ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Dan! Napisala sem celi post, ga kopirala, me vrže ven, zdaj pa ni česa za prilepiti. Pa na hitro... Koroške kapljice imajo dolg rok trajanja? Mi krčov še nimamo, a bi jih najraje naročila vnparej. Bejo, jaz še nič tekočine ne dodajam, ampak jaz dojim. Škorpijonček, pesjanarka, aleksa, birdy, upam, da bo čimprej. Midva jutri zjutraj končno končava z antibiotiki, potem pa bo prvo kopanje v torek. Sem mislila, da ga bo patronažna že v četrtek, a je rekla, da naj prej damo skoz antib., pa potem skočimo v vodo. Drugače pa skoraj ne morem verjeti, da moj malček pančka 4 ure na noč. Sicer samo enkrat, ampak je že fajn razlika, glede na prej, ko je bilo striktno na 2,5h. Ima pa ritem približno tak, da zaspi med 8-9 zvečer, potem spi do 1-2h, potem se rihtava 1,5h (previjanje, dojenje in po potrebi še enkrat previjanje), potem pa naprej še 2h spanja in spet hranjenje. Mi je kar všeč tak ritem. Aha, moram iti. Lačni smo. ja kapljice majo rok ful folg. zdele do maja 2011 veljajo k sm jih ta teden dobili. dobra si da se ti da ob 2h zjutri previjat pa rihtat,to pomen da greš okol 3h spat...mučno,meni vsaj. js če zaspi nekak tko da bi blo za zadnje previjanje prepozno,ga okol 23h zbudim previjem,pojemo in potem ajat. pol pa do jutra ne previjam,tut če kaka....je ritka čis dobro zaščitena,pa škoda bi mi ga blo prebudit....
|