|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 17:26:17   
naša beba
library, po mojem se daje zapoznela luna... vse znake imaš... tečka si, ker je bla polna luna, pa še kot kaže jo boš pred rokom popihala rodit..

Res pejd preverit torbo in telefonske za sporočanje, nas uboge revice, okrogle tečke pa pusti tu... same...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... NČ JOKAT!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.11.2010 17:27:38   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

library, po mojem se daje zapoznela luna... vse znake imaš... tečka si, ker je bla polna luna, pa še kot kaže jo boš pred rokom popihala rodit..

Res pejd preverit torbo in telefonske za sporočanje, nas uboge revice, okrogle tečke pa pusti tu... same...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... NČ JOKAT!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.11.2010 17:28:50   
lottyka
Library evo, pa se je začel dogajat. Mogoče ti bo pomagalo, jaz sem začela krvavet v četrtek ob 5h zjutraj, rodila v petek ob 17.14h, tako da verjetno greš res kmalu proti Rimu. A zvija te že redno? Malo na uro poglej. Pa jaz bi rekla da jej, da boš imela dovolj moči.

Nadinne ČESTITAM

Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.11.2010 17:29:11   
philadelphia
Pa še to? A kej spremeni dejstvo, če je sveža kri, ampak je ni glih velik? Pa ne vem, če bom prišla do sosede, ker me zdaj preganja na veliko potrebo. Bom še mal počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.11.2010 17:32:10   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: library

Pa še to? A kej spremeni dejstvo, če je sveža kri, ampak je ni glih velik? Pa ne vem, če bom prišla do sosede, ker me zdaj preganja na veliko potrebo. Bom še mal počakala.

Jaz sem klicala takrat v P in so mi rekli, da dokler je ni toliko kot prvi dan menstruacije počakati na redne popadke na 5 minut. Tudi zvečer ko sm bila v P se jim ni zdelo to nič posebnega, pač verjetno čep in me poslali še domov.

Evo pajac, birdy, škorpijonka in ostale library vas zapušča. tako da hitro za njo, da boste skupaj.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 24.11.2010 17:34:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.11.2010 17:36:35   
škorpijonček_
Nadinne user posted image .

Library......a ti nas boš tud zapustila? Pa res mislim, da bom na konc kr sama ostala.

Pajac...pr teb kaj novga?

Birdy...ti si še vedno za november?

Naša Beba...še z nami?

Sem ktero pozabla, al je to res samo to?

Jst zdaj prav noge skup tiščim, da bi blo v pondelk, sam da ne bo pol šele naslednji pondelkuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.11.2010 17:41:01   
philadelphia
Ne zapuščam vas še. user posted image  Počakmo kaj prinese večer.

Hvala Lottyka

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.11.2010 17:41:18   
Majchi
Library, go, gouser posted image user posted image ! Pa nič se bat. Ko se začne dogajat, te kar odnese. Verjemi, ne razmišljaš kej dost. Pa lepo je rodit, res lepo!user posted image

Nadine, iskrene čestitke za punčko z lepim imenomuser posted image user posted image ! Lepo se crkljajte zdaj, ko jo končno imašuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.11.2010 17:48:25   
lottyka
Drugače pa dober večer,

Mi smo vredu, smo bili danes na dolgem sprehodu po sončku in smo kot prerojeni.

Srečno vsem na poti v Rim!

Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.11.2010 18:29:48   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: library

Pri men je bla tudi sveža kri - hkrati z bolečino - pa sem šla kar v P - no očitno kr ta pravi čas, ker sem mela popadke na 4-5 minut, čeprav ni glih bolelo... pol smo pa hodili.
eh sej bom napisala celo zgodbo, sam ne zdele...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.11.2010 18:29:58   
kapesanta
ČESTITKE NADINE user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.11.2010 18:55:57   
škorpijonček_
No pa so mi kameratki odšli v Rim...srečno!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.11.2010 18:56:58   
kapesanta
ja škorpijonček - zadnji čas da se še ti odpraviš... user posted image

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.11.2010 18:59:02   
Majchi
Evo, našga Lukca:
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.11.2010 19:12:42   
škorpijonček_
Šikan pebek!

Ej Majchi...ti si hodla na akupunkturo...in je kaj med porodm pomagalo?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.11.2010 19:18:13   
pajac
jaz nisem nikamor šla.. library pa po moje je.... pri meni ni nobenih znakov za morebitno dogajanje...

Library drži se!

pridem spet kasneje!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1366
24.11.2010 19:21:50   
philadelphia
NIsem še šla. user posted image  Sem šla sam na obisk k sosedi. Pa me je parkat mal zvilo, sam je že boljš. Mislim, da še ni šel cel čep, tak da bom še mal z vami. Imata še čas, da se mi pridružita user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.11.2010 19:22:54   
škorpijonček_
Pol me pa kr počakta...gremo v soboto skup na žur v P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.11.2010 19:24:13   
naša beba
Ja, Majchi, luštnega sinčeka ste zrihtali!!!

Škorpijonček, sej se bomo potrudle, da ti bomo družba medtem ko čakamo...

Nadinne, saj sem napisala, da te imam na sumu,... uh, veselje pri hiši, ČESTITKE!!!!!

Ampak res nas ni veliko več ostalo. Če ne bo druge, bomo morale pa luno prisilit, da se nam prilagodi, js do naslednje polne ne bi več čakala...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.11.2010 19:27:00   
pesjanarka
Nadinne čestitke!!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.11.2010 19:34:06   
philadelphia
Če pa ni moj dec faca. Prvič, ker mu nisem rekla, da je šel čep, je pač delal do zdele, ker on pa ne ve kaj pomeni kri. Potem pa pride domov in me spravlja v smeh, ko me stisne popadek. Pol ga naj pa prediham če se smejem. (sej ni tok močen, da bi se ne mogla še smejat). Pa vrti se okoli svoje osi. user posted image user posted image user posted image

No počakam vas, sam ne vem če do sobote. Kaj če bi šle v petek?

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.11.2010 19:41:34   
škorpijonček_
Sam 4% jih je na rok...tko da...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.11.2010 19:44:05   
philadelphia
Pa če je takrat sneg user posted image . Jaz sem napovedala, da bo sneg, ko bom šla rodit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.11.2010 19:48:02   
škorpijonček_
A so še kteri rekli, da imam beba že čist spodaj glavo in kdaj?
Pušenjak piše, da je lahk to od par ur do par tednov, da pride do poroda. Revežu mojmu, bom glavco zdrobila tam med kostem.

Library...ne no, boš mogla še kidat prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.11.2010 19:50:55   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Dan!

Zdaj pa je že res čas da se spravite v P, ker tolko čvekate, da vas komaj dohajam user posted image !

Library - jaz sem tudi zmrzljive sorte, pa mi je bilo tekom nosečnosti skozi ful vroče, pa se do sedaj to še ni spremenilo!

Birdy - svinjski kremenatelci - user posted image user posted image user posted image user posted image prosim za prevod, da bom še jaz, ki sem iz štajerskega konca razumela kaj to jeuser posted image user posted image user posted image

November2010 - zakaj pa je problem hranjenje user posted image user posted image user posted image
Jaz imam eno tremovko z toplo prekuhano vodo, nabavla sem si tisti dozirc za hrano od aventa, ko lahko daš not hrane za 3 obroke, pa flašo in to je to!

ČESTITKE NENYA!!!!

Moški - se podpišem,....user posted image user posted image user posted image tudi moj ne sliši, no kakokrat se že zgodi, sam potem se mali mora že orng kregat! Včeraj zjutraj je moj vstal za službo ob 4.45, pa je mali nekaj zajamral, pa me začne budit (je mislo da ga ne slišimuser posted image ), češ je pa ja čas, da ga nahranim,......sploh ni vedel, da sma midva dobro uro pred tistim jedla user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Široko povijanje - ali povijate ali pa je to res samo v glavah "štajerskih strokovnjakov", ki zagovarjajo široko povijanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Leon ima kolke 1A, do 12 tedna (do kontrole) bi morala široko povijati. Potem pa so se pri nas začeli krči, pa mi pravi prijateljica, da ga naj odvijem iz teh plenic, da bo lahko brcal in mu bo lažje,....Pa sem vprašala patronažno, pa pravi da je res, ob včerajšnjem obisku pa mi pravi, da čez dan ne rabima biti široko povita, ponoči pa in to ne z 3 ampak z 4 plenicami,....ker se on razvija in raste,.....kaj ostali pa se ne razvijajo in rastejo, da nikjer drugje ne rabijo širokega povijanja razen na štajerskem user posted image user posted image user posted image user posted image

mi nismo meli slikanja kolkov pa ne povijamo široko.v LJ. in tudi naročeni je blo da nam ni treba.da če majo otročki oblečene bodije potem ni treba široko je bodi dovolj. no js zdj ponoči dam samo povijalno plenico čez da mu ne pride skozi ko tolk velik lula in je pamperska bolj fiksna. tko da js mislm da dejansko mate to sam tam na vaših koncih :) je pa itak stvar odločitve. če ma 1A kolke js prvič nism povijala široko.sploh pa ne s 3 ali 4 plenicami-čis mim...

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?