caroline1
|
ojej...ene imajo pa res 3much cejta kako si drznejo zanemarjat otroke ...jaz komaj en forum in eno temo dohajam!!! sicer sem pa jaz tudi 1x eni pokomentirala nage slike svojega sina, starega 6-7 let, kaj takega...ga je ženska celega pofotkala, kako zgledajo vodene koze, po genitalijah, rokah, nogah...pa se mi ni zdelo primerno...sicer nisem vohljala ( ) ampak so bile slikce na robu spletne strani...se mi je zahvalila, ker da se ji je pomotoma zgodilo ah...vsak po svoje! mi smo bili pri ortopedu...vse super, je rekel: ni treba več široko povijat! sva se kar oba vgriznila v jezik! ker nikoli nisva široko povijala, ker so nama rekli, da ni treba kpmk, filisa- ponedeljek se midve tudi oglasiva...ura ni problem, ker sva celjanki! se bova prilagodile...čez vikend pa jo mahnemo v ljubljano, če ne bo panike s kako virozo pri nečakinji! mamamajča- škoda, da te ne bo...se pa čimprej pozdravite... plenice- pri nas najbolj zadovoljni z dm- babylove naši tamalo, pri dojenju ali pa včasih na previjalni, ko hoče glavo obračat, tako zelo na drobno zatrese spodnjo čeljust...a mislite, da je to kak problem, primeren za fizioterapevta??? mozoljčki- pri nas izginjajo počasi in vztrajno! sem ter tja je še kak, ki je rdeč, pa bolj živi so tisti po prsih, ki so nastali kasneje. zgleda, da je res čiščenje, čeprav je bil danes pri ortopedu cel kup dojenčkov, pa noben ni bil flekast! drgač pa imamo zanimive dve noči- spimo tam do pol dveh pol treh...zizamo eno joško, zaspimo, jemo spet okrog 4ih na drugi strani, zaspimo, jemo okrog 7ih zizamo obe strani, pa spimo...npr danes do 10.30 a mislite, da imam več mleka? al so se njene potrebe zmanjšale???
|