Najki
|
kmpk zumba je tudi mene ful zamikala, ko sem gledala posnetke . kako ste z alergijo, se dajete ADC? ti senkam se 3 skatle, ce rabis itak jih nimam za kaj porabit, pa nimajo vec dolgo roka. za temenca ji pa namazi s hladilnim in fajn podrgni pa speri. to je pa hudo, da se vecji takole zbuja. ce se zbudi kot da ga je naenkrat strah, da je zapuscen, ga poskusi kaksno noc pustit spat pri vama. lahko bi bila res mesana reakcija na varstvo plus dojencka. nas je imel zapoznelo reakcijo in je razvil tudi separacijsko krizo ob odhodu v vrtec. se je pa zelo izboljsalo s tem, da smo mu dajali ekstra pozornost in ful poudarka na fizicnem stiku, objemih, cartanju, ljupckih, nasmehih... Se je drasticno zmanjsalo stevilo histericnih izpadov in agresije (zacel je grist in tepst), joka... upam, da ni nocna mora, kot pravi 3x mami... jaz jih imam sicer pogosto, so pa vedno na sporedu po ksni srhljivki in teh neumnostih. mogoce poskusi zvecer vzpostavit prijetno okolje, da bo sel spat s prijetnimi vtisi. jaz se izogibam morecim oddajam zvecer, ker zelo pogosto sanjam in zadnji vtisi zelo vplivajo na moje sanje, ce bojo moraste ali ne. se pa spomnim moje ponavljajoce nocne more, ko sem imela ksna 3 leta - sem vsako noc sanjala, da me je en karakter iz risanke ugrabil iz postelje, jaz pa nisem imela glasu, da bi zakricala. pa vedno ista mora... Lien je spala danes skoraj 9 ur, zbudila se je sele ob pol osmih, preskocila je kar 2 obroka ... pa ni sla sita spat. tista vrocinca vceraj jo je zmatrala najbrz, pa kopanje zvecer. danes je se vedno topla, samo bolj budna in lacna, pa nosek se ji bolj stopa, pa revico zalivam s fiziolosko. zjutraj je bila sicer cisto normalno hladna, jo bom zmerila ob naslednjem previjanju. missD si se z nami?
|