zagnat paniko al naj počakam? 

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.12.2010 13:22:44   
kpmk
snežakinja - ima še kaj nenavadnega??? joj ne vem....  kako je pa drugače?

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.12.2010 13:29:03   
snežakinja
Drugega nisem opazila, razen, da je bolj siten, kot po navadi. Pojma nimam kaj so ti flekci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.12.2010 14:26:50   
anju

kakec kot običajno kar se tiče barve, ampak ful malo...pa precej sluzi, ne vem kako drgač opisat...

sprašujem ker se meni tudi zdi nekaj sluziuser posted image zdej se je tako pokakal da sem oba preoblekla, čeprav je bil v plenici. tisto česar plenica ni upela popit se je vleklo... ma tako mi ni všeč vse skupi, spt se je 15min kregal, zato da je naredil nekaj požirkov. in to pride nazaj v obliki skutkeuser posted image nimam dobrega občutka

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?