|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
26.11.2010 18:32:25   
ječi12
ojla

naša beba srečno!

pajac že carta pomoje ej. ker je bla itak že na pol odprta :)

škorpijonček zdele itak nikamor hodt k je preveč snega. jutr edin :) v nedeljo bo spet belo.

aja snežne razmere: pri nas v okolici LJ imamo 15cm in še pada. ampak očitno bo še huje. :) haha.

plenice: mi mamo cute&play 2ko. mu je še velika ampak so ful poceni pa dobre so in pač malo bolj zategnemo. pa ponoči mu dam povijalno čez da je bolj fiksno use skupej in je kr ok. je še drobižek in se kr zgubi v njih.

čisšča. js sm skor 3 tedne po porodu.pa je na dneve še kr krvavo.točno tko je da ob dojenju pa ko preveč okol šibam se pojača. upam da bo čimprej konec. sm pa prešaltala na senta vložke so ful ok,majo krilca pa tut nč plastične niso. aja pa valda ful cenejše.

mleko: naš če je na dodatku spije med 60 in 90ml. 90 redko.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.11.2010 18:44:58   
škorpijonček_
Zdaj sem pa res edina ostalauser posted image , mi bo tole zdaj na psiho udarluser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.11.2010 19:06:31   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Zdaj sem pa res edina ostalauser posted image , mi bo tole zdaj na psiho udarluser posted image .

nee no...lej kok je luštn k loh še spiš,ješ use,počivaš,greš v snegeca ipduser posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.11.2010 19:12:09   
birdy

Jst sem še tukiuser posted image  Pa še en cajt bomuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.11.2010 19:21:14   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst sem še tukiuser posted image  Pa še en cajt bomuser posted image

Pa jaz sem še tudi tu :))) user posted image
Ne skrbita, nista sami user posted image

pri meni vse mirno, nič še nisem odprta, glavica še ni fiksirana, a prejšnji teden so mi rekli, da je,...
po današnjem pregledu pa še ni,...user posted image

Naslednji pregled: 29.11 ctg in UZ, tako, da imam občutek, da še bomo kje v decembru prikukali na svet.

Kaj pri vas je že veliko snegeca? Tu koliko toliko, ampak če bo tako snežilo celo noč, ga bo nekaj,...

Ta vikend bom malo manj tu gori, ker še vedno morem kuhati pa vse in se tak zmantram, da kar veliko preležim,..., razen če se mojemu malo prikupimin od mojega prenosnik aktiviram,...user posted image
Pa še na neki rojstni dan bi mogla iti,...

včeraj in danes so ful vsi klicali in me spraševali kako sem,..user posted image user posted image , ne vem, če ne bom počasi začela kar izklapljati telefon, ker mi gre že na user posted image , od teh klicev,... ne razumejo, da bom javila, ko bo tak daleč, ne pa da se vznemirjam,...

Lepo mi bodite user posted image
lepo noč ter lep snežen vikend želim,..

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.11.2010 19:46:09   
tejci1981
Kake lepe sobice mate v LJ P!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bi se v MB tudi kaj takega spomnili!!!!!!

Našabeba - srečno in naj bo hitro

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.11.2010 19:51:30   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

oj
a je že kakšen nov nasvet glede elastičnega ali neelastičnega slinga? LJUBLJANA? Ena je rekla da bo vprašala kolegico?
zdej bo pa res že čas da grem v shoping...

Jaz sem se pa na koncu vseeno za sleepy wrap odločila, kljub temu, da so mi rekli, da je elastičen. Mi je všeč, ker lahko kar zavezan ostane. V ponedeljek ga dobim in poročam, kako se obnese, kolikor ga bom tako na hitro sploh lahko sprobala. Pravo sliko bom pa itak dobila šele s konkretno uporabo.
Sicer pa...vidim, da bo naš prvi sprehod z Lukcem itak šele marca na vrsti, ker se je že sneg začel. Z vozičkom v sneg ne grem, bom šla pa kar s slingom drug teden ene danuser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.11.2010 20:00:05   
škorpijonček_
Srečno naša beba!!!

Birdy, a je teb kaj pajac javla...dolgo traja tole...upam, da je vse ok.

Aleksa...ti si že imela rok? Jst še vedno upam, da grem kmal, glede na to, da mi je ena kameratka šla v iz srede na četrtek, ena v petek, računam, da sem jst na vrstiuser posted image . No, upam na jutri in nedeljo, ko je luna.

Kaže še nič ne, no lahko pa to hitro pride...kolker sem par punc poslušala. Tak, zdaj pa BB.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.11.2010 20:24:34   
Majchi
Našabeba, držimo pesti, da hitro mine.user posted image

Pajac je pa tud men sumljiva...user posted image

Škorpijonček, še malo...user posted image Kot ti je ječi že rekla, uživaj dokler lahko. To so še zadnji trenutki. V naslednji nosečnosti ne bo isto. Samo enkrat si prvič noseča!

Naš Luka se je tudi malo unesel kar se spanja tiče. Ponoči spi od 3 do 4 ure, včasih celo 5. Čez dan pa ga isto zvija in se ob tem zbudi. Paše mu, če ga nesem na previjalno in je nagec. Dons zjutraj se mi je ob 6ih tako pokakal, da sem kar debelo gledala!Ta zenf-drekec je izstrelil mimo mene po celem stranišču in ploščicahuser posted image . Res nisem vedla kje naj začnemuser posted image . Polula se pa na previjalno itak vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.11.2010 20:32:23   
birdy
škorpijonček, men ni Pajaca nič javla... Mi je prov čudno, res. Študiram da bi sms poslala, pa ji po drugi strani nočem težit...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.11.2010 20:40:54   
november2010
jaz sem pa ugotovila da Adamu najbolj paše da na trebuhu spi.... ampak si ga kar nekak ne upam pustit tako.... sicer ima glavico ful močno jo obrne z leve na desno, ampak vseen... vaši vsi spijo na boku še?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.11.2010 20:41:22   
aleksa83
Škorpijonček ja jaz sem tudi že preko roka, pa še je vse mirno,...., ni popadkov, še vedno zaprta, se nič ne dogaja,....

saj bo,...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pač tolažim, da še noben ni noter ostaluser posted image .

Uf, kako gre snegec pri nac, kakih 5 cm ga je že, če ne več,....

pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.11.2010 21:12:41   
škorpijonček_
Birdy, res full čuden, nč ni tole Pajacki podoben, sam upam, da je res vse OK.

Aleksa, tud jst se tolažm s temuser posted image , drgač pa me od sprehoda dalje full spodaj boli, kot da bi si še zadnjo pot utiral in raztegval kosti. Komaj vstanem in hodim, pa dol prtiska.

Bomo šli počas pod tuš, TV, pa da vidmo kaj bo noč prnesla.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.11.2010 21:28:19   
birdy
Sem pogledala še na drugem forumu glede Pajace... Nič ne vejo, ena ji je poslala sms pa ni dobila odgovora... Jst upam da že carta pa je sam preutrujena za pisatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.11.2010 21:34:18   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sem pogledala še na drugem forumu glede Pajace... Nič ne vejo, ena ji je poslala sms pa ni dobila odgovora... Jst upam da že carta pa je sam preutrujena za pisatuser posted image

Al pa je res šla se sproščat v kake terme, da bi sprožlauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.11.2010 21:46:03   
ječi12
razpisujem tiralico za pajackouser posted image
upam da se ji sam ne da do kompa oz že cartauser posted image

pr nas cca 20cm snegaaa

Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.11.2010 21:52:06   
škorpijonček_
Pr nas tud kar sneži, v nedeljo bo še huje menda.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.11.2010 22:06:26   
mml
ej bejbe...

da ne boste v skrbeh...pa saj ne boste zamerile a ne...

pajac je okrog 18. dobila svoj zakladek...ima punčko Ano user posted image user posted image . Tako nekako 3170 g in 53 cm... pa ne me držat za besedo, ker so to info od ponosnega očija ;-). Oba sta ok...ostalo vam pove pa sama pajac

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.11.2010 22:12:05   
birdy
Ja, zdej pa ma že kera verjetno na sms-u... Pajacka ima Ano!!!!!
Čestitke Pajaca!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.11.2010 22:31:53   
ječi12
user posted image user posted image juhu Ana in pajaca!!!!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.11.2010 22:53:02   
zori82
Večer

samo na hitro se javim pol pa šibam spat, dokler se malčica ne zbudi

pajac jeeee čestitke za Ano

naša beba srečno

škorpijonček, birdy, aleksa in ostale...go go apartma je rezerviran sam še ta teden

november2010 Nijo ponoči devam na bok in jo podpolcam da se ne prekucne (pač kolikor lahko), čez dan jo pa dam na hrbet in trebušček (ponoči si pa še ne upam)

čišča če ne skačem preveč okol je skoraj ni, no potem se pa spet pojavi... sm se že sprijaznala da pač traja 6 tednov (sam še mal)

plenice imamo pampers premium care new born (al ka so že) in sm misla da bo šlo skoz še en paket ko ga mam, ampak no go bo treba kr večje nabavit

no zdj pa šibam spat, da se malo naspim preden se Nija zbudi (mam fore nekje 2-3 ure)

če se katera odloči da gre na ta zasnežen dan oz večer v Rim srečno in hitro (na poti do rima pa počasi in varno)

Nočko

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.11.2010 22:55:17   
simonmojca
pajac ČESTITKE za Ano

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.11.2010 7:05:48   
november2010
no, še uradni sms od pajace: (je ponoči prišel pa sem že spala)

user posted image

Imamo sneguljčico po imenu Ana. Mamico in atija spoznala 26.11 2010. velika je 53cm in 3170g. Neskončno srečni!
Mama, ati in veliki brat Peter

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.11.2010 7:29:53   
škorpijonček_
Pajaca...user posted image  za sneguljčico Ano!!!

Super, zdaj Aleksa sva še pa midve na vrst. Če bo dans naša beba rodila, nimava šansuser posted image  (ker je za vsako en dan rezerviran), če ne pa ena od naju...držim pesti. Jst sem kr za, da me dans zagrabi in končno vidim tega škrata, ki se tko rad skrivauser posted image .

Sam mora bit pa smeha tam v P...Pajaca in Library so skupaj user posted image , uja.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.11.2010 8:36:33   
pesjanarka
čestitke pajacki

peščica tistih, ki ste še 2 v 1, jaz sem tud še z vami. Upam, da se mi ne bo treba prepisat k decemberkam

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?