Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju punce meni danes še ni uspelo Vitana normalno nahranit Melita srčno upam da to ni začetek velikih težav dihaj dihaj. saj ves da stres ni dober za mleko. predlagam, da kontaktiras LLL in jih vprasas za nasvet, zagotovo so se ze srecale s podobnim problemom. za kakico pa po moje lahko se vedno poklices patronazko in najbrz lahko pride pogledat. meni so dudo vzeli ful zgodaj, ker je bil moj brat odvisnik, je imel po dve v vsaki roki in eno v ustih , pa ni bilo sanse, da bi jaz imela on pa ne. pa pri dveh letih jih je moral res ze dat stran. po tem pa nisem imela nobene tolazilke v postelji, da bi se spomnila. moj tavelik pa tudi ni palil na nikakrsno ninico ali plisasto stvar. samo ropotulje so bile zanimive, ostalega niti povohal ni. po enem letu je zacel pa avte s sabo nosit v posteljo . zdej je pa dobil eno lutko kresnicko, ki sveti in poje, pa jo sem pa tja objame in skos laufa muziko na njej, ko se spravlja spat. res sem upala, da bo koncno odlocba za otroski, pa mi druga banka posilja novo kartico. se dobro, ker sem ze ksne 2 leti nazaj pozabila pin . pa itak sem jo samo prek neta uporabljala obcasno. snezakinja, ce je ze dal cez mozoljcke, se poskusi namenit za pregled cimrej, ce se siri iz kakrsnegakoli razloga, bos hitro dobila kaj za omilitev simptomov in ugotovila vzrok. ni pa se treba panicarit. ce ga srbi, se ti bo na rami poskusal popraskat, od tam je lahko tudi sitnoba prisla. to pri vrocini celo ne leti na razlicne otroke ampak na razlicne bolezni. nas je vcasih pri 39 kot rozica in noce nic slisat o pocitku, vcasih pa samo spi in blede. povisana temperatura mimogrede pride od pretoplih oblek ali kaksnega zobka ali zastopanega noska in se niti ne zmenijo zanjo. 3x mami to pa je skoda za prstek. nasa je lovila prste ze se kregala na rokice ze prvi dan, pa skos je iskala, ceprav sem jo skos priklapljala. je imela mocen sesalni refleks, zato sem ji takoj dala dudo. zdejle bi si ze prstke not vtaknila, ce ne bi imela dude. tavecji jo je pa dobil sele pri dveh mesecih zaradi kolik in kile. pa ko sem videla, kako enostavno se je odvadil ze pri letu in pol, se sploh nisem vec sekirala, ker jo je dobila tudi Lien. Mi tudi se vedno uporabljamo previjalno pri velikem. Sele zdaj sem zacela pazit, da ima ritko dovolj visoko, da mi ne zleze dol, ker je dejansko ze tako dolg, prej je bila pa cisto v redu. mamamajca jaz slike napopam v online album in imam vedno linke pri roki. ce sliko samo premaknem v drug podalbum, se pretrga link in ni vidna nikjer vec, kjer so jo objavili s tistega naslova, ker se ji dodeli nov naslov. pri tvojem problemu bi se pa najbrz vprasala kdo in s kaksnim namenom jih je objavil ter kje jih je dobil in ce bi bilo mozno, bi se na to sebo obrnila za obrazlozitev oziroma za izbris slikic, ce bi me motila objava. lahko pa se obrnes tudi na administratorje foruma. a so to tvoje slike ali je avtor kdor jih je objavljal? ce je to znanec, bi bilo prav, da te vprasa za dovoljenje pred objavo in je prav, da razcistita. Lien je imela danes UZ kolkov ze pri enem mesecu, ker so bili v P 2A, torej ni bil hrustanec se razvit, dan pa je ze lepo zgoscen in kolki so super, pa ni treba na UZ pri treh mesecih . Je bil pa totalen naliv, ko sva se oblacili za ven, potem sva sli pa se po bratca, pa je dez presel v semi snezni metez, smo prisli domov ravno v pravem casu pred zastoji zaradi snega po moje .
|