|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 20:38:31   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Jst sem še neki pr seb ugotovila...rebre se spet čutjo...očitno se je trebuh še bolj spustil.

A greš z mano? user posted image

Ja, kdaj zdaj greš? Danes nisem taprava...prevč poln vampuser posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
24.11.2010 20:43:49   
philadelphia
Danes še ne grem. Tak, da ni problema, te počakam. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
24.11.2010 20:53:59   
tejci1981
Večer!

Otrok spi, moj gleda nogomet, jaz pa za računalnik.

Kolko vas še vztraja doma??? Prosim, da se odselite za par dni v P, da dobite svoje user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Nejka000 - normalno morejo bit 3 plenice do 12 tedna (tako naročeno v P in MŠ in od patronažne), samo ker sem jaz začela, da ga čez dan nebom široko povijala, ker lahko prosto brca, kar pa naj bi pomagalo pri krčih, je rekla, da ga naj samo ponoči, ampak z 4 plenicami, da se nebi kolki deformirali, ker on zdaj raste in se razvija user posted image user posted image user posted image
Zato mi pa ni jasno,.... kao ostali pa ne rastejo in se razvijajo, da bi se jim kolki deformirali.
Z vsako z katero sem se do sedaj pogovarjala (štajerska - Mb) se ni držala širokega povijanja dlje kot 3-4 tedne, če je imel user posted image kolke 1A.

Miya84 - hemeroidi - izpiranje z mrzlo vodo, po možnosti se umij po vsakem odvajanju blata, pa nekaterim tisti robčki proti hemeroidom pomagajo, pa pazi da neboš tiščala na blato, dosti pij, pazi kaj ješ, da te ne zapre, v lekarni pa dobiš kake svečke ali kremo,....

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
24.11.2010 21:20:11   
pajac
ku ku user posted image

O cimra si še tukaj??? No lepo rezerviraj, samo ne pobegnit domov.. sem videla, da je severnica že zapustila apartam 77, tako da preveri pri vratarju kateri je zdaj naš user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
24.11.2010 21:21:03   
pajac

Pol me pa kr počakta...gremo v soboto skup na žur v P

če prideš v Lj, čakava!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
24.11.2010 21:22:01   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ku ku user posted image

O cimra si še tukaj??? No lepo rezerviraj, samo ne pobegnit domov.. sem videla, da je severnica že zapustila apartam 77, tako da preveri pri vratarju kateri je zdaj naš user posted image

Še sem tuki. Ne grem brez tebe. Kako pa pri tebi kaže? Ti si tud brez čepa, a ne?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
24.11.2010 21:23:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande

Jst vas že dva dni berem, tak ste fajne, ko čakate na pot v Rim Bi kej napisala, pa nočem motit

Držim pesti za vas, da bote šle takrat, ko ste si zamislile, in da bo izgledalo tudi tako, kot ste si zamislile.

Škorpijonček...kdaj greš spet na akupunkturo? Zdej bi ti lahk dala kr kako iglico za domov, pa si jo daš v mezinc hehe

P.S. Jaz sem v porodni šlukala malinov čaj. Ni imel noben kake pripombe. Je pa res, da sem delala čist mini šlukce...sam tolk, da sem si navlažila usta.

Eruvande, ti kar piši, ker me se ciklamo v jamranju kateri je bolj hudo, ker še ne carta

Upam, pa da bodo pesti veljale vsaj za tisti del, da bo izgledalo kako želimo, ker tisti del o tem kdaj želoimo je že pase...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.11.2010 21:25:17   
pajac

Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska .

Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not.

kako pa veš?? Jaz sem čaj v prvi nosečnosti pila od 27 tedna in sem se odprla v 20 minutah na 7 cm.. saj to sem že pisala...Ne gre za sporžanej poroda, ampak pripravo za hiter porod, to boš pa imela!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.11.2010 21:26:19   
pajac

Vsekakor je dejstvo po roku bit...eno samo živčno čakanje...če je prej, te vsaj preseneti. Sej full nekam dauč sploh ne upam it in sem doma kot ena stara mamika , ko jo je strah, da si bo v ledenem vremenu zunaj noge polomila .

pa slabovidna, ker ledu, še nimamo

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.11.2010 21:26:56   
philadelphia

Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska .

kako pa veš?? Jaz sem čaj v prvi nosečnosti pila od 27 tedna in sem se odprla v 20 minutah na 7 cm.. saj to sem že pisala...Ne gre za sporžanej poroda, ampak pripravo za hiter porod, to boš pa imela!

Jaz nisem pa nobenih priprav delala, a lahk tud jaz na hiter rodim? Al bom kr 22 ur? user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.11.2010 21:27:53   
philadelphia

Vsekakor je dejstvo po roku bit...eno samo živčno čakanje...če je prej, te vsaj preseneti. Sej full nekam dauč sploh ne upam it in sem doma kot ena stara mamika , ko jo je strah, da si bo v ledenem vremenu zunaj noge polomila .

user posted image user posted image user posted image user posted image

pajac sam ti si pa faca

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.11.2010 21:30:24   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: miya84

Hemeroidi- za vse tiste ki ste že rodile,a ma katera še te probleme?
jst sm teden dni po porodu dans prvič opazila da imam take balončke male okol zadnične odprtine , kar mi sploh ni všeč.

kak nasvet? itak bom pa mogla k zdravnici na pregled ane...

umivanje z vodo - hladno in izogibanje WC papirju ter vlažnim robčkom.. mazanje z olivnim oljem (kot presredek, po umivanju), ali če je hujše kaka faktu krema ali svečka, vsekakor skrb za redno odvajanje mehkega blata! Načeloma, te zdravnica ne bo kaj dosti gledala spodaj, ker ti verjame (ne vem če je katera, da ni fasala vsaj malo tega hudiča..) in ti edino lahko napiše kako mazilo.. Proktologi pa svetujejo to kar sem ti napisala..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.11.2010 21:31:19   
pajac

user posted image user posted image user posted image user posted image

pajac sam ti si pa faca
user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.11.2010 21:33:09   
pajac

Jaz nisem pa nobenih priprav delala, a lahk tud jaz na hiter rodim? Al bom kr 22 ur? user posted image

ne vem kako dolgo misliš rojevat, samo te jaz pridem iskat v porodno sobo in zvlečem za uhe ven (saj sem starejša, lahko a ne?  user posted image ), če te bom predolgo čakala da mi kavo prineseš.. saj si si zapomnila katero, a ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.11.2010 21:35:16   
pajac

ku ku user posted image

Še sem tuki. Ne grem brez tebe. Kako pa pri tebi kaže? Ti si tud brez čepa, a ne?

mah nič ne kaže.. kdo je že rekel, da se mu zdi, da gre nosečnost v rikverc?? Nadinne, eh tista, ki je rodila user posted image

No vsaj del čepa sem izgubila, spodaj je slaba preglednost, da bi ocenjevala, koliko ga je še ostalo user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.11.2010 21:35:24   
philadelphia
68 brez sladkorja user posted image . Ti me kr prid ven zvlečt, pa še otročka ven spodit user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.11.2010 21:37:03   
pajac

Ja, kdaj zdaj greš? Danes nisem taprava...prevč poln vampuser posted image

A zdaj si boš zmišljevala al kaj? user posted image Kaj si pa jedla??? user posted image

Jaz zdaj pijem metin čaj z mlekom in bašem se s speculas keksi user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.11.2010 21:38:03   
pajac

68 brez sladkorja user posted image . Ti me kr prid ven zvlečt, pa še otročka ven spodit user posted image

to pa vsekakor, saj ko me bo slišal bentit po hodniku, bo kar sam ven šel.. nič ne bo treba pritiskat user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.11.2010 21:38:22   
philadelphia
Kakšni pa so ti keksi? Jaz bom pa jogurt jedla. Zdravo, a ne?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.11.2010 21:52:41   
pajac
jaz sem že jogurt  Speculaas ne poznaš? Kje ti živiš??? 

tole.. najboljši čajni kkesi na svetu

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.11.2010 21:53:46   
pajac
samo kavico si si pa dobro zapomnila... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.11.2010 21:54:12   
philadelphia
Ah jaz sem 100 let za luno user posted image . No, pa sem priznala user posted image . Ne vem kako zgledajo , sej verjetn jih poznam.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.11.2010 21:58:32   
pajac
user posted image

vidim da mi je prej slikico zbrisalo... tile keksi.. Pa tile keksi so starejši od lune user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.11.2010 22:01:22   
philadelphia
Aha poznam.
Spomin pa še imam user posted image . Sam upam, da un avtomat ima 68, če ne boš mogla novo številko povedat user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.11.2010 22:09:19   
pajac
v ukc je večina avtomatov enakih.. če ne, pa vprašaj onega, ki fila avtomat.. že ve kaj pijem user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?