|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
25.11.2010 23:24:36   
pajac
user posted image user posted image user posted image vidim, da smo kar iskrene glede svojega obnašanja user posted image user posted image

Ja jaz sem mislila, da bom vedela, kako zgledajo popadki .. in kaj zdaj počnem.. pojma nimam.. si ne predstavljam, da bi me iz prve zgrabili takšni kot prvič.. ker po moje ne pridem do P...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.11.2010 23:25:20   
škorpijonček_
Moj trebuh je kot kamen, mali pleše polko.
Pajacka...ti želim, da te zagrab, če misliš, da je to TO. Jst mislim isto kot beba, da ne bo kak dan, dva nč.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.11.2010 23:28:08   
naša beba
ja sam pajaca, se mi zdi, da ko bo uno ta pravo prišlo, boš ti edina od nas treh vedela, da to je to... maš le Petra, midve s škorpijonko sva dale sam suho teorijo čez...

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.11.2010 23:29:00   
škorpijonček_
Čveke...očke mi skup vleče, jutri pa še pregled...grem počas ninat, da se naspim.

Če se ktera odloči, srečno, če ne se pa javte, da ste še jajčke preden greste, da bom na tekočem user posted image

Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.11.2010 23:30:13   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Čveke...očke mi skup vleče, jutri pa še pregled...grem počas ninat, da se naspim.

Če se ktera odloči, srečno, če ne se pa javte, da ste še jajčke preden greste, da bom na tekočem user posted image

Nočka!

na pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.11.2010 23:30:14   
pajac
user posted image user posted image user posted image verjemi da boš vedela,da je to to.. če ciljaš na moje izkušnje od prvičuser posted image user posted image user posted image tega ne moreš sfalit user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.11.2010 23:32:21   
naša beba
ja, upam, ... pismo a veste, da dans sem pa res že sama sebi tečna, kr prehitevala bi neki... pa če beba noče ven, je ne morem na minuto prisilit...

a imamo vse jutri pregled?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.11.2010 23:32:24   
pajac

Nočka!

na pregled.

če bom jajčka do jutra (kar nekje globoko v sebi mislim da vseeno bom... ) se verjetno ne bom oglasila, ker bom šla ful zgodaj, da me moj pelje še pred službo... No če ne bom jajačka, pa boste takoj izzvedele :)
Kdaj imaš pregled? Jaz ob 8h, s tem da moram ene pol ure prej oddat urin..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.11.2010 23:33:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

ja, upam, ... pismo a veste, da dans sem pa res že sama sebi tečna, kr prehitevala bi neki... pa če beba noče ven, je ne morem na minuto prisilit...

a imamo vse jutri pregled?

kdaj ga pa ti imaš?

Pa lahko, lahko gre ven ko jaz hočem, samo se še ne morem odločit kako hudo si to hočem user posted image (ne to da cartam, sam porod mislim)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.11.2010 23:34:15   
škorpijonček_
Tud tam po 8 moram na CTG, pol pa še zdravniku, ki bo pač gor dežuren. Včas traja, no sam prej ziher javim, če sem 2v1.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.11.2010 23:37:27   
naša beba
pri meni tud včasih traja... med osmo in deveto moram bit dol... no ob 8 greva s frendico od doma, se pravi pol devetih sem lahko že na ctg priklopljena, pol ure počitka, pol a še urin, pritisk in zdravnik... doma najverjetneje neki čez deseto....

Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.11.2010 23:37:53   
škorpijonček_
Zdaj pa res....NOČKA!!!!!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.11.2010 23:39:01   
naša beba

Zdaj pa res....NOČKA!!!!!!!!!!!!user posted image

ja, gremo spat... nočko!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.11.2010 23:39:11   
pajac
ajde bejžta spat.. jaz se grem tudi k mojemu stisnit.. (se zadnji krajc nevarno bliža user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.11.2010 23:40:02   
pajac
lahko noč nočni ekipi in

jutro user posted image mamicam, ki že zgodaj bedijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
26.11.2010 7:05:26   
škorpijonček_
Jutro,

pokorno se javljam, da smo še 2v1 in čez kakšno uro grem na pregled. Noč bila super, fajn sem spala...torej zadnji krajec, čakam te!!user posted image

Ajde, več pa pol.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
26.11.2010 7:30:36   
naša beba

Jutro,

pokorno se javljam, da smo še 2v1 in čez kakšno uro grem na pregled. Noč bila super, fajn sem spala...torej zadnji krajec, čakam te!!user posted image

Ajde, več pa pol.

Dobro Jutro!

Lahko dam kar Copy-Paste, samo čas skrajšam za pol ure in upam, da ne čakam do krajca...
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
26.11.2010 7:58:57   
pesjanarka
Tudi jaz še 2 v 1. Kako pa drugače, saj še ni 16.03.11 a ne pajac user posted image .

Se pa mojemo otroku očitno zdi, da ima mami čisto preozek prsni koš in mi je celo noč širila rebra. Znotraj obeh rebernih kril sem namreč čutila precej močno bolečino, kot da bi se mi res upirala vanje. Sam mal dvomim, da ma mala že tako gibčne in močne nogice, da bi že notri delala špago in potiskala na obe strani.

Sedaj sem pokonci in jo je gravitacija spravila nekoliko nižje.

Sicer imam pa sodeč po UZ (nuhalna in 3D) danes neuradni rok. Obakrat mi je namreč namerila, da je dete za 3 dni starejšo, kot pričajo datumi.

Lepo bodite pa upam, da ta vikend vsaj katera rodi. Lahko se pa javim, da bom to jaz user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1718
26.11.2010 9:28:38   
kapesanta
jutro
krcki - sesalec pomagal v 95%, samo smo se pa matral vec kot 4 ure, pa se pol je parkrat zajamrala in punknla. Zgleda da je mela orenk prebavne motnje. Me kr zmrazi kaj bi delala brz sesalca.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
26.11.2010 10:16:00   
kapesanta
oj
a je že kakšen nov nasvet glede elastičnega ali neelastičnega slinga? LJUBLJANA? Ena je rekla da bo vprašala kolegico?
zdej bo pa res že čas da grem v shoping...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
26.11.2010 10:18:06   
malajka84
jutro punce!!

kaj zdej čakate, katera bo naslednja? do konca novembra ni več veliko,...dejmo!;)

spanje...no naša pupa tud spi tko včas eno uro včas pet ur,..kokr pride, pa zmer isto poje ...ampak k dolg spi kr hodm gledat kdaj se bo škratek zbudu:)

hrana...midve mava pol pol, no mal se dojiva potem pa še dodava adap.mleko, kr ga mam jst zaenkrt še premalo, mi je pa patronažna rekla, da tam 70 lahk spije, če je lačna pa tud več, pač da je sita..no jst mam svojga okol 30, pol ji dam pa še 30 včas mal več adap. pa je pupa srečna.:)

Neposredna povezava do sporočila: 1721
26.11.2010 11:22:55   
ječi12
malajka zdj pa veseli december čakate user posted image  

mi spimo ok. čez dan če hoče več k tri ure spat ga itak zbudim. ponoč je pa do zdj spal največ 5,5ur v kosu,drugače se pa zna tut na dve zbudit,nismo še točni in nimamo nekega ritma.
drugače pa je ful priden fantek. če ga kej zvija se mi zdi da je tolk potpežljiv. v spanju se napenja pa prdi pa use živo,no pol k se pokaka mamo pa mir.ampak joka še nismo meli-trkammmm!
na hrano pa ne pazim preveč jedla nism še solate pa svežega sadja,ostalo pa kr use. no ja svinjine tudi ne.

pajac bo dons rodila! čutm na vodi user posted image

zdele so use nosečke na ctgjih :) dobr opravte.oz kr rodit pejte :) dons je sneg itak ni bolšga k rodit it :)

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
26.11.2010 11:24:17   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

uf, le zakaj mi ne porata vsaj vsak dan 1x tle gor prebrat kaj novega dugaja user posted image cveke cvekaste

A mogoce katera iz izkusenj ve kateri slingi/trakovi so boljsi elasticni ali neelasticni, ker se se vedno odlocam...

tisti ki so 100% bombaž so večinoma neelastični(odvisno od tkanja). Meni je najboljši mešanica strižene volne in bombaža. Na tej strani si preberi kaj vse imajo in se boš lažje odločila http://www.didymos.de/english/index.php?s=tying_methods&t=tying%20methods Pa mislim, da so didymosovi elastični so pa tudi med dražjimi. Če si kje v Ljubljani lahko prideš k meni pa pogledaš kako zadeva zgleda.

sem bolj poredko gor pa oprosti ker je trajalo tako dolgo.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 26.11.2010 11:29:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1723
26.11.2010 11:32:10   
november2010
Dan!

hranjenje - mi smo tam nekje do 90ml... zadnji obrok je recimo pojedel pa samo 50ml, tako da čist odvisno....
ima pa mali ful probleme s prebavo oz. vetrovi... čist skoz prdi in se napenja, kaka pa tud ful, ima skoz po malem drisko, bava blata je že ves čas čisto rumena. Poleg tega ima tud probleme s požiranjem in morva ful kupčke podirat med hranjenjem, ker se revež kar davi - pa sem sprobala že kar nekaj različnih flašk, pa je povsod isto.... pol pa zarad tega še bruha, tako da mu gre hrana iz vseh lukenj ven.... sem kupila aptamil proti polivanju - je ful gost in ma mal manj problemov s požiranjem, ampak s prebavo pa še vedno - joka vsakič ko prdne, blato pa je nekako normalno - ni driskasto in še zdaleč ne trdo.....
mu dajem zdaj biogaia kapljice, bomo vidl če bo kej pomagal.

skratka cel doktorat iz mleka in prebave - po moje bom še kar nekaj denarja stran vrgla, da najdem tapravo formulo, ki bo adamu najbolj odgovarjala.... še dobr da v pondelk patronažna pride, da se mal z njo posvetujem, pa še v četrtek imava posvetovalnico, da se še tam mal z njimi pomenim.

mal me skrbi tud tale moja čišča - zdaj je že take rjavkaste barve, ampak je tak ful neprijeten vonj - vem da ima čišča nek značilen vonj, da pa ne sme smrdeti.... sam ne bi mogla zdaj lih meje določit a je to sam ta vonj al smrdi... :S

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
26.11.2010 11:44:26   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: november2010
mal me skrbi tud tale moja čišča - zdaj je že take rjavkaste barve, ampak je tak ful neprijeten vonj - vem da ima čišča nek značilen vonj, da pa ne sme smrdeti.... sam ne bi mogla zdaj lih meje določit a je to sam ta vonj al smrdi... :S

november jaz imam tud probleme s čiščo, je bila že rjava zdej je pa že 2 dni spet v obilju in sveže rdeča user posted image . Sem pa 4 tedne po porodu in pomoje bi mogla že mal pojenjat, ne pa da se vračamo skoraj na začetek. Me prav zanima kako imate ostale, ker jaz tud študiram da nekaj ni o.k.. Kar se tiče vonja je pa pri meni tako, da ko sem malo zmanjšala tuše je bil vonj močnejši, tudi mal kot smrdel, sedaj ko se tuširam spet spodaj na 3 ure pa se je vonj spet zmanjšal.

Drugače pa dober dan vsem.

kako kaj naše zadnje nosečke? ste šle rodit al še vztrajate 2v1?

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?