banga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ku ku . Mi smo pa že en teden doma . Pa nimamo nobenega namena kam iti . Kaj naj rečem? Če vam povem, da si sploh ne znam predstavljat, da bi morala Gaja sedaj v bolnišnico, sem verjetno povedala vse. Mi se imamo fenomenalno, vsak dan posebej se moram opomnit, da ne sanjam in da bo sedaj vsak dan tako . Kaj smo "pridelali" v enem tednu? To, da kadar Gaja misli, da je sama v sobi, recimo da nisem v njenem vidnem polju, že kliče eeeee in potem se ji oglasim in se "pogovarjava". Skratka ni rada sama. Kaj še? Da je rada na rokah . Je pravi cartljivček, ampak je zadovoljna tudi v posteljici, samo da je nekdo zraven nje in da se ji pači, potem pa se smeji, prav naglas. Rada je, kar sem res zelo vesela, sploh če vzamem v obzir, da je 13 mesecev bila hranjena samo po sondi. Ob 20h že obe spita, 1x na noč Gaja še je, drugače pa spi. Jaz sicer bolj malo, ampak se bom že navadila, da se ne bo nič zgodilo, če bom malce zaspala. Danes smo vozičkali , je bil tako lep sonček, pa vse belo okrog, prava idila. En utrinek iz današnjega dne: Gaja se je najedla, pa podirava kupčka, prisede Lara, prinese knjigico in nam začne "brati" - pripovedovati zgodico iz knjigice. To so stvari, ob katerih postane vse ostalo nepomembno. Imam ju tako rada, da je ni stvari, ki je ne bi naredila za njiju - tako kot vsaka mama. Skratka lepo nam je in res upam, da bo trajalo čimmdlje. Lorencia, iskrena hvala za vse, kar si in kar še bosta z partnerjem storila za nas, za Gajo. S ponosom povem, da vaju poznam. Sanacija plazu lepo poteka, danes sicer ni bilo nobenega, upam, da se niso ustrašili teh par cm snega. Nam pa ostaja še sanacija hiše, kjer se vidiji razpoke in upam, da so temelji ok, tako da mi bo vaša pomoč še kako prav prišla na pomlad . Nokes - Gaja ima po vaši zaslugi vse. Resnično sem vesela, da so se rr-jevke odzvale v tako velikem številu in mi priskočile na pomoč. Hvala vsem, ki ste mi pomagali kakorkoli, materialno, finančno, z nasveti, lepimi željami, mislimi, ko je hudo je vsaka odprta dlan žarek upanja. In takrat smo šli skozi res zelo hudo obdobje. Sanacija plazu je bila v zraku in lahko povem, če ne bi šli v javnost z njo ne bi bilo nič. Zato mi je vaše znanje prišlo še kako prav. Prav tako mi je bilo zelo toplo pri srcu, ko ste razveseljevale Laro z paketki. Jaz sem namreč bila takrat zelo zaskrbljena za Gajino stanje, saj so se pričeli epi napadi in mi je veselje v njenih očeh, dajalo upanje za naprej. Prav tako sem hvaležna za finančno podporo, ki je izključno namenjena v Gajino korist in sem tako pomirjena, da ji bom lahko nudila, vse kar bo potrebovala. Punce moje zlate, veliko delo ste opravile, zato mi ni težko vzeti par minutk in poročat kako se ima "naša" Gaja, vsaj tako vam lahko na nek način povrnem vašo dobroto. Gigi, sončica, andromeda, imee, koala, banga, tassi, brina, baja, tasa, zojalu, alex, janeja, zala, rakica, tanja, valči, adelina, aprilčica, naja, mojčca, ly, sami, belen, eva, klaja, botrca, sulfinja, sonček, papuang, amm, soncek, thais, miska, eva, ledenka, katja, orka, janjya, valči in vse ostale, ki mislite na nas HVALA VAM ZA DOBRE ŽELJE IN PONUJENO POMOČ, VSEKAKOR MI BO OBOJE ŠE KAKO PRAV PRIŠLO Ko berem take novičke, lahko skozi solze, ki mi tečejo od veselja, napišem samo to: IZ VSEGA SRCA VAM PRIVOŠČIM, POLEPŠALA SI MI DAN, ŽELIM TI, DA ŠE NAPREJ Z MOŽEM VSAK DAN UŽIVATA SKUPAJ Z VAJINIMA PRINCESKAMA. Lari in Gaji pa pošiljam koš poljubčkov.
< Sporočilo je popravil banga -- 1.12.2010 19:07:24 >
|