ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Dan! Zdaj pa je že res čas da se spravite v P, ker tolko čvekate, da vas komaj dohajam ! Library - jaz sem tudi zmrzljive sorte, pa mi je bilo tekom nosečnosti skozi ful vroče, pa se do sedaj to še ni spremenilo! Birdy - svinjski kremenatelci - prosim za prevod, da bom še jaz, ki sem iz štajerskega konca razumela kaj to je November2010 - zakaj pa je problem hranjenje Jaz imam eno tremovko z toplo prekuhano vodo, nabavla sem si tisti dozirc za hrano od aventa, ko lahko daš not hrane za 3 obroke, pa flašo in to je to! ČESTITKE NENYA!!!! Moški - se podpišem,.... tudi moj ne sliši, no kakokrat se že zgodi, sam potem se mali mora že orng kregat! Včeraj zjutraj je moj vstal za službo ob 4.45, pa je mali nekaj zajamral, pa me začne budit (je mislo da ga ne slišim ), češ je pa ja čas, da ga nahranim,......sploh ni vedel, da sma midva dobro uro pred tistim jedla . Široko povijanje - ali povijate ali pa je to res samo v glavah "štajerskih strokovnjakov", ki zagovarjajo široko povijanje Leon ima kolke 1A, do 12 tedna (do kontrole) bi morala široko povijati. Potem pa so se pri nas začeli krči, pa mi pravi prijateljica, da ga naj odvijem iz teh plenic, da bo lahko brcal in mu bo lažje,....Pa sem vprašala patronažno, pa pravi da je res, ob včerajšnjem obisku pa mi pravi, da čez dan ne rabima biti široko povita, ponoči pa in to ne z 3 ampak z 4 plenicami,....ker se on razvija in raste,.....kaj ostali pa se ne razvijajo in rastejo, da nikjer drugje ne rabijo širokega povijanja razen na štajerskem mi nismo meli slikanja kolkov pa ne povijamo široko.v LJ. in tudi naročeni je blo da nam ni treba.da če majo otročki oblečene bodije potem ni treba široko je bodi dovolj. no js zdj ponoči dam samo povijalno plenico čez da mu ne pride skozi ko tolk velik lula in je pamperska bolj fiksna. tko da js mislm da dejansko mate to sam tam na vaših koncih :) je pa itak stvar odločitve. če ma 1A kolke js prvič nism povijala široko.sploh pa ne s 3 ali 4 plenicami-čis mim...
|