aleksa83
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Zdaj sem pa res edina ostala , mi bo tole zdaj na psiho udarl . Jst sem še tuki Pa še en cajt bom Pa jaz sem še tudi tu :))) Ne skrbita, nista sami pri meni vse mirno, nič še nisem odprta, glavica še ni fiksirana, a prejšnji teden so mi rekli, da je,... po današnjem pregledu pa še ni,... Naslednji pregled: 29.11 ctg in UZ, tako, da imam občutek, da še bomo kje v decembru prikukali na svet. Kaj pri vas je že veliko snegeca? Tu koliko toliko, ampak če bo tako snežilo celo noč, ga bo nekaj,... Ta vikend bom malo manj tu gori, ker še vedno morem kuhati pa vse in se tak zmantram, da kar veliko preležim,..., razen če se mojemu malo prikupimin od mojega prenosnik aktiviram,... Pa še na neki rojstni dan bi mogla iti,... včeraj in danes so ful vsi klicali in me spraševali kako sem,.. , ne vem, če ne bom počasi začela kar izklapljati telefon, ker mi gre že na , od teh klicev,... ne razumejo, da bom javila, ko bo tak daleč, ne pa da se vznemirjam,... Lepo mi bodite lepo noč ter lep snežen vikend želim,..