|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 14:47:10   
Valentina85
Živjo!

Midve sva danes prišle iz porodnišnice. Hana je na začetku zgubila nekaj gramov, vendar se zdaj lepo redi. Malo sem imela težave z dojenjem, zaradi bradavic, saj jih mala težko zagrabi, tako da kombiniram z nastavki.
Bom en drug dan prebrala kje ste, katera je rodila in napisala svojo zgodbo. Sedaj grem kar počivat...

Srečno vsem, ki jih še čaka pot v Rim....

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.11.2010 15:41:41   
november2010
nadine sporoča

sporočam da se nama je ob 13.22 rodila hčerka Evelina, velika 54cm in težka 3250g. vsi smo v redu.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.11.2010 15:51:07   
tejci1981
Dan!

Zdaj pa je že res čas da se spravite v P, ker tolko čvekate, da vas komaj dohajam user posted image !

Library - jaz sem tudi zmrzljive sorte, pa mi je bilo tekom nosečnosti skozi ful vroče, pa se do sedaj to še ni spremenilo!

Birdy - svinjski kremenatelci - user posted image user posted image user posted image user posted image prosim za prevod, da bom še jaz, ki sem iz štajerskega konca razumela kaj to jeuser posted image user posted image user posted image

November2010 - zakaj pa je problem hranjenje user posted image user posted image user posted image
Jaz imam eno tremovko z toplo prekuhano vodo, nabavla sem si tisti dozirc za hrano od aventa, ko lahko daš not hrane za 3 obroke, pa flašo in to je to!

ČESTITKE NENYA!!!!

Moški - se podpišem,....user posted image user posted image user posted image tudi moj ne sliši, no kakokrat se že zgodi, sam potem se mali mora že orng kregat! Včeraj zjutraj je moj vstal za službo ob 4.45, pa je mali nekaj zajamral, pa me začne budit (je mislo da ga ne slišimuser posted image ), češ je pa ja čas, da ga nahranim,......sploh ni vedel, da sma midva dobro uro pred tistim jedla user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Široko povijanje - ali povijate ali pa je to res samo v glavah "štajerskih strokovnjakov", ki zagovarjajo široko povijanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Leon ima kolke 1A, do 12 tedna (do kontrole) bi morala široko povijati. Potem pa so se pri nas začeli krči, pa mi pravi prijateljica, da ga naj odvijem iz teh plenic, da bo lahko brcal in mu bo lažje,....Pa sem vprašala patronažno, pa pravi da je res, ob včerajšnjem obisku pa mi pravi, da čez dan ne rabima biti široko povita, ponoči pa in to ne z 3 ampak z 4 plenicami,....ker se on razvija in raste,.....kaj ostali pa se ne razvijajo in rastejo, da nikjer drugje ne rabijo širokega povijanja razen na štajerskem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.11.2010 15:51:34   
tejci1981
ČESTITKE NADINNE!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
24.11.2010 15:59:19   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Birdy - svinjski kremenatelci - user posted image user posted image user posted image user posted image prosim za prevod, da bom še jaz, ki sem iz štajerskega konca razumela kaj to jeuser posted image user posted image user posted image

To so svinjski kotleti. Ne vem pa kako to vi rečete na štajerskem. Moj štajerc razume kot kotlet user posted image .

Čestitke nadinne!!  user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa lahko počasi gremo še me. Moje sotrpinke kje ste? A ste že šle?
Jaz sem danes prav čudna, kr neki bi bila tečna, pa ful sem utrujena in neki me boli tam spodaj in ne vem ali je to prebava al me špika kaj druzga. Ah user posted image

Pa še prej, ko je moj prišel na kosilo, me je vprašal, če sem se že poslovila od čepa. Ne, ne morem se, sem preveč navezana nanj. Ah, bo boljš.  

< Sporočilo je popravil library -- 24.11.2010 16:00:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.11.2010 16:07:36   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: library

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

To so svinjski kotleti. Ne vem pa kako to vi rečete na štajerskem. Moj štajerc razume kot kotlet user posted image .

Zdaj pa razumem user posted image ! Hvala!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.11.2010 16:24:26   
pajac
Library, sem še tukaj, se pokorno javljam user posted image ... Kuham kosilo.. oz je skoraj gotovo, pa pospravljala sem po stanovanju (ker imam tako umazano user posted image user posted image ), pa najedla se dobrot iz trgovine, pa pospravila meso v skrinjo.. pa ...pridna no, edino še rodit nisem šla..

kaj ga zdaj biksaš... boš šla pred mano v P?? user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 24.11.2010 16:27:41 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.11.2010 16:28:08   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Library, sem še tukaj, se pokorno javljam user posted image ... Kuham kosilo.. oz je skoraj gotovo, pa pospravljala sem po stanovanju (ker imama tako umazano user posted image user posted image ), pa najedla se dobrot iz trgovine, pa pospravila meso v skrinjo.. pa ...pridna no, edino še rodit nisem šla..

Brez tebe že ne. user posted image  Lepo da si pridna.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.11.2010 16:33:06   
pajac

Library, sem še tukaj, se pokorno javljam user posted image ... Kuham kosilo.. oz je skoraj gotovo, pa pospravljala sem po stanovanju (ker imama tako umazano user posted image user posted image ), pa najedla se dobrot iz trgovine, pa pospravila meso v skrinjo.. pa ...pridna no, edino še rodit nisem šla..

Brez tebe že ne. user posted image  Lepo da si pridna.

ja zdaj bom pa koma ko moja dva prideta domov... upam da bo kava kaj pomagala....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.11.2010 16:40:36   
philadelphia
Samo to me zanima. Kri ko sem šla lulat? Je to čep? Ampak ne vem če je bilo kaj sluzi. MIslim, da ne. Pa špika me in malo boli.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.11.2010 16:42:26   
pajac

Samo to me zanima. Kri ko sem šla lulat? Je to čep? Ampak ne vem če je bilo kaj sluzi. MIslim, da ne. Pa špika me in malo boli.

čista kri?? ali malo krvavo???

A zapuščaš me tudi ti sine brute user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.11.2010 16:43:23   
birdy
Jst sem pa z mami govorila tričetrt ure po telefonuuser posted image  Tašča je peljala tamali na sprehod, moj odnaša stvari k je jutri pri nas kosovni, jst pa počivam. Sem ganz kaput, tole moje današnje čiščenje je bilo pa mal prehudo... se ne grem več tegauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.11.2010 16:44:19   
birdy

čista kri?? ali malo krvavo???

A zapuščaš me tudi ti sine brute user posted image

Sej sem jst še tukiuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.11.2010 16:45:14   
philadelphia
Ni blo ne vem kolk. NA papirju se je dobr vidla kri in v školjki tud neki malga.

Ne zapuščam te še (menda?). Kaj misliš? Ne more pa to bit posledica včerajšnega seksa, je mal pozno a ne? Od zvečer?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.11.2010 16:45:28   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst sem pa z mami govorila tričetrt ure po telefonuuser posted image  Tašča je peljala tamali na sprehod, moj odnaša stvari k je jutri pri nas kosovni, jst pa počivam. Sem ganz kaput, tole moje današnje čiščenje je bilo pa mal prehudo... se ne grem več tegauser posted image

zarečenega kruha se največ poje, veš.. Da ne boš še z zunanje strani pucala okna..

A ti tud imaš zvečer vse pospravljeno, preden greš spat.. jaz tudi, da koga ne zadane kap, ko /če pride Petra pazit..user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.11.2010 16:46:20   
pajac

Ni blo ne vem kolk. NA papirju se je dobr vidla kri in v školjki tud neki malga.

Ne zapuščam te še (menda?). Kaj misliš? Ne more pa to bit posledica včerajšnega seksa, je mal pozno a ne? Od zvečer?

no posledica mogoče je ampak ne takšna kot ti misliš.. jaz mislim da počasi pakiraš.. preveri torbo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.11.2010 16:48:23   
philadelphia

no posledica mogoče je ampak ne takšna kot ti misliš.. jaz mislim da počasi pakiraš.. preveri torbo...

Ne me hecat. Jaz bom šla kr v user posted image   od šoka. Se tolažim, da ni nič. Optimistka?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.11.2010 16:50:02   
philadelphia
Pa pejt z mano, če bo kej. Zdej nimaš več izgovorov. user posted image  Pospravla si, skuhala, nabavila stvari. Še kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.11.2010 16:50:50   
pajac
user posted image čemu ??? saj če je kaj, je začetek poroda? zakaj šok??? Jok??? Ej!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.11.2010 16:51:09   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

zarečenega kruha se največ poje, veš.. Da ne boš še z zunanje strani pucala okna..

A ti tud imaš zvečer vse pospravljeno, preden greš spat.. jaz tudi, da koga ne zadane kap, ko /če pride Petra pazit..user posted image user posted image

Ja, zvečer vedno vse pospravljeno ja... user posted image  Kaj pa veš, kaj pa če grem?user posted image  ampak veš kaj mam občutek... Ko enkrat ne bom pospravila k se mi ne bo dalo, takrat bom pa šlauser posted image
Pa kesam seuser posted image  Sem birdy in sem danes tudi od zunaj pomila oknauser posted image  Živjo Birdyuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.11.2010 16:52:12   
philadelphia

user posted image čemu ??? saj če je kaj, je začetek poroda? zakaj šok??? Jok??? Ej!!!!!!!!

Sej veš, pesek v oči user posted image . Jaz pa še ne grem. Sej še ni čas. user posted image  Hormoni danes niso na mestu.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.11.2010 16:53:35   
birdy
Library, umiri se in dihaj. Vse bo super fino! Nej te ne bo zdej strah. A misliš da bi ženske mele več otrok če bi bil porod tok grozen? Kera je pisala da bo njen malček kr edinec? To sem tud jst rekla po prvem porodu, pa lej me zdej, mela bom tretjega  otrokauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.11.2010 16:58:20   
philadelphia
Sej bo. Sam danes imam tak dan očitno. Mogoče pa je sam lažni alarm. Mojmu se še nič ne mudi domov, bo kr še delal user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.11.2010 17:19:35   
philadelphia
Jaz grem še k sosedi na obisk user posted image . Poročam kako in kaj se bo dogajal. A naj se kej najem prej? Al boljš da sem tešč?

Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.11.2010 17:25:58   
aleksa83
ČESTITKE NADINNE!!!!!!!!!!!!!

vse lepo želim,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?